Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Аз, Азис

Featured Replies

Ами ако може някой и на мен да ми я прати и аз ще съм много благодарна :bye1:)) Защото наистина не се може да се свали..

[email protected]

• Отговори 85
  • Прегледи 22,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ами ако може някой и на мен да ми я прати и аз ще съм много благодарна ;))) Защото наистина не се може да се свали..

[email protected]

Изпратих ти книгата. Както и на [email protected].

Имам чувството,че като си отворя хладилника от там ще излезе Азис..Къде ле не се напъха вече,че и книга издаде.Няма наяждане,няма насита тоя човек.То не бяха билбордове,то не бяха концерти,то не бяха операции на уголемяване на оная му работа,че и книга.А хората /повечето/ му се радват.На кое?Аз не бих седнала да чета книга на човек/уж негова/,който буквално се е продал за пари.Мъж,заменил достойнството и мъжката си чест,за да се прави на клоун за пари.На такъв ,,автор`` ле ще чета книгата?О,да определено ми събуди интереса.Стойностните,хубави български книги остават някъде забравени между историите за пишки и мъже на Азис.Ах,какъв гений е той,как само си върти дебелия задник,колко е скандален...

От всякъде шит..срам ме е,че името на българската книга се срами с името на този индивид от неопределен пол....

-О,неразумний юроде,поради ще се срамиш да се наречеш българин?....

вече може и да има защо angry.gif

Имам чувството,че като си отворя хладилника от там ще излезе Азис..Къде ле не се напъха вече,че и книга издаде.Няма наяждане,няма насита тоя човек.То не бяха билбордове,то не бяха концерти,то не бяха операции на уголемяване на оная му работа,че и книга.А хората /повечето/ му се радват.На кое?Аз не бих седнала да чета книга на човек/уж негова/,който буквално се е продал за пари.Мъж,заменил достойнството и мъжката си чест,за да се прави на клоун за пари.На такъв ,,автор`` ле ще чета книгата?О,да определено ми събуди интереса.Стойностните,хубави български книги остават някъде забравени между историите за пишки и мъже на Азис.Ах,какъв гений е той,как само си върти дебелия задник,колко е скандален...

От всякъде шит..срам ме е,че името на българската книга се срами с името на този индивид от неопределен пол....

-О,неразумний юроде,поради ще се срамиш да се наречеш българин?....

вече може и да има защо angry.gif

Ако наистина излезе се обади на Боби Турбото - той го познава отдавна и ще го оправи biggrin.gif:hush:laugh.gif

С риск да прозвуча като расист - ОТ КАКВО ДА СЕ СРАМУВАШ - ТОЙ СИ Е ЧИСТА ПРОБА КОСТИНБРОДСКИ ЦИГАНИН :)

Тъжно е като се замисли човек колко дървета са изссекли за да може това "нещо" да издаде "книгата" си. Още по - тъжното е, че народа не вижда колко изпростява с всеки божи ден как отвсякъде го манипулират и му промиват мозъка - вестници, телевизии, радио отвсякъде ги заливат с една и съща помия. Мислех си, че поне книгата ще остане неопетнена но уви.

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Ако наистина излезе се обади на Боби Турбото - той го познава отдавна biggrin.gif:hush:laugh.gif

С риск да прозвуча като расист - ОТ КАКВО ДА СЕ СРАМУВАШ - ТОЙ СИ Е ЧИСТА ПРОБА КОСТИНБРОДСКИ ЦИГАНИН :)

Тъжно е като се замисли човек колко дървета са изссекли за да може това "нещо" да издаде "книгата" си. Още по - тъжното е, че народа не вижда колко изпростява с всеки божи ден как отвсякъде го манипулират и му промиват мозъка - вестници, телевизии, радио отвсякъде ги заливат с една и съща помия. Мислех си, че поне книгата ще остане неопетнена но уви.

Туй за циганина и аз си го помислих,но си казах,че няма да развивам расистки настроения :P

Той до 8 клас учил,седнал книга да пише..Не че има кой знае какво значение,той е Петко Славейков в килийно у.ще учил,но там работата къде къде по-различна.

На Азис цялата му работа циганска

DEAM, на един интелигентен човек трудно можеш да му промиеш мозъка, но за жалост като цяло си прав. Отвсякаде се сипе бумащина. Според мен на самия Васко мозъкът му е жестоко промит и горкият човек се продава наляво и надясно поради тази причина. Не виждам проблем да слушаш или четеш Азис от време на време, всеки има нужда от доза простотия (най-вече за книгата се отнася), може да бъде скандален и забавен, а това го прави доста интересен на моменти. Но започнеш ли да купуваш албуми, книги, ей тогава трябва да ти хлопа нещо angry.gif

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Но започнеш ли да купуваш албуми, книги, ей тогава трябва да ти хлопа нещо angry.gif

Аз няма да почна да си купувам книги и албуми, има ги в нета. Но не там в въпросът, а в това, че има хора, които биха го направили. Те си харесват определен стил музика, харесват точно Азис, както те не харесват това, което ти слушаш примерно :) Не може да се съдят хората, заради това, което слушат/четат, защото те могат да кажат същото за теб. Най-важното е да има толерантност! :)

Аз няма да почна да си купувам книги и албуми, има ги в нета. Но не там в въпросът, а в това, че има хора, които биха го направили. Те си харесват определен стил музика, харесват точно Азис, както те не харесват това, което ти слушаш примерно ;) Не може да се съдят хората, заради това, което слушат/четат, защото те могат да кажат същото за теб. Най-важното е да има толерантност! :)

Я :) Не мога да повярвам. Месеци след като писах най-накрая още едно положително мнение тук. Хора, стига плюхте, докога ще плюете? Вярно, че сте българи и от вътре ви идва, но... не е редно така. Като е такъв идиот, изруд, гад и за нищо свестно не става защо пя с Мариана Попова на Евровизия? Какво? Платили ли си е, или е спал с Мариана за да стигне до там? Какво? Кажете :P Или и Мариана е от тия пропадналите? Ценете хубавото в хората, той има страхотен глас, евала! Останалото не ща да коментирам повече, гласът му е достатъчен, за да преглътна всичко останало, ако вие не можете - просто не обръщайте внимание. И в заведенията не не поръчвате всичко наред, а каквото ви харесва...

Събудихте ми любопитството да взема да и хвърля един поглед на тая книга.

Само че линка за сваляне не работи.

Моля някой който я има да ми я прати на [email protected] или да постне работещ линк към нея.

Съжелявам приятелю, но не мога да се съглася с теб - за гласа му евала и до там, един глас не е достатъчен, за да бъдеш уважаван певец, музикант и изобщо човек. Знаеш ли колко хора има със страхотни данни и талант, но само талант никога не стига. Азис ще остане като нарицателно, ще остане като синоним на думата чалга и толкова. Примера ти за Евровизия е доказателство, че в България не се работи достатъчно професионално. Малцина са българите, които биха се гордели, че Азис ги представлява на Евровизия, а какво трябва да очкаваме от чужденците. Аз съм рокаджия, слушам друга музика, различна от чалга и рап. През моите очи Азис и феновете му са ми адски смешни. Но всеки има право на избор какво да харесва, сигурно и аз съм смешен в очите на чалгаджиите, но моля те не ми казвай че трябва да го оважавам само защото имал глас - гласа му е дар от Бога и толкова, Азис ще заслужи моето уважение, ако правилно използва този дар, а не да квичи по кръчми и дискотеки, като заклан и да ми обяснява в книгата си, на кого го е лапал и какво е плюл и какъв вкус е имала спермата на таксиджията.

Аз няма да почна да си купувам книги и албуми, има ги в нета. Но не там в въпросът, а в това, че има хора, които биха го направили. Те си харесват определен стил музика, харесват точно Азис, както те не харесват това, което ти слушаш примерно :clap: Не може да се съдят хората, заради това, което слушат/четат, защото те могат да кажат същото за теб. Най-важното е да има толерантност! ;)

значи не го плюя, но трудно бих могъл да бъда толерантен към него. Ти сама казваш че не би ги купила. Самата идея, че купуваш някакъв продукт означава. че подкрепяш съответния изпълнител, който го продава. Няма да спорим за гласовите му качества, не ги отричам, но и съвсем не това имах предвид. Някак си не е нормално за мен тоя палячо да бъде един от най скъпо платените изпълнители в българия. Извинявайте, но не мога и не трябва да уваjавам някой като него.

Аз казвам, че няма да си го купя, защото мога да си го намеря из нета, както стана вече и с много други изпълнители. Азис ми харесва, но не ми е любимец. Ти не го уважаваш, но щом е един от най-скъпо платените, явно доста хора го уважават и признават творчеството му ;)

Защо, когато в България някой е успял да направи нещо наистина добро и да се издигне до такива мащаби, все ще се намери някой комплексар да му завиди и от тази си завист да пише глупости? Ами такъв си е той и това е описал, а който го хоресва, ще го хареси и като Азис и като Васко!

Ето тук уплоад-нах книгата на Азис - в архив е, само свалете и разархивирайте и сте готови! :)

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Тази тема е 5 страници!? Леле! И като гледам още ще расте. Тцтцтцтц.

Аз казвам, че няма да си го купя, защото мога да си го намеря из нета, както стана вече и с много други изпълнители. Азис ми харесва, но не ми е любимец. Ти не го уважаваш, но щом е един от най-скъпо платените, явно доста хора го уважават и признават творчеството му ;)

Хах, значи ще си го купиш, ако го няма в нета ли?

Може много да спори за това, че той няма никакво творчество. Доколкото ми е известно, има разни хора, които му казват как да се облича, държи, пее, прави на клоун и прочие. Има хора, които му пишат текстовете и композират музиката. Той кво има, глас и мозък колкото грахово зърно, за да се прави на това, което виждате по твто. Като му блесна голия задник до паметника на Васил Левски хората трябваше да се досетят, че Азис ли, Васко ли, е... angry.gif

Хората го слушат, щото обичат скандалното, различното и простотията. Продуцентите и ПиАровете му знаят това много добре и му разясняват какво, как и къде. Слушат го щото вади и по някоя добра песен от време на време. Но тези от първата група са доста повече. Незнам дали хората оценяват неговото "творчество" или усилията на някой друг, благодарение (или по скоро за съжаление), на който Азис е това, което е. Ами я си представете Нора Джоунс да речем, че почне се държи като Кристина или Бритни. Ша им разкаже играта и на двете. Лесно е да си това, което са те и затова хиляди се стремят да бъдат. Но ти липсва истинското, ценното, чарът, това, което трудно може някой друг да ти даде. Фаща един добър муз. продуцент, 2-3пиара, пишат и няколко поп хита и ето ти новата поп-икона. Ма не, има си акъл момичето ии знае кое е стойностно вмузиката и че има хора, които го ценят.

А съм за толерантността и уважението към музикалните артисти, но всичко си има граници. Аз не харесвам и Металика, но никога няма да кажа нищо лошо за тях. Те са икони и са заслужили това си призвание, а това, че тяхната музика не ми допада не означава, че са слаби музиканти или че не ги уважавам като изпълнители. Виж те вече имат творчество. Не обичам да бъда токова рязък, но това е моето лично и необвързващо никого мнение за Азис. Мисля че се изписа много по темата, а и лично аз отделих повече от полагащото му се време.

Както забелязвате за музика много се паля :). За финал искам да споделя схващането, че в музикално отношение всичко много относително и не би трябвало някой да налага определено мнение на другите. Аз не се опитвам да го правя, но с Азис положението е малко по-различно. Може би ако слушах само радио, нямаше да отнсе такава критика. Слушайте каквото ви харесва и уважавайте мнението на другите. :yanim:

Може много да спори за това, че той няма никакво творчество. Доколкото ми е известно, има разни хора, които му казват как да се облича, държи, пее, прави на клоун и прочие. Има хора, които му пишат текстовете и композират музиката. Той кво има, глас и мозък колкото грахово зърно, за да се прави на това, което виждате по твто.

Други да пишат текстовете и музиката на изпълнителите е практика отколе. Да не би оперните певци сами да са писали музиката и текстовете си? И те работят савмо с това - с гласа си. Не е важното написал ли си текста и музиката си или не. Важното е да имаш талант и да вършиш работата си професионално, важното е впрягаш този талант правилно.

Прав си, но все пак не гледаш ли с други очи на изпълнители, които пишат и композират само текстовете и музиката си, които сами си правят хореографията и са режисьори на клиповете си? Точно така, трябва да си го впрягаш (таланта) правилно :shake_puter:

Други да пишат текстовете и музиката на изпълнителите е практика отколе. Да не би оперните певци сами да са писали музиката и текстовете си? И те работят савмо с това - с гласа си. Не е важното написал ли си текста и музиката си или не. Важното е да имаш талант и да вършиш работата си професионално, важното е впрягаш този талант правилно.

Ехеее ти чак и операта замеси, недей така че ще се обидят почитателите на оперното изкуство, то по тази логика можеш да ми дадеш пример и с църковното пеене...

Аз също не харесвам Металика, но я забележи Гънс - музика, текст, PR всичко си е тяхно, за това са толкова естествени и велики. Погледни Бон Джоуви - същата работа, поне в началото бяха така, преди да се разлигавят. Това са истински творци, докато Азис има глас и до там, но това не е достатъчно. Както казва Стоичков "...и заека бяга, ама футбол не играе!"

Прав си, но все пак не гледаш ли с други очи на изпълнители, които пишат и композират само текстовете и музиката си, които сами си правят хореографията и са режисьори на клиповете си? Точно така, трябва да си го впрягаш (таланта) правилно :)

Честно казано не правя особена разлика. Таланта си е талант. Важно за мен е какво е показал човека и колко качествен а крайния продукт.

Ехеее ти чак и операта замеси, недей така че ще се обидят почитателите на оперното изкуство, то по тази логика можеш да ми дадеш пример и с църковното пеене...

Да, мога. Логиката е на lpa, не моя.

Относно логиката, с моите камъни по моята глава а? Хах, знаех си че е опасно да давам такива сравнения. Няма нужда чак и църковната музика да намесвате.

Stalik, аз обаче правя голяма разлика, а и за мен музикалното произведение не е продукт. Имам по-особено отношение и становище по таз тема, затова трудно можем да намерим общ език, а и няма смисъл. Все пак идеята е всеки да изрази своето мнение :). Но както вече споменах и ти си прав донякаде, а и всеки е прав за себе си що се отнася до музика (тука криви няма). Хайде със здраве и вече очаквам следващия хит на Васко с нетърение :)

Хах, значи ще си го купиш, ако го няма в нета ли?

Да, бих си го купила, както бих купила на Бритни, и на много други от различни стилове, защото за мен гласът, излъчването и всичко останало е важно, не стила, от които са.. или това как изглеждат.

За мен, Азис има талант и само този, който не му изнася може да го отрече :wors:

Това е и моето мнение по темата и също не обвързвам никого с него cool.gif

Ми тва означава само едно нещо...

Че имаме различни муз. вскусове.

Не, по-скоро означава, че имаме различни схващания и концепции за музикалната индустрия и за музиката като цяло. Като се замисля с моя идеалистичен възглед, с кой ли мненията изобщо са ни съвпаднали ;)

Със здраве и слушайте квото ви кефи ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.