Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Аз, Азис

Featured Replies

На народа му трябват хляб и зрелища. Ясно е, че хляб няма да има, поне зрелища нека има. Явно това е начинът на мислене на хората. Жалко.

Страх ме е, че Азис (или други като него) ще вземат някой ден да се кандидатират за кметове или други постове и , което е плашещото, ще вземат да печелят.

Докато в главата на много средностатистически българи се мотаят мисли от сорта: "Кой беше тоя Левски, бе? Името ми е познато. Певец ли беше?" или "На мен ми харесва 'Под игото' на Христо Ботев" и в същото време знаят наизуст текстовете на песните, биографията и въобще всичко за Азис, Ивана, Гергана, Ъпсурт и т.н., оправия или НЯМА да има, или ще е доста трудна. За да знае човек къде отива, трябва да знае откъде идва.

Разбира се, че е редно човек да се забавлява. Не казвам, че НЕ ТРЯБВА да се слуша Азис, поп-фолк и др. изобщо. Въпросът е, че тези неща изместват по-важните. Колкото и да не мога да понасям Азис, попфолкаджийките и други български изпълнители, НЕ виня тях. Те просто се стремят да правят кинти (или продуцентите им) и правят това, което се продава. За тях феновете са просто касички, които чакат да бъдат отворени. Уважение? Ха-ха-ха!

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Отговори 85
  • Прегледи 22,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не мисля че има нещо лошо в това хората да слушат или четат Азис и компания - могат да бъдат забавни :). Съжалявам обаче тези, които купуват дисковете и книгите им sad.gif

:) Касички... хехе... на това се казва пазарна икономика. Виж по "цивилизованият" свят какво става. Там е още по-грозно, но направено да го виждаш като приказка. Там разни Бритнита, Джесики... абе "Stupid girls"... е да, но момиченцата и момчецата са си глупави, купуват ли купуват техните албуми, дрехи, парфюми, пепсита, бижута, аксесоари... цяла индустрия си е. Ние тук се кахърим за един Азис и една книга. Нали не е пуснал дрехи, парфюми и какво ли още не под негова марка? Значи е направо добър и съвестен гражданин :-D хахаха. Ама така си е! Единственото, което с известността си е длъжен да прави, а не го е започнвал е някаква обществено полезна дейност. КариZма например врътват от време на време по някоя кампания. Евала.

"дрехи, парфюми и какво ли още" са само въпрос на време. Чудно как не се е досетил още? :)

Не съм чела книгата на Азис.Но в петък бях в една книжарница и ми направи впечатление,че цената и е 10лв.На съседния щант бяха наредени книгите на Христо Калчев.Можете ли да познаете колко струваше една негова книга?Струваше около 3лв.Сега ми кажете кой и колко печели?

Напълно съм съгласен - Хляб, Зрелища и Пържоли това му трабва на човек, пък ако е българин - и да има кой да му ги купува, а зрелищата да си ги гледа на тайно, че не се знае на какви ще попадне.."..що четеш книгата на тоя...." или "как може да слушаш чалга.." и т.н.

Добре, че не пише често, защото като гледам интереса към темата, ще обърнем сайта на литературен клуб!

cool.gif

Редактирано от kao (преглед на промените)

хахаха :rolleyes: литературен клуб. Таква книга трябва да се прочете. Не съм давал, нито някога ще дам пари за Азис. Ама трябва да се прочете какво е да си чалгаджийка - "к***а не се става, такава се раждаш" :).

А книгата е май 10лв щото идва със CD ;-) И със CD цената е голяма.

Не съм чела книгата на Азис.Но в петък бях в една книжарница и ми направи впечатление,че цената и е 10лв.На съседния щант бяха наредени книгите на Христо Калчев.Можете ли да познаете колко струваше една негова книга?Струваше около 3лв.Сега ми кажете кой и колко печели?

И въпреки, че книгата на Азис е доста по-скъпа, се обзалагам, че (ще) се продава в пъти по-добре. Така де, за ток и парно може и да няма пари, но за Азис ще се намерят.

А книгата е май 10лв щото идва със CD ;-) И със CD цената е голяма.

Да книгата наистина има диск.Но до колкото можах да разбера в този диск има само една песен.

Като жена самата книга не струва много(поне според мен).Но като се отбележи факта,че много по стойностни книги струват по малко,човек започва да се замисля. :bye:

Аз не искам да коментирам дали книгата наистина си струва 10-те лв. За мен важното е, че абстрахирайки се от пумията в нея разбрах и доста важни неща. Май най-добре да завършим с една българска поговорка: "Не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава." :)

Редактирано от kacho_bg (преглед на промените)

Аз не искам да коментирам дали книгата наистина си струва 10-те лв. За мен важното е, че абстрахирайки се от пумията в нея разбрах и доста важни неща. Май най-добре да завършим с една българска поговорка: "Не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава." :)

Знаи според теб все пак си струва да се прочете книгата?

Знаи според теб все пак си струва да се прочете книгата?

Хората са различни :) Сигурен съм, че повечето хора няма да намерят нищо в нея. Аз намерих и съм учуден от себе си. Ако човек търси как да си убие времето има и по-стойностни книги за четене, но тая така или иначе се чете за няколко часа. Ако не намериш нищо поне знаеш, че не си загубил много време.

Че няколко часа нищо време ли са?На ден ми се пада по поовин час за четене,преди лягане, и то ако не съм много изморена.

Но си признавам(без бой),че ще и хвърля едно око през уикенда. cool.gif:)

След това ще ви кажа мнението си. ohmy.gif :bye:

:)) Хе-хе. Ще чакам коментарът ти. И един съвет понеже си момиче - опитай се да се абстрахираш от гадориите.

Това ми прилича на мазохизъм. Даваш пари за да четеш глупости.

Ами... и друго има освен разни работи по брадата и анатомични органи тук таме "навряни"... ;-)

Явно си я чел :down:
Да , но до някъде, книгата е уникално тъпа и скучна, в нея освен за гълтане, свирки и пишки за друго не се говори, стигнах до половината и ми беше вече адски тъпа. Аз обичам цинични и скандални четива, но това е просто боза, едно и също се повтаря, тази бездарница Ваня Щерева си мисли че като спомене думите пишка, сперма и гълтам в едно изречение и е скандализирала половината вселена, а другата половина мастурбира от кеф, да ама ядец. Като оставим настрана съдържанието, първото което прави впечетление е самата книга и хартията като изпалнение - пълен смях, едър шрифт(щото то няма с кво толкоз да се напълнят грубите листи). И смехотворната цена от 10 лева, ама към книгата имало и ДВД, ама с една песен. Смях... Че то ако трябва да чете човек простотии за гълтане и празнене по-добре да чета нещо на покойния Калчев или Буковски, поне има някаква завръзка и изобщо действие.

И от цялата работи май излиза, че най-прецакани са тези, които са си я купили.

Здравейте,

Много ви моля,някой ако може да ми прати книгата,защото не мога да отворя линка.Това е е-маила ми:[email protected]

Много благодаря предварително на всички !!! :)

Какво ви пука кой се е прецакал и кой е намазал? Ваша работа ли е? Човекът се продава както може. И всеки бил прецакан, че я прочел. Прочетете точно края, там има страхотни неща за българската действителност и спрете да пищите срещу простотията на Азис. Не е първият който го прави, нито ще е последният в България.

• 2 седмици по-късно...
Няколко факта:

-Азис никога досега не е писал книга.

-Азис познава много продуценти.

-Продуцентите имат възможност да наемат "писатели",които да пишат.

-Продуцентите са наясно,че името АЗИС се продава,но самия той не е писател.

-Продуцентите са наясно,че АЗИС може да разкаже на писателите някои интересни,перверзни историйки.

-Продуцентиоте са наясно,че свинете ядат помия=>помията може да бъде добре продавана стока,тъй като свинете са много.

-Продуцентите са наясно,че от свинята стават хубави,вкусни пържоли.

А продуцентите наясно ли са, че Азис за пореден път стана за смях.... Майко мила, не вярвах, че и книга ще напише... Този човек трябва да знае кога да спре с простотиите. От един определен момент ще стане супер досаден, а на хората, на които вече им е досаден, става суперхипермега досаден...

Редактирано от Мишо (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
Може ли да ми я пратите на e-mail-a, защото не мога да я сваля?

[email protected]

Готово, книгата е успешно пратена cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.