Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни избори на 12 май! За коя партия (коалиция) ще гласувате и защо?

Предсрочни избори 12.05.2013 50 гласували потребители

1. 1. За коя партия (коалиция) ще гласувате на предсрочните избори?

• АТАКА
      40%
      4
    • БСП
      10%
      1
    • ГЕРБ
      10%
      1
    • ДВИЖЕНИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ
      0%
      0
    • ДПС
      10%
      1
    • РЗС
      0%
      0
    • ДСБ
      0%
      0
    • ВМРО-"ОРЛОВ МОСТ"
      0%
      0
    • ГЕРГЬОВДЕН
      0%
      0
    • ГЛАС НАРОДЕН
      0%
      0
    • ГОРД
      0%
      0
    • ЛИБЕРАЛЕН АЛИАНС
      0%
      0
    • ЛИДЕР
      0%
      0
    • НФСБ
      0%
      0
    • СДС
      0%
      0
    • ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ
      0%
      0
    • друга
      0%
      0
    • все още не съм решил(а)
      10%
      1
    • няма да гласувам
      20%
      2

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Има вече сходна тема, но ми се иска тук да се концентрираме само върху предстоящите избори!

Въпросът е: За коя партия (коалиция) ще гласувате на предстоящите избори, и защо? Моля всеки да обоснове причината поради която ще гласува (или пък няма да гласува) за конкретната партия!

Нека да направим една конструктивна и градивна дискусия с аргументи!

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Отговори 69
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма да гласувам за никой от старите партии, те са изчерпани от към идеи, платформи и въобще желание за работа! И така отпадат: СДС, БСП, НДСВ, ДПС (противоконституционна партия, защо никой не шуми около това не знам!?) и т.н. Честно казано или ще пусна празен бюлетин - което приветствам всички съграждани да направят ако решат да не гласуват поради една или друга причина - просто се разходете до урните и пуснете празен бюлетин, защото в противен случай пак ще ни управлява избора на малцинствата и пенсионерите, които се прилъгват най - лесно. Честно казано даже ако ГЕРБ се кандидатират, може би бих гласувал пак за тях, въпреки всички спекулации, от собствена гледна точка аз бях по - добре от при предишните, цените се качиха много наистина, но това не зависи от правителството, а от сбърканата пазарна икономика в България! В крайна сметка ако ме "поизнервят" още малко ще гласувам за Светльo от Хиподил, поне него ако вкараме в парламента ще е забавно :D

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Има вече сходна тема, но ми се иска тук да се концентрираме само върху предстоящите избори!

Въпросът е: За коя партия (коалиция) ще гласувате на предстоящите избори, и защо? Моля всеки да обоснове причината поради която ще гласува (или пък няма да гласува) за конкретната партия!

Нека да направим една конструктивна и градивна дискусия с аргументи!

Съвсем случайно си забравил НФСБ, нали? За сметкан на това, в бАтака си я заложил на първо място...

Аз се колебая между АТАКА и изобщо да не ходя да гласувам. Колебая се защото все си мисля, че Волен Сидеров ще е по зле от другите които са ни управлявали до сега!

• Автор

Съвсем случайно си забравил НФСБ, нали?

Какво е това НФСБ???

За сметкан на това, в бАтака си я заложил на първо място...

Подредбата е, ако си направиш труда да забележиш, по азбучен ред!

Няма да гласувам, защото ще се продължи по същата линия както в момента. На България и трябват нови хора с идеи, които да я развиват, а не да я разграбват.

Азбучният ред ако го използуваш, защо си забравил "мен", което в самата анкета, да се пише и чете като "Аз"?!

Аз за тези НФБС дори не съм чувал.

Ще пусна бююлетина за ГЕРБ, но съпроводено с едно "Да ви е*а майката!", просто за да не дойдат БСП+ДПС+Кунева на власт!!! Едно време гласувах за Атака, ама Волен на живо съм го виждал и мисля, че е психически разстоен....

Няма да гласувам, защото ще се продължи по същата линия както в момента. На България и трябват нови хора с идеи, които да я развиват, а не да я разграбват.

Колега, с това познай на кой правиш услуга! Просто ще си разпределят гласа ти....

Ще пусна бююлетина за ГЕРБ, но съпроводено с едно "Да ви е*а майката!", просто за да не дойдат БСП+ДПС+Кунева на власт!!! Едно време гласувах за Атака, ама Волен на живо съм го виждал и мисля, че е психически разстоен....

Колега, с това познай на кой правиш услуга! Просто ще си разпределят гласа ти....

Колега нашия глас и избор са без значение. Изборите се манипулират. Откакто има компютри може да ти изкарат каквито резултати си искат. A изборите и гласуването е едно пилеене на пари.

Няма да гласувам защото всички са един дол дренки лами и мислят само за тях си, не и за народа.

Няма да гласувам защото всички са един дол дренки лами и мислят само за тях си, не и за народа.

Ами отидете и пуснете празен бюлетин, има такъв избор, с което показваш гражданска позиция, че не си доволен/на от никой! Но така ще те броят като % гласували и ако направим всички така няма да могат 150 - 200 хил. купени и маниполирани гласа да са мнозинство! Това исках да каже с моят пост, който мисли да не гласува, значи му е все тая какво ще се случва!!! Няма такъв човек, просто гласувайте с бюлетината като не гласувате за никой. Трябва ни избирателна активност поне 70-80%, за да може наистина да се промени нещо...

Колега нашия глас и избор са без значение. Изборите се манипулират. Откакто има компютри може да ти изкарат каквито резултати си искат. A изборите и гласуването е едно пилеене на пари.

НАпротив! Когато не гласуваш, други реално се възползват от твоя глас!

Хайди, та те и голяма част от сегашните ни депутати са хора от народа!! Ей например гербаджиите всички (без един) преди не бяха в парламента!! Просто явно сме си крадлив народ. Дори и ти не знаеш как би постъпила, ако ти дадат власт!!!

Властта е сладко нещо и в цял свят предразполага към далавери, но за съжаление ние НЯМАМЕ РАБОТЕЩО ПРАВОСЪДИЕ. И оттам цялата безнаказност... :(

Ами отидете и пуснете празен бюлетин, има такъв избор, с което показваш гражданска позиция, че не си доволен/на от никой! Но така ще те броят като % гласували и ако направим всички така няма да могат 150 - 200 хил. купени и маниполирани гласа да са мнозинство! Това исках да каже с моят пост, който мисли да не гласува, значи му е все тая какво ще се случва!!! Няма такъв човек, просто гласувайте с бюлетината като не гласувате за никой. Трябва ни избирателна активност поне 70-80%, за да може наистина да се промени нещо...

Много добре казано !!!!

Аз за тези НФБС дори не съм чувал.

Щото услужливите ни медии, гравитиращи в момента около ГРОБ или в този последен момент около Плевналиев(който беше назначен от Бойко :D), не дават и дума да се издума. НФСБ (от Уикипедия).

Хайди, та те и голяма част от сегашните ни депутати са хора от народа!! Ей например гербаджиите всички (без един) преди не бяха в парламента!! Просто явно сме си крадлив народ. Дори и ти не знаеш как би постъпила, ако ти дадат власт!!!

Властта е сладко нещо и в цял свят предразполага към далавери, но за съжаление ние НЯМАМЕ РАБОТЕЩО ПРАВОСЪДИЕ. И оттам цялата безнаказност... :(

Много добре казано !!!!

Не искам да споря колега. Мога да ти кажа, че бюлетината нищо не означава и никой няма да ме убеди в противното. Разбира се всеки си има мнение. Ще дам само един пример на времето:

Предполагам всеки си спомня скандала с Бил Клинтън и Моника Люински. Докато тогавашния Американски президент се кълнеше по телевизията, че между тях не е имало нищо в интернет бе публикуван клип от камерите в президенството,който показваше обратното. 

Да не говорим за книгата на Алеко Константинов - Бай Ганьо, където се описва как се правят избори в България по онова време. Ситуацията не се е променила и днес. С помощта на компютъра може да се направи всякаква измама и манипулация.

• Автор

НФСБ (от Уикипедия).

Има познати имена....Това не е ли разклонение на Атака? Към кой политически спектър клони партията?

Много добре казано !!!!

знам аз какво да правя - ще въведа закони за народа това ще правя

много идеи имам - за децата и за пенсионерите, за здравната политика, за ромите

ти ме питаш дали няма да се възползвам от кацата с меда, това ме питаш нали

ами на мен не ми трябват ни палати, ни лимузини, деца нямам та да ги мисля и осигурявам

а да - на едно новичко Форд КА много бих се зарадвала, тва

Не искам да споря колега. Мога да ти кажа, че бюлетината нищо не означава и никой няма да ме убеди в противното. Разбира се всеки си има мнение. Ще дам само един пример на времето:

Предполагам всеки си спомня скандала с Бил Клинтън и Моника Люински. Докато тогавашния Американски президент се кълнеше по телевизията, че между тях не е имало нищо в интернет бе публикуван клип от камерите в президенството,който показваше обратното. 

Да не говорим за книгата на Алеко Константинов - Бай Ганьо, където се описва как се правят избори в България по онова време. Ситуацията не се е променила и днес. С помощта на компютъра може да се направи всякаква измама и манипулация.

Че може - може, но не чак толкова голяма... Ако гласуват едно 70-80% от хората, много стари лица в политиката ще бъдат неприятно изненадани.

2007 мисля беше на местните избори в Хасково... Хората си пиеха по кафенцата, не им дремеше за гласуване.. И в един момент ДПС с мнозинство в общинския съвет..... :) Чак тогава някои се усетиха, че НЯКОЙ ДРУГ печели от тяхното негласуване!!!

• Автор

Емо, трябва да се гласува....разбери го! като негласуваш вдигаш процента на турците и придаваш тежест на купеният глас на мангалите!! празна пусни, но пусни!

ти ме питаш дали няма да се възползвам от кацата с меда, това ме питаш нали

ами на мен не ми трябват ни палати, ни лимузини, деца нямам та да ги мисля и осигурявам

а да - на едно новичко Форд КА много бих се зарадвала, тва

Мдааа.....няма да се оправим скоро!

Има познати имена....Това не е ли разклонение на Атака? Към кой политически спектър клони партията?

Де да ги знам, но съм ги чувал. И стига си я рекламирал личната партия на Болен, като връзваш всичко с него. Да не би да искаш да Го назначиш за нов Боко?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

И стига си я рекламирал личната партия на Болен, като връзваш всичко с него.

Хм....нещо комплекси ли имаш от Атака? И що пък реши, че трябва да я рекламирам?

Ето говорим за купени гласове на циганите. Това съсипва абсолютно всичко. А и да Ви кажа колеги, не виждам за кой да гласувам. Никой не застава зад някаква сериозна позиция, а просто говорят наизуст. Всички правителства дотук вдигат данъците и измислят какви ли не глоби и бюрокрация, а разбиват и унищожават Българския Бизнес и пазар. В страната в момента няма икономика. 

Хм....нещо комплекси ли имаш от Атака? И що пък реши, че трябва да я рекламирам?

Така ми изглежда. В пространството, от месеци насам се внася идейната постановка, да е каквото ще само не и която и да е партия от бившата тройна коалиция(не дай си боже и трите на куп) , щото мръсните комунисти, щото циганите, щото турците. Нещата натам се водят, че след като няма да е ГРОБ, и след като се води активна пропаганда срещу БСП, НДСВ, ДПС и скриване на имената на други, нови и опасни, политически сили(в това число и НФСБ) то се насочва погрешна изкривена представа у народа, че избора е едва ли не само бАтака(или най-много и смешниците от РЗС). Кампанията е яко подплатена.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Така ми изглежда. В пространството, от месеци насам се внася идейната постановка, да е каквото ще само не и която и да е партия от бившата тройна коалиция(не дай си боже и трите на куп) , щото мръсните комунисти, щото циганите, щото турците. Нещата натам се водят, че след като няма да е ГРОБ, и след като се води активна пропаганда срещу БСП, НДСВ, ДПС и скриване на имената на други, нови и опасни, политически сили(в това число и НФСБ) то се насочва погрешна изкривена представа у народа, че избора е едва ли не само бАтака(или най-много и смешниците от РЗС). Кампанията е яко подплатена.

Е, аз работя в ТВ, имам възможност да гледам СУРОВ материал (т.е. не-"цензуриран") и тия НФСБ идея си нямам кои са...

Емо, трябва да се гласува....разбери го! като негласуваш вдигаш процента на турците и придаваш тежест на купеният глас на мангалите!! празна пусни, но пусни!

Мдааа.....няма да се оправим скоро!

че аз ще си го заработя с труда си бе няма да го крада я

:instant hit:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.