Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обичам я, но тя харесва друг

Featured Replies

аз съм лудо влюбен в едно момиче само че тя харесва друго момче 

Следвай своя път , неведоми са пътищата господни.

Влюбеността е лудост. Кара те да се чувстваш колкото щастлив, толкова и нещастен.

След като ти мине, ще се чудиш защо си бил толкова лудо влюбен.

Абе не минава лесно тая болест, пък и лекарства не продават за нея по аптеките, та който го закъса с нея страда, страда, измъчва се, боли го и така понягога с години.

Аз го бях загазил на млади години с една несподелена любов, та се чудех какво да правя. Оная беше по-дърта от мен с поне 3  години ( не казваше на колко е ) и й се натискаха разни кандидати постоянно. Ходехме на едни подготвителни курсове по едно изкуство за кандидатстване и тя беше мераклийка да сгушка женения даскал, с цел оня да я уреди да влезе там където той беше асистент ( преподавател). Та по 2 пъти седмично се виждахме там, говорехме си, прибирахме се заедно щото бяхме от съседни квартали, понякога се мотахме насам натам заедно, щото нея така я устройваше да не е сама. Тя си споделяше с мен много лични работи, питаше че за съвети като чели й бях брат или братовчед, даже ме пускаше в квартирата й до към полунощ да вися там, ама все оня даскала й беше в главата. По едно време пробвах да я питам какво мисли за едно ново по-красиво и по-младо момиче от нея, което започна да посещва същите курсове. И тя ме посъветва баш като чели ми е сестра, каза че е била хубавка сега, ама като родела едно две деца, била могла да надебелее. Това първото от новите не го закачах, ама дойде едно още по-хубаво и тогава пак я питам за съвети и даже й искам да ми помогне да си я сваля, като участва с мен в разговорите през почивките. И тя ( по-дъртата ) помага с ухота и даже ми даде едни нейни работи да ги показвам на младото маце при мен в едно наето от мен помещение. Еми хубаво, дойде мацето при мен и като ми иска да й ги дам ония работи за няколко дена, стана грешка. Аз й казах че не са мои, ами са на по-дъртата която е много мой човек. Ама онова младото ме усети че оная по-дъртата е нещо повече от добра позната за мен и ме пита що така съм добър и й помагам. Аз й отговорих че се опитвам да й стана симпатичен, пък тя веднага ме пита какво ще стане ако оная по-дъртата вземе та ми се обясни в любов по някое време. И аз занемях и всичко й стана ясно на младата мацка. Та нищо не стана и с нея, заради това че оная по-дъртата ми беше постоянно в главата.

Та се наложи да намеря начин да се отърва от нея, почнах да искам акъл от приятели, даже я водих при един приятел в студентски град да й урежда едни важни за нея работи, за да я види той и да си каже мнението за нея. По едно време, след като бях си споделил с поне няколко човека за несподелената ми любов, се сетих да спра да ходя на курсовете които й тя посещаваше. До тук добре, далече от очите - далече от сърцето. Ама след няколко месеца виждам едно много сладко маце и опаааа, почвам да я сравнявам по чар с оная по-дъртата. Абе то това последното я бие от всякъде оная по-дъртата по хубост и по доброта на характера, ама аз пак сравнявам и се чудя дали няма да се мина ако се влюбя в новото маце. Еми докато се чудех тя последната си намери гадже и аз ги гледах как се мляскат отстрани. А пък оня беше един грозен, леле леле, направо е вярно че хубавите ябълки понякога прасетата ги ядат. Та и това хубаво момиче го изпуснах ( ама временно ) заради оная по-дъртата. Спасението ми дойде от англичанките, понеже сравнението с нашенката беше по-друдно, та все едно почвах на чисто, без обременеността от влиянието на по-дъртата върху съзнанието ми. Даже и на една от англичанките се оплаквах какви ядове съм си имал с несподелената любов с нашенката. 

Та така, трудно се отървава човек от тая болест, особено когато е убеден че обектът на желанията му е баш подходящ за него.

А пък то всъщност по-дъртата не е била за мен, след 3 години като я видях ( случайно ) на какво е заприличала и си отдъхнах че не съм се вързал да се женя за нея. Но това не ми пречи да мисля даже и сега, че тогава ако сме били гаджета поне за една година с по-дъртата, е щяло да е добре за мен. Щял съм да изживея с нея нещо различно, което с по-младите е било невъзможно. Ама човек не може да е късметлия със всички категории играчки на сантименталния пазар.

Тотален оффтопик:

Belge,чета те отново и отново и си дадох ясна сметка че ти си моят идол сега и завинаги. :ph34r:

Редактирано от Архангел (преглед на промените)

Тотален оффтопик:

Belge,чета те отново и отново и си дадох ясна сметка че ти си моят идол сега и завинаги. :ph34r:

Същата работа колега (по перо) ! И аз го чета и се успокоявам.

едни нейни работи да ги показвам на младото маце при мен в едно наето от мен помещение.

А това пък ако не е онова ателие до даскалото дето му надписа стените заради белгийката пък на. Кажи ми и че не съм врачка !

Виж сега колега поклоннико, има си писачи които ги четат четачи.

Целта на писането е да го чете някой, да се поучи от мъдростите на писателя и така.

На мен ми се е дописало днес и си пиша, а на теб явно ти се чете, значи всичко е точно.

Същата работа колега (по перо) ! И аз го чета и се успокоявам.

А това пък ако не е онова ателие до даскалото дето му надписа стените заради белгийката пък на. Кажи ми и че не съм врачка !

Врачка си бе,

само дето от любов не разбираш.

Ти знаеш ли какво е да те боли от любов ???

На брат ми дъщеря му преди няколко дена ревеше на майка си в София, че тя ( майка й ) не знае какво е да страдаш от любов. Щото някакъв там господинчо май е решил пак да й избяга. Той оня се държи с нея като с парцал, ама тя е влюбена до уши и понася всякакви унижения, само и само да не я зареже пак. Страшна болест е това любовта, блажени са тези които не се разболяват от нея, по-спокойно си живеят.

Я да те успокоя малко повече, да не се тревожиш за мен.

Благодарение на оная по-дъртата за която ви разправям в предишния пост, аз открих без да си искам как се печели приятелство на жена, която е горе долу на твоя възраст и с която по принцип може да има и интимна връзка. Опарих се веднъж като попаднах в капан без да си искам, като приех да съм й приятел без гушкане на оная, ама после ми беше ясна рецептата как да се води обикновено приятелство с жена, ако е ясно от самото начало че няма да има недоразумения и че нито един от двамата няма да се сети да иска нещо повече. И както споменах по-горе, това ми пресно придобито познание го ползвах веднага след като си замина една англичанка от София, която не съм я свалял и никога не съм имал намерение да я свалям. Аз й бях поискал да ми свърши една услуга англичанката, след като ги бях карал трички на екскурзии из бг. Тя прие да ми прати адреса до BBC то с едно предложение да им стана кореспондент. После като беше отишла на екскурзия по реката Рейн в Германия ми пише писмо и ме пита дали са ми са се обадили ония от BBC. И аз кво ? Ами почнах да й разправям любовните ми проблеми с нашенката и на англичанката й хареса и почнахме да си пишеме писмо след писмо. От лятото та чак до следващата пролет, когато пристигнаха новата група англичани в СУ-то, на две от момчета от които им станах веднага приятел и им бях обяснил за тази англичанка че сме нещо като Pen Friends от миналата година. Ама единият от тях като ме запозна с една от новите англичанки и като се залюбихме експресно с нея, та спрях веднага да пиша на предишната. Аз си бях чист пред съвестта ми относно предишната, щото не съм я свалял въобще, ама с последната като бяхме стигнали да си говориме за женене и бях ходил даже да проверявам как става в общината, тя като се върнала в Англия чрез ония общите ни познати се докопала до адреса на Pen Friend-ката и й обяснила че знае за нашата кореспонденция. В последствие аз се отказах от идеята да се женя за последната англичанка, щото ме хвана шубето да не стане грешка. И като нямаше да се женя, обясних по телефона на Pen Friend-ката що съм спрял да й отговарям на писмата, та тя тогава ми каза че оная кандидат булката й е писала писъмце. Значи аз съм бил коректен към Pen Friend-ката относно чистото приятелство, без задни мисли.

После като дойдох в Белгия и като си почнах собствения ми бизнес, си започнах да си ползвам уменията за сприятеляване с жени клиентки, от което има келепир. Та както се казва - "всяко зло за добро".

Една нашенка ми е завъртяла главата, страдал съм, мъчил съм се, ама после съм извлекъл много голяма полза от това на което тя ме е научила. Нейната школа се е оказала много полезна в бизнес план. Да попаднеш на някаква млада жена която да има приятелско поведение към теб и да разбереш от нея че и така може да се общува с жени, е голям шанс. 

Сега по-спокоен ли си ?

Редактирано от Belge (преглед на промените)

:offtopic_s:  само не знам белгийката как не я заболяват китките от толкова писане.

Иначе по темата.

Решението е време и може би ако имаш поне малко късмет,можеш да се разминеш само с малко фитнес и една пачка с пари. Изпробвано от 1-лице.

Редактирано от rado99 (преглед на промените)

:offtopic_s:  само не знам белгийката как не я заболяват китките от толкова писане.

Иначе по темата.

Решението е време и може би ако имаш поне малко късмет,можеш да се разминеш само с малко фитнес и една пачка с пари. Изпробвано от 1-лице.

Белгиец съм бе, гледай кво пише под аватара.

Времето помага, ама ако не си яко влюбен , а само искаш да успееш да си го свалиш някое гадже.

Този вариант го пробвах един път с много търпение и ми се уреди въпроса с гушкането. Ама не бях влюбен, просто скивах от тролея на една спирка една бивша съученичка с която сме били само една година в 8 клас съученици. И после след казармата тя стала една готина млада дама, баш тамън да я сгушкаш у кревата. Когато я скивах от тролея тя беше с някакъв кльощав льольо. После след няколко месеца я засичам в друг тролей сама и се заприказваме. Аз я питам как се казва нейния човек, тя му каза заглавието и си поговорихме приятелски като бивши съученици. Само дето аз се сетих да си предложа услугите за нещо, та тя ме търсеше после по телефона като наближи времето да й свърша работата. И аз помагам ли помагам, докато един ден на една от срещите ни се изтупанчи някакъв нов герой и ми вика - "аз съм приятелят на ХХХ дамата". А пък аз я питам нея пред оня, не беше ли с друг тя. Тя съответно отговаря че са скъсали с предишния и тогава аз го успокоявам оня че съм й само съученик, след което той ни кани да ходиме и тримата на ресторант щом като не съм му конкурент. Ама им казах да се разберат между тях какви са си. 

Сътветно вечерта тя ми звъни за нова среща и ми се извинява че оня й е някакъв колега нахалник с когото не искала повече да си има работа. Опааа, усетих аз че е дошъл моят час и си предложих услугите и за гушкане. Тя уж се чуди известно време, па се обади един път по телефона и направо ми вика - "аз съм съгласна". А такаааа, това да се чува, браво! Предлагам й веднага да се видим утре в 14 ч. в ателието и тя отговаря с - добре.  Дойде бившата съученичка, съблекохме се голи като риби, свършихме си полезната работа, без да сме се лъгали че се обичаме. И после пак не сме се лъгали че се обичаме. Аз само й обяснявах че много, ама много ми харесва. Пък и то си беше вярно това на 100%. Вяроятно съм изглеждал като влюбен, та не ме е питала дали я обичам.

После колко други хвалби й ударих каква забележителна личност е била тя, та направо й стана кеф в един ресторант и келнерките се чудеха що е толкова радостна.

Ама ако бях влюбен в нея, нямаше да имам смелостта да й предложа да се гушкаме щото много ми харесва. Щях отдалече да й обяснявам колко много мисля за нея, пък да се интересувам от нейните вкусове, пък да я развеждам по екскурзии из бг и така. Щял съм да отделя доста повече време да се опознаеме много добре, преди да си лягаме. Щото и целта е щяла да бъде дълга и сериозна връзка. 

Я сподели ти сега с пачката пари как си плащаш ?

Белгиец съм бе, гледай кво пише под аватара.

Времето помага, ама ако не си яко влюбен , а само искаш да успееш да си го свалиш някое гадже.

Този вариант го пробвах един път с много търпение и ми се уреди въпроса с гушкането. Ама не бях влюбен, просто скивах от тролея на една спирка една бивша съученичка с която сме били само една година в 8 клас съученици. И после след казармата тя стала една готина млада дама, баш тамън да я сгушкаш у кревата. Когато я скивах от тролея тя беше с някакъв кльощав льольо. После след няколко месеца я засичам в друг тролей сама и се заприказваме. Аз я питам как се казва нейния човек, тя му каза заглавието и си поговорихме приятелски като бивши съученици. Само дето аз се сетих да си предложа услугите за нещо, та тя ме търсеше после по телефона като наближи времето да й свърша работата. И аз помагам ли помагам, докато един ден на една от срещите ни се изтупанчи някакъв нов герой и ми вика - "аз съм приятелят на ХХХ дамата". А пък аз я питам нея пред оня, не беше ли с друг тя. Тя съответно отговаря че са скъсали с предишния и тогава аз го успокоявам оня че съм й само съученик, след което той ни кани да ходиме и тримата на ресторант щом като не съм му конкурент. Ама им казах да се разберат между тях какви са си. 

Сътветно вечерта тя ми звъни за нова среща и ми се извинява че оня й е някакъв колега нахалник с когото не искала повече да си има работа. Опааа, усетих аз че е дошъл моят час и си предложих услугите и за гушкане. Тя уж се чуди известно време, па се обади един път по телефона и направо ми вика - "аз съм съгласна". А такаааа, това да се чува, браво! Предлагам й веднага да се видим утре в 14 ч. в ателието и тя отговаря с - добре.  Дойде бившата съученичка, съблекохме се голи като риби, свършихме си полезната работа, без да сме се лъгали че се обичаме. И после пак не сме се лъгали че се обичаме. Аз само й обяснявах че много, ама много ми харесва. Пък и то си беше вярно това на 100%. Вяроятно съм изглеждал като влюбен, та не ме е питала дали я обичам.

После колко други хвалби й ударих каква забележителна личност е била тя, та направо й стана кеф в един ресторант и келнерките се чудеха що е толкова радостна.

Ама ако бях влюбен в нея, нямаше да имам смелостта да й предложа да се гушкаме щото много ми харесва. Щях отдалече да й обяснявам колко много мисля за нея, пък да се интересувам от нейните вкусове, пък да я развеждам по екскурзии из бг и така. Щял съм да отделя доста повече време да се опознаеме много добре, преди да си лягаме. Щото и целта е щяла да бъде дълга и сериозна връзка. 

Я сподели ти сега с пачката пари как си плащаш ?

Ем ще извиняваш, кат гледам другите как се обръщат към теб откъде да знам.

Не аз един мой съученик, а за фитнеса е изпробвано от мен. Значи, един мой съученик си беше уредил прегръдки с една малка "к***ичка" и тя винаги след училище му искаше пари де по 5, де по 20. Накрая след една груба сметка изчисли че и дал 200лв. за месец. Но за него това нищо не са, защото баща му е голям бизнесмен. Пък и нали се начеса, това е най-важното.

Колкото до фитнеса- Сега момичетата ме гледат със съвсем други очи, макар че има още бая за дооформяне.

Редактирано от rado99 (преглед на промените)

,,Обичам я, но тя харесва друг!" Интересна тема, заради същата са се случили и войни между могъщи народи, загинали са много хора... и какво от това?!?!? Несъвместими са двете думи-понятия! Аз- обичам, а Тя-харесва! Мммммм не не не ме заслужава... :no-no:  :wink12:  Стабилизирайте се бързичко ииии следвайте ,,цели, а не хора"!!! 

Врачка си бе,

само дето от любов не разбираш.

Ти знаеш ли какво е да те боли от любов ???

Сега по-спокоен ли си ?

Знаех си че съм врачка. И най ме лъскае факта че светило в бранша ми го казва най накрая.

Любовта ... ми тя е измислена от комунистите за да е*ат без пари какво има да и разбирам.

Да сега съм доста по спокоен вече благодарение на теб ама ти едва ли ще разбереш смисъла на моето спокойствие !

И забрави го това приятелство между мъже и жени защото ако и двамата са нормални (хетеро) винаги идва един момент от прекалената близост който предразполага за разни авантюри.

Аз приятелки жени нямам да не ти говоря че и приятелите ги броя с пръстите на едната ръка че и остават пръсти.

" Интересна тема, заради същата са се случили и войни между могъщи народи, загинали са много хора... и какво от това?!?!?

Така ли !!! Войни заради жени, може ама не вярвам. Виж за пари съм съгласен че са се избивали.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Абе не минава лесно тая болест, пък и лекарства не продават за нея по аптеките, та който го закъса с нея страда, страда, измъчва се, боли го и така понягога с години.

Аз го бях загазил на млади години с една несподелена любов, та се чудех какво да правя. Оная беше по-дърта от мен с поне 3  години ( не казваше на колко е ) и й се натискаха разни кандидати постоянно. Ходехме на едни подготвителни курсове по едно изкуство за кандидатстване и тя беше мераклийка

Ти пък ! Само с 3 години по-голяма и й викаш дърта! За любовта граници няма, Белджи.

Е, на, виж:

http://hotnews.bg/n/blokiraha-tsyurihskoto-ezero-zaradi-svatbata-na-tina-turnur.73917.html

Напълно нормално, щеше да е ненормално ако харесваше друго момиче.

Ех, ти недей да съдищ по себе си за другите. Знаем,че вашата секта е извратена и си падате по тези неща. Дори мъжете ви са  жествени......

Напълно нормално, щеше да е ненормално ако харесваше друго момиче.

Кое щеше да е ненормалното?

..след 3 години като я видях...

Това е то. Мислим, че сме влюбени някой и като мине малко време, наредим си живота и после го видим, направо се чудим как може да сме били влюбени в него.

Знаех си че съм врачка. И най ме лъскае факта че светило в бранша ми го казва най накрая.

Любовта ... ми тя е измислена от комунистите за да е*ат без пари какво има да и разбирам.

Да сега съм доста по спокоен вече благодарение на теб ама ти едва ли ще разбереш смисъла на моето спокойствие !

И забрави го това приятелство между мъже и жени защото ако и двамата са нормални (хетеро) винаги идва един момент от прекалената близост който предразполага за разни авантюри.

Аз приятелки жени нямам да не ти говоря че и приятелите ги броя с пръстите на едната ръка че и остават пръсти.

Така ли !!! Войни заради жени, може ама не вярвам. Виж за пари съм съгласен че са се избивали.

Битката за Троя (хубавата Елена) е само един от примерите за това.

Битката за Троя (хубавата Елена) е само един от примерите за това.

Битката за Троя и с Елена и без Елена е щяла да стане бъди сигурен. Нещо подобно на налагане на демокрация от страна на САЩ, поводи винаги ще се намерят. Ама главната цел е съвсем друга. Те отишли да приберат снахата ама и го съчетали с още нещо че да покрият разходите.

Кое щеше да е ненормалното?

Е кое не разбра. Нормално ли ще е едни ден например синът ти (образно говоря ) да ти докара зет ?

Ех, ти недей да съдищ по себе си за другите. Знаем,че вашата секта е извратена и си падате по тези неща. Дори мъжете ви са  жествени......

На теб пък няма какво да ти обяснявам. Чети и си напъни малко сивака и не знам по какви секти ме запрати ама аз съм атеист а и ме ми е работа да разбирам от женствени мъже така че не съм го забелязал.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Това е то. Мислим, че сме влюбени в някой и като мине малко време, наредим си живота и после го видим, направо се чудим как може да сме били влюбени в него.

Е не съм писал че съм се чудил как е било възможно да съм влюбен в нея. Това ти си го измисляш.

По времето когато ми е била завъртяла главата, тя си изглеждаше нормално. Не беше някаква красавица, например ако я видех на някоя спирка на автобус да стои права, без да говори с никого, просто съм нямал да я заговоря. Нейният чар се проявяваше когато си говори с някого и я слушаш отблизо. Като чуеш какво казва и как го казва и тогава "виждаш" блясъка на вътрешната й красота.  

Това което аз съм написал е, че като съм я видял как изглежда след 3 години, вече външността й не е била приемвлива за мен.

Беше качила килограмите, кожата на лицето й беше загрубяла ( може да е от цигари или слънцето, не знам) и почти изглеждаше като над 30 годишна. Може и някаква болест да е прекарала за да се получи този неприятен резултат, но на момента в който я видях впечатлението ми беше мигновено и стряскащо. Тя просто мина по един широк тротоар пред мен и двамата се правехме че не се познаваме. Значи аз бях застанал с гръб до стената на един магазин и се чудех къде да пресека булеварда, щото трябваше да отида до една книжарница вляво и също до едно друго място вдясно, та размишлявах как да мина с най-малко разкарване. По това време я виждам случайно вляво, разпознавам я и започвам да гледам право пред мен все едно че не я знам коя е. Тя гледа право пред нея и минава за няколко секунди пред погледа ми и продължава вдясно. Еми за човек като мен, който се е занимавал с рисуване, през това кратко време направо я "сканирах" като на рентген, а като ме подмина на дясно си завъртях и главата и вече мислено си цъках от учудване, как е било възможно да се промени така. А пък и да ти кажа, с новия й look едва ли поведението й се е било запазило да е като преди. Прекалено сериозна го раздаваше, а преди не беше такава. Честно ти казвам, че не ми хареса.

Случвало ми се е да видя случайно и други предишни гаджета след време, но впечатлението ми си е било нормало. С една гъркиня даже се бяхме разделили по вина на родителите й и след около две години бях на плаж в София с един приятел и като се връщам от басейна мокър, оня ми вика че някакви са гледали към мен и едната се вдигнала и ме е сочила когато съм се бил запътил към басейна. Аз не ги бях видял отдалече като са седнали, ама отидох да проверя кой се заглежда в мен и там ме посреща една гръцка усмивка и ме запознава с приятелката й. Аз само я питах сега в коя стая е, тя отговори и уточни че е в съседния блок и после чао чао. Връщам се веднага при приятелчето а той ме пита кви са тия. Еми викам едни гъркини бе, ама леко пренебрежително все едно като са гъркини не стават за таковане. Той знаеше че съм имал гадже гъркиня от преди да ме познава, ама не се сети че е една от тези двете, толкова кратко бях при тях че не загря човека. Та след два дена аз бях при нея в стаята й в Студентски град. 

Значи като срещнеш старо гадже, не си казваш задължително че не ти харесва повече. Пак тръгнахме заедно с гъркинята. После пак се разделихме и след като си бях намерил милата ми съпруга, пак я срещнах случайно в центъра. Здрасти, здрасти как си и аз веднага й викам че ще се женя за белгийка. Тя ме пита къде ще живееме и аз й казах че ще ходя при нея. След което гъркинята ми пожела много щастие с треперещ глас, едва не се разплака и си тръгна по пътя. Кратко, ясно и достатъчно като говорене. Еми кво да й правя, като ученето й е било по-важно от мен, изпуснала ме е. И при тази случайна последна среща, външността й не ми е направила лошо впечатление, както беше с нашенката.

След като се бях оженил вече, пък срещнах случайно на Витошка една чехкиня с която си бях имал връзка, ама не искаше да се ожениме ( поради едни особени съображения). На нея направо първо й показах печата в паспорта ми, да види че съм женен вече, че тя си беше същата хубавица сладурана, та да е ясно че какво е било, е било и вече няма да се върне. Тя тая беше последната преди да се запозная с жена ми и връзката ни беше кратка, щото тя ми беше обяснила че няма да иска да се ожени за мен и аз не я изчаках след лятната ваканция като се върне в София пак да пробвам да я навивам да си промени мнението. Ако не се бях запознал с жена ми, вероятно съм щял да пробвам пак есентта с нея щото си беше много подходяща за съпруга. Ама като си бях намерил вече половинката дето ми пасваше перфектно през лятото, та й се размина на чехкинята да й падам на колене. Та тази като я срещнах случайно и се чувствах малко неудобно, понеже тя така топло се усмихна и й блеснаха очичките като ми каза здравей, че се почувствах малко виновен пред нея че не съм настоявал повече и че не съм й се обадил даже да й кажа че съм си намерил друга, докато тя е била за лятната ваканция при майка си. Тя се сети да обясни че е ходила задено с някакъв чех до Париж на екскурзия, та един вид да сме 1 на 1, аз не съм настоявал, ама и тя си е намерила някакъв за временно ползване.

Та така, нашенката ми е направила лошо впечатление по отношение на външния й вид след 3 години, пък други не са ми правили същото лошо впечатление. Били са си същите като преди да сме се разделили. Ама те бяха по-млади от мен де. Някоя от тези  двечките, гъркинята или чехкинята ако се беше омъжла за мен, нямал съм да съжалявам че съм се минал. Докато с нашенката ако се бяхме бракосъчетали и тя беше си развалила после външния вид, така както я видях, еми братче все щеше да се намери някой приятел да ми каже в пияно състояние че съм се оженил за по-дърта от мен.

Докато до преди 8 години, на жена ми и викаха госпожице като не бях плътно до нея. Толкова си беше младолика. То това й е по генно наследство, баба й изкара 101 години. 

ultra offtopic

След като си говорихме в оная тема, ти ходи ли на лекар?

/ultra offtopic

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

...Е кое не разбра. Нормално ли ще е едни ден например синът ти (образно говоря ) да ти докара зет ?...

Ами да докарва, негов си е проблемът. Нали няма мен да ме работят отзад :D Всеки е сам господар на своето тяло и има свободата да прави с него каквото си поиска ;)

...Това ти си го измисляш...

Това е което ми се е случвало на мен. Не казвам, че и при теб трябва да е напълно същото. Всеки човек е различен.

ultra offtopic

След като си говорихме в оная тема, ти ходи ли на лекар?

/ultra offtopic

Ходих да, при един извънземен, каза да продължавам в същия дух докато има кой да ми обръща внимание.

Извънземният доктор рече, че съм надарен да усещам допълнително измерение, което е скрито за 99% от земляните, та заради това не могат да вникнат в същността на писанията ми.

Ето гледай в какви среди движа аз:

Публикувано изображение

Там горе при дедо боже е по-друго.

А ти от любов разбираш ли ?

Ами да докарва, негов си е проблемът. Нали няма мен да ме работят отзад :D Всеки е сам господар на своето тяло и има свободата да прави с него каквото си поиска ;)

Именно, просто наклони на ляво е общоприето да се смятат за ненормални. Това и бях казал в него пост който ти ми цитира. Нормално е момичето да е влюбено в някое е момче какъвто беше проблема на питащия и ненормално щеше момичето да е влюбено в някоя приятелка и да не му обръща за това внимание. Само не разбрах кое беше толкова сложно да се разбере от пръв прочит !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.