Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръки, мнения за upgrade на PC

Featured Replies

150-200 за сега..

нямам пари за fullhd, маняк, а играта излезе през 2012г. Global Offensive :D

Е, ти искаш мнения, аз казвам своето. CS  не играя, но когато и да е излязла тая игра, едва ли е нещо повече от някой мод на предни версии. И още един съвет. Клокни го тоя процесор поне на 4.2 GHz, че малко да замажеш нещата. 

Едно качествено мониторче примерно BenQ 22' GW модела, който е с ВА панел(8битов) струва 230лв. с безплатна доставка.Ако ще ползваш сегашната си кофигурация по-добре продай картата и с парите си вземи монитор и ново захранване, че и за кутия може да остане и да имаш оснава за бъдеща система!

• Автор

Е, ти искаш мнения, аз казвам своето. CS  не играя, но когато и да е излязла тая игра, едва ли е нещо повече от някой мод на предни версии. И още един съвет. Клокни го тоя процесор поне на 4.2 GHz, че малко да замажеш нещата. 

Пробвал съм да го клокна, не става. Дъното ми е скапано..

• Автор

Едно качествено мониторче примерно BenQ 22' GW модела, който е с ВА панел(8битов) струва 230лв. с безплатна доставка. Ако ще ползваш сегашната си кофигурация по-добре продай картата и с парите си вземи монитор и ново захранване, че и за кутия може да остане и да имаш оснава за бъдеща система!

Трябва монитора да е 100-120hz, на 75 не ми върши работа.

Мисля да си трампим картите с едно аверче за няколко месеца, неговата е sapphire radeon hd 6570. За тази ще трябва ли да сменям нещо по PC-то?

Ако наистина разполагаш със споменаните 200 лева,аз бих те посъветвал да се върнеш към първите предложения за нова кутия и захранване ,които да могат да носят една бъдеща конфигурация около тази карта,и да си я оставиш и ползваш на твоята система.Факт е че процесорът ще я спъва ,НО мисля колегите пропуснаха,че ти играеш само и единствено една игра и тя те интересува.А специално в тази игра няма да имаш проблем с небалансираната си конфигурация и ще можеш да играеш с толкова фпс колкото ти дава процесора,дори и един ден да си купиш FullHD монитор.Друг е въпроса дали тези 60-100 фпс не са точно лимита на процесора ти.Макар че силно се съмнявам,според тестове в нета тази игра върви на FullHD  на макс на всичко от Athlon X2 4400 и Radeon 4770 нагоре.

А така като имаш кутия захранване и яка карта,няма да ти трябват чак толкова много пари когато старите чаркове издъхнат,за влезеш в 21 век.Има-няма дъно процесор и рам и си готов за няколко години напред дори и да решиш да заиграеш други игри.В което се съмнявам,защото ако си спечелил картата на CS и с тези 200 фпс които ти трябват,явно я играеш на ниво eSport и едва ли ти остава време за друго.

А,и още нещо спри си Vsynch на монитора и виж пак фпс ;) .

• Автор

Ако наистина разполагаш със споменаните 200 лева,аз бих те посъветвал да се върнеш към първите предложения за нова кутия и захранване ,които да могат да носят една бъдеща конфигурация около тази карта,и да си я оставиш и ползваш на твоята система.Факт е че процесорът ще я спъва ,НО мисля колегите пропуснаха,че ти играеш само и единствено една игра и тя те интересува.А специално в тази игра няма да имаш проблем с неб*лансираната си конфигурация и ще можеш да играеш с толкова фпс колкото ти дава процесора,дори и един ден да си купиш FullHD монитор.Друг е въпроса дали тези 60-100 фпс не са точно лимита на процесора ти.Макар че силно се съмнявам,според тестове в нета тази игра върви на FullHD  на макс на всичко от Athlon X2 4400 и Radeon 4770 нагоре.

А така като имаш кутия захранване и яка карта,няма да ти трябват чак толкова много пари когато старите чаркове издъхнат,за влезеш в 21 век.Има-няма дъно процесор и рам и си готов за няколко години напред дори и да решиш да заиграеш други игри.В което се съмнявам,защото ако си спечелил картата на CS и с тези 200 фпс които ти трябват,явно я играеш на ниво eSport и едва ли ти остава време за друго.

А,и още нещо спри си Vsynch на монитора и виж пак фпс ;) .

Мерси за подробния коментар!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.