Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

А я да запитам, въпреки, че е малко в страни от темата. За какво иде реч с това Интернет ТВ - Да? Гледам има го при повечето модели телевизори като функция, ама нещо не ми е ясно каква е тая функция или поддръжка или каквото и да е.

В най общи линии InternetTV, може да се каже," че превръща телевизора в мини компютър"

Чрез него може да се браузва в нет-а, има си вградени приложения. Например Youtube, Picasa и т.н.

Но, не всички телевизори имат отворен браузер, и вградeна wi-fi карта (адаптер).

Затова, като се избира TV, да се гледа внимателно спецификацията му.

Ако трябва да бъдем честни SmartTV (InternetTV), е много по ограничен отколкото едно Android TV устройство.

А я да запитам, въпреки, че е малко в страни от темата. За какво иде реч с това Интернет ТВ - Да? Гледам има го при повечето модели телевизори като функция, ама нещо не ми е ясно каква е тая функция или поддръжка или каквото и да е.

Интернет телевизия,това е гледане на всякакво видео съдържание,достъпно по интернет.По същия начин,както се гледа с компютър.Такива телевизори имат вградена мрежова карта за свързване с рутер или с кабел.Имат си браузър,с търсачка.Сърфира се абсолютно еднакво,като от компютър.Пишеш като на компютър,излизат същите страници,като на всеки браузър.За тази функция си има отделен бутон на дистанционното,с който се включва отделно самата им ОС.Имат функция за изтегляне на различни приложения,работещи с тази система.Например теглиш си скайп,вписваш се и работи.Наскоро пусках такъв,който имаше възможност за включване към него мишка и клавиатура.Писането от дистанционното му е доста бавно.                                                                                            П.п ...от такъв Самсунг телевизор,отворих и Калдата,дори и пост съм писал с него,на БГ може да пише!

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

• Автор

За същите пари можехте да си вземете 32 инчов модел на Филипс.И за да не съм голословен,ето го:

PHILIPS 32PFL3517H http://www.technopolis.bg/b2c/details/13620/P11090103/LED-televizor-PHILIPS-32PFL3517H

ако съм искал 32 инча, щях да си взема...

ако съм искал 32 инча, щях да си взема...

Взел си си чудесен телевизор.Ползвай си го с кеф.Важното беше да е LED.Софтуерите и другите екстри по него са изгъзици.Ако ти трябва интернет-имаш си компютър.Моят е 42 инча за 1500лв. с интернет,SMART,софтуери и 1000 изгъзици последно поколение и в крайна сметка нищо не ползвам от тях-както каза Димитър 59 че просто трябва да си луд да сърфираш в нета с дистанционно.Ако са ти по хлабави нервите може накрая да хвърлиш дистанционното и през прозореца.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.