Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изследване на Сянката в хороскопа

Featured Replies

иначе до тук в тая тема ти отговориха   двама от зодия шаран.

винаги съм се изумявала колко лековерни и наивни са хората.колко лесно споделят лична информация, пред абсолютно непознати.

То и ти си едно шаранче, ама не можеш сама да се видиш.

Споделяме си каквото си искаме и с когото си искаме и ни е приятно.

• Отговори 71
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сега за остроумните-Астрологията е наука.

Шаринете са хора вярващи в предсказващи бъдещето и тем подобни.

За самореклама-ти изобщо помислила ли си какви си ги написала?

Каква ти реклама?За какво?

И отново ще повторя астрологията е наука,за тези които не знаят.

За какви лични неща става въпрос,че не разбрах?

Кой и кога е давал подробности за личния си живот,че не видях?

Редактирано от janis joplin (преглед на промените)

И никога не ви е минавало през ум, че хората, които споделят лична информация, могат да го правят за да се саморекламират по някаква причина...

Споделят си хората лична информация защото им е готино да си общуват със сродни души, такиви които са способни да ги разбират. Госпожата пуснала темата има истински талант, дарба има, а това е рядко явление. Можеш да ми вярваш, аз от дарба и талант разбирам много яко. От астрология не разбирам и даже и не искам да разбирам. От планетите ми се завива свят.

Жена ми учи ( доброволно плащайки си ) задочно две години астрономия във франция и ходеше на стажове, да гледат с едни големи телескопи ( професионални ) звездите и всичко каквото намерят по небето. Купува си даже един телескоп, ама го пробвахме много малко. прекалено много светлина има където сме и пречи на наблюденията. Та така, планетите, астрономията и астрологията не ме привличат. Обаче човешката душа ми е много интересна в разнообразието си, с красотата в нея, с богатството си на нюанси, с непредсказуемостта си понякога и т.н.

Я кажи какво обидно нещо разбираш под бастун, че като съм далече не го знам смисъла който ти влагаш в тази дума.

За шаран знам че е риба ловеща се на въдици, ама бастун ще да е нещо ново, дето не го знам. Обясни моля ти се, какво това бастун в обидния преносен смисъл който ти влагаш в думата .

Джанис, Белдж, не говоря на вас, а по принцип. Дори не конкретно по темата, а принципно за споделянето на личната информация.

И да, помислила съм какво съм написала... Спокойно... :)

Аз обикновено мисля преди да пиша... Но... Това е друга тема... 

Израз е. Да се ловиш като шаран на бастун означава да си толкова лековерен, че дори да не е необходима въдица, за да те уловят, защото се ловиш и на бастун. Това е.

А относно рекламирането - имах предвид, че освен лековерните хора, които дават излишна информация за себе си пред непознати, които биха злоупотребили, има и такива, които дават информация с цел да привлекат свои клиенти, пациенти и каквото още там се сетиш, в зависимост от услугата, която предлагат и бранша, в който работят. Толкова ли е сложно?!

Както и да е... нали с питане до Цариград се стигало... Със сигурност ще стигнеш някой ден! :)

Джанис, Белдж, не говоря на вас, а по принцип. Дори не конкретно по темата, а принципно за споделянето на личната информация.

И да, помислила съм какво съм написала... Спокойно...  :)

Аз обикновено мисля преди да пиша... Но... Това е друга тема... 

Щом си го написала в тази тема има защо.

Определено не си се замислила,защото ако беше така нямаше да го напишеш тук.

И стига с това говорене по принцип.

Не ми отговори каква лична информация видя в написаното от мен?

Дори не съм прочела написаното от теб преди да ме цитираш... В тази тема пишат и други хора...

Ще го преглътнеш ли?! :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

valkiria1 ти беше първата,която ни обиди,че сме шарани и невежи без дори да ни познаваш.

Астрологоята и астрономията са били в едно.В последствие се разделят,защото тъпата католическа църква отхвърля астрологията.

Причините?Ами просто им е пречила да манипулират човеците.Ако се върнем в миналото ще си припомним,че католиците са отхвърлили толкова много неща,които в последствие са се оказали верни че........

14 Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това.

Ето ти един пример за опит за манипулация,ще правиш това което ти казвам.Това е скъпата ни църква.

Знам,че има много интелигентни хора затова съм в този форум вече от доста време.

Това което прави това момиче е да смесва астрологията с психологията.Това е нищо повече.

Нито се опитва да ми предскаже бъдещето,нито да ми премахне магии и т.н.

Майката на приятеля ми е психолог и само от две твои думи може да ти каже какъв си и какво мислиш.Все пак това им е работата

да разучават човешката психика и по този начин да помогнат.

Извинявам се за острият ми език,но просто много се обидих на постовите ви за това,че ме сложихте под общ знаменател.

Никога не съм ходила при врачки и жестоко отхвърлям тези които си играят с човешкото нещастие.

Още нещо което искам да те попитам.

Църквата отхвърля презервативите.

Какво мислиш ти по въпроса трябва ли да подкрепим и да се съгласим с това?

Така както се съгласяваме,че астрологията е лъжа и измама.

констатирането на очевиден факт не е обида.

Очевиден факт??????????? 

Кой ти дава право собствените ти изводи да ги причесляваш като факт?

нямам нищо общо с църквата.цитирала съм библията,не църквата.има разлика да знаеш.

Да сигурно има.

Коя библия си прочела?И тук следва многоточие.

Престани да ни обиждаш наричайки ни невежи,шарани и т.н. ако обичаш.

Всеки вярва в каквото си поиска.

Хайде сега трябва и да понасям обиди само защото вярвам в нещо,което ти отхвърляш.

иначе, балъци,бастуни, шарани с лопата да ги ринеш.достатъчно е да видиш цветаря белджъм,че да разбереш какво се има предвид.ако на  него ,му се беше казало,че "консултацията "струва пари,едва ли щеше да бъде толкова словоохотлив.

така, че да!!! има шарани..на тях дамата словоохотливо отговаря..на мен защо не отговаря?!?!

По-голям шаран от теб няма, да знаеш.

Аз пари за консултации не давам, щото аз имам диплома на която пише че съм консултант по нещо, та на мен ми дават пари клиентите ми.

А на теб просто не ти е ясно какво става на тази тема.

Ако вземеш да се разкараш, добре ще направиш.

...аз имам диплома на която пише че съм консултант по нещо...

:go ahead::D Бисер си!

Ей тъй се прави - никаква информация няма да даваш по какво си... :P

З а първи път да сме на едно мнение с Белгиеца,не мога да повярвам

Как не можете да повярвате? Пост #42 и пост #45 нагледно са Ви го обяснили и се чете отлично.

напротив.ясно ми е ,и много се забавлявам.дори няма нужда от срс-та ...ти си казваш доброволно всичко. 

Нищо не ти е ясно и никога няма да ти стане ясно, защото гледаш на тези неща през опушени старозаветни еврейски очила.

Ти си четеш там вехтата книга и се самоограничаваш само до нея като източник на истина.

То това занимание може да е било модерно из палестинските земи преди 2000 години, ама сега сме вече 2013г.

Пък ние живите хора знаем, че има потребност на пазара и от услуги като астрология, хороскопи, леене на куршум, гледане на ръка, разваляне на магии, хвърляне на боб, таро карти и т.н. В условията на пазарна икономика, пазарът диктува какво ще се търси и харчи. Не ви знам при вас дето сте с еврейско самосъзнание как е, ама при етническите българи, тази вехтата книга нещо не привлича никакъв читателски интерес. Я се опитай да продаваш библии или да четеш билия срещу заплащане на някого и после ми се похвали дали можеш да изкарваш достатъчно пари от такава дейност, за да се изхранваш, платиш парното и тока и да ти останат и за кола пари.

Госпожата пуснала темата има голяма дарба.

Ама ти като я нямаш нейната дарба и можеш само да се излагаш да питаш на колко години е леля ти дето я нямаш.

Твоите умствени възможности не са достатъчни за да проумееш, че на човек предлагащ правене на хороскопи, въобще не му пука че точно ти не вярваш на астрологията. Важното е че има достатъчно други които имат специфични нужди и ще отидат при някоя врачка "разбираща" и от хороскопи и ще си утолят душевната жажда за доза езотерично обслужване. И не си ти тази която ще слушат да не ходят по гадатели, хич тамън няма да те слушат. Да, няма да те слушат, защото са открили кефа от това някой да ти говори за теб, с загриженост, със съпричастие, по успокояващ тревогите ти начин. Ти въобще представа си нямаш какво става като отиде някой при астролог или ясновидец. Ти драга ми еврейко, страдаш от езотерична фригидност и заради това няма как да изпиташ кефа от играта при астролог или гадател.

Да се опитва някой да ти отваря очите на теб, е същото като да се мъчи да намери съпруг на стара мома страдаща от тежка форма на вагинизъм. Тя си знае че е неспособна да изживее оргазъм с мъж, защото я боли яко заради пустия му вагинизъм. Ама пред хората как да си признае какъв й е проблема ? И най-хубавия и най-богатия да й представяш, тя все ще му намира кусури. А ако е с характер като твоя, ще стане врачка и ще се опитва да разваля семейното щастие на клиентките си, като ги лъже че мъжете им изневеряват, просто от завист че не може да е щастлива с мъж, та и другите да са нещастни като нея.

Ти като не можеш да си направиш кефа да отидеш при някоя гледачка на кафе, да те обслужи както трябва, та ти остава само да плюеш по астрологията например. 

Нищо не ти е ясно и никога няма да ти стане ясно, защото гледаш на тези неща през опушени старозаветни еврейски очила.

Ти си четеш там вехтата книга и се самоограничаваш само до нея като източник на истина.

То това занимание може да е било модерно из палестинските земи преди 2000 години, ама сега сме вече 2013г.

Пък ние живите хора знаем, че има потребност на пазара и от услуги като астрология, хороскопи, леене на куршум, гледане на ръка, разваляне на магии, хвърляне на боб, таро карти и т.н. В условията на пазарна икономика, пазарът диктува какво ще се търси и харчи. Не ви знам при вас дето сте с еврейско самосъзнание как е, ама при етническите българи, тази вехтата книга нещо не привлича никакъв читателски интерес. Я се опитай да продаваш библии или да четеш билия срещу заплащане на някого и после ми се похвали дали можеш да изкарваш достатъчно пари от такава дейност, за да се изхранваш, платиш парното и тока и да ти останат и за кола пари.

Госпожата пуснала темата има голяма дарба.

Ама ти като я нямаш нейната дарба и можеш само да се излагаш да питаш на колко години е леля ти дето я нямаш.

Твоите умствени възможности не са достатъчни за да проумееш, че на човек предлагащ правене на хороскопи, въобще не му пука че точно ти не вярваш на астрологията. Важното е че има достатъчно други които имат специфични нужди и ще отидат при някоя врачка "разбираща" и от хороскопи и ще си утолят душевната жажда за доза езотерично обслужване. И не си ти тази която ще слушат да не ходят по гадатели, хич тамън няма да те слушат. Да, няма да те слушат, защото са открили кефа от това някой да ти говори за теб, с загриженост, със съпричастие, по успокояващ тревогите ти начин. Ти въобще представа си нямаш какво става като отиде някой при астролог или ясновидец. Ти драга ми еврейко, страдаш от езотерична фригидност и заради това няма как да изпиташ кефа от играта при астролог или гадател.

Да се опитва някой да ти отваря очите на теб, е същото като да се мъчи да намери съпруг на стара мома страдаща от тежка форма на вагинизъм. Тя си знае че е неспособна да изживее оргазъм с мъж, защото я боли яко заради пустия му вагинизъм. Ама пред хората как да си признае какъв й е проблема ? И най-хубавия и най-богатия да й представяш, тя все ще му намира кусури. А ако е с характер като твоя, ще стане врачка и ще се опитва да разваля семейното щастие на клиентките си, като ги лъже че мъжете им изневеряват, просто от завист че не може да е щастлива с мъж, та и другите да са нещастни като нея.

Ти като не можеш да си направиш кефа да отидеш при някоя гледачка на кафе, да те обслужи както трябва, та ти остава само да плюеш по астрологията например. 

Моля без антисемитизъм. Научи се да уважаваш хората различни от теб.По отношение на астрологията ще ти кажа че сте много далеко. И кажи какво ти е познала досега ,по скоро ти говори общи неща  и за твое сведение на запад от нас всеки доктор като те пита кога си роден и ще ти каже от какво си заплашен.Примерно Риби страдат от крака имного бързо се привързват към всичко и на вече към алкохола. Атрологията не е за всеки иначе има АЛЕНА НАИ ГОЛЯМАТА ШАРЛАТАНКА.

Моля без антисемитизъм. Научи се да уважаваш хората различни от теб.По отношение на астрологията ще ти кажа че сте много далеко. И кажи какво ти е познала досега ,по скоро ти говори общи неща  и за твое сведение на запад от нас всеки доктор като те пита кога си роден и ще ти каже от какво си заплашен.Примерно Риби страдат от крака имного бързо се привързват към всичко и на вече към алкохола. Атрологията не е за всеки иначе има АЛЕНА НАИ ГОЛЯМАТА ШАРЛАТАНКА.

По отношение на астрологията ще ти кажа че сте много далеко. И кажи какво ти е познала досега ,по скоро ти говори общи неща ...

От твоята гледна точка може и да изглеждат общи неща, ама аз ги усещам като дълбокосмислени.

Някой от думите написани от дамата, резонират силно в съзнанието ми и генерират вълни от откровения, скрити за хората които нямат дарба да отсеят същественото в едно общуване. Опитай се да си представиш че важното не е какво ти говори, ами как ти го казва. Важно е отношението на госпожата към мен. Важно е желанието й да ми помогне по някакъв начин, с каквото тя може. И най-ценното в нейния подход е положителният интерес, който тя проявява към личността на човека който й се доверява откровено.

Да, лично аз съм много далече от астрологията, но от астроложките никак не съм далече.

Защото аз виждам зад маската "астрология" кой е човекът.

Като се научиш да четеш между редовете, тогава може да разбереш какво става на тази тема.

До тогава, знай че най-същественото е невидимо за очите, то се усеща със сърцето.

Публикувано изображение

.

твоята, или нечия друга шаранска  нагласа  и вътрешна нужда да се покланяте  в знак на почит пред надарена с такива "качества" ,персона   е... диагноза.

Казвай бързо каква е тази широко разпространена диагноза сред населението, щото аз не й знам името.

Може да дойде време да разбереш ти какво голямо шаранче си била и как аз теб лично съм те "зарибил" ( преметнал, надхитрил ).

Нищо не можеш да разобличиш. Ефект никакъв не можеш да постигнеш, все едно се опитваш да правиш дупка в морето. Човеците са устроени ( като теб ) да вярват на разни работи като библия, хороскопи, хвърляне на боб и т.н. Ако искаш да си приятелка с мнозинството от хората, не трябва да им говориш че са глупави защото били ходили на църква, при баячка, астроложка и тем подобни. Ама ти май не искаш да си в добри отношения с мнозинството. Ти си държиш на твоето етническо самосъзнание, с твоите суеверия ( те били най-верните ) и не се чувстваш удобно в средата в която си. Отказваш да се адаптираш, да станеш като другите около теб. А явно потребност от суеверия имаш голяма, ама вместо да приемеш тези на мнозинството, ти се самоизолираш.

В стария завет това било писало, онова било писало, и какво от това ?

Хората обичат да им говорят за тях самите какви са, а не им е интересно какво някой си е писал преди хиляди години. 

Ти имаш някаква болезнена потребност да се правиш на шеф. Трябва ти да си наложиш твоята воля и за целта прибягваш често до цитатчета от вехтата книга. Мислиш си че като кажеш че божество е било разпоредило нещо, ти можеш да си присвоиш правото да командваш други хора какво да не правят. Искаш да доминираш други човешки същества чрез религиозна манипулация. Опитваш се да се наместиш във въображаема система съставена от абсолютен властник, а пък ти да си му нещо като проводник на волята му, печелейки по този начин мъничко власт над себеподобните ти. На теб ти трябва да има  абсолютен закон, ред, дисциплина и стриктно спазване на заповеди. Защото ти си неспособна да бъдеш свободен човек, трябва ти някой да ти е създал точно определена рамка на поведение, от която да не излизаш никога. Някой друг да е решил ( при това преди хиляди години) ти как трябва да си живееш живота. Ти ако се беше родила някъде из Азия, сега щеше да се ръководиш от някакви други религиозни догми, нямащи нищо общо с библията. Защото така си устроена, да не приемаш реалната действителност и да имаш нужда от ирационална патерица в живота ти.

Ето, не ми трябва да знам рождената ти дата, нито пък ме е грижа как се въртят планетите, за да те опиша ти каква си. А астрожките правят точно това, смесват описание на личността на човека с много излишни думи носещи имена на планети и къщи и сенки и ала бала. Не съм ходил при астроложка, но знам малко как врачките пробутват астроложки трикове на клиентелата си. Ако запишеш разговорите на добра врачка служеща си често и с астрология по време на консултациите й, после направиш обобщение какво всъщност им е казала и внушила, като изчистиш от текстовете всичко излишно като имена на планети, зодии, название на отделните таро карти, езотерични или религиозни термини, ще се получи нещо много майсторски скалъпено ( като текст), което има свойството на помага на клиентелата. Значи, ако врачката-астроложка не им е предлагала да им прави или разваля магия, няма какво да я изобличаваш, защото тя е била един вид социален работник, погрижил се за доброто на пообъркан човек. Ти ги броиш за шарлатанки, а пък те могат много да помагат и го правят. А ти нито с твоите цитати от вехтата книга, нито със смешните ти опити да говориш за наука, не можеш да помогнеш на същите хора.

• Автор

Интересно е някой да чете у теб ( в мен де ) като в страниците на отворена книга.

Искам още да ми пишеш за мен, може ли ?

Моля ти се , на колене с букетче пролетни полски цветя !

Здравей, Belge! Продължавам с още тълкуване, както ти обещах. Мисля, че си падаш по тайнствени и загадъчни, а може би и малко опасни жени. Те може да са грижовни, да обичат да помагат на другите, на хора и животни, които имат нужда от помощ, от лечение. Самият ти много си падаш по мистичните неща. Възможно е да имаш от време на време някакви пророчески сънища, интуицията да ти подсказва нещо и после то да се окаже вярно. Имаш силно въображение. Ако пък смяташ, че нямаш такова, значи го проектираш върху други хора и тогава съпругата ти ще има такова.

Може би чувстваш единия от родителите си много отдалечен от теб. Може физически да отсъства, а може само емоционално и да си останал с това усещане за отдалеченост от него или нея. Възможно е, докато майка ти е била бременна с теб, да се е чувствала самотна, поради някакви причини, а евентуално може да е била в депресия.

Не се сещам дали ти бях писала, че в теб има много агресия, която може да не показваш, за да не нараниш емоционално другите хора. Ти си изследовател на непознатото, скритото, мистичното. Възможно е да срещаш доста хора, които отговарят на последното описание, ако не осъзнаваш, че ти самият си такъв.

Възможно е професията ти да е свързана с компютри, елетроника, техника, нови изобретеия или с електротехника, нещо, свързано с електричество. Ако не е свързана с изброените неща (плюс още няколко възможности), има вероятност да изпитваш трудности в намирането на постоянна работа. Имаш данни и за преподавател. Може да е свързано и с някакъв вид изследвания.

Редактирано от Omnamah (преглед на промените)

Здравей, Belge! Продължавам с още тълкуване, както ти обещах. Мисля, че си падаш по тайнствени и загадъчни, а може би и малко опасни жени. Те може да са грижовни, да обичат да помагат на другите, на хора и животни, които имат нужда от помощ, от лечение. Самият ти много си падаш по мистичните неща. Възможно е да имаш от време на време някакви пророчески сънища, интуицията да ти подсказва нещо и после то да се окаже вярно. Имаш силно въображение. 

За жените уцели точно. А когато са и артистични натури, си губех лесно акъла по подобни.

Даже си изпатих яко от една несподелена любов, заради една такава на млади години. Така ми беше завъртяла главата чаровницата , че заради нея не се заех веднага с едно друго много добро и симпатично момиче от университета, когато се запознах с него. Наложи се да направя нещо да се скараме сериозно с чаровницата, тя да ми е много ядосана за да съм сигурен че няма да има никаква възможност повече за успех с нея, за да мога да се разблокирам и освободя от влиянието й върху мен.

А жена ми е шампионка по тайнственост !!!

Като навържем интуицията с проницателността ми и наблюдателността ми и става един доста ефикасен скенер, виждащ невидимото за очите. 

Може би чувстваш единия от родителите си много отдалечен от теб. Може физически да отсъства, а може само емоционално и да си останал с това усещане за отдалеченост от него или нея. Възможно е, докато майка ти е била бременна с теб, да се е чувствала самотна, поради някакви причини, а евентуално може да е била в депресия.

Единият вече е умрял, другият е далече.

Майка ми си е била внушила сама, че ще съм момиче и се е разревала от яд като са и казали акушерките че съм момче.

И двамата ми родители са се грижили да задоволяват потребностите на брат ми, а мен са ме броили за по-малко важен, който може да изчака с години да му обърнат внимание. В 10-клас даже избягах от вкъщи за 15 дена. Тогава бяха ходили при петричката врачка ( с уреждане на открит лист ), ама баба Ванга беше пропуснала да им каже защо съм избягал и не им е казала да си променят поведението спрямо мен. И съответно аз като пълнолетен имах повече познати и приятели чужденци, отколкото българи. Освен гаджета българки, съм имал и гадже гъркиня ( заради родителите й не искаше да се ожениме преди да завърши), гадже англичанка ( искаше да се омъжи за мен, ама аз се разкандардисах ) и съм женен за белгийка. А имаше и една португалка която ми беше много навита и направо си ме пита дали ще почваме нещо заедно. И едно гадже с чуждо гражданство но с майка българка ( тази не искаше да се ожениме, защото си мислеше че ще трябва да живее в София заради мен).

Та така се случва на родители които се грижат само за едното си дете. Никой роднина не е канен да ми идва на гости в Белгия. А мераците са им били големи, даже да ги уреждам на работа при мен.

Възможно е професията ти да е свързана с компютри, елетроника, техника, нови изобретеия или с електротехника, нещо, свързано с електричество. Ако не е свързана с изброените неща (плюс още няколко възможности), има вероятност да изпитваш трудности в намирането на постоянна работа. Имаш данни и за преподавател. Може да е свързано и с някакъв вид изследвания.

Било е възможно да съм учил нещо техническо, но не съм го пожелал. Във втората гимназия бях даже в математическа паралелка ( всеки ден математика ) и даскалицата взимаше специални мерки, за да не преписват от мен другарчетата на контролните. Но понеже брат ми ( който е по-голям) ги беше почнал да ги учи електрониките, та покрай него бях разбрал какво е и не ми се разправяше да уча подобни скучни материи, а още по-малко да трябва да ги работя после.

На мен не ми трябва да си търся работа като наемен служител, защото сам съм си шеф, работя за себе си. На български статута отговаря на "едноличен търговец" от сферата на услугите ( ама тука е и с задължителна регистрация по ДДС). Не продавам нищо, само акъл давам. 

За жените уцели точно. А когато са и артистични натури, си губех лесно акъла по подобни.

Даже си изпатих яко от една несподелена любов, заради една такава на млади години. Така ми беше завъртяла главата чаровницата , че заради нея не се заех веднага с едно друго много добро и симпатично момиче от университета, когато се запознах с него. Наложи се да направя нещо да се скараме сериозно с чаровницата, тя да ми е много ядосана за да съм сигурен че няма да има никаква възможност повече за успех с нея, за да мога да се разблокирам и освободя от влиянието й върху мен.

А жена ми е шампионка по тайнственост !!!

Като навържем интуицията с проницателността ми и наблюдателността ми и става един доста ефикасен скенер, виждащ невидимото за очите. 

Единият вече е умрял, другият е далече.

Майка ми си е била внушила сама, че ще съм момиче и се е разревала от яд като са и казали акушерките че съм момче.

И двамата ми родители са се грижили да задоволяват потребностите на брат ми, а мен са ме броили за по-малко важен, който може да изчака с години да му обърнат внимание. В 10-клас даже избягах от вкъщи за 15 дена. Тогава бяха ходили при петричката врачка ( с уреждане на открит лист ), ама баба Ванга беше пропуснала да им каже защо съм избягал и не им е казала да си променят поведението спрямо мен. И съответно аз като пълнолетен имах повече познати и приятели чужденци, отколкото българи. Освен гаджета българки, съм имал и гадже гъркиня ( заради родителите й не искаше да се ожениме преди да завърши), гадже англичанка ( искаше да се омъжи за мен, ама аз се разкандардисах ) и съм женен за белгийка. А имаше и една португалка която ми беше много навита и направо си ме пита дали ще почваме нещо заедно. И едно гадже с чуждо гражданство но с майка българка ( тази не искаше да се ожениме, защото си мислеше че ще трябва да живее в София заради мен).

Та така се случва на родители които се грижат само за едното си дете. Никой роднина не е канен да ми идва на гости в Белгия. А мераците са им били големи, даже да ги уреждам на работа при мен.

Било е възможно да съм учил нещо техническо, но не съм го пожелал. Във втората гимназия бях даже в математическа паралелка ( всеки ден математика ) и даскалицата взимаше специални мерки, за да не преписват от мен другарчетата на контролните. Но понеже брат ми ( който е по-голям) ги беше почнал да ги учи електрониките, та покрай него бях разбрал какво е и не ми се разправяше да уча подобни скучни материи, а още по-малко да трябва да ги работя после.

На мен не ми трябва да си търся работа като наемен служител, защото сам съм си шеф, работя за себе си. На български статута отговаря на "едноличен търговец" от сферата на услугите ( ама тука е и с задължителна регистрация по ДДС). Не продавам нищо, само акъл давам. 

Мога да ти кажа че съм един от малкото които имат понятие от астрология, но не го афиширам  и не го правя за пари.И още нещо аз знам за какво съм на таз  земя , Но ти  не си наясно със себе си.Като видя по глупав човек от мене просто млъквам.Не търси навън, а  вътре всебе си ,но така е когато човек няма вяра в себе си  .Това се казва КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕНОСТ.

Мога да ти кажа че съм един от малкото които имат понятие от астрология, но не го афиширам  и не го правя за пари.И още нещо аз знам за какво съм на таз  земя , Но ти  не си наясно със себе си.Като видя по глупав човек от мене просто млъквам.Не търси навън, а  вътре всебе си ,но така е когато човек няма вяра в себе си  .Това се казва КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕНОСТ.

Я да си купиш една такава тухла, да си четеш за КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕНОСТ.

Публикувано изображение

И ти за кво си на тая Земя ???

Щото аз знам че Слънцето като угасне и Земята няма да я има, барабар с живота възникнал на нея.

Да бе, в книгите и ДВД-тата на жена ми по астрономия, разправят че Слънцето щяло да угасне.

И как ще се определя тогава от астролог като теб, съдбата на новородените в космическите кораби, като планетите няма вече да ги има ??????????????????

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.