Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изследване на Сянката в хороскопа

Featured Replies

Я да си купиш една такава тухла, да си четеш за КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕНОСТ.

Публикувано изображение

И ти за кво си на тая Земя ???

Щото аз знам че Слънцето като угасне и Земята няма да я има, барабар с живота възникнал на нея.

Да бе, в книгите и ДВД-тата на жена ми по астрономия, разправят че Слънцето щяло да угасне.

И как ще се определя тогава от астролог като теб, съдбата на новородените в космическите кораби, като планетите няма вече да ги има ??????????????????

Никои не е казал че съм астролог ,чети внимателно .Много си далеко от истината. И не се дръж просташки. Когато постигнеш  това което съм постигнал аз тогава ми дръж такъв тон.Вземи осинови като мен две деца и две кучета и ги отгледаи , тогава говори.И не съм богаташ а обикновен печатар и мога да кажа един от наи добрите .И съм изучил децата си и съм идал и занаят .И знаеш ли за що ,защото звездите предполагат а човек разполага.Отговора пак ти казвам е вътре в самия човек ,само трябва воля И Моляте повече не ме репликираи,за мен  още ниюо не си видяла от този живот, бъди здрава.

• Отговори 71
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази тема е най-вече за хора, които освен датата на раждане си знаят с голяма точност и часа на раждане, защото така ще мога да потърся Сянката им в хороскопите им.

Ако искате да участвате и да изследвате своята собствена Сянка, отговорете на следните въпроси

1. Кои са качествата, които другите хора притежават, на които вие се възхищавате най-много?

2. Кои са качествата, които другите хора притежават, които най-много ви дразнят?

3. Кои са най-характерните качества, които вашите партньори притежават?

Когато отговорите, може да ми дадете рожденните си данни, може и на ЛС, ако не искате да ги напишете тук, за да потърся Сянката в хороскопа ви и да ви кажа къде се открива тя и какво е характерно за нея.

Извинявам се понеже не разбирам нищо.

Обаче не очаквай някой да си даде личните данни тук.Или поне аз не бих ги дал...Хора всякакви.

Никои не е казал че съм астролог ,чети внимателно .Много си далеко от истината. И не се дръж просташки. Когато постигнеш  това което съм постигнал аз тогава ми дръж такъв тон.Вземи осинови като мен две деца и две кучета и ги отгледаи , тогава говори.И не съм богаташ а обикновен печатар и мога да кажа един от наи добрите .И съм изучил децата си и съм идал и занаят .И знаеш ли за що ,защото звездите предполагат а човек разполага.Отговора пак ти казвам е вътре в самия човек ,само трябва воля И Моляте повече не ме репликираи,за мен  още ниюо не си видяла от този живот, бъди здрава.

То си пише вляво че съм от мъжки пол,

ама ти като си печатар явно не си свикнал да четеш.

Кучета ли да гледам ? От къф зор ?

Африканчета ли да осиновявам ? Не, мерси ! Направил съм си едно мое и си му бера грижата.

Извинявам се понеже не разбирам нищо.

Обаче не очаквай някой да си даде личните данни тук.Или поне аз не бих ги дал...Хора всякакви.

Що бе ?

Тука сме все наши хора, имаме си доверие.

Дай си ги на лична поща, като те е страх от гугъл че ще ги запише и ще останат за векове.

То си пише вляво че съм от мъжки пол,

ама ти като си печатар явно не си свикнал да четеш.

Кучета ли да гледам ? От къф зор ?

Африканчета ли да осиновявам ? Не, мерси ! Направил съм си едно мое и си му бера грижата.

Що бе ?

Тука сме все наши хора, имаме си доверие.

Дай си ги на лична поща, като те е страх от гугъл че ще ги запише и ще останат за векове.

Първо не са африканчета и продължаваш да обиждаш.Ивторо глупоста ходи по хората не по животните.След 10 години прочети какво си писал и ще се изумиш колко наивно мислиш.За мене е без значение дали си мъж или жена липсва ти обективност.Наскоро ми умря кучето  само които не е гледал животно тои не знае какво е ЛЮБОВ.От теб лъха на егоизъм и не смятам да се занимавам с хора като теб..Когато човек се сблъска със смърта тогава започва да оценява живота, Ти себе си не уважаваш а камоли да  отгледащ чужди деца.Икакви наши хора погледни колко хора си обидил в този форум , пък иговориш за доверие , смях в залата.

Редактирано от mkalushev (преглед на промените)

Еми наши хора сме, аз съм дал смело дата, па и верен час даже съм дал.

"и даже съм лепнал една фалшива дата на раждане, майтап да става бе ... " 
Oт пост #14  Публикувано 27 март 2013 - 12:57 Битова техника    тема  "Мнение за усилвател Pioneer A-30"

"Тази тема е най-вече за хора, които..."- не са прочели една научна книжка през живота си и са с АйКю-то на Форест Гъмп.

Редактирано от Най-големия (преглед на промените)

"Тази тема е най-вече за хора, които..."- не са прочели една научна книжка през живота си и са с АйКю-то на Форест Гъмп.

Някои хора си губят времето с четене на научни книжки и после стачкуват че им били ниски университетските заплатки. Други хора се ориентират правилно в бизнеса и не им трябва да стачкуват.

Публикувано изображение

За повдигане на тарикатското Ай-Кю, се четат подобни книжки.

"и даже съм лепнал една фалшива дата на раждане, майтап да става бе ... " 
Oт пост #14  Публикувано 27 март 2013 - 12:57 Битова техника    тема  "Мнение за усилвател Pioneer A-30"

Опааа, 

сега за фалшиви теми за фалшиви усилватели ли ще си говорим ???

Оня там като пусне снимки с ония колони и усилвателя в хола му, чак тогава може малко да заприлича темата на редовна.

Можеш да се пукнеш от яд, че даже и с подадена фалшива дата на раждане ( с фалшива зодия също ), госпожата се справя много добре. И даже си получи заслужено букет от мен.

А па тебе съм те избудалкал ( на оная тема) че тази тука аз съм я пуснал с друг ник, да се връзваш на номерата ми и да не можеш да ми хванеш спатиите.

Госпожата пуснала тази тема става за безнес партньор. Има добри качества.

Давай тука бързо датата на оня рускиня от мейл.ру да й направи и на нея един хороскоп, майтап да става бе.

става, как да не става.даже сте си лика прилика.

...

О мерси, мерси за високата оценка която ми даваш, сравнявайки ме с госпожата.

Полъскан съм !!!

Ама ти никак не ги разбираш тия работи с клиентите на астролозите и врачките.

Като отидеш при астролог или врачка, спокойно можеш да го лъжеш за каквото си искаш.

Ако добре си се тренирала, даже може и да успееш да го излъжеш без да те хване че го ментиш.

Ама какво печелиш от това ?

Според мен нищо.

При астролог или врачка се ходи за да търси човек помощ. Ако искаш да успеят да ти помогнат, не трябва да ги лъжеш, защото на практика се лъжеш самата себе си. 

За да загрееш какво ти думам, представи си че се молиш на твоят еврейски бог да те оправдае съдът за някакво повдигнато обвинение. И си мислиш че като в молитвата ти го лъжеш твоя бог, той щял да се хване на въдицата и щял да те спаси от затвор. Е, няма да стане номера. Ако не ти е искрена молитвата, нищо няма да получиш.

При астролозите и врачките е същото, ако ги лъжеш, ти няма да получиш помощ, а те парите ще си ти ги приберат още преди да е започнала консултацията. А ако не искаш да си платиш предварително, ще ти посочат вратата да им се махаш от главата.

Имам една позната врачка, която така прави. Преди да им врачува им казва да сложат 50 евро на масата и ще започне да им гледа на карти. Някои се били пулили учудени що им иска пари предварително, ама тя им обяснявала че ако не е прибрала парите няма да е свободна да им каже истината. Щото като й каже на някоя жена че мъжат й никога няма да си зареже любовницата и тя може да реши че си e забравила парите в колата и като излезе ведъж, повече няма да се върне. До сега не й се е случило някой да не плати предварително. Случвало й се е като дойдат две жени, втората клиентка присъствала на врачуването на приятелката й да се откаже от врачуването за нея, ама не заради парите, ами щото се е уплашила като е видяла какви карти са излезли в тиражите. Когато предсказанията на първата жена са били добри, втората не се е отказвала никога от врачуването. Абе шубето е голям страх, мани мани.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

по-смешна и глупава тема не бях чела скоро

та някой ще знае Картата на живота ми хаха, много сте наивни

Че ти какво очакваше от такъв човечец? 

Тука на тази тема почнахме да си лепиме линчета и цитати от други теми:

http://www.kaldata.com/forums/topic/27467-вера-кочовска-светът-на-необяснимото/page-4#entry1881535

Не е хубаво да се възвеличаваш,че както Бог е дал дарбата й-така и може да си я вземе.

това ти си го писала там и освен това свещи си палила за нея щото си била мнооооого загрижена и т.н.

Та щом като според теб твоят бог можел да раздава дарби наляво, надясно що да няма и друг от същата дарба , а ?

И този който я има ще те баламоса както си иска, а ти ще му вярваш с кеф и ще пишеш после че много ти е познал.

Такиви сте вие набожните, извъртате се като фурнаджийска лопата.

Един път ви е смешна тема, друг път по-големи шаранчета от вас няма.

За твое сведение, мнозинството от клиентите на врачки и астролози са вярващи люде.

....сладостта на такава "слава" ,само ти можеш да си я оцениш.

пък гуспужата я няма..даже като сянка изчезна. 

...

вярата им е никаква ,невежеството голямо

Аз оценявам у госпожата способността й да се интересува от други хора, да вниква в техния вътрешен свят и желанието й да ги насочва , да ги упътва , да ги хване за ръка и да ги преведе през труден период от живота им.

А твоят еврейски бог не прави нито едно от тези неща, следователно е напълно безполезен в труден момент. Никакъв го няма даже и да му се молиш по 10 пъти на ден, не се показва, крие се.

Госпожата я няма, ама аз нали съм тука да ти дообяснявам някой работи, дето са ти неясни като гъста мъгла.

Точно така, вярата на мнозинството от набожните е само колкото да отбият номера, вярват ама само мъничко за всеки случай, ако случайно верно било имало някаква сила, да не са скарани с нея. В живота им има едно кръщене, една венчавка и едно погребение, това е за което им трябва попа. През останалото време, ако са на зор тичат при врачките, щото са видяли че попа никаква полезна работа не е свършил на никой човек. Попа само знае да ги плаши с дяволи, с пъкъл, вечен огън, божие наказание, божи съд, да им забранява да си живеят нормално живота и др. Като имаш проблеми попа кво помага ??? Нищо не помага, даже вземе та ти каже че трябва да търпиш щото бог те бил подлагал на изпитание. А няма нужда някой да подлага горките хорица на изпитание. Достатъчно политиците се грижат да ги подлагат на изпитание с ниските пенсии и заплати. Достатъчно им е като им искат в болницата много пари за операция, та да трябва и на твоя бог да му угаждат да били страдали заради него.

А знаеш ли че и хората със силна вяра като твоята ги лови рак , а ?

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Тука на тази тема почнахме да си лепиме линчета и цитати от други теми:

http://www.kaldata.com/forums/topic/27467-вера-кочовска-светът-на-необяснимото/page-4#entry1881535

това ти си го писала там и освен това свещи си палила за нея щото си била мнооооого загрижена и т.н.

Та щом като според теб твоят бог можел да раздава дарби наляво, надясно що да няма и друг от същата дарба , а ?

И този който я има ще те баламоса както си иска, а ти ще му вярваш с кеф и ще пишеш после че много ти е познал.

Такиви сте вие набожните, извъртате се като фурнаджийска лопата.

Един път ви е смешна тема, друг път по-големи шаранчета от вас няма.

За твое сведение, мнозинството от клиентите на врачки и астролози са вярващи люде.

нещо ме бъркаш ти с Черен Петър

Мила моя,

бизнес без техники на продажби ( демек на пробутване на стоки и услуги) не се прави.

Трябва да се разбереш с твоя бог, да дойде на Земята, да си допише стария завет, да стане актуален.

Щото с тези найвни принципи да не ходели хората на врачка, за нищо не става вехтата книга. 

Едно врабченце ми каза че горката valkiria1 са я измамили яко някакви окултни работнички и оттогава плюе яко по всичко що прилича на врачка.

А valkiria1 просто е била млада и неопитна, страдаща от несподелена любов и си е въобразявала че чрез магия е било възможно да се влюби в нея момъкът. Обикаляла е по разни врачки, не е искала да ги чуе като са й отговаряли че тази любовна връзка е невъзможна. Та от личен опит е съставила дългия списък на предметна дейност на фирма. От отчаяние е решила да не търси повече мъже, ами да научи наизуст вехтата книга. Но тя не я ползва вехтата книга за нещо лично, не, тя пуска цитати от нея за да пречи по този начин на други хора да си живеят спокойно живота. И както всички нормални люде знаем че противоречията във вехтата книга са огромни, valkiria1 лесно може да намери цитатче забраняващо всичко. Също както светата католическа инквизиция е горяла тези които са казали първи че Земята се върти около Слънцето, служейки си за псевдо доказателство със същата тая вехта книга, така и наша valkiria1 се опитва да манипулира хората с отделни извадки, цитирани и поднесени като уж неуспорими истини. Да не забравяме и с какво самосъзнание е valkiria1, щото тя изглежда че е и потомствено надарена да върти търговийка, което пък без манипулативни техники на пробутване на стоката не става. Тръгнала тя да ни учи на нейните заблуди, като за целта решила да ни доказва че астрологията е вятър и мъгла. И астрологията и вехтата книга могат да служат за едно и също нещо, за заблуждаване на хора. Лицето пишещо от ника valkiria1 има голямо желание да се прави на шеф, да властва над други човеци, да им налага своята воля, изглежда че нивото на мъжки хормони в кръвта му е завишена. 

Сигулно в хороскопа й се вижда мощен сблъсък на планети, ха ха ха ... 

Ама вие още ли се дърлите двамцата?

Няма да се преборите един с друг само ще се обиждате на вяра и кой е по умен и знае повече.

Валкирия защо му се вързваш на Белгиеца?Не виждаш ли,че му харесва да спори с хората за всичко и то с цел обида?

Аз лично харесвам евреите(завистта от това което са не ме заслепява)

...щедро ти го давам безплатно,да се позабършеш след кафявия си пост, за да видиш ,че съм способна и на добри дела...

не мога да платя и шекел за тази астро прогноза..тя е толкова вярна,колкото това,че имам леля

:tongue2:

Ама разбира се че си способна и на добри дела, виж сега тука как ми правиш компания на тази тема, даже си съгласна да пишеш на родния ми език. Благодарение на развитието на тази тема, ми дойде на ум да пусна друга за врачуването:

http://www.kaldata.com/forums/topic/209207-да-се-научим-да-врачуваме/

Значи ти си ми помогнала, без да си искаш да се сетя да обясня на съфорумците за ясновидската дарба. Щото това е истинско тайнство, такова дето и поповете не го знаят как става. Абе, може и някои от тях да го знаят, ама си траят.

Я кажи сега, като не е вярна астро прогнозата, ти мъж и деца имаш ли, или си стара мома отдала се изцяло на своя бог ?

Да се поопознаем малко, така и така си обръщаме "голямо" внимание и кръстосваме виртуални шпаги.

Па може да ти помогнем по някакъв начин, като ти разберем проблемите. Аз много обичам да помагам.

Валкирия защо му се вързваш на Белгиеца?

Защото така й харесва !

амиии,връзвам му се...забавлявам се :whist:

Ми да, точно така, забавляваме се и двамата, няма нищо лошо в това.

То някои забавления самостоятелно не стават, трябва си двама за танца:

Публикувано изображение

Ти госпожа толкова бързо се нахвърли на букета ми, че сама се издаде колко много ти липсва внимание.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.