Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Baidu Antivirus 2013

Featured Replies

Някой има ли проблем с теглене на Baidu - смисъл инсталера зби на 1%, айде фул пакета изтеглих, после изтеглих антивируснитв дефениции на Avira енджина. Обече ъпдейта на самата програма не, изобщо неще и твае. Някакъв проблем със самия сървар ли има или аз имам проблем. Преинсталирах ОС и затова питам.

Иначе тегля всичко, нямам проблем с нета, изтеглих си НОД, Хром, обаче с Baidu имам проблем.

Нормално е за Байду. И във форума им, са питали същото. Понякога, много бавно тегли. Или не отчита, коректно. Рестартиай и пак пробвай, така при мен се оправяше. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Отговори 279
  • Прегледи 28k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нормално е за Байду. И във форума им, са питали същото. Понякога, много бавно тегли. Или не отчита, коректно. Рестартиай и пак пробвай, така при мен се оправяше.

С голям зор сигна до края версия 5.4.4.3.115722 :D.

А има, досадно е ;). Ама селкопланка, какво да се прави. Той и рутера дава бъгове... Но за антивирусните,,ще си ползвам и двете за сега, Baidu заради лекотата, дизайна, Ad Block и за всеки случай ако НОД пропусне нещо. ;). Пък и Baidu е създадена точно да се ползва с друга антивирусна за допълнение към защитата, така мисля и да я ползвам, максимално ме кефи тоя китаец, ей го на ще ни завладеят личи си ;).

Няма смисъл да държиш до есет байду, те китайците точно от есет крадът дефинициите си.

Няма смисъл да държиш до есет байду, те китайците точно от есет крадът дефинициите си.

Ама НОД ми е Free ползвах го няколко месеца ама пропусна гадинки които Baidu ги откри и... Baidu ми е втора защита за всеки случай, съшо така и заради Ad Block - който може да пуска някоя и друга реклама, ма не чупи страниците ;). Отделно ми харесва интерфейса на китаеца, но да оставя сано него, ами не нямам мо пълно доверие. За това така.

Ако не си разрешил на NOD-а да разпознава PUP, а Baidu ги разпознава по подразбиране...

Ако не си разрешил на NOD-а да разпознава PUP, а Baidu ги разпознава по подразбиране...

Първата ми работа е да настроя НОД на против невидимос, потенциално опасни и потенциално нежелани приложения да ги блокира. Но ги пропуска, Baidu ги лови обаче. Докладвал съм на Есет за твзи неща дет ги е пропуснала, още чакам отговор, ма мисля че няма и да го дочакам.

Кой NOD ? 7? 8?

НОД 8, последна и най - нова версия - официална от сайта с лиценз до 2020 ;).

Той 'щото е с лиценз до 2020, затова пропуска!

Едва ли но и това е идея :D. То ако нямаше лиценз по - съм съгласен ама...

Това Baidu има ли БГ интерфейс? Инсталирах едно ХР във Виртуалбокс, където инсталирах за тест програмата, но видях, че има само ръчно превеждане на опции през някакъв транслатор. Би било добре да има готов превод, защото не всички опции са ми ясни в превод, за да го направя през тази опция на програмата.

Това Baidu има ли БГ интерфейс? Инсталирах едно ХР във Виртуалбокс, където инсталирах за тест програмата, но видях, че има само ръчно превеждане на опции през някакъв транслатор. Би било добре да има готов превод, защото не всички опции са ми ясни в превод, за да го направя през тази опция на програмата.

Няма. То за това е и тази възможност. Който иска, си я превежда. Ама отнема доста време. 

Няма. То за това е и тази възможност. Който иска, си я превежда. Ама отнема доста време. 

Добре де, ако вече е направен превод и се наложи преинстал да речем. Няма ли опция да се запази по някакъв начин превода или тази процедура трябва пак ръчно да се повтаря всеки път?

Добре де, ако вече е направен превод и се наложи преинстал да речем. Няма ли опция да се запази по някакъв начин превода или тази процедура трябва пак ръчно да се повтаря всеки път?

Можеш да го запазиш. И ако искаш, да го качиш в сайта им. Как мислиш, са направени дргите преводи? 

Е чак в сайта им да го качвам :D Не съм чак толкова добър в превода, за да правя подобно нещо. Въпроса беше ако се наложи преинстал, пък и за сега тествам Baidu във виртуална среда, за да се запозная с програмата, а превода ще почака щом няма друга възможност.

Редактирано от bakottv (преглед на промените)

Е чак в сайта има да го качвам :D Не съм чак толкова добър в превода, за да правя подобно нещо. Въпроса беше ако се наложи преинстал, пък и за сега тествам Baidu във виртуална среда, за да се запозная с програмата, пък превода ще почака щом няма друга възможност.

Няма, само с тази опция, от програмата. Но можеш, за собствено ползване, да си преведеш. И го запазваш. 

Добре че бях под Shadow Defender ,забърса ми половината инструменти за оптимизация и осакати две игри ,едната от които е версия на CS

Без да ме пита,естествено! Върнах ги от карантината(файловете),но вече бяха повредени или си останаха с отнети права не знам.... и аз не можах да разбера,но не можах да възстановя нормалната им работа!

На мен ли ме струва или браузуването леко рендира? Иначе китайските програми са ми слабост,ама да съм в Китай! :)

Поздрави и честит празник и на именниците също!

Добре че бях под Shadow Defender ,забърса ми половината инструменти за оптимизация и осакати две игри ,едната от които е версия на CS

Без да ме пита,естествено! Върнах ги от карантината(файловете),но вече бяха повредени или си останаха с отнети права не знам.... и аз не можах да разбера,но не можах да възстановя нормалната им работа!

На мен ли ме струва или браузуването леко рендира? Иначе китайските програми са ми слабост,ама да съм в Китай! :)

Има доста фалшиви засичания. Повече от другите китайки. Щом не те е питал, значи такива настройки си му задал. Чевръсто е китайчето.  :D

Има доста фалшиви засичания. Повече от другите китайки. Щом не те е питал, значи такива настройки си му задал. Чевръсто е китайчето.  :D

Мда..явно е така,но пък нищо не съм задавал,по подразбиране си е,така си го тествам...и не само него...и така си е правилно де! Така мисля аз

Редактирано от . . (преглед на промените)

Мда..явно е така,но пък нищо не съм задавал,по подразбиране си е,така си го тествам...и не само него...и така си е правилно де! Така мисля аз

Никога не оставям антивирусната, с настройки по подразбиране. Която и да е.

Никога не оставям антивирусната, с настройки по подразбиране. Която и да е.

Само когато тествам ги оставям така ,другото е потребителска намеса,сиреч помагаш им

По подразбиране е настроена да лови ПНП и кракове, затова е станало така, в настроиките има опция да отмаркираш засичането на кракове и кейгени за да няма фалсета

По подразбиране е настроена да лови ПНП и кракове, затова е станало така, в настроиките има опция да отмаркираш засичането на кракове и кейгени за да няма фалсета

Нито едното имам, нито другото!Това са инструменти за почистване от зловреден боклук и оптимизиращи такива! 

P.s. Пък и както споменах по горе, тествам с настройки по подразбиране! ;)

Редактирано от . . (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.