Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Baidu Antivirus 2013

Featured Replies

Важното е че засича! Руснаците от comss  са я представили като програма с много силен евристичен енджин!

• Отговори 279
  • Прегледи 28k
  • Създадено
  • Последен отговор

За сега, не може да измести Qihoo от сърцето ми. :D  Но ще видим. Забелязах, че леко забавя стартирането на Уиндоуса, но това е заради ъпдейта, който прави тогава. Става въпрос за няколко секунди, не е болка за умиране. Но, веднага е с актуални дефиниции. При пълно сканиране, ми се струва че е една идея по-тежка от Qihoo, но е нищо в сравнение с други програми. Дето, правят трудно използваем компютъра тогава. Даде ми две фалшиви засичания, на една програма на AMD, за премахване на драйверите им. И на файл, на една онлайн игра. Но съм ги пратил, като фалшиво засичане.

Някой сетил ли се е да пробва   Baidu Security Suite 2.0.0.2 ?   В някои форуми я считат за сериозен конкурент на безплатните версии на Кихчо. Китайците са в луда надпревара в безплатния спектър.

Някой сетил ли се е да пробва   Baidu Security Suite 2.0.0.2 ?   В някои форуми я считат за сериозен конкурент на безплатните версии на Кихчо. Китайците са в луда надпревара в безплатния спектър.

Това е еквивалент на 360TS. Включва Байду Антивирус, инструмент за почистване на компютъра и техния браузър.

Интересна ще бъде 5-цата която в момента е в бета тест. Май Кихо ще трябва да измисли вариант с който да и бъде достоен конкурент! Разгледайте я! Нека се надпреварват, това е само добре за нас потребителите!

Интересна ще бъде 5-цата която в момента е в бета тест. Май Кихо ще трябва да измисли вариант с който да и бъде достоен конкурент! Разгледайте я! Нека се надпреварват, това е само добре за нас потребителите!

Не съм я пробвал. Имаш ли някакви впечатления? Нови неща има ли? Да, нека се състезават, така ние печелим по-качествени продукти.

От 3 дни съм с нея и имам много добри впечатления! Задал съм енджина на Авира да сканира в реално време и в настройките на защитата съм ги задал на по строгия режим на сканиране! Няма пропуск до сега,уеб щитът бачка много добре! Download Protection-a е също много добър! Ъпдейтите забелязвам че са доста по бързи от преди, олекотена е също въпреки че тя и в предишните версии не е тежала! Много приятно съм изненадан като цяло! Според фейсбук страницата им 5 е финална вече но на официалния им сайт все още е 4 та версия.

Байду май е най-непрепоръчителен измежду безплатните. Няма да го тормозя  - заради разни отзиви в много форуми. 

Редактирано от attj (преглед на промените)

Байду май е най-непрепоръчителен измежду безплатните. Няма да го тормозя  - заради разни отзиви в много форуми. 

Пак ли? :no-no:  Спри се вече.  

Сложих Байду версия 5. Няма я в сайта, само от форума може да се свали. Още е бета версия, но има доста промени. Който иска, да я пробва.

Сложих Байду версия 5. Няма я в сайта, само от форума може да се свали. Още е бета версия, но има доста промени. Който иска, да я пробва.

Baidu Antivirus 5.0.1.80098 Betahttp://dl-vip.bav.baidu.com/BavPro_Setup_260.exe

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Имаш ли някакви първоначални впечатления?

Редактирано от reyhan_84 (преглед на промените)

Имаш ли някакви първоначални впечатления?

Още трябва да се работи, по-нея. Но има бъдеще. Доста, допълнителни неща, има. Има и 'Безопасно сърфиране', но не се поддържа от Уиндоус 8, все още.  Трябва още време, за да я оценя по-добре.

Вече може да се свали от официалния сайт. Цъкате където пише beta. Има добавени още функции.

Вече може да се свали от официалния сайт. Цъкате където пише beta. Има добавени още функции.

Какви са новите функции!

Какви са новите функции!

Ad blocker. Но май е само 32 битова. Все още се работи по нея.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Винаги ще оатане в ролята на догонващ. Фалшивите аларми са оснвовният чроблвм на този продукт.

Винаги ще оатане в ролята на догонващ. Фалшивите аларми са оснвовният чроблвм на този продукт.

http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/04/avc_fdt_201403_en.pdf

но пък детекта му е на ниво,  всяко зло за добро ;)

Във момента я ползвам със Private Firewall ,отлична лека безплатна защита. :)

• 6 месеца по-късно...

Незнам как са я направили другарите китайци, но е 2 пъти по лека от авира, въпреки че включва точно авирския енджин и още два свой енджини.

Не съм я ползвал от доста време. Много ми харесва опцията, за защита на началната страница. Още ли, бавно сваля Авира енджина?

aвира енджина е както при кихото, за парлама, основния детект е от техния енджин с деф. забърсани от есет и касапови

aвира енджина е както при кихото, за парлама, основния детект е от техния енджин с деф. забърсани от есет и касапови

Китайски му работи. Ама Байду има и версия с енжин на Касперски или вече не? Някой знае ли как стои въпроса?

Китайски му работи. Ама Байду има и версия с енжин на Касперски или вече не? Някой знае ли как стои въпроса?

Не просто, някой засичания, от китайския им енджин, са с дефиниция на НОД или Касперски. Не знам, как го правят. :D  Партнират ли си, кражба ли има, не знам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.