Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Baidu Antivirus 2013

Featured Replies

Защо трябва да предпочитаме  ZoneAlarm Free Antivirus?  Агументирай се!

Кои и какви са пробивите или пак си пишем просто за спорта...

Заради възможно безплатно ползване на енджина на Касперски  http://www.comss.ru/page.php?id=892

• Отговори 279
  • Прегледи 28k
  • Създадено
  • Последен отговор

Заради възможно безплатно ползване на енджина на Касперски  http://www.comss.ru/page.php?id=892

Коя версия на Kaspersky ползва ZoneAlarm и нима Китайският Байду не ползва антивирусният енжин на Касперски? Нещо повече Baidu е правен съвместно с Kaspersky Lab. Друг аргумент има ли? 

Коя версия на Kaspersky ползва ZoneAlarm и нима Китайският Байду не ползва антивирусният енжин на Касперски? Нещо повече Baidu е правен съвместно с Kaspersky Lab. Друг аргумент има ли? 

Ама ти не слушай Ney той казва това ама не казва че Zone Alarm се ъпдейтва 1 път на 24 часа а bajdu se ъпдейтва нон стоп.

Baidu Antivirus2013Chinese 1.0.0.246

CRC32: 0314D9EE
MD5: D18B4443554C41958EC8C7C10C648334
SHA-1: 2F4F2B2F730CFFD6F5FBFDB7D922148FF6E43744
https://www.dropbox.com/s/i4jykbm3qnteee4/Baidu Antivirus2013Chinese 1.0.0.246.rar

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

:offtopic_s: :offtopic_s: :offtopic_s::vacuumcleaner:

Луднахте по тези китайци, чудя се аз ли не съм на мода или много се вживяхте. Дали с двигателя на Авира или на Касапа, запомнете тези продукти няма да се задържат много по компютрите Ви..... бозица са си. Отчаян опит за заемане на скромен пазарен дял в бранша. Същата истерия, в която участвах и аз се казваше KingSoft....

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

:offtopic_s: :offtopic_s: :offtopic_s::vacuumcleaner:

Луднахте по тези китайци, чудя се аз ли не съм на мода или много се вживяхте. Дали с двигателя на Авира или на Касапа, запомнете тези продукти няма да се задържат много по компютрите Ви..... бозица са си. Отчаян опит за заемане на скромен пазарен дял в бранша. Същата истерия, в която участвах и аз се казваше KingSoft....

Оооо за мене си грешка. Аз се занимавам с по-интересни неща. Тука само помагам в междучасието  :)

пп. А за лудването кръцни назад в постовете и ще видиш кога съм минал това време.

Безплатният RIS 23 с настройки на максимум за мен си е за предпочитане - спрямо разни други азиатски "уникати-мелези". Сега не го ползвам, но е възможно да се върна към тази безплатна версия. Най-вече заради тихото автоматизирано функциониране - няма и помен от многото FP при Байду! RIS може да се настрои да мълчи и когато неутрализира заплахи - за да не разсейва ползвателя с разни съобщения.

Безплатният RIS 23 с настройки на максимум за мен си е за предпочитане - спрямо разни други азиатски "уникати-мелези". Сега не го ползвам, но е възможно да се върна към тази безплатна версия. Най-вече заради тихото автоматизирано функциониране - няма и помен от многото FP при Байду! RIS може да се настрои да мълчи и когато неутрализира заплахи - за да не разсейва ползвателя с разни съобщения.

Къде са тези много фолсове при китайското байду при другото има д а но при китайското не се забелязват.

Показвате снимки в темата за подпомагането и като виждам какво лови - нямам желание да го пробвам. Иначе Privatefirewall 7 би приела всеки антивирус, включително и Baidu.

Интересна ситуация с Байду на китайски. Понякога линка за изтегляне е неактивен.Обсъждаше се във форумите особенно в любимият на някои  тук. http://safetygate.ru/forum/index.php?topic=3797.msg128689#new

Нещо от типът на тука има - тука нема...в определени часове линка за сваляне на онлайн инсталатора е неактивен например в момента.

http://shadu.baidu.com/

今日的下载名额已用完,明天8:00再过来吧

Сутринта си беше отворена връзката и свалих и инсталирах туй чудо дето някои все му намират махна. Затова и дадох линка на инсталатора горе.

上午(8:00-12:00) 下载名额共3000 目前还剩950

Трябва да спомена и,че с Privatefirewall също може да се ползва.   :ph34r: 

Интересна ситуация с Байду на китайски. Понякога линка за изтегляне е неактивен.Обсъждаше се във форумите особенно в любимият на някои  тук. http://safetygate.ru/forum/index.php?topic=3797.msg128689#new

Нещо от типът на тука има - тука нема...в определени часове линка за сваляне на онлайн инсталатора е неактивен например в момента.

http://shadu.baidu.com/

Сутринта си беше отворена връзката и свалих и инсталирах туй чудо дето някои все му намират махна. Затова и дадох линка на инсталатора горе.

Трябва да спомена и,че с Privatefirewall също може да се ползва.   :ph34r: 

Правителственият китаец е по-добър.Току що ми забърса µTorrent - a. :D

:offtopic_s: Ако uTorrent-а беше китайски, нямаше да ти го отнесе. :D

На мен не помня още какво ми е забърсвал - май няколко пъти и ползваната ОС...

• Автор

На мен не помня още какво ми е забърсвал - май няколко пъти и ползваната ОС...

И много правилно, защо да защитава нещо, което направо може да бъде премахнато. :D  :D  :D

• Автор

Който ползва английската версия с енжина на Авира може да пробва това тука  http://safetygate.ru/forum/index.php?topic=3797.msg128636#msg128636

Кажи каква е идеята, че тоя грозен руски език хич не го разбирам

Забелязвам наличие на ХИПС в байду елементарен но го има, а ако в руския форум успеят да я русифицират ще стане перфект!!!

Кажи каква е идеята, че тоя грозен руски език хич не го разбирам

Проблема  ъпдейтите на антивирусният енжин на Авира се дължи на грешни сървари конфигурационният файл. дадено е какво да се промене и след това трябва да се обновява с дефинициите на Авира  на всеки четири часа. Няма как да пробвам сега понеже се знае,че събота и недяла ъпдейтите на фрии версията на Авира са редки,да не кажа никакви.

Проблема  ъпдейтите на антивирусният енжин на Авира се дължи на грешни сървари конфигурационният файл. дадено е какво да се промене и след това трябва да се обновява с дефинициите на Авира  на всеки четири часа. Няма как да пробвам сега понеже се знае,че събота и недяла ъпдейтите на фрии версията на Авира са редки,да не кажа никакви.

Обясни ми моля те идеята по русифицирането на китайскот обайду че не я схванах в руския форум?

Публикувано изображение

Аз дори я имам на руски, но може би няма да я ползвам още дълго.

Публикувано изображение

Има напредък с превода.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.