Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мишка за <60лв.

Featured Replies

Мдаам , правя тази тема за да разбера какво е вашето мнение.Искам да ви попитам каква геймърска мишка да си купя за под 60 лв.Не е нужно да е 59.99.Искам да е удобна за голяма ръка (182/183 съм ако ви говори нещо) и като цяло мишката да си се представя добре ако така мога да кажа.Сега ще кажат някои 60лв. не са достатъчни , ами според мен са си напълно достатъчни защото какво всъщност е мишката, кутия с лазер отдоло който е достатъчно прецизен и на мишки за 20лв. Та , искам да има бутони отстрани вляво , възможно е и някой друг бутон да има освен основните.Аз лично гледах мишките ии не можах да си харесам друга освен блъди в7 но не знам до каква степен ще ми е удобна и колко е качестевна.(Ако може и да напишете какви са критерийте за една добра мишка ще съм благодарен)

Добър вечер!

Моето предложение е на Cooler Master: CM STORM XORNET GAME MOUSE . Но е малка, ако Ви харесва е взимайте, други освен тази не ми харесват особено!

Аз от няколко дни със с V5  и съм доволен. Чудех се между 5 и 7 , но в крайна сметка 5 ми допадна повече. Страхотен дизайн, равномерно осветление от диодите + "мигащата ръка", матово покритие, прахова капачка отдолу, кабел с оплетка, отделно и др. благини от спецификацията.  В комплекта: диск, кърпичка за почистване, 2 бр. резервни крачета, лепенки bloody, описание.

Като минус се явява платената функция multi core 3, но core1 (normal) и геймърското core2 са си налични безплатно.

Заглавието на темата казва че търсиш мишка НАД 60лв.

За да не се чудиш какво чак толкова може да има една мишка за повече от 60лв. виж това

иначе за тоя бюджет A4 Tech имат прилични предложения също така и LOGITECH M500 LASER вярно не се води геймърска но е чудесна мишка.

Мдаам , правя тази тема за да разбера какво е вашето мнение.Искам да ви попитам каква геймърска мишка да си купя за под 60 лв.Не е нужно да е 59.99.Искам да е удобна за голяма ръка (182/183 съм ако ви говори нещо) и като цяло мишката да си се представя добре ако така мога да кажа.Сега ще кажат някои 60лв. не са достатъчни , ами според мен са си напълно достатъчни защото какво всъщност е мишката, кутия с лазер отдоло който е достатъчно прецизен и на мишки за 20лв.

Та , искам да има бутони отстрани вляво , възможно е и някой друг бутон да има освен основните.Аз лично гледах мишките ии не можах да си харесам друга освен блъди в7 но не знам до каква степен ще ми е удобна и колко е качестевна.(Ако може и да напишете какви са критерийте за една добра мишка ще съм благодарен)

За тези пари , моделите не са много , още повече като игнорираме CM STORM HORNET и ROCCAT PYRA WIRED, които влизат в бюджета но са малки като размер!

Другите варианти са харесаните от теб Bloody V5 и Bloody V7

Gigabyte Force M7 THOR

LOGITECH G300 Gaming Mouse

За жалост освен мнение за CM STORM HORNET , която притежавам не мога да дам обективно мнение за останалите модели!

Аз бих заложил на някоя от последните две, колкото и добре да изглеждат новите а4-ки , мисля че ще са с по-ниско качество!

Мдаам , правя тази тема за да разбера какво е вашето мнение.Искам да ви попитам каква геймърска мишка да си купя за под 60 лв.Не е нужно да е 59.99.Искам да е удобна за голяма ръка (182/183 съм ако ви говори нещо) и като цяло мишката да си се представя добре ако така мога да кажа.

Никой няма като твоята ръка във форума. Няма как да разберем, коя е най-удобната мишка за твоя бюджет(ръка).Отиваш на място и пробваш.Тук един ще ти каже Razer-друг Logitech и т.н.

Никой няма като твоята ръка във форума. Няма как да разберем, коя е най-удобната мишка за твоя бюджет(ръка).Отиваш на място и пробваш.Тук един ще ти каже Razer-друг Logitech и т.н.

Аз имам като неговата ръка, че и по-голяма вероятно. Скоро се сдобих с A4 Tech X7 V-Track F7 и мога да кажа, че макар и доста по-голяма от предната ми мишка, по-скоро е за хора със средни ръце. Размерите не ги пише или поне аз не можах да ги открия, но ми се щеше да е поне с 20 мм по-дълга, което си е направо огромно разстояние за мишка. Долу горе толкова ми стърчат пръстите при нормално положение на дланта, без да опира в масата. Все пак 8 години карах с една миниатюрна мишка и тая ми се струва огромна. Що се отнася до качаествата и мога да кажа, че като цяло е удобна. Има тежести в долната част, чрез които може да се регулира теглото за различни повърхности и различни вкусове. Доста удобно, защото се оказва, че върху рзлични повърхности е необходимо и различно тегло на мишката. Досега не се бях замислял над тия неща. Някой спомена за качеството, че не било на ниво. Бих казал, че е долу горе добре. За палеца има гумирана повърхност, а текстурата отгоре е грапава, макар и леко хлъзгава за моя вкус и ръце ( кожата ми е чувствителна на хлъзгави предмети и ме дразни много). Скролът работи много добре, А останалите бутони също се чувстват добре. Има 5 запаметявани режима на работа, но не съм се заигравал много и ползвам само два за игри. Смяната им става с бутон до скрола, който се осветява в различен цвят при различните режими. Ами за трийсетина лева не съм очаквал мишката да играе вместо мен и съм си много доволен от покупката. 

. Размерите не ги пише или поне аз не можах да ги открия, но ми се щеше да е поне с 20 мм по-дълга, което си е направо огромно разстояние за мишка. 

И аз имах същия проблем, ръката ми е голяма.Но рат тройката, може и повече от 20мм да се удължи.

До колкото разбрах аз, става въпрос за "<60" и след доклад заглавието беше променено.

• Автор

Ох , и аз се обърках , значи да , <60! (много обърквания станаха ама като казахте и аз не обърнах внимание и не знаех че е сменено заглавието и направо написах другия знак)

И така , доста ми хареса Logitech G300 и в момента съм с hama uRage която не е много удобна >.<
Благодаря за предложенията. ( ходих уж във по големите магазини ама нещо не си харесах много много... )

Редактирано от Светозар (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.