Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

:D Абе важното е че свети нали :D

Човек не ми се обиждай обаче расъждаваш като 10 годишен като видиш светещ диод оооооо тва светиии якооо :D

гледай вътрешната красота не външната.

Редактирано от CpuKiller (преглед на промените)

• Отговори 171
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Предложението на наруто е най-удачният от всичките за парите си.Само ще ползваш твоята карта,след време ще вземеш някоя по-силна,а и като клокнеш процесора ще стигне дори нивото на един i3,но за целта ти трябват знания,добър охладител и т.н. Иначе аз ако бях на твоето място щях да взема конфигурацията,която ти предложи наруто. 

Аз точно неговата ще взема но как да играя на медиум NFS Most Wanted новата

Бе за начало ще цъкаш на минимум а като искаш по високи настройки трябва по висок бюджет поне едно 700лв.

Да, за 500 лева и аз бих направил така, както казва @Нико_. Твърде малко са парите, за да се мисли за нещо по-сериозно, освен ако не се разтегли във времето. Другият вариант е сега една мощна видеокарта и след време да се види какво ново ще излезе като дъно и процесори. Визирам Haswell.  Захранването ще стигне, защото тоя процесор ще спъва видеокартата, а тя от своя страна няма да харчи много ток. Личен опит, само дето бях не с една, а с две средно лакоми карти. 

ПП: Ако все пак захранването е за притеснение, взема се едно качествено + видеокарта като GTX650ti boost. И се вмества дори до 400-450 лева. 

После вдига кадрите 3 пъти, сменяйки процесора и дъното.

Определено това ще е по-доброто решение от всички евтини варианти с вградени видеокарти или някакви мижави, дето едва пускат картина на 1280х720.

Съгласен съм само с едно нещо - Haswell.Доколкото знам ще ги пуснат на 3ти юни и ще си заслужат заради добрата вградена видео карта.Тука вариант е да чака,защото процесорите ще са доста силни и след време когато събере пари ще си купи отделно и видеото.Няма смисъл да вземе i5 и да комбинира с такава слаба видео карта,яко ще спъва процесора...Също да спомена,че захранването,което той има не си струва,че само бог знае ако се случи нещо кои компоненти ще си отидат...За игри пък особено е по-важна видео картата,отколкото процесора,а с i5 няма да види голяма разлика с менте като неговата карта.. i5 са мощни само ако ги комбинираме с добро видео,с по-слабо няма да си покаже цялата "мощ".Вариант тука е предложението на наруто,или да изкача Haswell,които ще са с доста добро вградено видео,но същевременно и доста хубави процесори и след време като си събере малко парички + една добра видео карта.

е по-нататък ако взема това видео дали ще мога да играя всичко http://nikem-bg.net/computer-components/SAPPHIRE-HD7770-GHZ-Edition-1G-GD5

Никъде не прочетох с каква резолюция си,но ако си на 720p или някоя като 1280x1024,с 750K клокнат + 7770 няма да имаш проблеми с игрите,поне на високи настройки ще ги играеш,на макс се съмнявам малко,зависи от играта все пак.

BB код:

Обща стойност - 535.78 лв. с ДДС  - тва ако си запажиш старата кутия

Ами момчета вмомента играя NFS Carbon на макс отсякъде без сечене нито нищо

Старите игри ги отписвай...я пробвай крайсис и battlefield 3 на макс...казахме ти вече.Взимаш предложението на наруто и след време добра карта + клок на процесора и си играеш игрите на високи настройки на 720p резолюция,или чакаш Haswell,взимаш процесор с вградено видео,който е на нивото на i5 и пак след време по-добро видео.

BB код:

Обща стойност - 533.35 лв. с ДДС - запазваш си старата кутия 

тоя конфиг е като моя като махнем хард видео и кутия.

Иска за 400 лева...

Няма смисъл да вземе i5 и да комбинира с такава слаба видео карта,яко ще спъва процесора...

И как видеокарта ще спъва процесора?

Устройва ме но.. да така е за 400 лева иначе но проблемо

Вече ти предложихме.Просто си правиш избор,чакаш или вземаш.Както се казва,за толкова пари,толкова. За 400 лева по-добро няма да видиш. 

П.С - Сега се сетих...Haswell ще струва колкото i5,може би по-скъп,така че няма да ти стигнат парите дори за дъно и процесор ;) Взимаш предложението на наруто..Разсеян съм малко ;)

И как видеокарта ще спъва процесора?

Да комбинираш такова видео с такъв хубав процесор? Тогава да комбинираме i5 с HD 2600 PRO.

aa извенете не съм разбрам мислих за 500лв че става на въпрос:

BB код:
PHENOM II X4 965 /BOX - знам че е стара архитектура но спорет мен върши работа

Обща стойност - 426.13 лв. с ДДС

Знам че ще предпочетете X4 750K но да погледнем така 750k няма L3 cache и е за FM2 а докато е на AM3+ ще може по нататък да сложи някой FX-8xxx
  • Автор

Ами да + това че неговото е и с кутия и с захранване ;) аз бих искал и други предложения но ако звема рам,видео,дъно и процесс захранката няма да издържи(поне тка казвате)

Ами да + това че неговото е и с кутия и с захранване ;) аз бих искал и други предложения но ако звема рам,видео,дъно и процесс захранката няма да издържи(поне тка казвате)

Така.Нека да изясним нещата.Имаш бюджет от 400лева,какво ще вземеш за толкова пари,след като дъното ти струва  едни 100 лева,процесор 150,видео 200,рам 55?Предложиха ти вече.

Редактирано от not (преглед на промените)

Братле захранването ти е фалшименто ако искаш си ги натъпчи на твоето захранване ама после да не кажеш че не сме те предупредили като стане нещо.

• Автор

Бих взел това но незнам защо захранката ми е слаба и няма да издържи http://nikem-bg.net/computer-components/ASUS-EAH6670-DIS-1GD5

И ще взема на наруто спокссс

Редактирано от Nasko_to0 (преглед на промените)

Да комбинираш такова видео с такъв хубав процесор? Тогава да комбинираме i5 с HD 2600 PRO.

Друго нищо не мога да ти кажа,освен че въобще нищо не разбираш!

Бих взел това но незнам защо захранката ми е слаба и няма да издържи http://nikem-bg.net/computer-components/ASUS-EAH6670-DIS-1GD5

И ще взема на наруто спокссс

Аз ти направих предложение с тази карта,виж по-назад.

Друго нищо не мога да ти кажа,освен че въобще нищо не разбираш!

Това си е твоето мнение.Ти след като би комбинирал слабо видео с хубав процесор,аз не бих.

П.С - Я тогава да пробваме игри с i5 и неговата карта?Игрите повече зависят от видео картата и за това мога да споря с теб цял ден.

И какво ще мога да играя с това http://nikem-bg.net/cart/47474p1r47525p1r46784p1r1003235p1rf.html

Поне Pro Street ще може ли да се плейва и то не на Low

Да.

Редактирано от not (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.