Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Ами 400 пич ако може радеон всъщтност незнам кое е по-добре радеон или форс

Ама как ще се играе по-добре с тва cpu съно и рам или с онова линкче

И този палит по-добър ли е http://nikem-bg.net/computer-components/PALIT-GTX650TI-BOOST-2GB-D5

Какво ще мога да играя и как

Не не е по добър и задаваш ма много тъпи въпроси ще играеш каквто искаш и ще го играеш като си го инсталнеш на компа .

Обаче спорет мен е пълната простотия да купиш толкова мощно видео а такъв процесор който ще прави ма мн голямо спъване.

Редактирано от CpuKiller (преглед на промените)

• Отговори 171
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами 400 пич ако може радеон всъщтност незнам кое е по-добре радеон или форс

Ама как ще се играе по-добре с тва cpu съно и рам или с онова линкче

И този палит по-добър ли е http://nikem-bg.net/computer-components/PALIT-GTX650TI-BOOST-2GB-D5

Какво ще мога да играя и как

С онова линкче ще трявба да играеш със същата видеокарта, с която и сега :) Процесорът не разполага с вградена. Освен това вземаш някаква кутия със захранване, а на теб ти трябва само захранване. Нали така каза? Това ако го вземеш от линка, все едно нищо не си направил. По-добре виж, дали може да се клокне твоя процесор и го засили малко за новата видеокарта. Ефекта ще бъде голям. 

А ако искаш АМД ( вече няма Радеон), вземай HD7790. Но имай предвид, че е по-слаба. Може и да спестиш малко от захранване, ако трябва  да се вместиш в 400 лева. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Абе моя съвет е посъбери още пари и пиши пак то с 400лв нищо не можеш свястно да купиш събери към 700-800лв минимум (ако е за игри) и пиши пак .

Или ако искаш нещо по добро на що годе цена 650лв 

BB код:

Обща стойност - 630.73 лв. с ДДС

Това дали ще върви 

Виж, всичко ще върви нормално, едва след като у спееш да смениш всичко - дъно, процесор, захранване, памет и видеокарта.  Ако сега вземеш видеокарта, да, ще върви. Само че процесора ще спъва видеокартата и ще имаш по-малко кадри. Колко точно в момента не мога да кажа. Само ще ти кажа, че след смяна на тоя E5200  с GTX 650 Ti  ще имаш минимум 2-3 пъти повече кадри!

Ами немога на 13 съм и само със майка сари брато мога само това и със ъпгрейда на 

KB2640148

какво ще мога да играя

Щом си на 13, какво да ти кажа. Ако аз бях на толкова, щях да се пазаря за 400 лева сега и за още толкова след половин година. 

Щом си на 13, какво да ти кажа. Ако аз бях на толкова, щях да се пазаря за 400 лева сега и за още толкова след половин година. 

Да и аз така бих направил тъкмо и тогава ще има по нови модели процесори .

• Автор

Ето НА!! Ами като казвате че захранката не става http://nikem-bg.net/cart/47068p1r47462p1r47398p1r46466p1rf.html

На рожденния ден (декември) ще имам най-малко 100 лева иииии ще мога да сложа нещо си там

Ами значи ако взема на наруто ще е по-добре май

За 400 лева с всичките салтанати, ето това е по-добър компромисен вариант за игри, ако в бъдеще не мислиш да сменяш нищо!

ASUS P8H61-M LX

G550 2.6GHZ/2MB/LGA1155/BOX

4GB DDR3 1600 A-DATA PRO

ASUS EAH6670/DIS/1GD5

NJOY 450RGE 450W Active PFC

Обща стойност - 395.52 лв. с ДДС

А като забогатееш някога, вземаш един i5  на старо и хващаш за ушите някоя хубава видеокарта. 

Но ако питаш мен, дори за 130 лева и само с тая видеокарта, ще постигнеш същия резултат. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Ето НА!! Ами като казвате че захранката не става http://nikem-bg.net/cart/47068p1r47462p1r47398p1r46466p1rf.html

Човек този процесор който си сложил е двуядрен и с вградено видео можеби е по лош и от твоя просто замени проца с X4 750K и махни тая памет на Geil a и за видо гледай да е GDDR5 ето.

Още ли чепкаш въпроса след като ти дадох перфектно предложение за парите?

5400K е слаб двуядрен процесор а е скъп заради вграденото видео. Ти вече си имаш подобно видео. Стой си на чистия 750К.

6670 е слабо видео а точно това е с 2GB DDR3 което е пълна набутавка.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Устройва ме това на но този Нжой добър ли е..И пак да задам тъпия си въпрос..ко мога да играя

KB2640148

Определено е по добър от твоето захранване.

Човек този процесор който си сложил е двуядрен и с вградено видео можеби е по лош и от твоя просто замени проца с X4 750K и махни тая памет на Geil a и за видо гледай да е GDDR5 ето.

С оглед на ситуацията - 13 годишен, за 400 лева това е най-изгодно. А процесора е добър за тая видеокарта. Друг е въпроса, че същото се постига и само с покупката на видеокарта за 130 лева, без да се сменя нищо друго, дори захранване.

Intel G2020 2.9GHz

ASUS P8H61-M LX

4GB DDR3 1600 A-DATA PRO

ASUS EAH6670/DIS/1GD5

NJOY 450RGE 450W Active PFC

не бе човек по хубу като ти дойде рожденния ден да заформиш някой друг лев поне 520лв и ето 

Ще си цъкаш NFS-тата и то с горе долу нормални 30 тина кадара е се не на макс ма мисля че ще те задоволи.

По-добре си стой със стария процесор вместо да купуваш тия двуядрени пентиуми. Или си вземи една конзола.

Ще записваш на стария игри и така...

пс. Тъкмо му втълпих на човека да вземе прилична машина и да събира за 7770 и го омотахте с тия целерони и пентиуми... големи сте интриганти да знаете!

Определено не правите услуга на никого по-този начин. И това на колко години и доколко е информиран не е причина да го мотате.

Добре де кажи 1 хубава конзолка дето мога да си инстална NFS Most Wanted задължително

Конзола не ти трябва от личен опит ти казвам по хубу компче. 

Аз ти предложих горе долу свястно конфигче за 520лв щото нали каза че от рождения ден някой лев и ето .

@naruto, какъв е тоя Athlon 750K  и по-точно какъв е смисъла без видеокарта?  

A Пентиума с външната видеокарта си е най-изгодното предложение до 400 лева в случая. 

Мисля споменах преди 2-3 дена за симулациите си на точно такава конфигурация. Предимството на ъпгрейда първо е, че Пентиума е доста по-добър от E5200. Може би едно 30-50 % в зависимост от случая. Второ, възможен е ъпгрейд дори до i7  ако се наложи.

Човек и аз искам нов мерцедес за 500 лв. ама има единствено стари лади. Няма значение какво искаш а с колко пари разполагаш и как ще ги оползотвориш.

KB2640148 човека си има видеокарта и каза че ще събира за 7770. Та тоя атлон е най-изгодния.

Оффф последно кво да правяяяяя

BB код:

Обща стойност - 517.59 лв. с ДДС

Aко дойде и още някой лев след рождения ти ден.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.