Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Ами къде да продам другите части кой ще ги иска.. точно никой

Ако си продам частите..за колко лева ще е и на кого забога да ги продам

• Отговори 171
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами къде да продам другите части кой ще ги иска.. точно никой

Питай някой познат или кажи откъде си и ще ти кажат къде може да ги продадеш.Относно колко лева ще вземеш,има си тема и може там да питаш.Както ти казах,какъвто и процесор да вземеш,ако ползваш старата си видео карта,никаква разлика няма да усетиш,е при игрите повече зависими от процесори,да.

Зависи от ревюто, но без клок 750К е горе-долу като i3 3220. Ето някакво ревю с 740, който е по-слабичък от 750К

http://www.pcgameshardware.de/Crysis-3-PC-235317/Tests/Crysis-3-Test-CPU-Benchmark-1056578/

То от една игра ако се разбере на кое ниво е процесорът...Far Cry 3 например,върви по-добре с AMD процесори и видео карти и с 740 ще се справи горе-долу като i3,но тогава да пуснем BF3,която е intel/nvidia игра,i3 се справя сравнително по-добре.Така че,не съвсем тези процесори са като i3...i3 си е доста по-добър процесор от тях...при клок 750К едвам достига нивото на i3.

Според мен вече няма смисъл да пишем в темата,че за тези пари нищо няма да се получи,дори и със старото видео.Като събереш повече пари,тогава пусни нова тема. :)

Айде и още едно ревю на разбираем език:

http://www.easycom.com.ua/cpu/AMD_Athlon_II_x4_750K_Socket_FM2/

Както се вижда, дори клок не може да се очаква като хората. След него, Атлонът все още е далече от I3 3220 при игри. Наистина, аз не бих си купил тая платформа. Ако бе на АM3+, да, бих се замислил. Но само ако не клоквам, защото както се вижда, смисъл от клок йок.  Все пак би имало възможност за FX8350.  Обаче тук няма никаква възможност, защото това е максимума на платформата. А максималната видеокарта е не по-бърза от HD7770. От там нататък губим кадри и пари естествено, дадени за по-скъпа видеокарта.  

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Но може ли линк към тематаа

Ами излиза че процесора ми е към 40-50лева

Аз ти казах по-горе в един от постовете си - 130-150 лева максимум за дъното, процесора и паметта. Ако някой ти дава 150, продавай без да се замисляш. Ама едва ли. Аз за толкова продадох с клизма доста по-добро дъно, по-добър процесор и 4 GB DDR2. Повече хората трудно дават. Платформата е стара. 

Е ако продам частите..със 550 лева какво ще стане..същата бозза ли

Ти първо ги събери,после другото е лесно. ;)

Най-добре както каза наруто взимай конзола няма да съжаляваш ! Само кажи с какво тв разполагаш ? За 400 лева се взима отключена конзола и почваш да я пълниш с игри за бокс говоря ! Ако имаш въпроси ми пиши на лс ? Айде лека вечер на всички ! Аз ще ти кажа къде можеш да намериш конзолка !

Ами познавате ли някого който да търси

Всичко зависи от цената. Аз чаках 2-3 месеца на цена 180-170 лева. Накрая ми писна и дадох всичко за 150. Големи сметкаджии купуват тия неща. Вероятно същите, които купуват и дрехи втора употреба, макар да имат пари за нови. Или пък тия, дето ще купят Ауди за 15 бона вместо нов автомобил. Затова е трудно да се пазари човек с тия хора за цената. Какво говоря. Направо е невъзможно :P

Най-добре както каза наруто взимай конзола няма да съжаляваш ! Само кажи с какво тв разполагаш ? За 400 лева се взима отключена конзола и почваш да я пълниш с игри за бокс говоря ! Ако имаш въпроси ми пиши на лс ? Айде лека вечер на всички ! Аз ще ти кажа къде можеш да намериш конзолка !

Да и сега като излезне PS4 и Xbox720 ще се намали пройзвотството за игри на PS3 и Xbox360 бе ша стане както стана с PSP замина си щот има PS Vita 

Първо ако искаш да знаеш съм чел доста за конзолите и не бързай да се изказваш толокова бързо ! Не всеки има възможност да плаща за игри по 100 лева и повече . Xbox 360  е хакнат много одавна и  игрите излизат в торинтите още преди да са пуснати официално. Както стана с call of duty black ops 2 излизе в торентите една седмица преди официалната премиера .Можеш да играеш онлайн без да плащаш за това за ps3 за кашона има едни кодове които се въвеждат и цъкаш ! Преди известо време имах познат който даваше кодове евтино за бокс да играеш по  една седмица и това беше супер . Сега незнам дали още ги има . В вачалото и за двете конзоли няма да има много игри за тях докато за кашон 360 ще се спукваш от игри . M$ казаха , че ще продължат да подържат xbox 360 до 2015 година . Още нещо новите конзоли ще са доста скъпи всички помнят как ps3 в началото струваше 1200 лева сега е доста по евтино . Всеки си решава сам за себе си ! Момчето е малко и може да няма възможност да слага нови части постоянно  затова са конзолите 6-7 години играеш без да ъпгрейдваш !

. Сега незнам дали още ги има . В вачалото и за двете конзоли няма да има много игри 

Да прав си че точно за PS4 няма да има много нови игри те  в началото те ще са:

Killzone Shadow Fall

inFamous Second Son

Destiny

Watch Dogs

AC4 Black Flag

Kinack

Driveclub

The Witness

Deep Down

и тн.

но за сметка натова четох че ще поддържа и всички игри още от PS1.

Но да не променяме темата моля някой модератор да заключи темата тъй като се вижда  няма да се взима комп а пък и заглавието е друго там пише комп за 500лв пък се търси за 400лв .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.