Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, утре ми предстой матура по Български език и литература искам да ВИ , попитам утре от къде може да се види коя матура ще ми се падне и съответно и отговорите на матурата? Благодаря предварително.!

• Отговори 56
  • Прегледи 20,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, утре ми предстой матура по Български език и литература искам да ВИ , попитам утре от къде може да се види коя матура ще ми се падне и съответно и отговорите на матурата? Благодаря предварително.!

Няма такава възможност - ако имаше, то тогава се обезсмисля матурата.

Аре успех на всички утре! На 1-во е Б  :giggle1:

Ма чакай бе... Аз защо разбрах, че искаш утре да си сверяваш резултатите. Защото до колкото знам - ги оповестяват слет края на матурата. Май... Ако искаш СЕГА да видиш, няма как да стане това :D :D :D

Има само един начин и това е да си седнеш на гъза и да учиш.Както аз направих :) И след 5мин. започвам по литература да си припомня някои неща.

Бе то за тия матури какво толко има и да се учи??? Аз без да ходя на курсове и без да прочета произведенията по литература, в часовете цъкахме Покер и Белот и си отидох на изпита, едвам дочаках да пускат да се излиза и айде чао - 5.37 изкарах, което беше заковано точно средното за цялото ни училище :D :D То само тия казват: "Ако някой е готов, вече имате право да предавате" и аз се изстрелях веднага. Тия ми викат "Ама сигурен ли си, провери си го!" и аз "Абе какво да проверявам, то по-грешно от това не може" :D :D Гледаха ме като някъв убитак там :D p.s. Това, което ни се падна да развиваме по него есе ли кво беше, не го бях чел даже. Откъса от него го прочетох на матурата и нашляках някакви размисли и страсти на бързо :)

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Ето ги темите дето ще се паднат утре по БЕЛ:

- Преоткрития смисъл на живота и смъртта в "Тиха победа"

- Обречеността на невинността и красотата в "Цветарка"

- Пътищата на човека в търсене на познанието в "Песента на човека"

Инъче няя смисъл от преписвания и частни уроци, аз за 2 седмици си научих материала за двете матури, ако си внимавал в час през годините и си писал планове, сега с едно припомняне си готов и за двете матури, а те са супер елементарни и на двете изкарах над 5, въпреки ,че се падна гадна темичка по БЕЛ. Седнете си на задника и научете материала не е сложно, ама просто мноо хора ги мързи, а пък да преписваш е най-голямата простотия на ДЗИ

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Едно време, като държах изпит за шофьорска книжка, където не знаех отговора, зачерквах "Б". То имаше разни въпроси за мерки и теглики, дето нямаха никаква логика и обикновено Б-то беше вярно :) И после като се черпихме споделих на другите, как съм го взел.....А на поправката, един взел че оградил само Б-та :doh: После ми намилаше цяла година, че съм го подвел :lol6:

Инъче няя смисъл от преписвания и частни уроци, аз за 2 седмици си научих материала за двете матури, ако си внимавал в час през годините и си писал планове, сега с едно припомняне си готов и за двете матури, а те са супер елементарни и на двете изкарах над 5, въпреки ,че се падна гадна темичка по БЕЛ. Седнете си на задника и научете материала не е сложно, ама просто мноо хора ги мързи, а пък да преписваш е най-голямата простотия на ДЗИ

А,а тези произведения ("Тиха победа","Цветарка" и "Песента на човека" ) не сме ги учили дори ги няма в учебника.  P.s  Учебника ни е на "Анубис 2010" 

Едно време, като държах изпит за шофьорска книжка, където не знаех отговора, зачерквах "Б". То имаше разни въпроси за мерки и теглики, дето нямаха никаква логика и обикновено Б-то беше вярно :) И после като се черпихме споделих на другите, как съм го взел.....А на поправката, един взел че оградил само Б-та :doh: После ми намилаше цяла година, че съм го подвел :lol6:

Е точно това писах преди 5 минути на Аморчето във фейса :) Един френд в даскалото на всички въпроси беше писал Б, защото се казваше Борислав, неговата си буква. Имаше 4-ка :D :D А аз на шофьорския - 10 минути, 60 въпроса, грешка само една, на последният 60-ти въпрос... Още го помня какъв беше :D

Дано квесторите утре да се бъдат добри :D И да подсказват най-вече :D Когато имах изпити за излизане от 4клас. имаше един господин ( Той беше от нашето училище и ми беше по занималня ) Казваше се Бойко .......... и ни подсказваше на всички а на мен най-много около 10 въпроса ми подсказа  :) Той сега вече не е в нашето училище та сега се надявам да бъде той като квестор  :D

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Пич, откъде ги изкара тези теми и наиситна ли ще се падне една от тях утре ???

Редактирано от Marian Gospodinov (преглед на промените)

Наистина ли са това темите или е просто шега?

• Автор

:no-no: :no-no: :no-no: :no-no: :no-no: :no-no: :no-no:

Объркал съм вместо "и"  съм писал "й" и веднага .... 

Объркал съм вместо "и"  съм писал "й" и веднага .... 

Абе ти и с акаунта беше объркал нещо и си мислиш, че ще ти е лесно да преписваш, но аз ще съм квестора при теб.Отсега се стягай за двойката!Не ти трябват да знаеш резултатите накрая!

Те са взели супер строги мерки, за да не се изнесе вариянта за матурата - доколкото разбрах, в последният момент ще се изберат различните компоненти, за да се оформи матурата. Успех на всички днеска :)

Абе ти и с акаунта беше объркал нещо и си мислиш, че ще ти е лесно да преписваш, но аз ще съм квестора при теб.Отсега се стягай за двойката!Не ти трябват да знаеш резултатите накрая!

По какъв предмет си учител ? 

LZ4JW не знам що за квестор и учител е... Грамотността му обаче кърти от всякъде. Интересно обаче КОЯ тема се падна все пак днеска за матурата?

Интересно обаче КОЯ тема се падна все пак днеска за матурата?

"Заточеници" - Пейо Яворов

... Интересно обаче КОЯ тема се падна все пак днеска за матурата?

Темата (въпрос 41) е по "Заточеници" на Яворов.

П.П. Избихме се тук с Бел :).

Благодатна тема, по нея може да се пише до мръкнало.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Извинявам се моя грешка кой номер е изпитният вариант ? Знам коя тема се падна Заточеници на Яворов все пак аз ги разпечатвах в училище, но не мога да намеря кой изпитен вариант се падна :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.