Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VW Polo 1.4 TDI 2008г

Featured Replies

Здравейте..какво ви е мнението за VW Polo 1.4 TDI 2008г по точно тази кола http://www.cars.bg/c297021

Или за тези пари е по добре да си взема нещо такова http://www.cars.bg/c271011

Здравейте..какво ви е мнението за VW Polo 1.4 TDI 2008г по точно тази кола http://www.cars.bg/c297021

скъпи резервни части, проблеми със скоростната кутия

А всъщност каква е идеята ? И какви пари си отделил за нея ?

Ако ти се ходи по сервизи вземаш старата кола ако ти се налива и кара вземаш новата. Ако пък и искаш да те заглеждат ... там бюджетите са малко други.

Вземай Полото. Не ти трябва на такава цена БМВ. Прилича ми на лизингова кола (Полото), защото иначе нямам никакво обяснение за цената. Твърде е ниска за тоя мотор с тия екстри. Не знам къде е уловката, но няма начин да няма такава. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Вземай Полото. Не ти трябва на такава цена БМВ. Прилича ми на лизингова кола, защото иначе нямам никакво обяснение за цената. Твърде е ниска за тоя мотор с тия екстри. Не знам къде е уловката, но няма начин да няма такава. 

Те и двете имат сериозен километраж за дизел и да се чуди човек коя да вземе.

Те и двете имат сериозен километраж за дизел и да се чуди човек коя да вземе.

Разликата е 6 години. Аз не бих се замислил. Чисто и просто мисля, че за БМВ трябва да се дават повече пари. Подобно Поло обаче би трябвало да му искат поне 8-9000 ако всичко е наред. Гледам, номера е удрян, което вероятно означава, че е правена и предница. Поне така виждам от снимките на това Поло. Ама докато не се разбере историята на колата, не могат да се правят заключения за цената. Може пък човека да я продава от месеци и вече да му е писнало. Може наистина да и има нещо. Обаче 7500 за 4 години и половина кола с толкова екстри и TDI  мотор, няма как да стане, освен може би в България по неизвестни за мен причини. 

• Автор

Разликата е 6 години. Аз не бих се замислил. Чисто и просто мисля, че за БМВ трябва да се дават повече пари. Подобно Поло обаче би трябвало да му искат поне 8-9000 ако всичко е наред. Гледам, номера е удрян, което вероятно означава, че е правена и предница. Поне така виждам от снимките на това Поло. Ама докато не се разбере историята на колата, не могат да се правят заключения за цената. Може пък човека да я продава от месеци и вече да му е писнало. Може наистина да и има нещо. Обаче 7500 за 4 години и половина кола с толкова екстри и TDI  мотор, няма как да стане, освен може би в България по неизвестни за мен причини. 

Вземай Полото. Не ти трябва на такава цена БМВ. Прилича ми на лизингова кола (Полото), защото иначе нямам никакво обяснение за цената. Твърде е ниска за тоя мотор с тия екстри. Не знам къде е уловката, но няма начин да няма такава. 

А какво искаш да кажеш не ти трява такава кола ..за бмвто на такава цена..ако всичко му е наред на бмвто ,заслужава ли си пред полото..

Извинявам се за офтопика, ама немски тарасляник няма смисъл да се купува.....И ми е писнало да чета и слушам, колко били добри и здрави и с евтина поддръжка..... А най-смешно ми е като пишат за "екстри" неща, които всяка нормална кола, трябва да има....

Успех с покупката, на каруца :)

Извинявам се за офтопика, ама немски тарасляник няма смисъл да се купува.....И ми е писнало да чета и слушам, колко били добри и здрави и с евтина поддръжка..... А най-смешно ми е като пишат за "екстри" неща, които всяка нормална кола, трябва да има....

Успех с покупката, на каруца :)

За евтина поддръжка ... едва ли ! Ама  за немски "таралясник" не бях чувал или за немска каруца. За тези пари толкова, ти едва ли би купил каляска с този бюджет.

Е, ти пък се изказа. Навсякъде има мърша, включително и сред японските автомобили. Да изброявам ли? Айде малко. Почвам със Сузуки Суифт. При добър късмет ще смениш само веднъж скоростна кутия за 100 000 км. При лош, ще се наложи през 10 000 км да даваш по 3-4000 лева. Отивам към Нисан Примера - най-лошо представящият се автомобил пред TuV,  като в някои класации дори е в топ10, но отзад напред. И да продължа с ръждата - повсеместно явление при почти всички японски автомобили, на която собствениците махат пренебрежително с ръка, все едно един аеробион ще оправи работата с миризмата на климатика. 

А на въпроса за БМВ-то. Първо, това е кола на 11 години, изпяла си вече песента. От там насетне само проблеми. На всичко отгоре скъпа поддръжка. Едно предложение. Не знам откъде имаш тия пари, но аз никога не съм имал повече от 2000 лева в джоба, когато съм си купувал нови коли за по...последния път 26000 лева. Уверявам те, че с тия 7500 лева вземаш истинско бижу от шоурума. Само се интересувай какво могат да ти предложат. Ако обаче са на тате тия пари, сам си решаваш какво да правиш. Лично аз обаче бих ги вложил в нов автомобил, в зависимост от това, колко пари съм готов да давам на месец. За 16000 лева се взема GW  или Sandero. Първото с много екстри, а второто с най-необходимото като ABS, ESP, климатик и тем подобни. 

Последен офтопик:Живейте си в илюзия, не ми пречи......

Много ми е интересно да видя вашия автомобил ако може и да го сравня с моята каруца !

Да изляза от матрицата ...

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор

Ами май най добре ще е полото..аз говорих и с човека за БМВ-то каза че е идеално всичко вило сменено само без дискове..нямало забележки говорих и с този за ПОЛОТО..и той каза че е перфектно на него всичко му било смменено..Но все пак разликата е 6 години

Ами май най добре ще е полото..аз говорих и с човека за БМВ-то каза че е идеално всичко вило сменено само без дискове..нямало забележки говорих и с този за ПОЛОТО..и той каза че е перфектно на него всичко му било смменено..Но все пак разликата е 6 години

За какви смени говориш ? На тези коли до 200 хил. им се сменят само ремъци и масла. Това да не са японски коли които след третата година са вече за брак.

На въпроса за VW Polo 1.4 TDI  ,само че 2006г.Ще кажа че е много икономично.На 100км,пада под 4 литра.С такова е един мой приятел,който в момента е навъртял над 500000км. и още върви!Кара се спокойно със скорост 130-140 км/ч. .Малко е шумничко,но едното за другото.Това е кола,за човек,който пътува често и на по дълги растояния.Тогава ще има полза от това,че е икономично.

Е,разбира се,че ще ти кажат така :D!Перфектни са и като я купиш почва едно наливане на пари.... да не ти се случва!

Редактирано от Костадин_91 (преглед на промените)

За какви смени говориш ? На тези коли до 200 хил. им се сменят само ремъци и масла. Това да не са японски коли които след третата година са вече за брак.

Още не съм видял Японска кола,на 3 години да е за брак!Но Френски съм виждал...

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Още не съм видял Японска кола,на 3 години да е за брак!Но Френски съм виждал...

Аз лично и на половина не и давам и ще я бракувам доста преди третата година ако направя грешката да се кача на нещо подобно.

Приятел, лошо няма да вземеш това Поло,  но цената е ниска. Гледам май е от автокъща, но ти трябва да знаеш това, след като си разговарял  по телефона. Не знам какво е сменено на това Поло, но предния номер на снимката изглежда удрян и след това изправян. Това са малко пари за кола с толкова много екстри - CD, ESP, Алуминиеви джанти, климатик...Аз моята Фиеста базов модел с 1.25 литров мотор, 3 врати и един климатик + металик за цвят я продадох за...няма значение, но на момента ми даваха 6100 лева, колкото бях смъкнал в мобилебг по ред причини, една от които е некоректност на собствениците на сайта. Със сигурност щяха да ми дадат и 6800, колкото исках отначало, защото това бе най-ниската цена на 5 годишна Фиеста. Другите бяха над 8000 лева с подобен двигател и оборудване като моето. А, да, беше и на 64000 километра. Та ти казвам, тая цена и то на Поло, мирише нещо. Тук говорим вече за TDI  и доста повече екстри с 5 врати, по-малко от 5 години експлоатация. А и Фолксваген държат по-високи цени от Форд. Мирише ми и то яко на изгоряло :) 

Не знам за мен бавареца си е баварец. Това си е лично мое мнение.

За кой от всички говорим ? От баварец до баварец разликата е от земята до небето иначе и аз съм голям фен на марката.

Публикувано изображение

Аз лично и на половина не и давам и ще я бракувам доста преди третата година ако направя грешката да се кача на нещо подобно.

Tи лично можеш да бракуваш всяка кола,когато си искаш!Зет ми купи нова Toyota-Yaris (P2)-1.0(108Hp) 2007г.Карам я и аз от време на време.Хем е бързичка,хем икономична.Вече е на 6 години и над 500000км.!Освен гуми,спирачки,филтри и масло,все още не е сменявано нищо...Ако трябва да избирам между това Поло,за което става въпрос,Тойотата е много по добра.

Това са малко пари за кола с толкова много екстри - CD, ESP, Алуминиеви джанти, климатик.

Мирише ми и то яко на изгоряло :)

Че това са стандартни екстри за всичко що е от 2000 година нагоре. Иначе на изгоряло винаги може да замирише ... току виж някой я познал :)

По предния номер не може да се съди че е претърпяла сериозен удар.

За кой от всички говорим ? От баварец до баварец разликата е от земята до небето иначе и аз съм голям фен на марката.Публикувано изображение

Ако му трябва за фукня всеки след 2000 става. Докато VW са по-обикновенна марка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.