Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

това са простичките, но реални факти! 

Засега страстите утихната,така е.

Но си мисля,че като дойдат студовете,и хората много бързо ще усетят,че така наречените социални мерки са просто прах в очите.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 90,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Засега страстите утихната,така е.

Но си мисля,че като дойдат студовете,и хората много бързо ще усетят,че така наречените социални мерки са просто прах в очите.

И аз си мисля, че е затишие преди буря, а може би и ураган

И аз си мисля, че е затишие преди буря, а може би и ураган

Ааах - мечтиии  :lol6:

Назначенията на кабинета "Орешарски" (инфографика)

Първите 100 дни на правителството на Пламен Орешарски изтичат на 5 септември. Направеното за това време от кабинета се свежда до множество скандални и немотивирани смени и назначения в институциите. Първият спорен избор - на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, предизвика и вълна от многолюдни антиправителствени протести. Правителството сякаш нарочно почти всеки ден даваше повод за ново недоволство срещу едно или друго решение. "Дневник" се опита изчерпателно да подреди знаковите назначения в първите 100 дни на кабинета.

Назначенията на кабинета "Орешарски" (инфографика)

Първите 100 дни на правителството на Пламен Орешарски изтичат на 5 септември. Направеното за това време от кабинета се свежда до множество скандални и немотивирани смени и назначения в институциите. Първият спорен избор - на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, предизвика и вълна от многолюдни антиправителствени протести. Правителството сякаш нарочно почти всеки ден даваше повод за ново недоволство срещу едно или друго решение. "Дневник" се опита изчерпателно да подреди знаковите назначения в първите 100 дни на кабинета.

Че, те и други правителства са били не по - малко скандални от отва. (ГЕРБ и НДСВ и ред подред) Странно как станахме от раз толкоз будни граждани с позиции по всяка тема????

Чудя се, ако това бяха герберски изцепки, то дали щеше да се реве така на всякъде? Едва ли - сигурен съм!!!!

Че, те и други правителства са били не по - малко скандални от отва. (ГЕРБ и НДСВ и ред подред) Странно как станахме от раз толкоз будни граждани с позиции по всяка тема????

Чудя се, ако това бяха герберски изцепки, то дали щеше да се реве така на всякъде? Едва ли - сигурен съм!!!!

Виж сега на хората им омръзна, вече лафа "Ако беше Б.Б." ... "Ако бяха ГЕРБ" и т.н. не вървят!!! Кой какво е правил вече не ни интересува минало е! Важно е кой какво ще прави. Чудя се да се отчайвам ли за Вас, да Ви се смея ли просто от страни, значи понеже ГЕРБ били откраднали примерно 4 млрд. лева и сегашните имат право да откраднат точно толко виж ако откраднат 4,1 млрд. тогава имаме право да недоволстваме? Неадекватни сте просто... Най - вече онези "министри" излезнал оня и ми вика по времето на предишните какви скандални назначения имало пък никой не бил "ревал", на въпроса защо той ги прави, мълчи идиота! Ами щом желаеш да даваш шанс някой пак да си открадне толкова колкото предишните, за да е "честно" го давай... Аз не!!!

факт е че мерките са прах в очите, но ако се съди от предната зама - едва ли ще е вятър по скоро обичайния лек полъх

А да не говорим,че тоя прах рано,или късно ще им извади очите на наивниците.

Много експерти обяснха по телевизиите,и интернет ,как тези промени ще завишат цените след време.

Така е,факт!!

Сега ни се отовриха очите,и устите ,и какво лошо има ? Или дай да си траем още 20-30 години ?

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Автор

Сега ни се отовриха очите,и устите ,и какво лошо има ? Или дай да си траем още 20-30 години ?

Сега ни позволиха да си отворим устите, но скоро може пак да ни ги затворят.

От нас зависи.

Така е,факт!!

Н, не трябва да си траем, но не трябва да загърбваме и миналото. Беше ни даден удобен момент за промяна, но ние го пропиляхме. В момента искаме втори шанс, но това няма как да стане. "Птичето каца един път на рамото". Като гледам някои постове, май промяната си е чиста химера.

Всичко ще си дойде на място, но когато едни поколения сменят други, когато "дрънкалата" използват пълноценно терминал 2. Манталитета трябва да сменим, простотията трябва да "изринем", трябва да "изринем" дупелизците и натегачите, шуробаджанаците, кухите плямпала!

Айде, днес с нови сили и след няколко седмици прекъсване. Да оставим по един домат в мутрата на Данчо Ментата, примерно. В топ 3 на най-долните подсъещства ми е тоя. :D

Н, не трябва да си траем, но не трябва да загърбваме и миналото. Беше ни даден удобен момент за промяна, но ние го пропиляхме. В момента искаме втори шанс, но това няма как да стане. "Птичето каца един път на рамото". Като гледам някои постове, май промяната си е чиста химера.

Всичко ще си дойде на място, но когато едни поколения сменят други, когато "дрънкалата" използват пълноценно терминал 2. Манталитета трябва да сменим, простотията трябва да "изринем", трябва да "изринем" дупелизците и натегачите, шуробаджанаците, кухите плямпала!

Манталитета на българите се променя лека-полека благодарние на тези над 2 милиона емигранти,които отидоха и видяха.

Тези хора общуват с близки,и роднини в страната ,и така бавно но славно се подменя мисленето на хората.

Другият фактор за промяна на мисленето е интернет.

Не знам за какъв манталитет ми говориш,като знам как беше през '80-те.Пълно информациаонно затъмнение.Ако някой се обади срещу партията ,тайните служби го смазват ,както него,така и близките му.Народа се дъжеше прост ,щото така по-лесно се манипулира.

Пак искам да кажа ,че е минало съвсем малко време от всичко това.Има си стадий,през които промяната на мисленето минава,и за това трябва време.

А тази промяна трябва да започне от правителството,защото това са хората ,които имат интерес ,да сме конете с капаците.

Чудя се да се отчайвам ли за Вас, да Ви се смея ли просто от страни, значи понеже ГЕРБ били откраднали примерно 4 млрд. лева и сегашните имат право да откраднат точно толко виж ако откраднат 4,1 млрд. тогава имаме право да недоволстваме?

Викаш, твоят човек (Хиподила) открадна доста по-малко ("само" 12 лв/ глас), и за туй- дай него да го изберем! 

Първите 100 дни на правителството на Пламен Орешарски изтичат на 5 септември. Направеното за това време от кабинета се свежда до множество скандални и немотивирани смени и назначения в институциите.

То хубаво подчертаваш какво е свършил Орешарски (ама подчертаваш една малка част), но не казваш каква е причината за това?! Боко-Тиквата го видяхме зимата- за 2 седмици сдаде багажа и позорно избяга, а ако беше на мястото на сегашното правителство, нямаше да издържи и 20 дена при такава ежедневна преса!

така, че като критикуваш свършената работа, изтъквай и причините за това!

Интересно- дъл в интервала от 2010 г до май 2013 г, очите и устите ти бяха все така отворени, или някак си странно се отвориха след 12 май!?! 

Да оставим по един домат в мутрата на Данчо Ментата, примерно. В топ 3 на най-долните подсъещства ми е тоя. :D

Тука мога да се съглася, че Ментата е един от най-долните политически хамелеони, в най-новата ни история!

1. Манталитета на българите се променя лека-полека благодарние на тези над 2 милиона емигранти,които отидоха и видяха.

.............................

2. Другият фактор за промяна на мисленето е интернет.

1. И кво видяха? можеш ли ми каза?

2. Тук си прав! Благодарение на великия интернет, ми се отвориха очите:

• за цялата истина на така бленуваната "американска мечта"
  • за цялата истина на т.н. "икономически разтеж" в "развитите страни"
  • за цялата истина за "демократизирането" на източна Европа
  • за целият глобален план за икономическо заробване на света (който тече вече над 30 години), от фамилиите на най-крупните банкери, криещи се зад името ФЕД

Редактирано от T-50 (преглед на промените)

Типично евтино и жълто отклоняване от общественото внимание от истинските проблеми. "Ти му викаш куме Ване, оно тръча за к**а да те фане!" Ей този Светльо го изкарахте най - големият проблем на държавата, значи може тези да си дръпнаха 1 млрд. е така заемче, което ще връщаме ама виждаш ли проблема е, че Светльо "точи" разбираш ли държавата с по 500 000 лв. на година. ОЛЕЕЕЕ УЖАС! Какво ще правим сега, подкрепям още един заем от 10 млрд. които да покрият "Хиподила"!? Айде омръзна ми човек като скочи и каже нещо срещу правителството с тоя евтин PR вечно да говорите за нещо друго, което няма нищо общо със зададеният конкретен въпрос!!! Скоро много хора ще осъзнаят, че тези 20-50-100 лева за митинг в подкрепа на правителството, или драскане в интернет по форуми и т.н. ще им излязат през носа... НЕ! Не през носа, а през г*за!

много хора ще осъзнаят, че тези 20-50-100 лева за митинг в подкрепа на правителството, или драскане в интернет по форуми и т.н. ще им излязат през носа... НЕ! Не през носа, а през г*за!

На никой нищо няма да излезе от никъде. :no-no:  В прочем днес наблюдавахме поредния цирк с всеизвестните циркаджии. Някои хора не разбраха че с Боко е свършено,  че никога повече няма да управлява. :angry22:  :grimace:  Лошото е и ,че алтернативата я няма! :) 

Какво общо има стимулирането от правителството на бизнеса за откриване на нови работни места, стимулиране на безработните да търсят сами работа и от друга страна държавата с нейните мерки, чрез въпросната АЗ?!?!

Чете ли изобщо за какво става въпрос в линка ти и направи ли връзката между изброените неща в предното изречение?!?!

по скоро мерките демотивират

Казано по този начин без каквато и да е обосновка прави мнението просто спам.

Ако ще водим дискусия (с който и да е), научете се да обосновавате мненията си, иначе превръщаме темите в една говорилня и насаждане на омраза към всичко и всички, които не споделят нашите политически възгледи и не са членове на партията, на която симпатизираме.

Тъпичко е малко, не мислите ли?!?!

На мен ми е смешно, но още по вече жално,А.Константинов го е написал преди 100 и кусур години и сега е пак същото, не се вижда промяна. можете да се уверите самиhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2280197

Някои хора не разбраха че с Боко е свършено,  че никога повече няма да управлява. :angry22:  :grimace:  Лошото е и ,че алтернативата я няма! :)

Явно тоя Боко, много ви бърка у ...... И откога е в правителството на Орешарски? Щото темата, ако не можеш да четеш е "Правителството на Пламен Орешарски"

Ся да поспамя и аз в тон с преждеписалите. От ден на ден, все повече залюбвам Бойко Борисов, не за друго, а като гледам кой го атакува и кой го мрази...Значи е бил на прав път и ще направя всичко възможно да се качи на власт.

Ако го видя някога, ще му кажа да благодари на всички вас, защото не само аз, а и много други ще го подкрепим благодарение на платените тролове ;)

От ден на ден, все повече залюбвам Бойко Борисов, не за друго, а като гледам кой го атакува и кой го мрази...

Нямаше нужда за го казваш....то сЪ вижда....от снимката!  :D  :ph34r:

Интересно- дъл в интервала от 2010 г до май 2013 г, очите и устите ти бяха все така отворени, или някак си странно се отвориха след 12 май!?!

Момко чети темата назад ,че трябва и на тебе да обяснявам сега.

1. И кво видяха? можеш ли ми каза?

2. Тук си прав! Благодарение на великия интернет, ми се отвориха очите:

• за цялата истина на така бленуваната "американска мечта"
  • за цялата истина на т.н. "икономически разтеж" в "развитите страни"
  • за цялата истина за "демократизирането" на източна Европа
  • за целият глобален план за икономическо заробване на света (който тече вече над 30 години), от фамилиите на най-крупните банкери, криещи се зад името ФЕД

Ами видяха как мислят хората навън.Как там хората са усмихнати по улиците ,а не като нас ,гледаме като бЕсни кучета.Това малко или много е повлияло.

Относно точка 2. съм съгласен,но не ми се влиза в спорове,като например да ми вадиш всички негативи на запада,а аз отсреща да споря,щото го намирам за малко провокативно.

Така или иначе ,ако не сме със запада,сме със руснаците,и тук е момента да ти вадя негативите както го правиш ти,но не мерси.

Момко чети темата назад ,че трябва и на тебе да обяснявам сега.

При положение, че си живял по-малко от мен на този свят, малко не ти прилича, да ми се обръщаш с "момко"!

При положение, че си живял по-малко от мен на този свят, малко не ти прилича, да ми се обръщаш с "момко"!

Счупена ми е кристалната топка ,извинявай.

Поредната мутация на БКП-Запад взе да придобива новата си външност и име ново (СДС->НДСВ->ГЕРБ->..?..).

Трите фракций на БКП (Изток , Запад и КДС) се борят по между си за надмощие  , а народа ги "подкрепя" с протести "За" или "Против"....

Както може да се види в Европа (пък било то и в лицето на Сорос) никак не се самняват в изхода от тази борба....Путин може само да скърца със зъби....

Да се смееш ли или да плачеш ?!!!

Жалка картинка на обществено съзнание.....

До кога ще се повтаря тъпата история? Явно 23 години са малко за да узреят "зелените" глави....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Ако го видя някога, ще му кажа да благодари на всички вас, защото не само аз, а и много други ще го подкрепим благодарение на платените тролове ;)

Ха, Ха, Ха. Аиде мисли трезво беее!Ти ако го видиш Хи, Хи! Той обаче като те види кво Препикану мушкату си, то със сигурност ще си завърне главата. Срам!?!?

Та който му изнася, изнася. За сега няма повод за сваляне на правителството на Орешарски, но когато се появи обоснована причина, то/той ще си иде :angry: 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.