Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

работата му е да плямпа

Сигурна ли си? Не разбрах какво е НПО?

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

ами с мирни протести вече видяхме че не става

Ако на Орешарски му се случи "случаен" нещастен случай с фатален край

какво правим, кой ще дойде на негово място

Ех, как кой? Толкова е просто пак същите масоно-еврейски подлоги отгледани в инкубатора на  БКП и Отворено Общество на евреина Сорос. Като кака ви Кунка,

Саша Безуханова... Усилено загряват край страничната линия. Ще им спретнат за бързо една коалиция със СДС,ДСБ,ГЕРБ

.... Номера е да излъжат за пореден път населението, то е ясно,че народ няма вече.....

Че иска - иска, но да призовава към сваляне на сегашното правителство чрез метеж, редно ли е?

Не е редно,но той има да си връща.Освен ако не мислиш,че февруари месец ,малоумните футболни агитки са били загрижени за България,и затова предизвикаха безредиците.

Не забравяй ,че за Бойко и Сергея работата е кой ще наделее над другия ,и двамата пет пари не дават за нас.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Автор

Не е редно,но той има да си връща.Освен ако не мислиш,че февруари месец ,малоумните футболни агитки са били загрижени за България,и затова предизвикаха безредиците.

Не забравяй ,че за Бойко и Сергея работата е кой ще наделее над другия ,и двамата пет пари не дават за нас.

За такова подстрекателство не следва ли да понесе наказателна отговорност?

За какъв се мисли този човек и докога ще му позволяват да стои над закона?!

Ааааа....хубу! Ама не можа ли, ти да ми го кажеш....простичко, ами вадиш гугъла? или и ти от него разбра?

".....Борил се Българският Юнак , борил се (вече 23 години) с триглавата Ламя - на мястото на всяка отсечена глава , нова пониква !....".

Лято е ! Време е да се поспре и да поразмисли ! :)

Е кой да е ... ебахти експертното правителство :) Номенклатурното чадо :)

Вече няма какво да ме изненада след 2 месеца скандални назначения.

Оказва се ,че нито в БСП ,нито в ДПС има чисти хора за тези постове.Тези хора толкова дълго са били във власта ,че всеки един от тях е омазал позициите по един или друг начин. Ей това ако не е най-голямата причина да се омитат от там ,здраве му кажи.

Трябваше ли да е една от щерките на Цв.Цв??? 

Всички ъПсурдни назначения ли ще оправдаваш заради ГЕРБ?

Ако някой политик от правителството на Ореха убие примерно някой, или обере евро фондовете, за теб ще е по-добре, понеже не го е направил човек от партията на ГРОБ?

Логига и морал та дрънка, пази боже сляпо да прогледне.

http://www.vbox7.com/play:5a2a4d3ea1

Ето ви още готини неща, с които ни дотаковват майката, без извинение.

http://noresharski.com/kzk-spira-severna-skorostna-tangenta-na-sofiya-po-por-chka-na-peevski/

Докога, роби?

http://www.dnevnik.bg/zelen/2013/08/06/2117518_bivshiiat_kmet_na_carevo_atakuval_v_suda_priroden_park/ - Скандалните назначения продължават с пълна сила.

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Ето ви още готини неща, с които ни дотаковват майката, без извинение.

http://noresharski.com/kzk-spira-severna-skorostna-tangenta-na-sofiya-po-por-chka-na-peevski/

Докога, роби?

http://www.dnevnik.bg/zelen/2013/08/06/2117518_bivshiiat_kmet_na_carevo_atakuval_v_suda_priroden_park/ - Скандалните назначения продължават с пълна сила.

Пеевски не влиза в парламента,ама дърпа от пицата :)

Как да им повярвам ,че правят нещо за подобрение на положението,като всеки ден ми показват точно обратното.

Как да им повярвам ,че правят нещо за подобрение на положението,като всеки ден ми показват точно обратното.

Фиксирал си се...за това! Хиперболизирате всички, дето от 50 дни скачате.... не можете да преодолеете все още шамара, който получихте- да спечелите изборите, а да сте в опозиция, при това- в пълна изолация! Свиквайте....така ше е още 3 години и половина...за сега!  :ph34r:

Фиксирал си се...за това! Хиперболизирате всички, дето от 50 дни скачате.... не можете да преодолеете все още шамара, който получихте- да спечелите изборите, а да сте в опозиция, при това- в пълна изолация!

Не бе човек ,не отново  :)

Нема такъв дразнител като тебе ,за сега водиш класацията :) Кой е спечелил ,и кой не е,явно малко бавно загряваш ,че нещата не се делят на парии в очите на хората,защото всички са едни и същи.

Не само аз съм  получил шамара ,всички ние го получихме.

И въпреки че почти два месеца хората протестират,БСП и ДПС най -нагло продължават да си наместват скандалните хора по постовете.

Тук не става дума за БСП и ГЕРБ,и затова ще те помоля да не ме броиш към нито една от партиите в парламента.

Тебе и другите фенки на това политическо извращеие БСП+ДПС+АТАКА,най-много ви прави щастливи факта ,че Бойко не е на власт .

Това е най-важното от всичко :) А че БСП и ДПС в момента правят абсурди всеки ден ,това на вас не ви пука :)

Свиквайте....така ше е още 3 години и половина...за сега!  :ph34r:

След 3 години ,голяма част от лектората на БСП ще ритнал камбаната.

Такъв ли отговор искаше с това провокативно изречение ?

След 3 години ,голяма част от лектората на БСП ще ритнал камбаната.

Такъв ли отговор искаше с това провокативно изречение ?

Стига му отговаря на тоя имбецил, дошъл да тролва и да си заработи заплатата.

За лектората не знам, но електората им едва ли ще измре толкова бързо. Верно че повечето нямат деца, които да ги гледат, ама не мрат и цицат държавата като тумори с неадекватното си гласуване и радостта, че другарите им вдигнали пенсиите с 5 лв. които всички останали работещи трябва да им осигурим + осигуряване на заема от 1 млрд. който ще отиде за разплащане с олигархията, която им спечели изборите и правителството. 

Това е основния довод за моментална оставка, но представете си как ще се настървят есента, защото комунистите са шах . Задлъжнели са на господарите си яко и ще трябва да стават кръвопролития, а да пуснат кокала. Това не бива да ни отказва обаче, защото иначе ще трябва да станем бежанци и да мием чинии в чужбина.

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

• Автор

защо пенсионерите са толкова алчни за пари

Днес ходих в парка и ги чух, тогавашната система ли ги е научила така

Алчни?! :eek:

Ти имаш ли представа какви са пенсиите в България?

Някои може да са реститути, други да получават пари от децата си, но има и такива, които се лишават от храна за да си купят лекарства.

Не поставяй, моля, всички пенсионери под общ знаменател!

• Автор

все пак пенсиите се плащат от младите - данъците

за какво мислят за пенсиите, най напред трябва да се вдигнат заплатите и от това се вдига и с процент данъка съответно и пенсиите им, толкова ли немогат да го проумеят

Цялата тази каша със заплати и пенсии я забърка правителството на ГЕРБ.

А след днешното вето не очаквай скорошно вдигане нито на заплати, нито на пенсии.

Не ми е ясно откъде ще се намерят пари за изплащане на обезщетенията на хората, които тепърва ще останат без работа.

Очаква ни жестока икономическа криза.

Очаква ни жестока икономическа криза.

то щото сега сме цъфнали и вързали еле с тоя клоун дет ни го натресоха за президент

• Автор

то щото сега сме цъфнали и вързали еле с тоя клоун дет ни го натресоха за президент

Винаги има и по-лошо :(

Бог да ни пази от гражданска война!

Когато говорите за прост народ - изключвате себе си... Нали?...., е не става така!

Стоейки пред компютрите и водейки безмислени дебати с желанието си да се покажете по умни от предходния е вятър работа.

Аз като по проста от вас ходих на протестите, защото прецених, че мястото ми е там и да остоявам позицията си.

Та за кое правитество и да се недоволства..., политиката си е мръсна работа от където и да се погледне, но когато този или онзи влезнал в политиката, трябва да знае, че работи за теб , мен и всички нас и когато ние сами се наричаме прост народ, к'во правят те...., ами манипулират ни, защото им даваме шанса да го правят. И затова политиците ни са това което им позволим да бъдат и ние май им го позволяваме с охота...., е от нас зависи. Постарах се да не бъда много пряма, ама май не ми се получи. Поздрави на всички....

• Автор

Когато говорите за прост народ - изключвате себе си... Нали?...., е не става така!

Стоейки пред компютрите и водейки безмислени дебати с желанието си да се покажете по умни от предходния е вятър работа.

Аз като по проста от вас ходих на протестите, защото прецених, че мястото ми е там и да остоявам позицията си.

Та за кое правитество и да се недоволства..., политиката си е мръсна работа от където и да се погледне, но когато този или онзи влезнал в политиката, трябва да знае, че работи за теб , мен и всички нас и когато ние сами се наричаме прост народ, к'во правят те...., ами манипулират ни, защото им даваме шанса да го правят. И затова политиците ни са това което им позволим да бъдат и ние май им го позволяваме с охота...., е от нас зависи. Постарах се да не бъда много пряма, ама май не ми се получи. Поздрави на всички....

Къде го прочете това за простия народ, би ли цитирала поста?

Според мен сме разединен народ, а това е по-лошо от прост народ.

Решила си да ходиш на протести - ходила си, какво толкова?!

Всеки има право на избор и никой няма право да го съди за този избор, нали?

Да, манипулират ни, защото така им е удобно.

Разделят и владеят...

Успяват, защото не сме единни.

Това е.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Къде го прочете това за простия народ, би ли цитирала поста?

Нямаше ме доста време във форума , би трябвало ти да знаеш по добре от моя бърз поглед на написаното в темата, но го има. Манипулират ни защото им го позволяваме / повтарям се/ и от това наше позволение им става толкова удобно, че се самозабравят. Да..., не сме единни..., кой и какво ни пречи да бъдем? Вината си е наша..., какъвто народа такова и правителство.

С ходенето ми на протестите  отстоявах и твойта позиция... ти къде беше?

Сори нищо лично :)

Редактирано от voda (преглед на промените)

• Автор

Нямаше ме доста време във форума , би трябвало ти да знаеш по добре от моя бръз поглед на написаното в темата, но го има. Манипулират ни защото им го позволяваме / повтарям се/ и от това наше позволение им става толкова удобно, че се самозабравят. Да..., не сме единни..., кой и какво ни пречи да бъдем? Вината си е наша..., какъвто народа такова и правителство.

С ходенето ми на протестите  отстоявах и твойта позиция... ти къде беше?

Сори нищо лично :)

Не чета всички постове.

Одобрявах протестите в първите дни, после се отвратих от жалкия маскарад в който ги превърнаха определени хора.

Не пожелах да бъда кукла на конци и не съжалявам.

Ти си... била там или не, както и аз и всички ние..., замисли се, май не разбра.

Спирам да коментирам..., обичам спора, но тук няма логика.

Редактирано от voda (преглед на промените)

• Автор

Ти си... била там или не, както и аз и всички ние..., замисли се, май не разбра.

Спирам да коментирам..., обичам спора, но тук няма логика.

Не, не съм била, но им бях симпатизант до момента, в който се изродиха в селско театро.

Спокойна вечер! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.