Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

....

Нещо не ми се връзват нещата.На пеевски хора да мятат камъни по неговите хора...

Ако си прав ,то това ще да е много голяма конспирация.Демек Пеевски насъсква зрителите по телевизията срещу Бойко :)

Ами събират се зад НДК. Едни яки момченца и едни курвета. Стои с тях един изрусен п*дал с вид на наркодилър и ги брои. Оттам вземат едни метли и раирани дрехи и се изсипват пред централата на ГЕРБ :D

В началото се бяха изсипали с плакати на Уго Чавес и Хитлер едновременно ?!?!?!?  :D

Национално движение свобода са тия момци.

Публикувано изображение

http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8593

Аха,ми нищо чудно и така да е ,да си накупят гласовете преди да се заговори за купуване на гласове :) че после да се правят на : "ни лук ял,ни лук мирисал"

Ако е така ,то се готвят да дават оставка.

На предните избори над 75% от маалите гласуваха за Планът Орешарски ;)

Редактирано от На контрапрутес биах ас (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами събират се зад НДК. Едни яки момченца и едни курвета. Стои с тях един изрусен п*дал с вид на наркодилър и ги брои. Оттам вземат едни метли и раирани дрехи и се изсипват пред централата на ГЕРБ :D

Точно типът хора ,на които  най-много им дреме за Орешарски нали ?

На предните избори над 75% от маалите гласуваха за Планът Орешарски ;)

Тук си в грешка. Тия не гласуват за планове. Гласуват за всеки дето им кихне някакви парички. За тях няма значение дали е ГЕРБ, СДС, БСП

Да не забравяме ,че те са любимци на всички партии, та дори и на ГЕРБ

Точно типът хора ,на които  най-много им дреме за Орешарски нали ?

Когато си на 15-20 год. явно офертата 15лв (последна тарифа) + пица + мин вода си изглежда доста примамлива... :D

Няма ка да ги снимам за съжаление, че ще ме подгонят, а аз с 20 бабанки + дилър няма как да се справя. Много внимават да не ги снима някой докато се събират и броят, иначе с удоволствие бих ви направил една снимка...

Тук си в грешка. Тия не гласуват за планове. Гласуват за всеки дето им кихне някакви парички. За тях няма значение дали е ГЕРБ, СДС, БСП

Да не забравяме ,че те са любимци на всички партии, та дори и на ГЕРБ

Точно, само че последния път точно БСП и ДПС извадиха парите. Не случайно Бат Сали стана депутатин!

Евала на Господари на ефира как са ги нагласили :)

ми те са смешници - какво искаш

и жалки - не пипат големи риби - личен опит

не пипат големи риби - личен опит

В потвърждение на думите ти (надявам се, че няма да се сметне за спам, защото е по темата за недосегаемостта на политиците у нас):

Публикувано изображение

Ето цитат от програмата на кабинета Орешарски: "... пълна ревизия във всички сфери на държавното управление и предприемане на законови мерки и действия за санкциониране на допуснатите нарушения." Ако някой подкрепя кабинета с очакването, че той ще изпълни това обещание, то това означава, че през последните 20-на години не е живял у нас.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Нещо много се проточи тая сага с оставката на правителството на Орешарски. :giggle1: Омръзна и на мен :tease2: И понеже ме набедихте за БСП-арин, то като истински комунист отивам да ловя риба 1-2 дни край Оряхово а след това и 1-2 дни край Бекет от където заминавам за 15 дни  за Анталия дето смятам да си попека трътката и като ми омръзне  от там, та на Несебър за 5 дни. На вас като истински Гербери ви желая приятно кибичене във форума по 24 часа на дени 7 дни в седмицата, където е и мястото ви. Като ми омръзне да почивам и ако изобщо реша след това може пак да продължим спора - "Правителството на Пламен Орешарски" или "Протестите в страната" :giggle1::lol6:Приятно сваляне на правителството :tease:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Автор

Ами някак си злобно ме гледа! Напомня ми за Орешарски - едно такова лукаво... :panic button:

А аз се чудех за кого ми напомня това пауново перо :D

Не си справедлив. Той е идеалист и принципен човек. :D

Публикувано изображение

Идеалист, копеуе! :D

Нещо много се проточи тая сага с оставката на правителството на Орешарски. :giggle1: Омръзна и на мен :tease2: И понеже ме набедихте за БСП-арин, то като истински комунист отивам да ловя риба 1-2 дни край Оряхово а след това и 1-2 дни край Бекет от където заминавам за 15 дни  за Анталия дето смятам да си попека трътката и като ми омръзне  от там, та на Несебър за 5 дни. На вас като истински Гербери ви желая приятно кибичене във форума по 24 часа на дени 7 дни в седмицата, където е и мястото ви. Като ми омръзне да почивам и ако изобщо реша след това може пак да продължим спора - "Правителството на Пламен Орешарски" или "Протестите в страната" :giggle1::lol6:Приятно сваляне на правителството :tease:

Все едно аз да се похваля, че миналата година ходих за 3 дни на Синая/Брашов, 10 дни на Кушадасъ и малко по Несебър и Китен..

Еееех, ама падна Бойко от власт и тая година не мога... :D  :)  ;)

Идеалист, копеуе! :D

Еволюира, значи. Първо е бил жълто-зелено-син, но вече е узрял и е станал червен. Като БСП падне ще видим какъв цвят ще продобие, копеуето. :)

Еволюира, значи. Първо е бил жълто-зелено-син, но вече е узрял и е станал червен. Като БСП падне ще видим какъв цвят ще продобие, копеуето. :)

Отивай на море бре, стига си писал тук! Комплексарин! :D

Ама преди това виж как са я изтипосали Майчето в Уикипедия:

http://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9C%D0%B0%D1%8F_%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0&oldid=5802169

Редактирано от На контрапрутес биах ас (преглед на промените)

Публикувано изображение

А тея с белите фланелки какви се явяват ? Пеевски рапъра ли бе ? Смех !!

А тея с белите фланелки какви се явяват ? Пеевски рапъра ли бе ? Смех !!

Е па бек-вокали с ориенталски напеви в стил Дед Кен Денс :D

Ама преди това виж как са я изтипосали Майчето в Уикипедия:

:lol6: Обаче, ще го променят. Това май е от вчера.

Е па бек-вокали с ориенталски напеви в стил Дед Кен Денс :D

Данс with me, искаш да кажеш.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

:lol6: Обаче, ще го променят. Това май е от вчера.

Данс with me, искаш да кажеш.

Хахаха... Нещо такова..

А познайте кой like-ва телевията на Волен във ФБ ;)

Публикувано изображение

Новият виц, понеже Правителството откриха нови 8км от магистрала "Хемус":

Магистралата ще бъде тържествено открита от бат' Сали, който ще среже мантинелата...

:D

• Автор

Е това на нищо не прилича! Абсолютен кретен го е направил!

Не е кретен, а протестиращ български интелигент :D :D :D

И компютър ползва даже... :shock11:

Е това на нищо не прилича! Абсолютен кретен го е направил!

Перлата на БСП Мая и народната любов! Може да е всякаква, обаче, не мога да не и призная, че запази самообладание и самоконтрол. Тази струва колкото цялото правителство на Орешарски и поне 2/3 от парламентарната им група. Язък, че е в тази партия.

• Автор

Перлата на БСП Мая и народната любов! Може да е всякаква, обаче, не мога да не и призная, че запази самообладание и самоконтрол. Тази струва колкото цялото правителство на Орешарски и поне 2/3 от парламентарната им група. Язък, че е в тази партия.

Мая Манолова е умна и смела жена, при това не е корумпирана, доколкото знам.

Останах изумена от коментарите към клипа - толкова омраза има в тях...

Мая Манолова е умна и смела жена, при това не е корумпирана, доколкото знам.

Останах изумена от коментарите към клипа - толкова омраза има в тях...

Нищо не знаеш.

ами и на мен ми е противна, прилича ми на хладнокръвна лъжкиня като Станишев но в женско тяло

е логично е да не те кефи.....готина е! Х ах аха! :)   Нъл знайш за мъжете кво правило важи: винаги умната...в краен случай- русата! 

Та в тая връзка...взЕми поне са сЪ изрусиш...ако не друго!  :ph34r:

Редактирано от SA-13 „Gopher“ (преглед на промените)

• Автор

Нищо не знаеш.

Възможно е, но ако знаеш нещо, кажи го, ако имаш желание.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.