Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Пич, там бяха мои колеги. Хора с образование, с добре платена работа (в пъти повече от мен) и те ядоха бой... Само ще постна техни неща от ФБ, но без имената:

(оператор)
Станишев каза, че полицаите са си свършили перфектно работата. С голи ръце.-палките явно са някакъв 6-ти пръст или уродлив израстък?! Вътрешният пък каза, че полицаят, който удари обектива на камерата ми всъщност не е искал да направи това!- да де, подхлъзнал се е, само дето 4-и пъти се подхлъзна! Абе господа, аз на очите си ли да вярвам или на глупостите, които говорите?! То бива наглост, но това на нищо не прилича!

(журналист)

Палките по гърба на Валентин Грънчаров от "Дарик" радио, юмруците в бъбреците ми, ударите в ребрата на оператора Борислав Мавров от bTV ги няма написани тук, но те са ФАКТ! Видях и ги усетих от първо лице. Няма ги написани, защото освен нас още доста репортери, оператори и фотографи бяха блъскани, удряни и обиждани от жандармерия и полиция снощи. Винаги съм бил защитник на органите на реда по време на подобен тип сцени у нас (протести, футболни мачове и т.н.) Този път ме е гнус и срам, че това е моята полиция и моите служители на реда! Съжалявам, че вашите началници са още по-озверели от самите оперативни.

Ами кой те кара да се тикаш между шамарите?И кой кара операторите да снимат в лице полицаите, които си вършат работа? А и работата на жандармерията е да бие. Навсякъде по света е така. Ти се благодари, че не стана като в Турция. Някой го ударила тухла в главата и веднага пред камерата-  ама аз исках да легна пред автобуса, ама аз това, ама аз онова, пък оня ми скъса ризата! Ти се благодари, че не ти е смачкал ташаците оня лудия шофьор с автобуса!

ПП: Не знам коя част от моя пост цитира, но не е нормално да се толерира опит за убийство! А тук точно това правят някои хора, оправдавайки действията на лумпените. За мен са си лумпени. Нормалния човек стои в къщи вечер и не кърти жълти павета. от колко години са там и не са ви ги сменяли? Колко "революции" изтраяха? Точно тая нощ ли трябваше да да се ползват за опит за убийство/а? 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вземете си отпуск утре (25.07), елате пред парламента от сутринта! Разберете, че след това излизат ваканция и ако не ги окупираме ще ни правят на маймуни още дълго. Ще дойде зимата, държавата ще фалира заради дълговете им, които ВИЕ ще плащате!

Вземете си отпуск утре (25.07), елате пред парламента от сутринта! Разберете, че след това излизат ваканция и ако не ги окупираме ще ни правят на маймуни още дълго. Ще дойде зимата, държавата ще фалира заради дълговете им, които ВИЕ ще плащате!

Ако ми платиш 15000 лева, които ще загубя като дойда при теб, идвам веднага ;) Не уточняваме по кои глави ще бием, нали? Предлагам аз да съм най-отзад, за да ви виждам всички. 

Ако ми платиш 15000 лева, които ще загубя като дойда при теб, идвам веднага ;) Не уточняваме по кои глави ще бием, нали? Предлагам аз да съм най-отзад, за да ви виждам всички. 

ех... чак 15000 на ден... какво толкова работиш, че присъствието ти е толкова неотменно наложително?

ех... чак 15000 на ден... какво толкова работиш, че присъствието ти е толкова неотменно наложително?

Говоря за пропуснати ползи. А като ме уволнят или фирмата фалира, не само аз ще съм зле, но и поне още 100 човека. Да не говорим, че това би се отразило и на цялата икономика в България като цяло, включително и на виещите по площадите. Явно акъла на много хора е прекалено малко. 

Наивник си ти, момче....наивник!! Избори може да има само и единствено през май месец, съчетани с европейските! А избори "сега и веднага" са НЕВЪЗМОЖНИ чисто практически и процедурно! 

Другото което не можеш да проумееш, че избори няма да има най-малкото поради факта, че не трябва да се допуска да се превърне в порочната практика, 10 хиляди души да свалят правителство...никъде по света няма такъв филм! Никъде по света няма вариант- "тълпата" да определя кадровата политика на правителството, финансовата политика, да диктува как да се приема бюджета...и т.н.! 

Пак ще кажа- моето мнение е, че правителството е изключително, ама изключително толерантно и търпеливо към вас...в САЩ, Германия или Франция да са ви отнесли още на втория-третия ден. Да не говоря, че протеста е изцяло НЕЗАКОНЕН, съгласно действащият закон за "митинигите, събиранията и матифестациите...изцяло сте незаконни! Само по този закон, ако беше някое недемократично правителство, можеше да ви попилее още на втората седмица, вместо търпеливо да ви оставя да вилнеете в центъра и да нарушавате спокойствието и душевният мир на околните! 

Редактирано от SA-13 „Gopher“ (преглед на промените)

Наивник си ти, момче....наивник!! Избори може да има само и единствено през май месец, съчетани с европейските! А избори "сега и веднага" са НЕВЪЗМОЖНИ чисто практически и процедурно! 

Другото което не можеш да проумееш, че избори няма да има най-малкото поради факта, че не трябва да се допуска да се превърне в порочната практика, 10 хиляди души да свалят правителство...никъде по света няма такъв филм! Никъде по света няма вариант- "тълпата" да определя кадровата политика на правителството, финансовата политика, да диктува как да се приема бюджета...и т.н.! 

Пак ще кажа- моето мнение е, че правителството е изключително, ама изключително толерантно и търпеливо към вас...в САЩ, Германия или Франция да са ви отнесли още на втория-третия ден. Да не говоря, че протеста е изцяло НЕЗАКОНЕН, съгласно действащият закон за "митинигите, събиранията и матифестациите...изцяло сте незаконни! Само по този закон, ако беше някое недемократично правителство, можеше да ви попилее още на втората седмица, вместо търпеливо да ви оставя да вилнеете в центъра и да нарушавате спокойствието и душевният мир на околните! 

Не мога да разбера защо се връзваме на такива хора като "овена", , Pon..."   Хора със силно промити мозъци , а на овена явно му липсват и първите 7. Едва ли някой да знае за съществуването на такива хора и да се интересува от мнението им. Ето какво - в провинцията цари пълно спокойствие и сме готови за нови избори. Цели райни се мобилизираха.  Нови избори няма да е зле да има още сега . Десетки градове от които и моя, ще гласуват този път на почти 100% за БСП. ДПС пък тихомълком мобилизира техния електорат. Атака също се подготва. За Боко остана София, Пловдив и Варна. Къде видя Боко пълната си победа не знам,  Знам само че резултата ще е същия като сегашния. Кой ще управлява, то най вероятно БСП, ДПС и Атака + Кунева може би.  Така, че на избори! Смешниците в София да си протестират щом си нямат работа,  а и не разбраха, че София не е България и , че протестиращите са в голямата заблуда, че България ги подкрепя безрезервно - точоно обратно от провинцията те почти нямат никаква подкрепа.

Правителството на орешарски пък и няма намерение да подава оставка. Протестиращите щели да втвърдят позициите си, но предполагам и правителството ще втвърди  своите. Но според мен най добре на избори , че да се затвърди със сигурност решението БСП, ДПС, Атака и някой в+

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Автор

Смешниците в София да си протестират щом си нямат работа...

Тук грешиш.

Голяма част от смешниците не са от София и това им е работата - да протестират.

Тук грешиш.

Голяма част от смешниците не са от София и това им е работата - да протестират.

Не е в тdзи тема мястото за навлизане в спор, но...........!

Според чужд източник, броя онзи ден когато окупираха парлемента е бил 2000човека., но понеже загубих връзката към източника - няма да споря. Казваш от провинцията, и колоо са: пр. от !0000-на Мездра - 5 човека, от 65000- на Враца - 20човека и т.н, и т.н. Ето това се казва подкрепа в полза на протестиращите. Не се излагай - разходи се из провинцията и после коментирай Малките градове, провинцията не искат Боко на власт, а друга алтернатива в момента няма. Малките градове пък хич не са малко като брой гласоподаватели, които биха могли да обърнат резултата при провеждането на избори. Както казах ДПС и АТАКА се подготвят за избори тихомълком и то така , че ви е бедна фантазията за какво иде реч. БСП също не стоят със скръстени ръце. Орешарски пък няма абсолютно никакво намерение да си подаде оставката, което според мен не е правилно, защото при евентуални нови избори би се върнал във власта на бял кон.

Протестиращите наистина са много заблудени хора и не схващат какво се случва зад гърба им, но както казах - бедна ви е фантазията за какво иде реч. И проумейте най - накрая, че София не е България

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Автор

Не е в този тема мястото за навлизане в спор, но...........!

Според чужд източник, броя онзи ден когато окупираха парлемента е бил 2000човека., но понеже загубих връзката към източника - няма да споря. Казваш от провинцията, и колоо са: пр. от !0000-на Мездра - 5 човека, от 65000- на Враца - 20човека. Ето това се казва подкрепа в полза на протестиращите. Не се излагай - разходи се из провинцията и после коментирай Малките градове, провинцията не искат Боко на власт, а друга алтернатива в момента няма. Малките градове пък хич не са малко като брой гласоподавателиq които биха могли да обърнат резултата при провеждането на избори. Както казах ДПС и АТАКА се подготвят за избори тихомълком и то така , че ви е бедна фантазията за какво иде реч. БСП също не стоят със скръстени ръце.

Моля те, не приемай и това ми мнение като спор.

Мездра и Враца не са толкова близо до София, колкото е Перник (примерно).

А в София софиянци вече са малцинство за сметка на тези, които по една или друга причина са дошли тук от провинцията и голяма част от тях не могат да си намерят постоянна работа.

А за това, че БСП ще спечели едни следващи избори по всяка вероятност имаш право, още повече че политическата криза води след себе си неимоверно жестока икономическа, а при икономическа криза винаги печелят левите партии.

Не се излагай - разходи се из провинцията и после коментирай Малките градове, провинцията не искат Боко на власт, а друга алтернатива в момента няма. Малките градове пък хич не са малко като брой гласоподаватели, които биха могли да обърнат резултата при провеждането на избори. Както казах ДПС и АТАКА се подготвят за избори тихомълком и то така , че ви е бедна фантазията за какво иде реч. БСП също не стоят със скръстени ръце. Орешарски пък няма абсолютно никакво намерение да си подаде оставката, което според мен не е правилно, защото при евентуални нови избори би се върнал във власта на бял кон.

Протестиращите наистина са много заблудени хора и не схващат какво се случва зад гърба им, но както казах - бедна ви е фантазията за какво иде реч.

Хич не са заблудени,не има харесва какво прави новото правителство и протестират.Ако те питам на теб дали ти харесват действията на ДПС и БСП,преди да ми отговориш ще се замислиш за Боко,и пак ще започнеш да пренасочваш разговорът натам.

М/у другото,защо се изказваш като последна инстанция за провинцията ? Можеби пътуваш всеки ден из цяла България и разпитваш хората ?

Ако имаш 10-20 човека от твоето обкръжение ,които предпочитат новата коалиция пред Боко,недей да обобщаваш ,че това е видиш ли цялата провинция :)

Хич не са заблудени,не има харесва какво прави новото правителство и протестират.Ако те питам на теб дали ти харесват действията на ДПС и БСП,преди да ми отговориш ще се замислиш за Боко,и пак ще започнеш да пренасочваш разговорът натам.

М/у другото,защо се изказваш като последна инстанция за провинцията ? Можеби пътуваш всеки ден из цяла България и разпитваш хората ?

Ако имаш 10-20 човека от твоето обкръжение ,които предпочитат новата коалиция пред Боко,недей да обобщаваш ,че това е видиш ли цялата провинция :)

Като Търговски представител изминавам стотици километри на ден. Контактувам както с бизнеса така и с обикновените хора. Обикалям градове и паланки. Слушам мнението на хората, разбирам проблемите им. Виждам нагласите им. Та да не спамя по темата, моля прочетете 2-та мои по - горни поста.

а при икономическа криза винаги печелят левите партии.

Мойра тука нещо се обърка мисля.

При криза печелят левите партии... Например 97-а и 2009-а, нали?. Не мисля. В условията на криза, винаги печелят другите - т.е. тия дето не са на власт, щото опозицията набеждава управляващите за всеки грях от Евиния насам.

Отделно, гласуване за лява партия в условия на икономическа криза е връх на логиката.- социалните мерки и лявата политика по дефиниция струват ужасно скъпо на хазната...

• Автор

Мойра тука нещо се обърка мисля.

Възможно е и да греша.

Но мисля, че обедняването вследствие на блокирането на работата на парламента и правителството ще доведе на власт леви партии.

Възможно е и да греша.

Но мисля, че обедняването вследствие на блокирането на работата на парламента и правителството ще доведе на власт леви партии.

А как ще докажеш, че блокирането на "работата" на парламента води до по-големи щети от това, което ни нанася "институцията", когато "работи"?

• Автор

А как ще докажеш, че блокирането на "работата" на парламента води до по-големи щети от това, което ни нанася "институцията", когато "работи"?

А ти как ще докажеш обратното?

А ти как ще докажеш обратното?

Знаех си, че ще се измъкнеш с въпрос. После не се сърди, че се обръщам към теб с "маце"  :D 23 години история, малко доказателство ли са?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Знаех си, че ще се измъкнеш с въпрос. После не се сърди, че се обръщам към теб с "маце"  :D 23 години история, малко доказателство ли са?

Себеуважението не ми позволява да слизам до ниво заяждания, маскирани като спорове.

:)

Говоря за пропуснати ползи. А като ме уволнят или фирмата фалира, не само аз ще съм зле, но и поне още 100 човека. Да не говорим, че това би се отразило и на цялата икономика в България като цяло, включително и на виещите по площадите. Явно акъла на много хора е прекалено малко. 

Орешарски, ти ли си? :D

Извинявай колега за бъзика, ама ми дойде отвътре... :)

Не мога да разбера защо се връзваме на такива хора като "овена", , Pon..."   Хора със силно промити мозъци , а на овена явно му липсват и първите 7. Едва ли някой да знае за съществуването на такива хора и да се интересува от мнението им. Ето какво - в провинцията цари пълно спокойствие и сме готови за нови избори. Цели райни се мобилизираха.  Нови избори няма да е зле да има още сега . Десетки градове от които и моя, ще гласуват този път на почти 100% за БСП. ДПС пък тихомълком мобилизира техния електорат. Атака също се подготва. За Боко остана София, Пловдив и Варна. Къде видя Боко пълната си победа не знам,  Знам само че резултата ще е същия като сегашния. Кой ще управлява, то най вероятно БСП, ДПС и Атака + Кунева може би.  Така, че на избори! Смешниците в София да си протестират щом си нямат работа,  а и не разбраха, че София не е България и , че протестиращите са в голямата заблуда, че България ги подкрепя безрезервно - точоно обратно от провинцията те почти нямат никаква подкрепа.

Правителството на орешарски пък и няма намерение да подава оставка. Протестиращите щели да втвърдят позициите си, но предполагам и правителството ще втвърди  своите. Но според мен най добре на избори , че да се затвърди със сигурност решението БСП, ДПС, Атака и някой в+

Овена случайно е родом от областен град в Южна България и има доста познати там, които НЕ одобряват това правителство.. В моя роден град обикновено НЕ стачкуват, каквото и да се случи, колкото и да не им харсва...

Като сте правоверни сошълисти, що ви викат СевероЗАПАДНАЛА България? Щото сте много умни и ви "клецат" точно вашите...

Публикувано изображение

Редактирано от Cherniyat_oven (преглед на промените)

Публикувано изображение

искаш ли направя прогноза: процеса на почеревеняване, който се разшири след последните избори, ще продължи "застрашително"  в посока юг от Враца и Ловеч! Търново вече падна (след 15 годишно посиняване)  :ph34r: !!

искаш ли направя прогноза: процеса на почеревеняване, който се разшири след последните избори, ще продължи "застрашително"  в посока юг от Враца и Ловеч! Търново вече падна (след 15 годишно посиняване)  :ph34r: !

Ами затова ще си останат и Западнала част на България. Населените места с т.нар. десни (не е задължително да са гербаджии) кметове, са напред с материала: сравни Варна (с уж най-бунтовните жители, а винаги прецаквани) с Бургас. Вторият е на светлинни години, не напразно го преизбраха със 70 (седемдесет) %. Сравни Пловдив (доскоро управляван от ВМРО+БСП) със София. Аз съм от Хасково, кметът не е от ГЕРБ, местен феодал е, НО не е и от БСП - играе си неговите игри. Но ако ти покажа снимки от града - все едно не си в България. А миналата месец бях по Търновско, а преди месец-два в Плевенско, ами голяма мизерия, само манговци скитат по улиците - как няма да спечелят червените - само мангусти и пенсионери са останали.

Орешарски, ти ли си? :D

Извинявай колега за бъзика, ама ми дойде отвътре... :)

Овена случайно е родом от областен град в Южна България и има доста познати там, които НЕ одобряват това правителство.. В моя роден град обикновено НЕ стачкуват, каквото и да се случи, колкото и да не им харсва...

Като сте правоверни сошълисти, що ви викат СевероЗАПАДНАЛА България? Щото сте много умни и ви "клецат" точно вашите...

И Бойко и Бойко :P

Публикувано изображение

Също така, който иска да заповяда - пакет 23 лева интернет. 

Не, не съм Сидеров, но имам желание да заема неговото място. 

На мен ми се струва,че черният овен имаше предвид истинският Орешарски ,и пенсиите по 1500лв.

Публикувано изображение

Също така, който иска да заповяда - пакет 23 лева интернет. 

Не, не съм Сидеров, но имам желание да заема неговото място. 

Радвам се, че имаш чувство за хумор. Ама не падай толкова ниско да си слагаш име и аватар на тоя психопат Волен (за който между другото гласувах 2005, от което още ме е срам).. :)

Радвам се, че имаш чувство за хумор. Ама не падай толкова ниско да си слагаш име и аватар на тоя психопат Волен (за който между другото гласувах 2005, от което още ме е срам).. :)

Аз съм си слагал на какви ли не психопати имена, включително на случайно попаднали пред погледа ми реклами на интернет пакет :)Но най-големия психопат е bildera_ така,че Сидеров не може ме уплаши  :P В крайна сметка на мястото на един психопат е най-добре да отиде още по-голям психопат. А и вече имам годинките за президент. Кога не сте си патили от психопати, та сега от мен да се плашите? Няма страшно, ножа е дървен, макар да влиза надълбоко. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.