Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

• Автор

:beer:  Приятели завинаги!

То и с нов няма да се промени, но това е друга тема.

ВИЖ какво става, а това е само началото...

А това, че и с нов е твърде възможно нещата да не се променят, съм съгласна :beer:

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

ВИЖ какво става, а това е само началото...

Начало на какво? Войната между Севера и Юга ли? ;)

• Автор

Струва ми се на нов протест.

Дано греша!

Днес във Фейсбук споделяхме това:

Публикувано изображение

Е, ос*ахме си парченцето от рая :(

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Струва ми се на нов протест.

Дано греша!

Защо "дано да грешиш"? Това е ново стъпало в еволюцията - homo demonstrandum. ;)

...някакви некролози на по 70-90 години??? Така ли викаш на родителите си или на техните родители?

Моля те, коментирай по-интелигентно! (Или не знаеш какво означава това?)

:offtopic_s:

Дали ме мислиш за интелигентен ,или пък не ,пет пари не давам.

И по какво точно реши ,че не уважавам родителите си ? Уважавам който заслужава.Мога да наричм както реша който си поискам,както и всеки може мен да нарича както си иска.Един ден и мен някй ще нарича "некролог" ,и кво ? Няма бягане от действителността :)

В Силистра вършее Кутев...затуй има подкрепа!  ;)

Днес във Фейсбук споделяхме това:

Като сте решили да протестирате "ЗА" (Орешарски) срещу нашето "ПРОТИВ" (олигархията), ето ви колегиална подкрепа. Споделяйте си във ФБ неща като ТОВА , за да разберете как се прави. Щото по вашия начин повече от 100 човека на пилоните на НДК не можете да съберете, май. ;)

• Автор

Като сте решили да протестирате "ЗА" (Орешарски) срещу нашето "ПРОТИВ" (олигархията), ето ви колегиална подкрепа. Споделяйте си във ФБ неща като ТОВА , за да разберете как се прави. Щото по вашия начин повече от 100 човека на пилоните на НДК не можете да съберете, май. ;)

:) Надявам се днес да нямаш нужда от енергия.

Добро утро. :)

И..."Може би" ;)

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

не си намалиха субсидиите - нищо чудно

http://fakti.bg/bulgaria/72045-deputatite-zapaziha-subsidiite-na-partiite?utm_source=flip.bg

Мдаааа.... Не посмяха олигарсите...не посмяха! Само Атака и Кадиев са натискали в тази посока! В това съзирам, че явно от БСП също готвят свой "клонинг" за предстоящите избори, както и прозира факта, че оставят възможността за отслабване на Атака отвън! 

Това отхвърляне на намаляването на субсидиите, е доста важно, да не кажа ключово решение, което очертава желанието на БСП и ДПС за запазване на статуквото и нежеланието за промяна.....с което обаче няма да спечелят! Бих казал, че това е фатална грешка на БСП! Можеше символично поне от 12 да я направят 10 лв, за да отчетат все пак нещо положително! Поредната издънка! 

Прогнозирам, че след края на това НС, Кадиев ще напусне и ще се присъедни най-вероятно към проекта на Татяна Дончева!

• Автор

то няма вече какво да се изнася влез в магазин и се огледай нишо не е българско

купих си печка уж българска сгобена в Варка, но частите са внос

Сега няма много, но би могло да има, стига да се отпуснат достатъчно средства.

Надявам се да го направят.

Публикувано изображение

Още си стойте в вкъщи и по кафетата.

Отврат !!

Друга причина е да си седим вкъщи и в никакъв случай да не протестираме против това правителство е фактът, че за шеф на ДАНС току-що бе избран човек на Трактора. Нещо което ужасява Боко Тиквата, но трябва да ужасява двойно повече и обикновените граждани.

но трябва да ужасява двойно повече и обикновените граждани.

А, що да се ужасяваме. Ето снимка от работна среща на шефа на ДАНС и областни управители. Вижте ги какви са юнаци! Какво не ви допада в тях - не разбирам?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не ги курете . Господ ги е наказал да са болни от жълтеница .

Живи ли са още циркаджиите от снимката ?

Редактирано от Sapatero1 (преглед на промените)

Публикувано изображение

Още си стойте в вкъщи и по кафетата.

Майката се е еб@ло! 

А, що да се ужасяваме. Ето снимка от работна среща на шефа на ДАНС и областни управители. Вижте ги какви са юнаци! Какво не ви допада в тях - не разбирам?

Публикувано изображение

Не разбрах- къде е тук Писанчев?

...........................................................

Отвратен съм от всички!! Трябва да се рине с голямата лопата, при това- тотално! Лошото е,че това няма да стане!

До скоро всички, които гласувахме против Герб, го направихме за се отървем от арогантното повезение на Тиквата, както и да избягаме от мизерията, в която ни натири! Сега обаче, когато Тиквата е аут, все повече лъсват и негативите, които имат и БСП и ДПС! Дефакто БСП и ДПС са същото като ГЕРБ, в малко по-различна модификация...с една дума- мафия!

С надежда ще очаквам да видя какво ще представлява проекта на Татяна Дончева....ще следя и Кадиев! Другите от БСП не ме интересуват и ,за мен лично, носят и излъчват негативи!

Да ви е честито новото дъно - Бат Сали депутат! Олицетворението на българския парламент и прехода - престъпник и представител на паразитна раса ще кове законите в страната. Къде е Волен Сидеров сега, защо не грачи от трибуната? Нали беше големия патриот, националист, защитник на българщината?

И веднага ви казвам една случка.

Онзи ден вървя по улицата и срещам една тумба сънародници на Бат Сали - бяха окупирали един банкомат и теглиха здраво пари - мисля, че бяха помощи и "средства за интеграция" - сигурно по 300-500 лева на човек. А отстрани си минаваха работещите за 300 кинта българи. Е какъв е стимула тогава за млад човек като мен да остане тук, и да се надява на просперитет и елементарна справедливост? Учиш, знаеш език, имаш висше образование - безработен. Не учиш, крадеш, не си плащаш сметките, не работиш, циганин си - получаваш по 500 лева месечно. Как да останем младите тук, бе другари, как?

И сега идва Бат Сали и ми казва, че щял да оправи държавата.

Погнусен съм как БКП-ДПС извършват брутална разпра с българската държава и българския народ. Това ще ни струва скъпо.

като че ли става обратното http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=594403

------------------------------------------------------------------------

какво се учудвате за бат Сали та ГЕРБ и те искаха да вкарват Софи Маринова

'Бе душа, нямам нищо против някой обикновен манго да е депутатин, ама тоя е барон. На него ДПС дължи 2рия си мандат в Софийско!

Публикувано изображение

Друга причина е да си седим вкъщи и в никакъв случай да не протестираме против това правителство е фактът, че за шеф на ДАНС току-що бе избран човек на Трактора. Нещо което ужасява Боко Тиквата, но трябва да ужасява двойно повече и обикновените граждани.

Абе брат, Боко е като пионерче пред тия бе! Тия ще е*ат мамата на държавата... :(

Миналия ден си чакам на НДК и наблизо на протеста Шамара (Биг ША) пред събраните пенсии: "И начи копелета, Бойко бля-бля-бля.." :D

Миналия ден си чакам на НДК и наблизо на протеста Шамара (Биг ША) пред събраните пенсии: "И начи копелета, Бойко бля-бля-бля.." :D

Ти ако знаеш колко е малоумен тоя,цяла Варна му знае селяндурсия език .... до оня ден лижеше г*за на един трафикант на хора (заради който промениха закон,че да го извадят от затвора),да му плаща клиповете,сега се вживява ,че е някакъв фактор ,и рецитира пред полу-умрелите на анти-протестите.Кой знае колко пара е взел от червените.

Мишо Шамара е чалгарят в българското hip-hop общество.

Всичката сган трябва да се изрита от парламента,начело с бат-ти Сали,и всичките помияри там.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ти ако знаеш колко е малоумен тоя,цяла Варна му знае селяндурсия език .... до оня ден лижеше г*за на един трафикант на хора (заради който промениха закон,че да го извадят от затвора),да му плаща клиповете,сега се вживява ,че е някакъв фактор ,и рецитира пред полу-умрелите на анти-протестите.Кой знае колко пара е взел от червените.

Мишо Шамара е чалгарят в българското hip-hop общество.

Всичката сган трябва да се изрита от парламента,начело с бат-ти Сали,и всичките помияри там.

Веднъж спорих с него във ФБ (понеже се познава с един познат-рапър) и му пиша "Шамар, не се занимавай с политика ами вземи направи някоя читава песен, че всички са ти боклук", а той "к'ъв си ти бе мръсен гербер, моите песни Бойко е забранил да ги пускат по радиата, затова не са известни.."

:D

Веднъж спорих с него във ФБ (понеже се познава с един познат-рапър) и му пиша "Шамар, не се занимавай с политика ами вземи направи някоя читава песен, че всички са ти боклук", а той "к'ъв си ти бе мръсен гербер, моите песни Бойко е забранил да ги пускат по радиата, затова не са известни.."

:D

Неговите песни никой не ги знае,щото Ванко 1 спря да му плаща скъпите клипове.Но немай грижи,сега БСП/ДПС ще му плати :)

Неговите песни никой не ги знае,щото Ванко 1 спря да му плаща скъпите клипове.Но немай грижи,сега БСП/ДПС ще му плати :)

Дреме ми за песните на Шамара, хич не го слушам даже... Виж ракетата (вече зенитка) сигурно вече му е фен ! :D

като гледам Биг Ша не съм виждал да е популярен, когато и да било http://www.vbox7.com/top40

Беше популярен като искаше да е*е всичките си фенки.И като Ванко 1 му правеше скъпите клипове по разните палмови острови,това беше някъде през 2003-2006та.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.