Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Колеги, аз се самопредупреждавам, но няма да се самобанна, защото имам извинителна причина - жегата, магнитните бури и фазите на луната. Горе писах, че отивам да обикалям из центъра носейки паве с надеждата да срещна някой депутат или поне министър. Моля, да се чете не ПАВЕ, а ЛАЛЕ. Искам да подаря на някой от тях едно лале, защото много ги обичам и ценя като политици и хора.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Колеги, аз се самопредупреждавам, но няма да се самобанна, защото имам извинителна причина - жегата, магнитните бури и фазите на луната. Горе писах, че отивам да обикалям из центъра носейки паве с надеждата да срещна някой депутат или поне министър. Моля, да се чете не ПАВЕ, а ЛАЛЕ. Искам да подаря на някой от тях едно лале, защото много ги обичам и ценя като политици и хора.

Що не ме покани? Какъв приятел си ми?! Вярвах в теб и се надявах, а сега чакам само сините каски, да дойдат да ни свършат работата, с окупацията на парламата.

Ако онова в червеното е негово съобщение, също така загазваш. Тези съобщения, тъкмо затова са наречени "лични". Ако някое от тях не ти отърва, има си бутон "докладвай", в прозореца на всеки коментар в дадената кореспонденция.

Колега, нямам против да загазя, но това си е ЗАПЛАХА СЪС САМОРАЗПРАВА (СЪД)! Къде изчезна свободата на словото? Да се скрия като мишка ли?

Ако все пак тоя човек със заплахи към модератор се добере до моите IP-адреси, какво правим? Пращат ме в Белене ли? Ако е някой партиен активист?

Предпочитам да ме баннат, но хората да знаят с какъв субект си имат работа. За мен това Е ЗАПЛАХА! Точка!

Редактирано от Cherniyat_oven (преглед на промените)

Колега, нямам против да загазя, но това си е ЗАПЛАХА СЪС САМОРАЗПРАВА (СЪД)! Къде изчезна свободата на словото? Да се скрия като мишка ли?

Ако все пак тоя човек със заплахи към модератор се добере до моите IP-адреси, какво правим? Пращат ме в Белене ли? Ако е някой партиен активист?

Предпочитам да ме баннат, но хората да знаят с какъв субект си имат работа. За мен това Е ЗАПЛАХА! Точка!

Забрави за бутона "докладвай, за не знам с кой път. Не виждам него, в позиция да съумее да уплаши модератор, защото минути след въпросният опит, ще изчезне от форума. Поне за месец, ако не и завинаги, а ние може би ще прочетем, а може би не, за съответното решение, в темата предназначена за целта.

Смятам, че на територията на форума е недопустимо да се обижда който и да било Реплики от рода на "Ти малоумен ли си", "Шушумига" и пр. не би търпял никой при никакви обстоятелства. Принципно това е наказуемо деяние и когато човек  започне да злоупотребява, то е нормално да се потърси правосъдие! Смятам че това нарушава всички правила и нормално поведение на общуване

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Смятам, че на територията на форума е недопустимо да се обижда който и да било Реплики от рода на "Ти малоумен ли си", "Шушумига" и пр. не би търпял никой при никакви обстоятелства. Принципно това е наказуемо деяние и когато човек  започне да злоупотребява, то е нормално да се потърси правосъдие! Смятам че това нарушава всички правила и нормално поведение на общуване

За това си има наказание от модератор!

Като си толкова нежна душа, регистрирай се в БГ Мама!

ви какво се оплаквате от тва кой кво писал сигурно ще се стресна от някой който не ме познавм

и аз съм получавал съобщения и не смятам да се оплаквам от който и да е

наприммер от тоз

Да, ама не те заплашват със съд! ;)

Редактирано от algor (преглед на промените)

съд чувашли се попрочети малко, данни от интернет не се ползват директо за доказателсто в съда а само за средство което може да доведе до откриване на доказателство

Знам, но той така заплашва :)  Аз съм стресиран, напиках се от страх и треперя! Мисля да се оплача в Хелзинкския комитет, за психически тормоз! ;)

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ:

Раздел VII

Обида и клевета

Чл. 146. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.

(2) Ако обиденият е отвърнал веднага с обида, съдът може да освободи и двамата от наказание.

Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.

(2) Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления.

Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) За обида:

1. нанесена публично;

2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;

3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и

4. от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,

наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.

(3) В случаите на ал. 1, точка 1 може да намери приложение ал. 2 на чл. 146 .

Чл. 148а. (Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи устно, чрез печатни произведения или по друг начин данни, обстоятелства или твърдения за другиго, основаващи се на неправомерно придобита информация от архива на Министерството на вътрешните работи, се наказва с глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева.

Редактирано от Cherniyat_oven (преглед на промените)

ви какво се оплаквате от тва кой кво писал сигурно ще се стресна от някой който не ме познавм

и аз съм получавал съобщения и не смятам да се оплаквам от който и да е

наприммер от тоз

---------------------------------------------------------------------------------

bobankuИзпратено 05 май 2013 - 23:01

moze iskas da mi go lizes so se tasacite a

Ма, някакво предложение ли ти е правил или те е заплашвал? ;)

Оспамихме темата. Тя е за т.нар. правителство на Орешарски, ако не бъркам.

Хубав въпрос. Дали е г-н Хамстерът, т.е. другарят Хамстер, т.е. Сергей? И той май не е?

Не решавам аз - вика Орешарски - щото съм есперт, а мандата е на БСП. Баси експерта, с извинение. По-безличен премиер помниш ли да сме имали. Аз - не.

То щото Станишев не е пешка ,а ? :) От това послушно и невинно личице...дали зависи нещо ?

А ТОВА как го разбирате? Имам предвид като логика. Значи, според Хамстерът, основната причина да не пускат властта и да не искат нови избори е, че това ще затвърди позицията на Цветанов в ГЕРБ. Забележете, че не каза Бойко. Значи излиза, че Сергей е някакъв невиждан политически алтруист, който се грижи за добруването на опонентите си. Цялата теза за това, че ако има избори и т.н. беззаконията на ГЕРБ ще останат безнаказани е не просто прах в очите. Това е признание, че у нас няма никакво разделение на властите. Нали?

Точно това е ябълката на раздора.Коалицията се насират от страх ,че ще изпуснат кокала при евентуални избри,предвид сринатата им репутация :)

Това не е нищо повече от междуличностна война между ГЕРБ и БСП+ДПС.

Много се надявам един ден и на двамата да им излязат криви сметките.Проблема е ,че няма алтернатива засега.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ма, някакво предложение ли ти е правил или те е заплашвал? ;)

Оспамихме темата. Тя е за т.нар. правителство на Орешарски, ако не бъркам.

За жалост, ама сега да почнем и да се съдим ли? Аз може да искам да те осъдя, че не ме кефи аватара ти напримевр :) Наранява моето разбиране за света! А никът ти ми напомня за нещо сатанинско и се стресирам! :D

Много се надявам един ден и на двамата да им излязат криви сметките.Проблема е ,че няма алтернатива засега.

Сега си чатих с един приятел, който в момента е в Мароко. Вика: "Бе, сваляйте ги, мамка им. Аз сега съм на плажа, но ви подкрепям морално!" :lol6:

Аз може да искам да те осъдя, че не ме кефи аватара ти напримевр :) Наранява моето разбиране за света! А никът ти ми напомня за нещо сатанинско и се стресирам! :D

Дам. Това е пауново перо, а паунът най-злото изчадие на света. Ще го сменя, ако трябва. Не искам да стресирам съфорумците.

Сега си чатих с един приятел, който в момента е в Мароко. Вика: "Бе, сваляйте ги, мамка им. Аз сега съм на плажа, но ви подкрепям морално!" :lol6:

Дам. Това е пауново перо, а паунът най-злото изчадие на света. Ще го сменя, ако трябва. Не искам да стресирам съфорумците.

Ами някак си злобно ме гледа! Напомня ми за Орешарски - едно такова лукаво... :panic button:

Някой модератор да изчисти спама от темата. 

Що бе много е забавно! В тая шибана политическа ситуация е здравословно да имаш чувство за хумор. А аватара наистина е време да го сменя.

Сигурно много се гордеете със спама и простотията, която се е изляла в темата на килограм...

Да спрете малко дали ще ви е удобно, а?!?!

Благодаря!

пп. Припомням наличието на бутон "Докладвай" и вместо да си правите забележки през пост-два, просто докладвайте нередностите и ще се учудите колко ефективно и бързо се прилагат правилата на форума.

Запъна се Орешарски ааа? Може би има и много простичък отговор. Тук в България има простичко правило - да захапем кокала и да не го изпускаме до паследно. Е, Орешарски е захапал "кокала" и няма лесно да го пусне. Ще го брани с цената на всичко. Същото важи за ГЕРБ и която и да е друга партия. В случая ГЕРБ ще се бори за кокала с цената на всичко. Захапалия кокала има приоритета  да доведе глутницата на свите лобита, финансови кръгове  и верни фенове. Верните фенове / нароа обаче само точи лиги покрай кокала и гледат сеир. Май всички са еднакви. И понеже политиката е мръсна игра, то тя като такава ще включи в приоритета си играчи от А група а не Б играчи. Политиците така са се омотали в кръгове, че дори да се изядът пред народа, то в определен момент ще се покрият взаимно. То Гарван гарвана око не вади - нали. Като включими факта, че много десни политици и депутати са закърмени с комунистическо мляко , но след това пребоядисани се присламчват към удобни партии или пък са просто синчета или внучета на бивши комунисти - то какво да се очаква, не знам Къде ще намерим качествен материал? Вярваме ли си или просто си чешем езиците? Днес след обяд бях при регионален лидер на "алтернативна партия" която няма да назова поради факта, че разгавара беше такъв т.е говорехме какво би станало ако тази партия се добере във власта, но нещата се въртяха окло това кой как ще уредими подредим личния си живот Ха сга!?!?!

Запъна се Орешарски ааа? Може би има и много простичък отговор. Тук в България има простичко правило - да захапем кокала и да не го изпускаме до паследно. Е, Орешарски е захапал "кокала" и няма лесно да го пусне. Ще го брани с цената на всичко. Същото важи за ГЕРБ и която и да е друга партия. В случая ГЕРБ ще се бори за кокала с цената на всичко. Захапалия кокала има приоритета  да доведе глутницата на свите лобита, финансови кръгове  и верни фенове. Верните фенове / нароа обаче само точи лиги покрай кокала и гледат сеир. Май всички са еднакви. И понеже политиката е мръсна игра, то тя като такава ще включи в приоритета си играчи от А група а не Б играчи. Политиците така са се омотали в кръгове, че дори да се изядът пред народа, то в определен момент ще се покрият взаимно. То Гарван гарвана око не вади - нали. Като включими факта, че много десни политици и депутати са закърмени с комунистическо мляко , но след това пребоядисани се присламчват към удобни партии или пък са просто синчета или внучета на бивши комунисти - то какво да се очаква, не знам Къде ще намерим качествен материал? Вярваме ли си или просто си чешем езиците? Днес след обяд бях при регионален лидер на "алтернативна партия" която няма да назова поради факта, че разгавара беше такъв т.е говорехме какво би станало ако тази партия се добере във власта, но нещата се въртяха окло това кой как ще уредими подредим личния си живот Ха сга!?!?!

Тук си прав ,с една малка поправка.Орешарски е лицето на правителството за пред народа,а кокала са го захапали Станишев,Местан,и най-вече Доган. Бойко в момента само гледа сайр ,и плете интриги,сиреч е избрал възможно най-правилният начин за ситуацията (абстрахираме се от хората на улицата,защото те никога не са имали влияние,и на никой не му е пукало за нас).

Бойко демонстрира сигурност ,понеже спечели изборите,и искайки нови ,е сигурен ,че пак ще спечели.Това съм сигурен ,че побърква БСП и ДПС.Сега  му остава само да продължава да плаща на провокатори по протестите,и да плете интриги ,сривайки репутацията на враговете му.

Това с каманите оная вечер ,всичко е нагласено и платено,като започнеш от полицайте,та стигнеш до подготвените камъни ,кой знае от къде докарани за протеста.

А тая убавицата с гипса днеска по новините ,не ща да коментирам :) супер евтина инсинуация,даже гипса и е фалшив сигурен съм.

Щото не я пускат да влезе по IP и е ползвала прокси :D

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Помните ли ТОВА. Да се аргументирам ли каква е връзката с темата след справедливата забележка на уважаемия модератор? Това е предизборния химн на ГЕРБ в изпълнение на Биг Ша, който вчера каза, че е готов да даде живота си за Орешарски. Това, че българската политика е някаква пародия не е наша вина.

Тук си прав ,с една малка поправка.Орешарски е лицето на правителството за пред народа,а кокала са го захапали Станишев,Местан,и най-вече Доган.

Бойко в момента само гледа сайр ,и плете интриги,сиреч е избрал възможно най-правилният начин за ситуацията (абстрахираме се от хората на улицата,защото те никога не са имали влияние,и на никой не му е пукало за нас).

Бойко демонстрира сигурност ,понеже спечели изборите,и искайки нови ,е сигурен ,че пак ще спечели.Това съм сигурен ,че побърква БСП и ДПС.Сега  му остава само да продължава да плаща на провокатори по протестите,и да плете интриги ,сривайки репутацията на враговете му.

Това с каманите оная вечер ,всичко е нагласено и платено,като започнеш от полицайте,та стигнеш до подготвените камъни ,кой знае от къде докарани за протеста.

А тая убавицата с гипса днеска по новините ,не ща да коментирам :) супер евтина инсинуация,даже гипса и е фалшив сигурен съм.

Само дето тия с камъните бяха хората на Бисер Петното, а на него му плаща Бареков/Пеевски/Цв. Василев...

Публикувано изображение

Помните ли ТОВА. Да се аргументирам ли каква е връзката с темата след справедливата забележка на уважаемия модератор? Това е предизборния химн на ГЕРБ в изпълнение на Биг Ша, който вчера каза, че е готов да даде живота си за Орешарски. Това, че българската политика е някаква пародия не е наша вина.

Той Шамара кряка за който му плати повече :)

Помните ли ТОВА.

Хахах това не го бях гледал.

И ся квоо,на тва май му се вика фурнаджийска лопата.В коментарите под клипа имаше един дето го нарече "биг Сра"

Що не го пусне някой това на анти-протестите,да видиме как пенсионери линчуват Шамара хахах

Само дето тия с камъните бяха хората на Бисер Петното, а на него му плаща Бареков/Пеевски/Цв. Василев...

Нещо не ми се връзват нещата.На пеевски хора да мятат камъни по неговите хора...

Ако си прав ,то това ще да е много голяма конспирация.Демек Пеевски насъсква зрителите по телевизията срещу Бойко :)

на обят на пейките на сянка пред общината се крият повече пенсионери

Що за контрапротест е не знам. Днес ви написах нещо, но не го прочетохте. Не се и споменава в медиите. 

ДПС и АТАКА започнаха много активна подгоновка за предсрочни избори. 

В няшия регион активно се набират нови съмишленици на АТАКА, нови симпатизанти и безвъзмездни помощници и да ви кажа - кампанията има успех. ДПС подготвя своя електорат доста активно, но тихомълком Наблюденията ми свързани с честите пътувания са, че нагласата на хората при евентуални нови избори е гласуване в полза на БСП. Визирам северозапада и части от централната част на северна България. Така, че ни очакват изненади.

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Той Шамара кряка за който му плати повече :)

Не си справедлив. Той е идеалист и принципен човек. :D

Що за контрапротест е не знам. Днес ви написах нещо, но не го прочетохте. Не се и споменава в медиите. 

ДПС и АТАКА започнаха много активна подгоновка за предсрочни избори. 

В няшия регион активно се набират нови съмишленици на АТАКА, нови симпатизанти и безвъзмездни помощници и да ви кажа - кампанията има успех. ДПС подготвя своя електорат доста активно, но тихомълком Наблюденията ми свързани с честите пътувания са, че нагласата на хората при евентуални нови избори е гласуване в полза на БСП. Визирам северозапада и части от централната част на северна България. Така, че ни очакват изненади.

Аха,ми нищо чудно и така да е ,да си накупят гласовете преди да се заговори за купуване на гласове :) че после да се правят на : "ни лук ял,ни лук мирисал"

Ако е така ,то се готвят да дават оставка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.