Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Перлата на БСП Мая и народната любов! Може да е всякаква, обаче, не мога да не и призная, че запази самообладание и самоконтрол. Тази струва колкото цялото правителство на Орешарски и поне 2/3 от парламентарната им група. Язък, че е в тази партия.

яяяя колко много простаци и простачки около нея... особено се проявява една простачка, която вероятно е провокатора, щото точно каквото почне да вика, това почва да вика и стадото... а какво знаем за нея - друг въпрос, но това, което знаем за тия около нея е достатъчно ясно от клипа... http://chitanka.info/book/2724-psihologija-na-tylpite Густав Льобон La psychologie des foules, 1895  

Щом определен брой живи същества се съберат на едно място, независимо дали става дума за стадо животни или за човешка тълпа, те инстинктивно се поставят под властта на някакъв ръководител, т.е. водач. Водачът на човешки тълпи играе значителна роля. Неговата воля е ядрото, около което възгледите се оформят и уеднаквяват. Тълпата е стадо, което не би могло да мине без господар.

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Възможно е, но ако знаеш нещо, кажи го, ако имаш желание.

Само ще спомена, че съм от Кюстендил. Нямам желание да споделям каквото и да било.

Колежке, моля те оправи си поста. Поне да стане ясно какво искаш. Нещо цитати от статиите, би ли ни представила. Освен това: моля оправи си линковете. Не ти ли е неудобно ей така да ги плясваш в темата? Това е и към останалите ни мързеливи съфорумци!

Густав Льобон La psychologie des foules, 1895  

Стига с този Льобон, де. Чели сме го и сме го учили, даже. ;)

Освен това: моля оправи си линковете.

Може да не знае как. Като мен.

Мая Манолова е умна и смела жена, при това не е корумпирана, доколкото знам.

Останах изумена от коментарите към клипа - толкова омраза има в тях...

Би ли споделила какво те кара да мислиш една толкова нагла,и арогантна жена ,че не е корумпирана ? Това ,че излезе пред няколко протестиращи беше фарс.Все пак зад нея имаше бая лошо-гледащи юнаци :) т.е охранители.

Мисля си ,че дори да я видя ,че отказва подкуп,няма да го повярвам :)

Тя яко беше оня душичка,каквато я изкарвате,самото БСП щеше да я отхвърли.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Стига с този Льобон, де. Чели сме го и сме го учили, даже. ;)

Може да не знае как. Като мен.

На теб май съм го обяснявал вече, ама нейсе.

Пляснат линк, признак на неуважение и чат и/или скайп дискусия стил:  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0_%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0

Тагнат под термин, име, или заглавие, същият линк: Маргарита Михнева

Пляснат линк, признак на неуважение и чат и/или скайп дискусия стил:  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0_%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0

Тагнат под термин, име, или заглавие, същият линк: Маргарита Михнева

По принцип си прав.

Но...

Аз лично съм дискутирал и в темата с проблемите следното: от година и повече при мен не се получава оформянето на линка по този начин.

Знам как се оформя, но не се получава и никой не знае защо.

И други съфорумци са се оплаквали от този проблем.

Това само за протокола.

Явно момата не знае как и това личи от поста и.

В поста пишеш "Маргарита Михнева" ,след това го селектваш с мишката ,кликваш на "добави линк" и paste-ваш линка в полето.Така слелектнатото остава като заглавие на линка.

Втори начин:paste-ваш линка в полето "добави линк",и натискаш "ОК",след това без никакъв интервал добавяш заглавието ПРЕД ЛИНКА,и след това триеш линка,така заглавието остава като линк.

Пример:

Маргарита МИхнева_http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums

Интервалът в червено не трябва да го има,така името става част от линка ,след това триете всичко от http (включително) натам,и името остава линк.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

и как се прави заглавието да е линк

и други мисля че незнаят как се прави и затова ги слагаме директно

Много е лесно:

Първо се копира самото заглавие и се поставя в коментара:

Маргарита Михнева

След което се маркира с влачене на курсора върху думата, името или названието на статията, при натиснат ляв бутон на мишката:

Публикувано изображение

Отива се в таба на браузера, в който е отворена статията и се копира в полето на браузера адресният линк:

Публикувано изображение

Връщаш се в таба, в който е коментара в който е маркираната дума, или име на човек или на статия, в коментара който пишеш и там се натиска бутона за поставяне на линк:

Публикувано изображение

В появилото се прозорче:

Публикувано изображение

...се поставя линка в полето с надпис "URL" -->OK

По принцип си прав.

Но...

Аз лично съм дискутирал и в темата с проблемите следното: от година и повече при мен не се получава оформянето на линка по този начин.

Знам как се оформя, но не се получава и никой не знае защо.

И други съфорумци са се оплаквали от този проблем.

Това само за протокола.

Явно момата не знае как и това личи от поста и.

Винаги ми се е "получавало"

Не бе, аз знам и специално ти благодарих, че ми каза, но колегите могат да не знаят. И за това го написах. Виж ми линковете откакто ми обясни - за пример са. :)

Би ли споделила какво те кара да мислиш една толкова нагла,и арогантна жена ,че не е корумпирана ? Това ,че излезе пред няколко протестиращи беше фарс.Все пак зад нея имаше бая лошо-гледащи юнаци :) т.е охранители.

Мисля си ,че дори да я видя ,че отказва подкуп,няма да го повярвам :)

Тя яко беше оня душичка,каквато я изкарвате,самото БСП щеше да я отхвърли.

Днес са я изгонили от една баничарница в София, но не мога да твърдя от първа ръка... :)

Иначе е много перверзна милф-ка и бих се забавлявал с нея - аз облечен като фашист, а тя като картечарката КАтя :P

Редактирано от На контрапрутес биах ас (преглед на промените)

за тази новина БСП ли е платило ажтобусите защото ако е така е маниполация както ДПС си води гласове от Турция

Симпатизантите сами си ходят горе, естествено за тези които не могат да си позволят, се плаща транспорта от партийната каса. Субсидиите на партиите, са и за тази цел.

Станишев събира подкрепа за кабинета на Бузлуджа

Публикувано изображение

http://www.blitz.bg/news/article/213443

Добре де, колега, ти нали беше уж от Атака ??? Какво те очароват червените бабушкери до рушащата се чиния?

Публикувано изображение

Редактирано от На контрапрутес биах ас (преглед на промените)

Отрицателно.

В поста пишеш "Маргарита Михнева" ,след това го селектваш с мишката ,кликваш на "добави линк" и paste-ваш линка в полето.Така слелектнатото остава като заглавие на линка.

Втори начин:paste-ваш линка в полето "добави линк",и натискаш "ОК",след това без никакъв интервал добавяш заглавието ПРЕД ЛИНКА,и след това триеш линка,така заглавието остава като линк.

Пример:

Маргарита МИхнева_http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums

Интервалът в червено не трябва да го има,така името става част от линка ,след това триете всичко от http (включително) натам,и името остава линк.

Благодарности колега. Най-после някой да обясни на прост език как стават тези работи. Аз също не знаех, заради което съм получавал предупреждение от модератор.

има се предвид в преносен смисъл - като се събират вече да е в София

Знам... Но ще им излезе скъпо.. Всеки ден да докарват хора с автобуси до столицата ще й дойде множко и на партията-майка...

Ами ако успеят да й запалят двигателите, може и на Червената планета да се пренесат ;)

:idea:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Имах предвит, че София и страната ще заприличат така

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Уважаеми дами и господа,

не се карайте - просто няма смисъл. Правителството най-вероятно няма да падне, а и не трябва. Ако сме демократи и  имаме мозък, ще ги оставим да си изкарат пълният мандат. Доколкото познавам БСП, за четири години такива ще ги надробят, че след това не само в София, но и в Плевен, Видин, Монтана и прочее червени бастиони ще ги подгонят с камъни. Така, след четири години въпросната партия ще престане да бъде фактор в политиката за дълъг период от време, а Държавата ще може да се "рестартира" на чисто без БСП да и виси като воденичен камък на шията.

Както се казва - дай на лудия достатъчно въже и той сам ще се обеси.Основание за това мое мнение ми дават незабравимите спомени за управлението на Луканов, както и това на "банкера" Виденов. Абсурдите сътворени при участието им в коалиционни кабинети, няма смисъл да ги коментирам. И така - въоръжете се с търпение и за още четири години забравете за европейски ценности (за европейски доходи - още повече).

Редактирано от larryone (преглед на промените)

да но ще ни останат големия външен дълг, и следващите за да го връщат ще трябва да вдигат данъци, цени и намаляне на заплати и кръга пак ще се затвори и ще кажат иисками си БСП защото при тях не бе толкова голяма инфация и БСП ще възкръсне, то тя за това не умира и е вечна

Така е, това е цената да имаме "модерна, лява" партия в България. Затова съм написал, че тя ще отсъства за по-дълъг период от време, не че ще изчезне. Докато в България има цели региони в които на практика няма поминък, както  и голям процент необразовани или слабообразовани хора, положението ще е такова.

Добре де, колега, ти нали беше уж от Атака ???

• Не си ме следил внимателно! Какво значи: "нали беше от Атака"?
  • Привърженик съм не толкова на "Атака" и Волен, а на "Плана Сидеров". Схващаш ли нюанса?
  • Ако си ме чел внимателно, на два пъти съм споменавал, че за мен "Атака" е това, което БСП не може да си позволи да бъде, т.е. "Атака" е подсъзнателното "ТО" на БСП. Като под БСП имам впредвид "лявата идеология", а не толкова самата БСП като партия. Това е вторият нюанс!
  • Тъй като към момента няма друга партия, афишираща се като лява, естествено е БСП да обира всичко "ляво", а и тя е единствената към момента сила, която може да се бори със задаващата нова тиквено-соросоидна, крайно дясна вълнА!

да но ще ни останат големия външен дълг, и следващите за да го връщат ще трябва да вдигат данъци, цени и намаляне на заплати и кръга пак ще се затвори и ще кажат иисками си БСП защото при тях не бе толкова голяма инфация и БСП ще възкръсне, то тя за това не умира и е вечна

Момиче красиво и симпатично, колко пъти да ти казвам, че всички, абсолютно всички развити страни, на които искаме (уж) да приличаме, са "богати" бладорение на това, че са затънали в дългове, надхвърлящи в пъти техният БВП. Няма как, чисто математически, да имаш покачващ се стандарт, ако този стандарт не е "на кредит"! Не може "днес" да харчиш пари, които ще заработиш евентуално "утре", а ще трябва да връщаш с лихва "вдругиден", без този фокус да е свързан със задлъжняване! Факт! 

Така, че малко заем (естествено със мярка) чрез който държавата да се разплати с бизнеса и той да заработи, е от полза! това е смисъла на този заем! А ако бизнеса заработи, генерира приходи, това ще се върне в хората, ще се отвори работа и за нас- свободните професии! 

Така, че малко заем (естествено със мярка) чрез който държавата да се разплати с бизнеса и той да заработи, е от полза! това е смисъла на този заем! А ако бизнеса заработи, генерира приходи, това ще се върне в хората, ще се отвори работа и за нас- свободните професии! 

Блажени са верующите, защото тяхно е Царството Небесно! ;)

Ако сме демократи и  имаме мозък, ще ги оставим да си изкарат пълният мандат. Доколкото познавам БСП, за четири години такива ще ги надробят, че след това не само в София, но и в Плевен, Видин, Монтана и прочее червени бастиони ще ги подгонят с камъни.

Викаш след четири години, кой оцелее - оцелее. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.