Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Бисеров го пипнаха МОСАД и ЦРУ, поне това сочат анализите. Заради пране на пари, но не неговите и не на българи. И неслучайно Цветанов имаше информация за това.

Ако смяташ, че на същите им им пука какво правят тук Тренчев и компания, не позна. Не им засяга интересите.

Запитай се и какво търсеше Пардю в Софийския университет? Защо Гърция затвори границите за "бежанци", а България остана отворена?

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бисеров го пипнаха МОСАД и ЦРУ. Заради пране на пари, но не неговите.

Те ако го бяха пипнали(без кавички), вече нямаше да съществува на лицето на Земята :D

Не им е нужно това, те вече знаят каквото им е трябвало.

Давай де, одеве те подканих да развиеш конспирацията пред благият ми поглед, а ти отвърна че пиша глупости. Дай насам умните неща, иистината, само истината и цялата истина. Защото не съм достатъчно сведущ да я знам, затова е нужно да я прочета. Имам ти пълно доверие :)

П.П.

Запитай се и какво търсеше Пардю в Софийския университет?

Дрога?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Я не с тоя ехиден тон, ако обичаш.

Тук и тук.

Замисли се, има логика. Защо не хванаха Бойко, Костов, Станишев или някой от предните, ами точно Бисеров?

Ако се случи така, че, не дай Боже, бъде сериозно наранен студент, това вече ще мине границата на търпимост. Тогава ще скочи не само София и доста хора очакват искане и забрана я на БСП, я на ДПС. Не ми се търси клипа в момента. Нещо от ТВ+ беше. А и студентите с подкрепа от останалата част от обществото досега неведнъж са сваляли праителства - '90-та, '97-ма. Страх ги е от подкрепата на обществото, затова толкова треперят и го насъскват срещу тях. И тъй като в България политика и едър бизнес са свързани...

И не съм привърженик на разни теории на конспирацията.

Защото изброените са си част от тях. А и добре си знаят кирливите ризи един на друг. Все някой трябваше да опере пешкира и той независимо от приказките че е бушон, си беше доста високопоставена фигура.

Гледай клиповете, Григор Лилов доказва с документи, факти и доводи защо, и не са само празни приказки. Абстрахирай се от прекаления патос, гледай само фактите.

А ГЕРБ май се отдели от останалите - искаше целия кокал само за себе си, или поне аз така мисля. Стана отцепник от партията/мафията-майка. Затова е и цялото боричкане, иначе щеше да продължи да има едни бутафорни избори.

Гледал съм ги. Фактите са известни на целия

А ГЕРБ май се отдели от останалите - искаше целия кокал само за себе си, или поне аз така мисля. Стана отцепник от партията/мафията-майка. Затова е и цялото боричкане, иначе щеше да продължи да има едни бутафорни избори.

Клиповете няма нужда да ги гледам дори. Едва ли ще добавят нещо към това, което съм намирал и преди в мрежата.

Фактите са известни. Публична тайна от доста време.

ГЕРБ от никой не се е делил, ако беше така и искаха да вземат всичко, съдилищата него време щяха да са пълни с поличически "противници". Кавичките са съвсем на място. Всичката гюролтия е за пред народа, а като свърши заседанието, когато все пак има такова, пият и мацат кифтета заедно.

Е, тогава е излишно да пиша и да се опитвам да излагам каквито и да било аргументи. Едно си баба знае...

Времето на кифтетата отдавна мина.

Ох, кажи ми как искаш да вярвам на тази стара лисица Лилов. Ти някак си се опитваш да носиш против БСП и за ГЕРБ, но се аргументираш с приказките на баш комуняга. Един от най-заслужилите при това. Мислиш ли, че въобще ще каже нещо което вече не се знае? Това е риск за живота не само на него, но и на повечето му близки. Не е толкова тъп.

Чуй го, бе. И тогава пиши тук. Не е задължително да му вярваш. Опитай се да отсееш това, което звучи логично. Така напомняш на дете, което не е опитвало нещо, но не иска да го яде, защото не го обича. Става малко наизуст.

От това, което аз съм видял от него, той обикновено се аргументира с факти, документи, снимки и видео. Един от двамата, които ми допадат от иначе скандалджийската и манипулативна "СКАТ". Когато мога, го гледам. Води предаване за икономика и непрекъснато тегли и показва документи, не празни приказки.

Ще го мъча утре слушането. Преди малко имаше токов удар. Нет има, но за гледане на видео е твърде негоден.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Всъщност има още едно лице - Йордан Цонев. Странно, във Wikipedia имат мнение за него като олигарх, снимка:
Публикувано изображение
Цонев и Бисеров бяха тандем, заедно ги махнаха от СДС. Бисеров е бил главен секретар е на СДС от 1994 до 2000 г., тоест пазител на тайните и нещо като кадровик. И после стана...заместник председател на ДПС през 2005 г. допреди малко. Нещо няма логика...

Странно, вчера Йордан Цонев даде някакво изявление, малко след като другарчето му получи удар под пояса: Оставка на кабинета няма да има

Има друга тема за Бисеров, който изведнъж реши да напусне всички постове по собствено желание...и се оказа следствен. Пак няма логика. Като гледам адвоката му и реакциите по медиите, най-вероятно ще се измъкне.

Та какво се случи в последните дни на фона на протестите:

1. Бисеров се оттегли - мега скандал. Както винаги от ДПС, подобно на случая с Пеевски

2. ЧЕЗ (причината за първоначалните протести от миналата година) беше реабилитирана от ДКЕВР, факт

3. Коалиционното правителство, съставено от БСП, ДПС и Атака няма да подава оставка, според официално изявление на Йордан Цонев

Цонев днес беше спокоен, в някакво интервю даже възмутен го раздаваше как не може да се прибере у дома при децата си след 12 часов работен ден в НС. 

Накрая чак щях да се просълзя за житейската му трагедия. 

12 часов работен ден в НС. 

Ццц, това е преко сили, явно е бил пред припадък. Трябва да има някакво ограничение за работата на държавниците. Има наредби и кодекси за работното време, които те самите са сътворили.

Не знам дали забелязваш, че тези законотворци всъщност не правят нищо. Изпълнителната власт е на телефоните нонстоп с гурутата от парламента, пак не прави нищо. Не мога да си обясня що за дивотия е това...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.