Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

------

Време е това нелегално правителство да падне!!

Ако желаете да си рекламирате сайта, обърнете се към администрацията на Калдата.

Редактирано от algor (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

------

Време е това нелегално правителство да падне!!

Ако желаете да си рекламирате сайта, обърнете се към администрацията на Калдата.

То на много неща им е време ,ама това робско племе не дава и това си е ... така им харесва явно.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

80 лв. глупости, плаща се на 5-6 и те маниполират другите - студентите са едни от най простите - и аз ако съм студент ще кажа стачкувам и няма да вляза в лекции, и без това няма да вляза

аха ясно, мерси

що ли си мислех че са цвета на нацията

:P

80 лв. глупости, плаща се на 5-6 и те маниполират другите - студентите са едни от най простите - и аз ако съм студент ще кажа стачкувам и няма да вляза в лекции, и без това няма да вляза

Ми студент не можеш да станеш, освен ако не си смениш пола в описанието на профила. Недей ми обиждаш студентите! Те че са прости....прости са, ма и ние с теб не падаме по-долу...Ай сиктир :D

Моля те изтрий тази лъжа.Тази вечер Господари на Ефира показаха снимки,и дадоха информация за протестиращите студенти,както и за контра-протестиращите.

Оказва се ,че лидерите на този протест са били лидери и на протести срещу ГЕРБ преди време.А контра-протестиращите били активисти на БСП.

Ето за какво става дума:www.gospodari.com

Моля те изтрий тази лъжа.Тази вечер Господари на Ефира показаха снимки,и дадоха информация за протестиращите студенти,както и за контра-протестиращите.

Оказва се ,че лидерите на този протест са били лидери и на протести срещу ГЕРБ преди време.А контра-протестиращите били активисти на БСП.

Ето за какво става дума:www.gospodari.com

Слушай герберче надъхано - свършено е с вас и никога, ама никога Б. Борисов нямя дя ни управлява повече. Аман от безсмислените ти постове точно толкова безсмислени, колкото и идеите на протестиращите. И ти писах - терминал 2 е отоворен, та кво чакате?

Слушай герберче надъхано - свършено е с вас и никога, ама никога Б. Борисов нямя дя ни управлява повече. Аман от безсмислените ти постове точно толкова безсмислени, колкото и идеите на протестиращите. И ти писах - терминал 2 е отоворен, та кво чакате?

Стига си хапал, ами дай личен пример с качването на самолета. Кой си ти да гониш хората? Ченге, ДС агентурник? Доносник!?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Стига си хапал, ами дай личен пример с качването на самолета. Кой си ти да гониш хората? Ченге, ДС агентурник? Доносник!?

Остави го ,той хапе ,защото няма какво да каже..

Май си забравил да вземеш успокоителните днес :)

• Автор

Дали им плащат или не - не зная, но съм сигурна, че студентите са манипулирани от определени политически кръгове, които умишлено дестабилизират страната.

Дали им плащат или не - не зная, но съм сигурна, че студентите са манипулирани от определени политически кръгове, които умишлено дестабилизират страната.

Няма определени политически кръгове:  Пу, що си изтри коментара, в който пишеше че всички са от една мафия :D

- студентите са едни от най простите -

Ако се разболееш и си на лекарства/не го пожелавам на никого/, подсети се за написаното. Защото въпросните хора, който са предписали, произвели и извършели контрола върху лекарството са били някога студенти. Благодарение на който се облекчават, спасяват животи.  Сети се за това, когато пуснеш децата си на училище и отидат там за да бъдат учени от както ги наричаш ти "прости" хора. 

Много жалко за подобно мислене...

80 лева... поредната гнусотия...

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

Много жалко за подобно мислене...

80 лева... поредната гнусотия...

Днес всеки може да напише някоя статийка някъде ,и хората му вярват.По този начин опорочават вичко,и един ден ще могат да правят каквото си искат с нас.За сега успяха да ни разбият като общество,и от тук на там е лесно.

Линкът от Господари на Ефира ми се вижда доса по-убедителен от провокативни статийки.

• Автор

Няма определени политически кръгове:  Пу, що си изтри коментара, в който пишеше че всички са от една мафия :D

Прецених, че мястото му е в темата за протестите - там е. :)

Да, интересите на всички групировки в мафията, която ни управлява са едни и същи, но не съвпадат с интересите на българския народ.

А да се водят войни между отделните групировки на тази мафия е съвсем нормално.

Не е нормално, че ние сме достатъчно наивни за да им помагаме, мислейки, че е за наше добро.

п.п. Пишейки за политически кръгове имам предвид мафиотски групировки.

Аман от глупости. До къде я докарахме!!! Ако съм и на половината от това дето ме изтипосваш, то до сега вече да се те оглозгали прасетата в Белене, но нещо не си познал. Кво се връткаш, та до оня ден ревеше от Боковото правителство, а сега какво??? (Я виж какво си писал преди няколко месеца)

Я да видим що се протестира???

- Не искате сини, зелени, червени, пембени. Кво искате? Анархия ли? Боко ли си искате? Що ли? Бе сума глупусти изчетох!!!

- Какво защитавате? Че малко ли компромати и то за всички? Що сега ревнахте беее! Кои протестират? Лакомите и ненаситни доктори! Калинки и малинки! Полицаи отказващи ротация, щото не могат да си берат парички. Студенти, който си траеха до началото на сесиите, протестиращи но всъщото време дипломиращи се неграмотни Шуробаджанаци с "клатещи се крака"!

- Какво добро видяхте от преждеуправляващите? Няколко километра магистрали, срещу стотици километри магистрали приличаши на третокласни пътища. Метро във София огряващо само софиянци - срещу какво????

Пищите по форумите че отивате на терминал 2, ми ходете, сами ревете за него. Аре прав ви път.

Да хапя ли още???

На времето бях пуснал темата " България страна на идиоти ли е"

ДА! такава е ! 

ДА! такава е ! 

Black Power Ми,на истина уважението трябва да се заслужи и като гледам скоро това няма да стане четейки постове писани явно от доктори. А къде ще работите си е ваш проблем, та ако щете ходете ва Марс - там да ви уважават. Така поне ще отворите пътя на истинския Бългалски лекар, който иска да работи, себеотдава се, не е ламнал за пари и уважава пациентите си. Закон, няма да ви отърве от побойщата, Ще си ви блъскат като мръсни котки  в стена и със закон и без закон, докато не се опомните.

Black Power

То е ясно, че правителството няма да съборят. "Дупе да им е яко на протестиращите" Аз ще си взема биричка и ще гледам сеира по телевизията. Дано има кървища, че да е по - забавно, че нещо няма кво да се гледа по кабеларките тая вечер

• Автор

Аман от глупости...

ДА! такава е ! 

Да, аман от глупости.

Доказахме за кой ли път, че сме страна на хора с идиотско мислене, защитавайки интересите на тираните си, а не своите.

По-горе загатнах, че няма никакво значение от кой цвят ще са тези, които са на власт в момента, защото всички цветове в българската политика произхождат от безцветната нашенска мафия.

Аман от глупости. До къде я докарахме!!! Ако съм и на половината от това дето ме изтипосваш, то до сега вече да се те оглозгали прасетата в Белене, но нещо не си познал. Кво се връткаш, та до оня ден ревеше от Боковото правителство, а сега какво??? (Я виж какво си писал преди няколко месеца)

Я да видим що се протестира???

- Не искате сини, зелени, червени, пембени. Кво искате? Анархия ли? Боко ли си искате? Що ли? Бе сума глупусти изчетох!!!

- Какво защитавате? Че малко ли компромати и то за всички? Що сега ревнахте беее! Кои протестират? Лакомите и ненаситни доктори! Калинки и малинки! Полицаи отказващи ротация, щото не могат да си берат парички. Студенти, който си траеха до началото на сесиите, протестиращи но всъщото време дипломиращи се неграмотни Шуробаджанаци с "клатещи се крака"!

- Какво добро видяхте от преждеуправляващите? Няколко километра магистрали, срещу стотици километри магистрали приличаши на третокласни пътища. Метро във София огряващо само софиянци - срещу какво????

Пищите по форумите че отивате на терминал 2, ми ходете, сами ревете за него. Аре прав ви път.

Да хапя ли още???

ДА! такава е ! 

Човек, пази си нервите, ще ти трябват и на старини. Аз никой политик не харесвам и, против всичките пиша. И против Боко, в това число. Явно имаш проблем обаче, който някой психолог може би е в състояние да разреши. Дано не се наложи да е принудително. Много си се вързал с политиката, а тя е единствено измама - от та  до.

П.П. На времето тази тема до какви изводи е довела, не ми се дири...Обаче като те чета в момента, вече се чудя само, колко много си бил прав...Ти нали си българин?

Извинявам, че така остро реагирах.  Но не е хубаво да се слага общ знаменател.

Поздрави, всичко най-хубаво. :)

Ти нали си българин?

Не бе, Авганистанец съм - Талибан.

Е и хубавото е , че вече не се сдържате и пишете глупости. Човек когато е безсилен, то се чуди ква глупост да изтрещи. Хубавото, че за сега правителството все по по - малко внимание обръща на протестиращите, но като гледам и обикновените хора вече загубиха интерес И нови избори да има, то едно е абсолютно сигурно - ще управляват пак същите т.е БСП, ДПС и някаква сбирщина "коалиция"

Не бе, Авганистанец съм - Талибан.

Е и хубавото е , че вече не се сдържате и пишете глупости. Човек когато е безсилен, то се чуди ква глупост да изтрещи. Хубавото, че за сега правителството все по по - малко внимание обръща на протестиращите, но като гледам и обикновените хора вече загубиха интерес И нови избори да има, то едно е абсолютно сигурно - ще управляват пак същите т.е БСП, ДПС и някаква сбирщина "коалиция"

Мдаа, "хубавото" повторено два пъти(да нямаш клавиатурна дислексия), но с различен контекст. Нищо де: "Повторения - матъ учения"...В първият слоган, странно как, е добре че правителството не обръща внимание на народа си?!...Явно показва лични предпочитания. После, за да замаже горното, го поставяш като свършен факт. Няма нищо вечно момчето ми, освен човешката глупост.

Ауууууууууу!!!! :mad:

Колко е просто само. Не харесвам това управление, но и няма да направя така че да се бърне Борисов. Няма да направя така, че във власта да влезе Кунева. Ще чакам да се появи ясна алтернатива, но до тогава  ще да си е така, както до сега. Другото са идиотии. Управление от нулата или без алтернатива - тъпотии

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Ауууууууууу!!!! :mad:

Колко е просто само. Не харесвам това управление. Но и няма да направя така че да се бърне Борисов. Няма да направя така, че във власта да влезе Кунева. Ще чакам да се появи ясна алтернатива, но до тогава  ще да си е така както до сега. Другото са идиотии. Управление от нулат или без алтернатива - тъпотии

Айде не реви де. Нали си възрастен човек, а не малко дете. Ти нищо няма да направиш, защото не можеш, а не защото не искаш :). Що ли очото ти все в компрометираните гледа и не вижда евентуални политици, които не са в никоя от партиите на статуквото? А за такива броя и по-новите, в които членуват Пръмови-ци и подобни други чудовища. :D

По-горе загатнах, че няма никакво значение от кой цвят ще са тези, които са на власт в момента, защото всички цветове в българската политика произхождат от безцветната нашенска мафия.

Ей това е истината едно към едно !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.