Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

не се безпокой проверяих го с редактора на абв.бг

Ашколсун! Пробвай другия път гугъл преводача- първо го превеждаш на английски. След това вече преведеното, отново го връщаш на български и така проверяваш правописа...много е точно!  :shy11:

. Ето ви малко обективна информация какво става днес в Унгария и от къде идва нейният възход......

Това е вече сравнително стара информация....

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ашколсун! Пробвай другия път гугъл преводача- първо го превеждаш на английски. След това вече преведеното, отново го връщаш на български и така проверяваш правописа...много е точно!  :shy11:

Нали ти писах по-горе, че се заяждаш. Това е най-лесният начин да размиеш темата. Защо го правиш? Плащат ли ти за това?

P.S. Aко комунистите не ти плащат не разбирам защо си хабиш клавиатурата в тази тема...

Не беше ли с ник engineer?

Виж от ГЕРБ какви циркове правят, само и само да си върнат властта.

Как мислиш, защо го правят?

Просто е, за да имитират че има алтернатива, но запомни едно от мен. Това е само имитация, за да има антитеза и да бъдат следващите които ще грабят  българския народ. Напревте една елемнарна справка и вижте,че Бойко Борисов е станал член на БКП когато е бил на 18 години. Напуска МВР когато го уж деполитизираха за да не напусна партията. Той е маьор от ДС. Лъже,че дядо му е бил убит от червен вятър.Ако бе така никога нямаше да го допуснат до диктатора Тодор Живков, да го охранява. След което партията го произвежда в бизнисмен и му поверява значителн бизнес като охраната на евреският Лукойл, тръбите. Неговата приятелка, еврейката Цветелина Карагьозова работи преди 89 г. в службите на ДС, тя също е назначена като бизнесмен от партията БКП и  пое банката от Славчо сълфетката т.е. Си банк по времето на Костов която държеше парите на всички държавни предприятия и институции. Не виждатели как всичко се предава като щафета. Това което ви дават по медиите е просто театър. Нали Атака бе привидно против БСП,ДПС не схващати ли играта, толкова ли сте наивни?.... Дум, Думи, Думи и нищо повече от думи. Вие гледайте делата не думите.......

Ето, вижте кой им дърпа конците на тези боклуци къде са били преди да станат министри...

Така го свалиха Милошевич, с тази организация Отворено Общество, която получава от всяко правителство всяка година по 45 милона лева за издръжката си  и  подготвя бъдищете министри в България, Сърбия навсякъде по света....

Кой политик първи я въведи тук и отпусна 45 милиона от държавния бюджет? Естествено евреина Андрей Луканов....

Редактирано от Myhito (преглед на промените)

Хи хи. Конспирационните малели вървят с пълна сила.

Няма конспирации и никога не е имало. Просто лакомия, вижда се с просташко око.

Хи хи. Конспирационните малели вървят с пълна сила.

Боже, дори нямате представа какво означава тази дума. Може да се опитате да се обосновете и да докажете,че това са конспирации? Ще се справите ли?  Или сте свикнали само да слогувате на подобни НПО. Хайде давай изложете доказателства,че това е така както твърдите. Сигурен съм,че сте на хранилка и вие сам ще го докажете с поведението си и вашите доказателства,че това са конспирации. Голям смешник сте. Нищо лично, но е така.....

Просто е, за да имитират че има алтернатива, но запомни едно от мен. Това е само имитация, за да има антитеза и да бъдат следващите които ще грабят  българския народ. Напревте една елемнарна справка и вижте,че Бойко Борисов е станал член на БКП когато е бил на 18 години. Напуска МВР когато го уж деполитизираха за да не напусна партията. Той е маьор от ДС. Лъже,че дядо му е бил убит от червен вятър.Ако бе така никога нямаше да го допуснат до диктатора Тодор Живков, да го охранява. След което партията го произвежда в бизнисмен и му поверява значителн бизнес като охраната на евреският Лукойл, тръбите. Неговата приятелка, еврейката Цветелина Карагьозова работи преди 89 г. в службите на ДС, тя също е назначена като бизнесмен от партията БКП и  пое банката от Славчо сълфетката т.е. Си банк по времето на Костов която държеше парите на всички държавни предприятия и институции. Не виждатели как всичко се предава като щафета. Това което ви дават по медиите е просто театър. Нали Атака бе привидно против БСП,ДПС не схващати ли играта, толкова ли сте наивни?.... Дум, Думи, Думи и нищо повече от думи. Вие гледайте делата не думите.......

Ето, вижте кой им дърпа конците на тези боклуци къде са били преди да станат министри...

Така го свалиха Милошевич, с тази организация Отворено Общество, която получава от всяко правителство всяка година по 45 милона лева за издръжката си  и  подготвя бъдищете министри в България, Сърбия навсякъде по света....

Кой политик първи я въведи тук и отпусна 45 милиона от държавния бюджет? Естествено евреина Андрей Луканов....

Знае се това....публична тайна са тези факти.... Но кажи ми -какво можем да направим?!?

Няма конспирации и никога не е имало. 

Не съм убеден!

Знае се това....публична тайна са тези факти.... Но кажи ми -какво можем да направим?!?

Не съм убеден!

Много неща могат да се направят,. Защо незнаете какво може да се направи? Нали много знаете и не сте убедени? Но затова се иска да ползвате вашите собствени глави. Да мислите, а не да бъдете ехо на медиите за масово затъпяване. Когато поживеете по-дълго и се обърнете назад да сложите чертата тогава ще осъзнаете,че не сте направили и крачка напред. Живота ви ще става все по труден както за вас, така и за вашите деца. Колкото до това,че не сте убеден бихте ли изложили доказателства доводи в подкрепа на вашата неубеденост? Ще се справите  ли? Много се съмнявам в това, но все пак докажете думите си......

вижда се с просташко око.

Забравих моето у една комшийка...Само дето още и тя не се е разписала в темата :tongue2:

Myhito, защо пускаш разни видео файлове от youtube? На всички им е писнало от едни и същи тъпи физиономии...

Забравих моето у една комшийка...Само дето още и тя не се е разписала в темата :tongue2:

Хехе, дано да се е разписала както трябва (не в темата). :)

Myhito, защо пускаш разни видео файлове от youtube? На всички им е писнало от едни и същи тъпи физиономии...

Те са необходими за аудиторията тук и не само !

Защото всички съсредоточавате вниманието си върху физиономиите за "обсъждане" като такива , а не върху това което те обясняват , защото то е по-трудно за разбиране !...

През едното влязло , през другото излязло и нищо не останало....

След толкова писане , би трябвало вече всичко да е ясно и да е станало очевидно дори и гледано с прото око , но уви....въпрос на умствен потенциал...

И ако е имало изобщо някаква конспирация отдавна , тя вече е разкрита и не е никаква конспирация , а е следствие на историческо развитие.....

Причината е отсъствие на контрол в обществената ситема , контрол от управляваните над управляващите  - казано по друг начин сбъркан , съзнателно осакатен (това в същност е конспирацията!) обществен договор , наречен Конституция.

Това , в по-голяма или по-малка степен , днес е основен проблем за целия свят.....и най-много за нас!

Ако искате промяна - искайте това ! Иначе промяна няма , дори да дойде времето и Космоса да населим (това не е шега!) ! Все същото от хиляди години насам , без начение как ще го наречете или пък какви промени ще направите в по-ниските етажи на властта !

Защото на най-високо ниво власт значи управление и контрол !

.....а Демокрация - разделение на управление от контрол !

Трябва ли тогава да поясняваме , че сега у нас цялата власт - и управление , и контрол са в ръцете на Мафията произлязла от БКП?

Народа - трева да пасе ! И пастири дал Бог (правителството на Орешарски , Борисов и др.) - докато не дойде чорбаджията да види сметката.....! Друг е въпросът колко е кадърен чорбаджията....случват се и кадърни чорбаджии в историята на света , и тъкмо това води до заблуди....

....Да живеят всичките БКП-та по всичките земни кълбета !  :lol6:

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Myhito, тук не пишат подлоги, малоумници и слуги.

Дръж се с необходимото уважение към пишещите и престани да обиждаш всички наред!!!

Те са необходими за аудиторията тук и не само !

Публикувано изображение

Аудиторията като цяло се състои от отделни индивиди, които могат да преценят всеки сам за себе си от какво има нужда.

Не се ли замислихте с колегата ти Myhito, че като повтаряте като папагали едно и също и пускате едни и същи безмислени линкове, хората не само не възприемат подхода и разсъжденията ви, ами и ги отхвърлят все повече и повече.

Най - простото действие, което можете да предприемете е да смените подхода и да опитате по друг начин да обясните възгледите си, та белким намерите и други привърженици за каузата си.

Погледнете първо към себе си и потълсете грешките там, а след това се дръжте като Генерален секретар на БКП на 13-ия конгрес на същата партия.

Аман от такива, които се опитват да ни определят какво да мислим и как да го мислим...

Myhito, тук не пишат подлоги, малоумници и слуги.

Дръж се с необходимото уважение към пишещите и престани да обиждаш всички наред!!!

Публикувано изображение

Аудиторията като цяло се състои от отделни индивиди, които могат да преценят всеки сам за себе си от какво има нужда.

Не се ли замислихте с колегата ти Myhito, че като повтаряте като папагали едно и също и пускате едни и същи безмислени линкове, хората не само не възприемат подхода и разсъжденията ви, ами и ги отхвърлят все повече и повече.

Най - простото действие, което можете да предприемете е да смените подхода и да опитате по друг начин да обясните възгледите си, та белким намерите и други привърженици за каузата си.

Погледнете първо към себе си и потълсете грешките там, а след това се дръжте като Генерален секретар на БКП на 13-ия конгрес на същата партия.

Аман от такива, които се опитват да ни определят какво да мислим и как да го мислим...

Eх, чудех се кога ще ти натиснат копчето на теб. Нали се досещате,че  вие сте ми ясни с вашите смехотворни реакции. Извадете доказателства, оборете ме посочете кое от всичко това което е изнесено не е вярно и посочете вашата истина която да обори тази която аз защитавам. Ще се справите ли? Или ще хвърляте фактите в страни без да ги коментирате пряко тях. В този случай изполсвате една масовка, като нападете не фактите и а личността, човека който ги изнася? Не сте ли малко смешен, по точно обслужващ персонал с това поведение?  Бихте ли споделили колко са хората които го отхвърлят и по какъв начин го отхвърлят с доводи,доказателства в обратната посока или само с едно изречение или дума конспирация? Но като сте казали А кажете и Б, докажете,че е конспирация или въбоще не пишете ако не можете да се обосновете. Не вижда досега нито един от вас да е извадил подобни доказателства илюстрирани по този начин,че всеки обикновен човек да ги разбере. В този случай, манипулацията тръгва от вас, това си личи с просто око, трябва човек просто да прочете и осъзнае никът ви. Не изземайте функциите на хората да говорите от тяхно име? Нито ме поучавайте каква тактика да възпрема,щом съм подразнил такива като вас, да не казвам истинската дума с която ви отъждествявам вие сами си я знаете.Хайде опровергай всяко нещо което съм изнесъл с факти и доказателства, едно по едно и ще ви извадя още 100 доказателства срещу вашите. Защото истината не може да остане скрита въпреки,че имат толкова убслужващ персонал  като вас, тези подмолни организации......

п.п. algor@ Вие не пишете от името на хората какво отхвърлят и какво не. Оставете ги сами до го сторят, не е нужно да  изземавате техните, функции, думи, мисли,чувства.Защото това си е чисто изопачаване на нещата, т.е. манипулация. Става ли? С тези думи които не ви отърват на вас, визирам определени хора, като не посочвам име,прякор,ник. Нямам вина ако вие сам се причеслявате към тях, това е ваш проблем, не мой.......

Мухенце, ми аз освен пропаганда, която ни пробутваш, нищо не съм видял гарджето ми. Къде са въпросните доказателства?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Мухенце, ми аз освен пропаганда, която ни пробутваш, нищо не съм видял гарджето ми. Къде са въпросните доказателства?

Вие и такива като теб никога няма да видите истината, защото така ви отърва. Аз пък не съм видял, твойте оборващи доказателсва, факти, освен  единият ред който успявате да напишите. Аз съм изнесъл доста неща с факти. А какво сте изнесли вие? С какво ме оборвате? С една ваша манипулативна дума конспирация? Само толкова ли можете? Дойстоин факти,доказателства? Извинявамсе много,но за молаумници само и наивници. Далеч не визарм с тези думи всички /algor@/ само подобни същества които без доводи,факти,доказателства пишат по един ред  без никакви оборващи, поясняващи факти или доказателства. На това се казва манипулация, а кой я осъществява, всеки човек сам може да прецени,  не е нужна вашата оценка,преценка и да изземвате техните функции,мисли,чувства.......

Трябва много повече да се постараете, за да бъдете обидителен а не обслужващ персонал. Но за тези неща се изисква да имате нещо в главата си, да не я ползвате само за носене на шакпа и  чинно да се подчинявате на вашите господари. Драскате тези изречения само и само да изместете нещата споделени назад и си мислите,че сте много умни, не не сте особенно ти.....

Ето така се прави, хайде сега бегай да го осъдите,че това което изнася не е истина а конспирация.

Доказателствa; http://www.dailypaul.com/289337/murdoch-cheney-rothschild-us-israeli-company-authorized-to-drill-oil-in-occupied-syrian-golan-heights

Дай тогава твоите рецепти как да мислим.........нещо не се виждат такива не само от тебе....

Пък вземи и ти :".... Погледнете първо към себе си и потълсете грешките там, а след това се дръжте като Генерален секретар на БКП на 13-ия конгрес на същата партия...." (това е цитат от твоя пост) , че може ролите да са разменени  и да ти приляга. Тъкмо на такива най- много им се иска всичко да се размаже , замете и потули....

Защото като ги попиташ защо , какво и как да се прави всички се втурват ентусиазирано да обясняват кой какъв бил  , без да знаят какво изобщо говорят  ! И много скоро се разбира , че в същност няма какво толкова да кажат.....

Хайде , като много разбираш , коментирай схемата "народ - пастири - чорбаджии" (народ - държава - мафия) или предложи друга (и двете неща съм ги направил за този който има очи да види и ум да прозре) , а не да ми дърдориш простотии от сорта на Генерални секретари....

А клиповете са нужни като доказателствен материал - начин за проглеждане на "слепите"....тъкмо Интернета никой от управляващите до сега , не си го е слагал в сметките !

Когато една идея за обществена промяна стигне до умовете на всички , едва тогава тя може да се превърне в действителност .

Привет, не очаквай нещо конструктивно от обслужващ персонал  които са дакозали много кратно,че са такива.Ако можеха досега да бяха предоставили факти с които да оборят всяко едно изричение. Тяхната цел е съвсем друга, да изместят, омаловажат, изнесените факти и доказателства назад с думи, не скопосани полу-изречения, разбира се без никакви доводи още по-малко факти. Ето още едно доказателство, разбира се с факт.......

http://www.youtube.com/watch?v=iT2JmYIh6jg

Сигурен съм , че разбиращите са много повече....ако и някои от тях да се правят на "ни чул , ни видял" , ей така - само за спорта....

А тези пък са "златния глас" на Парламента в България :

http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/deputati-ot-zataka-se-izzhivyaha-kato-evroshampioni-na-vrashtane-ot-bryuksel.html

....жалки смешници....от друга страна погледнато , добре е че са само това....

Мале ,този (Д.Чуколов) нарича себе си  български патриот.

Колкото и да сме през 21 век,и колкото и да сме напреднали във развитието си ,искам тези всички да бъдат публично обесени като нацианални предатели.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Гледах го по Nova.Гледах също и поредното OneManShow на Волен Сидеров.

Срам за всички българи е този жалък човек.

• Автор

Гледах го по Nova.Гледах също и поредното OneManShow на Волен Сидеров.

Срам за всички българи е този жалък човек.

Де да ни срамеше само той, а то...

http://vbox7.com/play:1f9420c60d

Поздрав за слугинажа, т.е. - обслужващия персонал, те си  знаят кои са. За разлика от тях, аз не съм лицимер и не им желая много здраве, а само това, Бог да ги дари с това което заслужавт тях и техните деца внуци....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.