Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Ми де да знам, да не съм им гледал под поличките :D

Груба грешка!!!

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

И нека силата е с нас !  :)

Публикувано изображение

Обаче БКП....! :(                                           :lol6:

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Да, забравил съм я - история е вече. 

И какво прави тройката? Не по различни бели от Герберите. Обаче сега ревете, а преди година не смеехе устите да си отворите. Да припомня ли Герберските гафове:

- Пълен провал на икономическата политика, ценови скокове, замръзени заплати

- Полицейщина, подслушвания

- Курупция, шуробаджанащина

Ми, горепосочените се провалиха и няма пак да ги върнем, я. Ще траем тройката и когато се появи ясна алтернатива, нещата ще си дойдат на място сами.

хахахаха забравил си (мноооого удобно) - било история... ами не е толкова далечна история, забрави по същия начин и герберите (и те са история). гледай какво е сега. и това, че герберите правили не знам какво си е оправдание тия да продължат? тези неща които си изредил - провал на икономическа политика, ценови скокове и т.н. са за почти 4 г. да .... провал и? а тази така наречена "коалиция" само за 100 дни направи толкова гафове , колкото ония за 4 г накуп. кой управлява в момента? ДПС? нали? Атака къде са? какво ги свързва? за какво мълчат? та те са коренно различни партии. (етническа партия в съюз с националисти - УЖАСССССССССС). НЯМА начин такова безскрупулно, антилогично, неморално, неестествено коалиране да се получи в една нормална държава.

отговори ми ? не можеш....със сигурност.

и докога трябва да ги чакаме? колко гафа трябва да сътворят? или да сложим според твоето мнение равенство... ББ е направил 200 гафа... ще чакаме и тия да направят 200 и тогава вече ще им търсим сметка? а не мислиш ли, че тогава вече ще е твърде късно.

много ще ми е интересно зимата :)

Ти кой си, другарю, че знаеш аз дали съм гласувал. Откакто имам право никога не съм изпускал правото си на глас, така че не ми определяй какво правя.  

Нещо се обърка и само искам да вметна, че никъде не съм казал и дума за това, че не си гласувал.

Виж сам:

Къде беше месец май да закараш с остена иситнските боклуци и тапанари до урните да гласуват?

Или и ти като всички над 60% неотишли да гласуват си мислехте, че всичко така ще се нареди от самосебе си?!?!

Питах дали мисълта ти е била като на онези 60% негласували и защо не закара с остена истинските тапанари и боклуци до урните...

Тоест, видно е, че за мен си от гласувалите.

Малка поправка, но съществена.

Ето го човекът ,който ме държи активен в тази тема :)

Тъкмо си кажа ,че повече няма да пиша тук,и се появява някой пост на BlackPower-a :)

Та.. знаеш ли че ако изредим на тройката белите за 3 месеца ,списъкът ще е по-дълъг всичко сътворено от ГЕРБ и Царя заедно бе :)

А това (което съм зачервил :) ) направо ми разби доматите.Че ние нали си траехме поради липса на алтернатива 23 години.

Викаш да си траем още а ? Че за кога бе  ? На мен ми минаха силните години докато чакам по-добри дни в тая кочина България.

Гледам те как удобно забравяш какво е било ,а може пък да нямаш много спомени от тогава ?

Всичко ,което сега се случва в правителството ,как взеха власта ,въпреки че не те победиха на изборите,след това се формира политическият Франкещайн ,само и само да не е Бойко,и всички простотии след изборите.За всичко това може да се използва само една дума: "изгъзица".

Тия глупаци от ДПС и БСП трябваше да оставят Бойко да управлява пак,и народа пак щеше да го изгони,щото никой нямаше да го остави пак да управлява след пролетните протести.

Но тъпите комунисти видяха възможност,и решиха да се възползват,и това ще им излезе през г*за ,ама по-натам.

Дали ще пишеш повече тук или не си е лично твой проблем, Герберче.

То, според подобни писания и правителството трябваше да го няма - ама!!!

А и разберете, " по - натам " ще има след 4 години.

В безсилието си, не само взехте да изпускате нервите си, но и започнахте да трещите невероятни глупусти!!!

Не се излагайте повече. Смешно и жалко е.

Разберете, че правителството ще си изкара пълният мандат.

В безсилието си, не само взехте да изпускате нервите си, но и започнахте да трещите невероятни глупусти!!!

Не се излагайте повече. Смешно и жалко е.

Разберете, че правителството ще си изкара пълният мандат.

това го пише Дарик.зимата ще видим колко ще изкара.

бях ти задал въпроси. не отговори! защото НЕ можеш!

само мъничко да изброя гафовете на 100-те дни: дано проумееш :) (копирано е от друго място)

Ето пълния списък на най-шумните назначения/уволнения на новата власт до момента: 12 май -- Пламен Орешарски -- доказано провален финансов експерт. Последния който разбра че има финансова криза в Европа!!! Човека за който когато даскалите гладуваха бяха излязли на седянка а не на протест срещу неговата политика. Даскалите продължават да гладуват. 27 май - Калин Тихолов - Министър за една нощ - Името му се свързва с Дюнигейт 27 май -- Петър Чобанов -- Първия в света финансов министър успял да пренапише основни закони на аритметиката и математиката. 27 май -- Драгомир Стойнев -- Първия икономист диверсифицирал доставки на газ от монополист използвайки същия монополист като алтернатива!!! 28 май -- Иван Данов -- Колегата на Калин Тихолов получавал социални помощи от Франция без да има това право. Първия МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОРЕШАРСКИ!!! 29 май -- Кристиан Вигенин -- Външния министър, който иска агенти от държавна сигурност за посланици!!! 5 юни - Светлозар Лазаров - Зетят в МВР. Бивша Барета - зет на заместника на Румен Петков!!! 5 юни - Смени във финансовата инспекция 13 юни - 9 нови областни управители - През задния вход. Турски башибозуци в околии с минимално присъствие на ДПС. 13 юни - Чавдар Георгиев - Любител на голфа!!! Човека раздал Царево!!! 13 юни - Бюрхан Абазов - Зам.-министър в трето правителство - Човека продал СТРАНДЖА!!! 14 юни - Делян Пеевски - Изборът, който отприщи недоволството - Заради него Орешарски грубо наруши закона за държавна сигурност!!! 18 юни - Георги Христов - Спорен кадър - Шеф на борда на БЕХ съден за валутна измама!!! 19 юни - Иван Иванов - Зам.-министър за 3 часа - Бившия управител на групировката СИК - ЗАДЪРЖАН ЗА РЕКЕТ И ОТВЛИЧАНЕ!!! 29 юни - Иван Генов - Отново в АЕЦ - приятел и състудент на Румен Овчаров - бивш министър на енергетиката!!! 1 юли - Йордан Грамов - Прокурор в МВР 1 юли - Иван Айолов - Човек на Богомил Манчев в енергетиката!!! Чакайте евтини сметки за ток!!! 2 юли - Иван Йорданов - Назначен без съгласие!!! Този дори не знаеше че е назначен - откъде са го изкопали не знам! 3 юли - Боян Чуков - Човек на ДС съветва премиера!! 5 юли - Боян Спиридонов - Смяна и в Агенцията по вписванията 10 юли - Румяна Тодорова - Пак начело на НЗОК - Сестра на верната партийка Илияна Йотова!!! Доказано провалила се при тройната коалиция! 11 юли - Емил Иванов - Човек на ВИС, от Своге!!! Човека наложил имиджа на Своге като първия частен град! Български от Своге! Заместен от вече Световноизвестния българин Бай Сали!!! Човека с частното енерго. Виден филантроп. 17 юли - Иво Атанасов - Социалист в СЕМ!!! Човек на партията в СЕМ - и дума да не става за цензура! 19 юли - Владимир Писанчев - Замесен в делото Галерия пое ДАНС!!! Назначен да преследва настървено президента и шефа на телевизия СКАТ с които Волен Сидеров е в лична война!!! 22 юли - Информационно обслужване - Смени и в преброителя на изборите!!! Все пак обещаха промени в изборите!! Но никой не очакваше такива! 22 юли - Бранимир Ботев - От виното в туризма 24 юли - МВР - По стъпките на Йовчев 25 юли - Асен Асенов -- Рокади и в спортните фирми - човека превърнал зимния дворец в хранително-развлекателен комплекс. Почти мол. 29 юли - Марио Примджанов - Кадър на Лучано на ключов пост в спорта. Човека продал зала "Универсиада" на фирми близки до Делян Пеевски. 31 юли - Ева Жечева - Уволнена-възстановена. Реабилитирана също като онзи със валутната измама! Уволнена за скандални харчове. Блазе им на децата. 2 август - Майдън Сакаджиев - Смяна и в рибарския сектор. Горд възпитаник на библиотекарския колеж. Виден експерт. Просто рибата му е хоби. 2 август - Юнал Тасим - От земеделието в икономиката - В качеството си на депутат от Тройната коалиция той бе обвинен в корупция от тогавашния вицепремиер на БСП Меглена Плугчиева. 5 август - Николай Попов - Шеф без допуск до тайни. Както видяхме на Пеевски не му трябва достъп до тайни че този ли ще е изключението. 5 август -- Ана Ананиева -- отрочето на партията. Гордостта на майка си Нора Ананиева. Без нито ден стаж поредното експертно а не партийно назначение 6 август - Петко Арнаудов - От любов към гората - Кмета на Царево. За съжаление е известен само с незаконни строежи по черноморието. Запазена марка на тройната коалиция. 10 август - Григор Гогов - Още горски експерти. Узаконяване на сеча на горите за нуждите на малцинствата. 18 август - Белчо Иванов - Олимпийско тото 19 август - Сотир Ушев - Осигурен човек и за военните имоти 21 август - Лидия Йорданова - Уволнение в НЦИОМ. Заради това уволнение се очаква да се заведе дело срещу председателя на парламента. Кеф! 22 август - Борислав Борисов - Ало, Ваньо, чао. Току що назначен - излезе директно в отпуск. Спешните реформи и приходите от митниците могат да почакат. 23 август - Бойко Бойчев -- И любимата зала с нов шеф. 27 август - Стефан Чайков - С нови хора за нови пътища. БДЖ фалира но правителството ще полага релси приоритетно. Парадокс - не едва ли! 28 август - Ваня Стефанова - И някоя награда. Наградена за скандала около бюлетините в Костинброд. 28 август - Иван Комитски - Пазителят на архива с печат от ДС. Доскорошния шеф разбра от медиите че е уволнен. Защо ли? 28 август - Васил Грудев - Заместниците ще станат първи 2 септември -- Кирил Желев -- шеф на кабинета на евродепутата Кристиан Вигенин оглави агенция митници. Успех!!!

само мъничко да изброя гафовете на 100-те дни: дано проумееш :) (копирано е от друго място) 

Ето го другото място: КЗЛ - http://dariknews.bg/view_article_comments.php?article_id=1141650&order=desc&&start=40

Прочетете и останалите коментари, които също са доста състоятелни.

Ето пълния списък на най-шумните назначения/уволнения на новата власт до момента: 12 май -- Пламен Орешарски -- доказано провален финансов експерт. Последния който разбра че има финансова криза в Европа!!! Човека за който когато даскалите гладуваха бяха излязли на седянка а не на протест срещу неговата политика. Даскалите продължават да гладуват. 27 май - Калин Тихолов - Министър за една нощ - Името му се свързва с Дюнигейт 27 май -- Петър Чобанов -- Първия в света финансов министър успял да пренапише основни закони на аритметиката и математиката. 27 май -- Драгомир Стойнев -- Първия икономист диверсифицирал доставки на газ от монополист използвайки същия монополист като алтернатива!!! 28 май -- Иван Данов -- Колегата на Калин Тихолов получавал социални помощи от Франция без да има това право. Първия МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОРЕШАРСКИ!!! 29 май -- Кристиан Вигенин -- Външния министър, който иска агенти от държавна сигурност за посланици!!! 5 юни - Светлозар Лазаров - Зетят в МВР. Бивша Барета - зет на заместника на Румен Петков!!! 5 юни - Смени във финансовата инспекция 13 юни - 9 нови областни управители - През задния вход. Турски башибозуци в околии с минимално присъствие на ДПС. 13 юни - Чавдар Георгиев - Любител на голфа!!! Човека раздал Царево!!! 13 юни - Бюрхан Абазов - Зам.-министър в трето правителство - Човека продал СТРАНДЖА!!! 14 юни - Делян Пеевски - Изборът, който отприщи недоволството - Заради него Орешарски грубо наруши закона за държавна сигурност!!! 18 юни - Георги Христов - Спорен кадър - Шеф на борда на БЕХ съден за валутна измама!!! 19 юни - Иван Иванов - Зам.-министър за 3 часа - Бившия управител на групировката СИК - ЗАДЪРЖАН ЗА РЕКЕТ И ОТВЛИЧАНЕ!!! 29 юни - Иван Генов - Отново в АЕЦ - приятел и състудент на Румен Овчаров - бивш министър на енергетиката!!! 1 юли - Йордан Грамов - Прокурор в МВР 1 юли - Иван Айолов - Човек на Богомил Манчев в енергетиката!!! Чакайте евтини сметки за ток!!! 2 юли - Иван Йорданов - Назначен без съгласие!!! Този дори не знаеше че е назначен - откъде са го изкопали не знам! 3 юли - Боян Чуков - Човек на ДС съветва премиера!! 5 юли - Боян Спиридонов - Смяна и в Агенцията по вписванията 10 юли - Румяна Тодорова - Пак начело на НЗОК - Сестра на верната партийка Илияна Йотова!!! Доказано провалила се при тройната коалиция! 11 юли - Емил Иванов - Човек на ВИС, от Своге!!! Човека наложил имиджа на Своге като първия частен град! Български от Своге! Заместен от вече Световноизвестния българин Бай Сали!!! Човека с частното енерго. Виден филантроп. 17 юли - Иво Атанасов - Социалист в СЕМ!!! Човек на партията в СЕМ - и дума да не става за цензура! 19 юли - Владимир Писанчев - Замесен в делото Галерия пое ДАНС!!! Назначен да преследва настървено президента и шефа на телевизия СКАТ с които Волен Сидеров е в лична война!!! 22 юли - Информационно обслужване - Смени и в преброителя на изборите!!! Все пак обещаха промени в изборите!! Но никой не очакваше такива! 22 юли - Бранимир Ботев - От виното в туризма 24 юли - МВР - По стъпките на Йовчев 25 юли - Асен Асенов -- Рокади и в спортните фирми - човека превърнал зимния дворец в хранително-развлекателен комплекс. Почти мол. 29 юли - Марио Примджанов - Кадър на Лучано на ключов пост в спорта. Човека продал зала "Универсиада" на фирми близки до Делян Пеевски. 31 юли - Ева Жечева - Уволнена-възстановена. Реабилитирана също като онзи със валутната измама! Уволнена за скандални харчове. Блазе им на децата. 2 август - Майдън Сакаджиев - Смяна и в рибарския сектор. Горд възпитаник на библиотекарския колеж. Виден експерт. Просто рибата му е хоби. 2 август - Юнал Тасим - От земеделието в икономиката - В качеството си на депутат от Тройната коалиция той бе обвинен в корупция от тогавашния вицепремиер на БСП Меглена Плугчиева. 5 август - Николай Попов - Шеф без допуск до тайни. Както видяхме на Пеевски не му трябва достъп до тайни че този ли ще е изключението. 5 август -- Ана Ананиева -- отрочето на партията. Гордостта на майка си Нора Ананиева. Без нито ден стаж поредното експертно а не партийно назначение 6 август - Петко Арнаудов - От любов към гората - Кмета на Царево. За съжаление е известен само с незаконни строежи по черноморието. Запазена марка на тройната коалиция. 10 август - Григор Гогов - Още горски експерти. Узаконяване на сеча на горите за нуждите на малцинствата. 18 август - Белчо Иванов - Олимпийско тото 19 август - Сотир Ушев - Осигурен човек и за военните имоти 21 август - Лидия Йорданова - Уволнение в НЦИОМ. Заради това уволнение се очаква да се заведе дело срещу председателя на парламента. Кеф! 22 август - Борислав Борисов - Ало, Ваньо, чао. Току що назначен - излезе директно в отпуск. Спешните реформи и приходите от митниците могат да почакат. 23 август - Бойко Бойчев -- И любимата зала с нов шеф. 27 август - Стефан Чайков - С нови хора за нови пътища. БДЖ фалира но правителството ще полага релси приоритетно. Парадокс - не едва ли! 28 август - Ваня Стефанова - И някоя награда. Наградена за скандала около бюлетините в Костинброд. 28 август - Иван Комитски - Пазителят на архива с печат от ДС. Доскорошния шеф разбра от медиите че е уволнен. Защо ли? 28 август - Васил Грудев - Заместниците ще станат първи 2 септември -- Кирил Желев -- шеф на кабинета на евродепутата Кристиан Вигенин оглави агенция митници. Успех!!!

Ако започна да изреждам Герберските простотии като теб, то сървъра на Kal ще изпуши. Ще ти бъдат нужни седмици за да прочетеш написаното.

Нещата са много прости! Пр:

- Ако един стар и добър работник се "олее", то той доста бързо ще бъде изгонен дисциплинарно - без правото да работи никога повече в дадената фирма

На неговото място ще дойде нов работник, който също ще греши, но никой няма да го изгони поне докато е в изпитателен срок. Ще прави грешки и след това, но може да се окаже в пъти по - добър от предходния работник.

Те ти аналогия ГЕРБ - Тройна коалиция!

Ето пълния списък на най-шумните назначения/уволнения на новата власт до момента:

Първо уточнение: изброеното е далеч от цифрата 100 - само до 46 сте стигнали, но ги представяте като 100.

Второ уточнение: малко ще те поправя - това не са "гафове", а назначения, които не се харесват на изгубилите властта ГЕРБ-ери, защото техните хора бяха отстранени скорострелно от заеманите от тях постове.

Да, в този списък има и няколко гафа - безспорни и неоспорими, начело с прасето Пеевски.

Но вижте си сами аргументите, с които са описани имената - ако беше наистина нещо стойностно като факт, аз самия бих признал нещата с ръка на сърце.

Повечето т.нар. "аргументи" са свързани с публикации в жълтата преса, форуми, ФБ и различни интернет издания - меко казано е несериозно.

И не, не защитавам никой, а винаги съм бил на позиция да се говори премерено, с факти, аргументи и поне малко мисъл в копи-пейста.

......Ако един стар и добър работник се "олее", то той доста бързо ще бъде изгонен дисциплинарно - без правото да работи никога повече в дадената фирма

На неговото място ще дойде нов работник, който също ще греши, но никой няма да го изгони поне докато е в изпитателен срок. Ще прави грешки и след това, но може да се окаже в пъти по - добър от предходния работник.

..........

според мен - грешен пример. ако ти си работодател и някой...дали стар или нов работник сгреши (няколко пъти).... колко време ще го търпиш? особено ако ти бърка в джоба. и няма значение от изпитателния срок. даже е по-лесно :)

да работодател съм и ако някой направи така, че загубя клиенти или пари ще си замине на часа... без значение кой е.

Редактирано от fatherg (преглед на промените)

Първо уточнение: изброеното е далеч от цифрата 100 - само до 46 сте стигнали, но ги представяте като 100.

Второ уточнение: малко ще те поправя - това не са "гафове", а назначения, които не се харесват на изгубилите властта ГЕРБ-ери, защото техните хора бяха отстранени скорострелно от заеманите от тях постове.

Да, в този списък има и няколко гафа - безспорни и неоспорими, начело с прасето Пеевски.

Но вижте си сами аргументите, с които са описани имената - ако беше наистина нещо стойностно като факт, аз самия бих признал нещата с ръка на сърце.

Повечето т.нар. "аргументи" са свързани с публикации в жълтата преса, форуми, ФБ и различни интернет издания - меко казано е несериозно.

никъде не съм писал че гафовете са 100, а че са минали 100 дни. и питах по-напред, а и сега ще питам,  това че предните са направили гафове, означава ли че сегашните трябва да правят също докато настигнат с бройката предишните. ааа и не съм от герб, бсп, атака, дпс или която и да е друга партия. но не ми харесва когато идват на влас да говорят за нов морал , а правят същите неща като предишните.

аргументите били от "жълта преса, форуми, ФБ, интернет" ами ти от къде искаш документи. от съда с подпис и печат ли - за да е сериозно? или самопризнания? и за да повярваш? кое ще накара да си сложиш ръка на сърцето :)

ей така на бърз прочит - само 19 изброявам.

1 Дюнигейт - съществува ли или не? 2 агенти от държавна сигурност за посланици -да или не? 3 зет на заместника на Румен Петков - да или не? 4 9 нови областни управители повечето от ДПС - да или не? 5 Човека раздал Царево - да или не? 6 Човека продал СТРАНДЖА . да или не? 7 Делян Пеевски - ххмммм 8 съден за валутна измама - да или не? 9 управител на групировката СИК - да или не? 10 Човек на ДС съветва премиера ? 11 Сестра на Илияна Йотова ? 12 Човек на ВИС, от Своге?

13 Бай Сали ! 14 Замесен в делото Галерия пое ДАНС? 15 Човека продал зала "Универсиада" на фирми близки до Делян Пеевски? 16 Уволнена за скандални харчове? 17 възпитаник на библиотекарския колеж - експерт? 18  дъщерята на Нора Ананиева. без нито ден стаж ? 19 в агенция митници - пак специалист?

в една НОРМАЛНА държава само за едно от тези неща щеше всички да си отидат вкупом. само за някакъв слух ....на часа....

1 Дюнигейт - съществува ли или не? 2 агенти от държавна сигурност за посланици -да или не? 3 зет на заместника на Румен Петков - да или не? 4 9 нови областни управители повечето от ДПС - да или не? 5 Човека раздал Царево - да или не? 6 Човека продал СТРАНДЖА . да или не? 7 Делян Пеевски - ххмммм 8 съден за валутна измама - да или не? 9 управител на групировката СИК - да или не? 10 Човек на ДС съветва премиера ? 11 Сестра на Илияна Йотова ? 12 Човек на ВИС, от Своге?

13 Бай Сали ! 14 Замесен в делото Галерия пое ДАНС? 15 Човека продал зала "Универсиада" на фирми близки до Делян Пеевски? 16 Уволнена за скандални харчове? 17 възпитаник на библиотекарския колеж - експерт? 18  дъщерята на Нора Ананиева. без нито ден стаж ? 19 в агенция митници - пак специалист?

в една НОРМАЛНА държава само за едно от тези неща щеше всички да си отидат вкупом. само за някакъв слух ....на часа....

1. Приемам, че съществува, но е спорен момента с прехвърлянето на топката от Миро Мършата на Тройната коалиция.

2. При положение, че ГЕРБ имаха назначения във висшия ешелон на властта в министерства и агенции над 85 човека членове на БКП и ДС, защо такава принадлежност да е пречка хората да бъдат посланици?!?!

3. Това, че някой е зет на някой го прави престъпник ли? ( да върна въпроса с Митко Каратиста и жена му?!?!)

4. Докато съдим за един областен управител не по качествата му, а по партийната принадлежност, никога няма да намерим свестни хора за никое място. (и не само за областен управител става дума). А и това, че носят турски имена не ги прави членове на ДПС - запознай се подробно с казуса и може пак да говорим.

5. Човека не знам какво Царево е раздал (доколкото помня съда отмени всичко), но никъде не виждам да е осъден или да има административни наказания за нарушения. Ако пък е престъпник (приемам го, ок), защо 4 години г-н Борисов и компания не го дадоха на прокуратурата и не е вече в пандиза същия?!?!

6. "Човека, продал Странджа" ми звучи като "човека, убил слон с прашка". Как се продава Странджа и за какво става въпрос, аджеба?!?! Цитат:

Асен Йорданов, който тогава работи във в. Монитор разследва случая и сезира главния прокурор Борис Велчев. Започва проверка, която е прекратена с постановление на бургаската прокуратура. От постановлението ясно се вижда, че има закононарушение, но не са открити виновни и случаят е смачкан.

Същия въпрос като в номер 5: защо не е в затвора този "престъпник"?

7. За Пеевски аз лично имам една основна забележка и тя е точно причината хората да излязат на улицата.

8. аз и ти не можем да решаваме кой е престъпник - има си съд и добър или лош той издава присъдите. Ти самия използваш термина "спорен", но е неопределено и неясно към този момент.

9. Не коментирам, защото простащината е явна, разбира се и приемам факта, че това е тъпо и безмислено назначение.

10. Който и да е премиер има право да си избере за съветник който пожелае - какво има да коментираме тук, а и казах мнението си за това ДС по-горе...

11. хайде пак - това, че брат ми е родинна на милионер прави ли го и него милионер?!?! Всяко правителство по света си назначава удобни нему хора - е няма да назначат сестрата на Бойко Борисов за министър, я...

12. Да, човек от групировката СИК няма какво да коментираме - под ножа.

13. Тоя също, ама къде го назначиха, че не ми е ясно? това, че влезе като депутат ли коментираме?!?! Има си листи и всеки гласувал знае за кой си дава гласа - или не трябваше да влиза в парламента?

14. "замесен в делото Галерия" е нещо като "алгор е замесен може би в укриване на 20 милиона лева данъци". Стига с този популизъм кой къде е замесен - като е замесен какво, втасал ли е или е останал само замесен?

15. Как се установява една фирма до кой е близка - по публикациите в пресата, по роднинска връзка по права линия, по гледане на боб и леща или как, че не ми е ясно?!?!

16 - 19 всичко е едно и също - казал съм изчерпателно по-горе мнението си - роднината на престъпника, който е в затвора и той ли е престъпник?!?!

В общи линии повечето неща са само дрънканици и си хабим времето, нервите и хората тук се дрънкат за глупости.

като цяло всички искаме едно и също, но няма люде, които да предлагат нещо градивно, а всеки чака противника да направи някакво действие, за да го съсипе от критика и да му извади кирливите ризи на показ.

И?

До къде сме?

Дайте избори, дайте избори, дайте избори - само това се говори от три месеца от няколко хиляди души.

Ок де, утре отиваме на избори - и какво после?

Пак отиваме да протестираме, защото ще ни управлява същата конфигурация ли?

И ей така за спорта пак тия няколко хиляди души ще са там по кръстовищата, ще затварят улици и паланки, защото са недоволни, така ли?

Въпроси, въпроси...

Ако започна да изреждам Герберските простотии като теб, то сървъра на Kal ще изпуши. Ще ти бъдат нужни седмици за да прочетеш написаното.ия!

Аз мислех да играя една игра с черната сила.

Той пише един гаф на която партия иска ,аз пиша един гаф на патията на проститутките (ДПС,БСП,АТАКА...сегашните),и реших,че черният ще изгуби съревнованието след 3-4 поста.

Ама виж сега как fatherg ми развали кефа :)

Герберче ли ме нарече ? Не бе копеУе ,аз бях  на протестите ,когато на Аспаруховият мост във Варна бяха 70 000 човека против ГЕРБ

НЕ ги искам нито ГЕРБ ,нито БСП,нито ДПС,и не ми пука че няма алтернатива,аз тия курви не ги искам !!!

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

......Въпроси, въпроси...

Такаааа.... и какво излиза - понеже няма за кой да гласуваме (всички са маскари), трябва да се примирим и да оставим сегашното положение? както от 1990 до сега? да чакаме да направят "нов изборен кодекс". Хайде на бас , че това няма да стане в обозримо бъдеще. или пък да чакаме... какво? според черната сила - да се появи някоя алтернатива!?.... да ти изброя ли колко алтернативи се появиха от 90 година до днес... и всички се провалиха. защото ВСИЧКИ произлизат от едно и също място. (сдс, ндсв, герб, и между тях ВИНАГИ бсп и дпс). а ако не се появи? а как ще разберем, че е НОВА и няма да направи същите поразии като предните?

ето.... въпроси, въпроси :)

......Въпроси, въпроси...

Такаааа.... и какво излиза - понеже няма за кой да гласуваме (всички са маскари), трябва да се примирим и да оставим сегашното положение? както от 1990 до сега? да чакаме да направят "нов изборен кодекс". Хайде на бас , че това няма да стане в обозримо бъдеще. или пък да чакаме... какво? според черната сила - да се появи някоя алтернатива!?.... да ти изброя ли колко алтернативи се появиха от 90 година до днес... и всички се провалиха. защото ВСИЧКИ произлизат от едно и също място. (сдс, ндсв, герб, и между тях ВИНАГИ бсп и дпс). а ако не се появи? а как ще разберем, че е НОВА и няма да направи същите поразии като предните?

ето.... въпроси, въпроси :)

Не си чел предните постове !

Тази нова сила не е Партия , а Гражданска организация !

Партиите си остават като такива в тяхното многобразие , да се борят и за формата на управление на държавата и да управляват според собствената си идеология.

А Гражданската организация , че е нова и че може да направи нещо по въпроса , трябва да иска на първо място промяна в Конституцията за силен граждански контрол над управлението - по това ща я познаеш.А после и да го осъществява контрола в действитерност.Това е различно , дори противоположно на управлението и тук никой не иска или не може да проумее това .

В същност това е Демокрацията !

Сега просто са ни "скрили" контрола и системата е безконтролна , макар да се твърди , че това е демокрация ! НЕ Е !

По-точно има контрол , но и контрол , и управление са в ръцете на едни и същи , контролират уж сами себе си и правят с народ и държава каквото си искат! Казано по народному - гарван гарвану око не вади . Т.е няма разделение на върховната власт , разделение между управление и контрол . А това неизбежно поражда Мафия и Корупция ! Поради тази причина сега , макар на по-ниско ниво на организация ,  формално да има разделение на властта между Парламент , Правителство и Прокуратура , то не е функциониращо , то е блокирано "отгоре" !

Иначе казано , сега функцията на Контрол формално се изпълнява от Партия в опозиция , но по горе посочените причини (неизбежно пораждане на Мафия и Корупция) , тя се изражда в подгласник на управляващата сила , после се сменят една с друга и пак така.....

Крайно време е всички да проумеят СХЕМАТА !

Т.е. да се образоват по въпроса "що е това власт ?" и изучат възможните схеми (те не са една или две!) на нейното съществуване и действие .

Този не искате, онзи не идкате? Исакате някакви несъществуващи граждански организации?

Добре!!!

Утре пр. ще има избори. Нека всеки един от вас да даде някакъв примерен резултат?

Моята класация:

- БСП

- ГЕРБ

- ДПС

- Предполагам някаква коалиция

Никой няма да има абсолютно мнозинство, така, че пак ще имаме 3-4на коалиция

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Моята класация:

- БСП

- ГЕРБ

- ДПС

Хм....Сегашният 4-и къде го слагаш?

Този не искате, онзи не идкате? Исакате някакви несъществуващи граждански организации?

Добре!!!

Утре пр. ще има избори. Нека всеки един от вас да даде някакъв примерен резултат?

Моята класация:

- БСП

- ГЕРБ

- ДПС

Няма как да е по друг начин !

За сега това е положението и едва ли се иска някаква пророческа дарба за да се предскаже това.... :)

А , бе ! Толкова е просто ! Даже не ти трябва да си много учен ! Достатъчно е да се огледаме наоколо ! Тези които имат силно Гражданско общество , или пък управниците им са мъдри да разбират , че трябва да се вслушват в гласа на народа  , са добре . Известни са приказките за добрия цар - има и такива , но нашият случай не е такъв ! Пък те приказките , за това са и приказки. А най-добре и двете ! Останалите са в "канала".....

Всеки селскостопански труженик знае , че няма как да доиш , да доиш , да доиш без да храниш ! Най-накрая млякото секва , кравата умира.....или избягва у съседа....не за друго , а защото там освен че доят , и хранят ! По малко по-друг начин стоят нещата , ако кравата е бодлива - да не те докопа у стобора.Дори на тореадор да се правиш , накрая пак няма мляко....   :)

Ами малоумни тъпаци са и фашизоиди в безогледната си лакомия !...Да имаш близо 9 000 000 население "тогава" , а сега 2 500 000 "бежанци" и още 1 000 000 безработни в трудоспособна възраст....!!!? Това ако не са престъпници спрямо целия си собствен народ ......?!!

• Автор

ГЕРБ внесоха вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски. Вотът на недоверие е заради политиката в сектор инвестиционно планиране.

Частични вотове на недоверие ще бъдат внасяни през най-кратки периоди от време. Това каза пред журналисти заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев. „Дълго обсъждахме какъв да е вотът. Стигнахме до решението да бъде по определена политика – въобще няма политика в това министерство. Не знам дали същото не може да се каже и за цялото правителство. Проблемът е, че няма политики, но това е най-абсурдният сектор. 

Колебаехме се дали да бъде по цялостната политика, каквато няма, но все пак факт е, че сме внесли частичен вот. Такива ще бъдат внасяни през най-кратки периоди от време, ако не ни освободят от този ангажимент, като правителството си подаде оставката”, посочи Главчев.  „Надяваме се, да не внасяме много такива вотове. Внесохме в определена политика. Предстои да продължаваме с този начин на внасяне на вотове”, добави той.

frognews.bg

Типично за БКП - отметнаха се от всичките си "обещания" - само прост и необразован човек можеше да им повярва.

Къде са 250 000-те хиляди работни места?

Пресякоха ли "контрабандата" или просто я пренасочиха към своите хора?

Какво стана с 1000 лева мрз и 500 лева минимална пенсия?

Какво стана с радикалното изменение на Изборния кодекс, за което ореваха света преди изборите?

Някой потърси ли сметка на ЕРП-тата и по-важното - промениха ли се нещата в енергетиката?

Една голяма и кръгла нула по всички точки! Вместо това видяхме и продължаваме да виждаме скандални назначения - Бат Сали депутат, масажист зам-министър в инвестиционното министерство, секретари на ВИС и СИК по министерства и агенции, крупиета и пицари шефове на бюджетни комисии. Теглиха 1 млрд. заем с който повярвайте ми ще вкарат България в такава криза, каквато никога не е била за последните 23 години.

Къде са 250 000-те хиляди работни места?

Това беше заложено в дългосрочната част на програмата, с хоризонт- в края на мандата! Вие продължавайте да скачате като малоумни, още 3 години, продължавайте да всявате инвестиционна и икономическа нестабилност сред фирмите и хората,  пък после ще имате и наглостта да питате "какво става с обещанията?"

Пресякоха ли "контрабандата" или просто я пренасочиха към своите хора?

Е тука питаш щото искаш реален отговор, или щото просто каналите не останаха при "вашите"? 

Какво стана с 1000 лева мрз и 500 лева минимална пенсия?

Старото изтъркано и изсмукано клише! Това е част от управленската програма на "Атака", а не на БСП или ДПС! "Атака" НЕ управлява и няма свое правителство! Когато "Атака" има 121 депутата, тогава ще видиш как заплатата става 1000 лева! В момента тази спекулация НЕ минава и пред децата!

Какво стана с радикалното изменение на Изборния кодекс, за което ореваха света преди изборите?

Хах! Че кой е казал, че ще има "радикално" изменение? Това е само във вашите тиквено-соросоидни глави! Няколко пъти съм доказвал (в този форум), че всички предлагани в публичното пространство "кардинални" промени, са нож с две остриета, и в нашата българска ситуация и манталитет, по-вероятно ще навредят и влошат нещата, от колкото да донесат ползи. И все пак- предлаганата "немска" избирателна система- 50/50- пропорционално/мажоритарно, за мен не е никак марка промяна. Предлаганото електронно гласуване, също е радикален скок, който аз лично силно приветствам, но и той крие много рискове от фалшификации....да не кажа- огромни рискове!

Някой потърси ли сметка на ЕРП-тата и по-важното - промениха ли се нещата в енергетиката?

И в тази посока се направиха стъпки с цената на тока, а в последните дни се заговори и за разваляне на приватизацията на "Енерго-про". Така, че и тук се правят не малко неща...естествено в рамките на закона.

Като цяло- оценката ти е силно необективна, и да го кажа простичко- ГЕРБ-аджийска!

Пич, малко извън темата ама с тоя никнейм свързан с ПАК-ФА не ти прави чест да говориш глупости. И аз съм фен на Сухой, ама виж с БеСиПеТу е различно.

А за такива стъпки аре не ми говори, сутринта се събуждам, пускам телевизора - по единия канал Хасан Адемов ми говори за пенсиите и кодекса на труда, по другия канал Лютви Местан ме учи на обноски и книжовен български. Такова българско събуждане имах благодарение на продажните дирници на твоите другарчета.

току що гледах нова тв за бежанците и се замислих

щом един ни струва 1 100 лв а реално казаха че им дават 65лв. къде отиват другите 1 000 лв. данъък сгради и смет ако се изчисли по зградата в която са за година след това ако се раздели на 12 месеца колкото е година и след това се раздели на броя бежанци в лагера / нчма да е и 50 лв. Незнам колко ток хабят но щом не им дават да готвят едвало е много на човен за чдене ако е 5 лв на ден 5*30 е 150лв. и значи малко над 800 лв от бежанец си делят в съответното министерсто та кое е министерството за да вида от коя партия е министъра му

На 5 реда текст -  9 правописни грешки.Няма точка и главна буква след нея, да не говорим за запетайки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.