Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

незнам всичко

но още преди доста време (още докато бе референдума за Белене) питах един пенсионер (вероятно комунист) някакъв атомен иженер бил в Козлодуй, какво мисли за Белене, и той каза: че за момента не ни трябва имаме ми си и то много ток дори изнасяме повече от другите страни, ще ни потрябва най малко след 50 години когато изтекат всички срокове с удълженията на мощностите които имаме

Извинявай, че не съм влизал в темата отдавна и сега отговарям без да съм чел напред, където може и да ти е отговорено вече. Не знам какви още 50 години използуване на АЕЦ Козлодуй те гонят. От известно време те наблюдавам какво пишеш, с изключение на периода, в който не обръщах внимание на тази тема. Ти май абсолютно нищо не разбираш, от нищо което коментираш, вероятно и в други теми в които вземаш участие, а аз не съм посещавал въобще, също е така. Въпреки това хвърляш мнения, основно пропагандни, на поразия. Съветват те, ако още си ученичка, студентка, или дори да си минала тези години... Вземи се образовай, за да даваш обосновани мнения и коментари.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бе, аз съм си здрав и достатъчно заможен, че да не мога да бъда купен.

Да - има много болни хора, Шизофреници и то се вижда от цитирания пост.

Истината е, че Шизофренията и простотията придобиват застрашителен размер.

Сега, че на някой не изнася тази ситуация, че управлява Орешарски си е негов проблем.

Я дайте сами статистика - колко подкрепят протестиращите. На последния протест, колко бяха протестиращите - под 1000.??? Това не е България!!!

Боже! Чудя се  как е възможно подобен човек като вас да твърди подобни глупости. То ясно се вижда и си личи, че сте на хранилка, но се чудя колко ли заблуден и обратното на острото трябва да сте, за да твърдите подобни глупости. Ако Ви попитам, а колко хора от целукипният български народ които имат право да гласуват са подкрепили Олигарски, какво ще излезне другарю? Имате ли сетива или достатъчно умствени възможности да прецените това,че не повече от 25% от хората които имат право на глас гласуват като цяло и от тези 25 Олигарски колко е получил според вас? Ала ако го сравним като цяло този процент гласуващи и хората които са избрали да не участват в тази масоно-еврейска игра наречена избори какво ще излезне? Ще излезе това,че повечето нормални хора казват не искаме нито един от вас, но кой го уважава този вот? Ясно се вижда,че малцинството ,номенклатура на БКП и неините филиали като СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,АТАКА,РЗС,ВМРО играят играта тука има тука няма. Гласуваш за ГЕРБ вкарваш комунисти, гласуваш за СДС получаваш пак БКП..... Толкова ли нямате сетива да си спомните,че този Олигарски бе зам.шеф на СДС по времето на еврейката Надежда Неински? Сега обаче, е премиер назначен от кой? Разбира се от БСП и евреина Стани-шеф и еврейската организация Отворено Общество на евреина който замести  другият евреин - Робърт Максуел, Джордж Шварц - познат като Сорос.

Боли ме като гледам толкова продажници като вас твърде много сте затова и се намираме в това незавидно състояние. Заради подобни слугинажни същества  като вас.......

Делян Пеевски е бил предложен за председател на ДАНС от ДПС. Това най-сетне уточни пред bTV лидерът на БСП Сергей Станишев в отговор на въпрос за първородния грях на кабинета, след който последваха масови протести.

btvnews.bg

Боже! Чудя се  как е възможно подобен човек като вас да твърди подобни глупости. То ясно се вижда и си личи, че сте на хранилка, но се чудя колко ли заблуден и обратното на острото трябва да сте, за да твърдите подобни глупости. Ако Ви попитам, а колко хора от целукипният български народ които имат право да гласуват са подкрепили Олигарски, какво ще излезне другарю? Имате ли сетива или достатъчно умствени възможности да прецените това,че не повече от 25% от хората които имат право на глас гласуват като цяло и от тези 25 Олигарски колко е получил според вас? Ала ако го сравним като цяло този процент гласуващи и хората които са избрали да не участват в тази масоно-еврейска игра наречена избори какво ще излезне? Ще излезе това,че повечето нормални хора казват не искаме нито един от вас, но кой го уважава този вот? Ясно се вижда,че малцинството ,номенклатура на БКП и неините филиали като СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,АТАКА,РЗС,ВМРО играят играта тука има тука няма. Гласуваш за ГЕРБ вкарваш комунисти, гласуваш за СДС получаваш пак БКП..... Толкова ли нямате сетива да си спомните,че този Олигарски бе зам.шеф на СДС по времето на еврейката Надежда Неински? Сега обаче, е премиер назначен от кой? Разбира се от БСП и евреина Стани-шеф и еврейската организация Отворено Общество на евреина който замести  другият евреин - Робърт Максуел, Джордж Шварц - познат като Сорос.

Боли ме като гледам толкова продажници като вас твърде много сте затова и се намираме в това незавидно състояние. Заради подобни слугинажни същества  като вас.......

Прав си относно дялът от цялото население имащо право на глас, който е даден за настоящето правителство. Но след като голяма част от населението не е упражнило правото си на вот, защо смяташ че въобще имат право да се оплакват  и да коментират въпроса. Те или са нямали преценка, или въобще желание да обръщат внимание на политическата ситуация и на възможността, чрез вота си да я направят така като би им съответствала най-добре, въпреки което сега реват заедно с, или пък против, общите маси(тълпи,) както на протестиращи против правителството, така и на протестиращи против тези, които протестират против. След като са брали гъби на изборите, след което се е случила ситуация, която са решили по-късно, че не им отърва, само на себе си трябва да се сърдят, че са позволили от незаинтересованост, мързел или нещо друго да им се случи.

Я дайте сами статистика - колко подкрепят протестиращите. На последния протест, колко бяха протестиращите - под 1000.??? Това не е България!!!

Това го повтаря всеки слабоумен комунист-подчовек от самото начало на протеста. И когато имаше 50 000 по протестите и когато бяха 100. Ах колко жалко е да се храниш от мафията и да я защитаваш с цената на живота си.

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Това го повтаря всеки слабоумен комунист-подчовек от самото начало на протеста. И когато имаше 50 000 по протестите и когато бяха 100. Ах колко жалко е да се храниш от мафията и да я защитаваш с цената на живота си.

Имало едно време едно племе, което обитавало земите на Канада преди хилядолетия - в ерата на неолита. Структурата му била особена - антрополозите я наричат "мафиотоподобна". .....

:whist:

Да бе, на дойче лъже ли маже ли да верваме. Преди дваесе и няколко години уж повервахме и виж до къде ни доведе....

Да бе, на дойче лъже ли маже ли да верваме. Преди дваесе и няколко години уж повервахме и виж до къде ни доведе....

Статията е писана от Иво Беров. 

Ако не ти се чете от "Дойче веле" -чети директно от блога му 

А иначе ако предпочиташ -вярвай на Бойко Борисов, ако искаш.

Аз просто споделям с вас неща по темата, които са ми нарпавили впечатление. 

А и това, на което повярвахме преди "дваесе и няколко години" ни доведе именно до тук-докъдето сами си го направихме.

Статията е писана от Иво Беров. 

Ако не ти се чете от "Дойче веле" -чети директно от блога му 

А иначе ако предпочиташ -вярвай на Бойко Борисов, ако искаш.

Аз просто споделям с вас неща по темата, които са ми нарпавили впечатление. 

А и това, на което повярвахме преди "дваесе и няколко години" ни доведе именно до тук-докъдето сами си го направихме.

На никого не вярвам...напълно. За мен всеки лъже, до доказване на противното. Все пак коментирам тук в темата, което не е забранено и няма да се занимавам да го правя във въпросният сайт, понеже коментара ми там, едва ли ще даде отражение тук. Относно Боко, не веднъж съм се майтапил за негова сметка и той не е някой на когото някога ще повярвам  и това е абсолютен факт, съответно не подлежи на промяна, но това е отношението ми въобще към всичките ни политици, далеч не само към него. Докато на доказалите се колеги тук съм склонен да се доверя, макар и не на политическа тематика, нито на езотерическа :D

На никого не вярвам...напълно. За мен всеки лъже, до доказване на противното. Все пак коментирам тук в темата, което не е забранено и няма да се занимавам да го правя във въпросният сайт, понеже коментара ми там, едва ли ще даде отражение тук. Относно Боко, не веднъж съм се майтапил за негова сметка и той не е някой на когото някога ще повярвам  и това е абсолютен факт, съответно не подлежи на промяна, но това е отношението ми въобще към всичките ни политици, далеч не само към него. Докато на доказалите се колеги тук съм склонен да се доверя, макар и не на политическа тематика, нито на езотерическа :D

а, а, а...

не казвай "никога", защото може да те осени озарение свише  :help:

Прав си относно дялът от цялото население имащо право на глас, който е даден за настоящето правителство. Но след като голяма част от населението не е упражнило правото си на вот, защо смяташ че въобще имат право да се оплакват  и да коментират въпроса. Те или са нямали преценка, или въобще желание да обръщат внимание на политическата ситуация и на възможността, чрез вота си да я направят така като би им съответствала най-добре, въпреки което сега реват заедно с, или пък против, общите маси(тълпи,) както на протестиращи против правителството, така и на протестиращи против тези, които протестират против. След като са брали гъби на изборите, след което се е случила ситуация, която са решили по-късно, че не им отърва, само на себе си трябва да се сърдят, че са позволили от незаинтересованост, мързел или нещо друго да им се случи.

Ех, може ли да си толкова елементарен? Точно ние,тези които не сме, гласували, не сме си  дали доверието, имаме право да критекуваме. А вие които сте си дали доверието   с вашият глас, имате парво да се хванете с две ръце между краката и много силно да се ударите в земята. Дай Боже да Ви дойде поне малко ум в главата. Защото вие с вашия глас им давате тази нелегитимна власт.Схващате ли? Но вие тези които глаДувате, не сте повече от нас обикновенните хора, които ползват главите си  за нещо повече от носене на шапка, за разлика от вас и не желаят по никакъв начин да бъдат съпречастни, да им дадат възможност да се възползват от  тази нелегитимна власт.Защото в крайна сметка трябва да имат най-малко 50+1% за да бъде що годе легитимна тази власт. Да забелязвате нещо подобно? Защото умишлено БКП и нейните филиали СДС,ДПС,РЗС,НДСВ,АТАКА,ДСБ,ВМРО....умишлено са заложели и в конституцията и в манипулативният изборен ЗА-КОН да не съществува подобна възможност. Демократично нали?  Нали се досещаш,че при 50+1% тези всичките комунисти и най-вече масоно-еврейски подлоги няма да ги има. И нито едни избори досега нямаше да могат да минат,защото лумпените, подлогите,слугинажа на номенклатурата които гласуват днес и преди за да запази паничката леща която са му отредили,нямаше да е от никакво значение.Не случайно се увеличава номенклатурния състав на това което вие наричате институции. И назначаването там става  по партиини квоти,същото е в съдебната система, милицията която вие наричате полиция.......  Затова и качеството на съществуване се намира в това незавидно състояние. И докъто има такива като вас, едва ли ще се подобри..........

Редактирано от Myhito (преглед на промените)

Ех, може ли да си толкова елементарен? Точно ние,тези които не сме, гласували, не сме си  дали доверието, имаме право да критекуваме. А вие които сте си дали доверието   с вашият глас, имате парво да се хванете с две ръце между краката и много силно да се ударите в земята. Дай Боже да Ви дойде поне малко ум в главата. Защото вие с вашия глас им давате тази нелегитимна власт.Схващате ли? Но вие тези които глаДувате, не сте повече от нас обикновенните хора, които ползват главите си  за нещо повече от носене на шапка, за разлика от вас и не желаят по никакъв начин да бъдат съпречастни, да им дадат възможност да се възползват от  тази нелегитимна власт.Защото в крайна сметка трябва да имат най-малко 50+1% за да бъде що годе легитимна тази власт. Да забелязвате нещо подобно? Защото умишлено БКП и нейните филиали СДС,ДПС,РЗС,НДСВ,АТАКА,ДСБ,ВМРО....умишлено са заложели и в конституцията и в манипулативният изборен ЗА-КОН да не съществува подобна възможност. Демократично нали?  Нали се досещаш,че при 50+1% тези всичките комунисти и най-вече масоно-еврейски подлоги няма да ги има. И нито едни избори досега нямаше да могат да минат,защото лумпените, подлогите,слугинажа на номенклатурата които гласуват днес и преди за да запази паничката леща която са му отредили,нямаше да е от никакво значение.Не случайно се увеличава номенклатурния състав на това което вие наричате институции. И назначаването там става  по партиини квоти,същото е в съдебната система, милицията която вие наричате полиция.......  Затова и качеството на съществуване се намира в това незавидно състояние. И докъто има такива като вас, едва ли ще се подобри..........

Не ме мисли мен какъв съм и не ме квалифицирай, ако обичаш, да не взема да се изредя на теб, каквато ми е мръсна устата :D. Освен това с геноцид ли ме заплашваш мен и тези които смяташ че са като мен, или смяташ да чакаш да си измрем от естествена смърт...Така става като човек не е в състояние да си мери приказките...Тези, които не са си дали вота... щото това, или щото онова. Това са просто оправдания за след дъжд, качулка. Имате право да изказвате мнение относно политиките на правителството и да протестирате, за да ги изправите така, както смятате че трябва да бъдат...ако успеете...Добре за вас, макар че знае ли се, дали начина по който желаете да бъдат водени тези политики, е по-добър от този, против който протестирате...Обикновено, тези които протестират, просто не искат "да е така", но не предлагат не само по-добър начин, ами направо нищо не предлагат. Обаче да тръгнете да бутате правителство, което не сте назначили с вота си, или пък не сте попречили да вземе властта, пак чрез правото ви на вот на съответните избори, да се случи...

Не ме мисли мен какъв съм и не ме квалифицирай, ако обичаш, да не взема да се изредя на теб, каквато ми е мръсна устата :D. Освен това с геноцид ли ме заплашваш мен и тези които смяташ че са като мен, или смяташ да чакаш да си измрем от естествена смърт...Така става като човек не е в състояние да си мери приказките...Тези, които не са си дали вота... щото това, или щото онова. Това са просто оправдания за след дъжд, качулка. Имате право да изказвате мнение относно политиките на правителството и да протестирате, за да ги изправите така, както смятате че трябва да бъдат...ако успеете...Добре за вас, макар че знае ли се, дали начина по който желаете да бъдат водени тези политики, е по-добър от този, против който протестирате...Обикновено, тези които протестират, просто не искат "да е така", но не предлагат не само по-добър начин, ами направо нищо не предлагат. Обаче да тръгнете да бутате правителство, което не сте назначили с вота си, или пък не сте попречили да вземе властта, пак чрез правото ви на вот на съответните избори, да се случи...

Боже! Въобще не те мисля теб и себеподобните като теб..... Нещо смислено можеш ли да кажеш или ще ми се оправдаваш,ще шикалкавиш наляво надясно. Не виждам защо се обиждаш след като не можеш да обориш истината такава каквато е. Почвате  да изкревявате нещата. Вие които гласувате имате право да мълчите. Ние които не сме се доверили на тези подлоги и не сме си дали гласът, съгласието си, както искате така го разбирайте, имаме право да критекуваме.

Толкова ли е трудно да асемелирате, осъзнаете това? Ако не сте в състояние да осъзнаете това, не се обиждайте,че сте толкова елементарен,за да не кажа по точна дума която толкова Ви подхожда.........

Редактирано от Myhito (преглед на промените)

Кога ли на редовия българин ще му узрее идеята , че системата (Конституцията) е така наредена щото да осигурява безнаказано и безконтролно грабене от народ и държава ? При това в схема "Гласуваш , не гласуваш - все тая!" . Виж местните избори във Варна - за когото и да гласуваш , все за ТИМ гласуваш ! Да сте чували изобщо за такава партия в НС?. 

Той , народът инстинктивно усеща че е измамен , но какво да направи ?! 

Същото беше и за АЕЦ-а ! Макар темата да беше друга , смисълът беше същия ! Мафията дели "баницата" , а народа гласува ! Ако не беше тъжно , щеше да е голям смях !

И сега с протестите е същото- Запад и Изток отново разпределят баницата , пък КДС кротко си кюта в ъгъла и чака своето - протести , протести....и какво от това ?! Дъвка за народа !

За това народа не гласува !

Вслушайте се в мъдростта на народа и пробвайте да проумеете причините !

Не да търчите подир следствията - ха "против" , ха "за" !

Колко трябва да се обяснява , станалата вече проста формула - Триглавата Мафия БКП - Изток , Запад и КДС още от 9.9.44-та?

Познахте ли ги кои са или още се чудите "Тоя дали е с акъла си?"?

....Протестите са необходими , но на тях като главно искане да бъде поправка на конституцията !....

Иначе умиране има - оттърване няма ! Нито закон ще има , нито пък кой да му пука от него! До второ пришествие....!

Само , че тогава ще видите истинското им лице - можете да сте сигурни че и на кръв ще налитат !

Не както сега ! Полицията ни пазела от самите нас.... ! Божествена комедия !

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Кога ли на редовия българин ще му узрее идеята , че системата (Конституцията) е така наредена щото да осигурява безнаказано и безконтролно грабене от народ и държава ? При това в схема "Гласуваш , не гласуваш - все тая!" . Виж местните избори във Варна - за когото и да гласуваш , все за ТИМ гласуваш ! Да сте чували изобщо за такава партия в НС?. 

...................................................

...................................

Добре, де....не е като да не си прав! Ама какъв е практическият, прагматичен изход....

Добре, де....не е като да не си прав! Ама какъв е практическият, прагматичен изход....

Необходим е лидер и организация с това единствено искане !

По това ще познаете кой милее за народа !

И тогава да бъде подкрепен от всички , от целия (негласуващ) народ с всички сили и средства !

Защото тогава ще стане истински напечено .....! Власт с кръв се взема - с кръв се дава ! Това е тяхното символ верую ! То , по същите причини ни се размина това с танковете през 90-та година....успяха с Конституцията , за какво тогава са им танкове?....В същност така се спазариха .....пак по между си!!!!

Не като сега - бля , бля , бля....!

Хи, хи. 

Комунизъм = Олигархия??? Как се връзва??? Някой май не е ходил на училище!!!

Див капитализъм = Олигархия! Това е доказано в световен план. Крайната десница = Див капитализъм

Вие срещу кого се борите и кой искате да ви управлявя!!!

Я се уточнете и ако не можете , то кажете, че сте си Герберчета бе!!!

Не виждам защо се обиждаш след като не можеш да обориш истината такава каквато е. Почвате  да изкревявате нещата

Първо защото истината не е само една. В зависимост какво е посланието, то за едни хора може да е истина и добро, за други да е истина но зло, за трети лъжа, но добра и така нататък, каквито се сетиш вариации. Не се обиждам, просто ти напомням да внимаващ да пишеш по начин, който да изразява това, което наистина желаеш да ни кажеш, защото определено не се справяш с тази работа. И след като не си в състояние да ни представиш правилно в писмен вид истинският си отговор на нашите коментари...Помисли отново, кой всъщност изкривява нещата.

Хи, хи. 

Комунизъм = Олигархия??? Как се връзва??? Някой май не е ходил на училище!!!

Див капитализъм = Олигархия! Това е доказано в световен план. Крайната десница = Див капитализъм

Вие срещу кого се борите и кой искате да ви управлявя!!!

С горе описаната идея , макар да знаех че е мафиот , гласувах за Боко и компания през 2009-та , както вероятно и повечето други .

С надеждата , че самият той за себе си ще види историческият шанс който му се дава да остане в историята на България !

Със съжаление констатирам , че роденият да пълзи , не може да лети.....! 

В сходна ситуация сега се намира прокурорът Цацаров ! Поне формално държи главите на всички в ръцете си . Но и той не дава "признаци на живот" -  по-му е удобно да си живурка там и да крепи статуквото....пък кой знае?

Аз ли съм гербер? Хах!?  :eek:

Комунизъм ни трябва на нас, но...с Крумови закони към всички, и най-вече към- политици, съдии и банкери! Това са трите тумора, които смучат българина!

Не, имах предвид (за герберите де), че са тези наши съфорумници диво защитаващи своята кауза, че чак  си изпускат нервите когато започнат да спорят.

Когато искаш ПРОМЯНА, но няма алтернатива и да предъвкваш с полвин уста - ми то по  малкото зло е Боко. Та те това не разбирам. Това не е промяна а опит за връщане на ГЕРБ във власта. Само, че имате къса памет. Народа изхвърли ГЕРБ от власта и то чрез общонационален протест - не като сегашния.

И за мафията - кво ви прихвана. Че тя си вееше байрака и по времето на Костов и на Царя, по времето на ГЕРБ и БСП. Що спяхте когато пр. мафията се вихреше и през Боковото правителство. 

И какво значи мафия - дайте определение. Късно е с един замах да я убием. Я, вижте Италия, та те десетилетия не могат да се справят със родната си мафия и олигархия и при това не ги управляват комунисти

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Принципно има малки партии, които никога не са влизали във властта, макар и парламентарно представени..Има и такива които въобще не са влизали в парламента...Вярно, че в някои сравнително нови от тях, има стари муцуни, които са били или просто депутати, или министри, или са били в партии, които са управлявали и са били изгонени, или те сами са ги напуснали...Обаче има и партии, малки партии, които не само не са били в парламента, но никой член на ръководството им , никога не е бил нито депутат, камо ли да е бил управляващ и дори не е и роднина на някой такъв...Като казват някои съфорумци, че нямало алтернативи, явно просто гледат само едрите актьори на сцената и там алтернатива наистина няма. Може би е време да си сложат очилата и да отхвърлят политическото си късогледство.

Принципно има малки партии, които никога не са влизали във властта, макар и парламентарно представени..Има и такива които въобще не са влизали в парламента...

айде нЕма нужда....знам за коя партийка напираш.... :ph34r:  Винкела да си знае мястото....няма я харизмата и дар-словото на Волен!

Принципно има малки партии, които никога не са влизали във властта, макар и парламентарно представени..Има и такива които въобще не са влизали в парламента...Вярно, че в някои сравнително нови от тях, има стари муцуни, които са били или просто депутати, или министри, или са били в партии, които са управлявали и са били изгонени, или те сами са ги напуснали...Обаче има и партии, малки партии, които не само не са били в парламента, но никой член на ръководството им , никога не е бил нито депутат, камо ли да е бил управляващ и дори не е и роднина на някой такъв...Като казват някои съфорумци, че нямало алтернативи, явно просто гледат само едрите актьори на сцената и там алтернатива наистина няма. Може би е време да си сложат очилата и да отхвърлят политическото си късогледство.

То хубаво това за новите - малки партии. Как ще влязат във власта и то с абсолютно мнозинство. Сам казваш - малки. Ще трябва да се докажат, популяризират, а това няма да стане за 1-2 месеца. Тези партии нямат нито ресурса, нито опита, че да се наложат. Тогава остават големите играчи, като ключови са 2-3, които се въртят във щура въртележка. Кво правим тогава???

айде нЕма нужда....знам за коя партийка напираш.... :ph34r:  Винкела да си знае мястото....няма я харизмата и дар-словото на Волен!

За никой не напирам, имам предвид всичките партии, които отговарят на описанието. Има поне 10-такива, които се бяха записали за участието в парламентарните избори(нямам предвид нито такива с винкели, нито с куневици или други дърти муцуни в състава), може би най-важният критерий за избора ви, трябва да е партия чието ръководство не познавате поименно  от черните хроники на медиите, или от статии в по-жълтите пейпъри :D, нали имате глави на раменете си и можете да мислите, защо чакате някой да ви посочи конкретна партия?

То хубаво това за новите - малки партии. Как ще влязат във власта и то с абсолютно мнозинство. Сам казваш - малки. Ще трябва да се докажат, популяризират, а това няма да стане за 1-2 месеца. Тези партии нямат нито ресурса, нито опита, че да се наложат. Тогава остават големите играчи, като ключови са 2-3, които се въртят във щура въртележка. Кво правим тогава???

Как ще влязат във властта? Това ли ти е проблема. Би дал гласа си единствено за партия, за която си сигурен че ще управлява?! С каква цел,  за да търсиш после да просиш от тях нещо, с оправданието че си гласувал за тях?...Именно този начин на мислене...Желанието да "хвърлят" на сигурно, на тези които все пак участват във вота, чупи възможността да влезе алтернативна партия. Защото всички залагат на сигурното...За да не им се изгубел гласа, защото си правят тънки сметки. Защото някои от тях гласуват за продължаване на предишното управление, за да си опазят топлите работни местенца, най-вече в администрацията, но и на други държавни служби, с идеята че ако властта която ги е назначила падне, ще се окажат безработни...Други гласуват, именно за да влезе някоя от "другите" големи партии, надявайки се да омете част от администрацията, или от другите служители, за да има шанса те да заемат въпросните топли работни места...Разбира се, това е тщеславието най-вече на дребн(ав)ите гласоподаватели, те гласуват, но по сметка..Не желаят да рискуват с партия, която няма шанс и, именно по този начин, поради този им отказ да рискуват, никоя от малките партии няма шанс.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.