Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Я да видим какъв е рейтинга на правителството на Орешарски. Що ли при избори, ако те се случат днес, то БСП за сега е първа пъртия.

Ок. Тогава що мъчи народа. Нека да постъпи мъжки и да подаде оставка, тогава може и да започнем да го уважаваме :)

Оставка!

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чукча писател, не читател. А защо да чете назад в тази и в другите теми. Това е въпрос само на култура и липса на мързел. Лозунгите напред новий колежке, и нема се пуашиш :D

Чукча писател, не читател. А защо да чете назад в тази и в другите теми. Това е въпрос само на култура и липса на мързел. Лозунгите напред новий колежке, и нема се пуашиш :D

Прав си.

Изказванията и приличат на copy/paste  от някоя политическа реч :) Нищо конкретно ,и изместване на фокуса от важното. Или това са инструкциите какво да пише в този форум :)

Това е въпрос само на култура и липса на мързел.

Това или е за бисерите,или аз нещо не рабирам :)

Ок. Тогава що мъчи народа. Нека да постъпи мъжки и да подаде оставка, тогава може и да започнем да го уважаваме :)

Оставка!

Защото го е шубе да не изпусне кокала.Ако не го беше страх,щеше да отиде на още едни избори,и ако спечелят честно,тогава хората са си ги избрали,и няма да има повод за мрънкане.

Орешарски може да постъпва "мъжки" само срещу учителските стачки от предния му мандат,където се видя що за стока е ...,

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Аз за какво нееднократно се предлагам за диктатор. Партия не ми е нужна. Само ме изберете :D

Ако ще ви избираме,уважаеми,тогава ще сте електор.

По-добре диктатор...

Ако ще ви избираме,уважаеми,тогава ще сте електор.

По-добре диктатор...

Само първият(и единствен) път, ще се наложи да ме изберете. Защото нямам възможностите сам да се настаня на нужната позиция :D

Само първият(и единствен) път, ще се наложи да ме изберете. Защото нямам възможностите сам да се настаня на нужната позиция :D

И ще ти ядем всички от меда. :lick lips:

И ще ти ядем всички от меда. :lick lips:

Определено възраждането на пчеларството и в професионален не само в любителски вариант и, забраната за употреба на някои видове наложили се отново(почти нелегално, в това число и като начин на прилагане) типове препарати за растителна защита, биха били една от целите, които ще следвам. Бутането на бетонните заграждения на Черноморието ще е друга от целите, както и вътворяването на виновниците за превръщането на прекрасните ни курортни селища в бетонни площадки, където им е мястото :D

Защото го е шубе да не изпусне кокала.Ако не го беше страх,щеше да отиде на още едни избори,и ако спечелят честно,тогава хората са си ги избрали,и няма да има повод за мрънкане.

Що си мислите,че Орешарски управлява страната?

А кой е казал ,че така си мислим ? Това,че визирам Орешарски означава,че става дума за трите партии + олигарсите зад тях.

Това го коментираме в 2 теми с достатъчно постове в тях ,че и слепите,и глухите да разберат ,че Орешарски ,както и СерГей Станишев ,и Местан са кукли на конци.Добре дошъл в темата :)

Вашингтон (т.е. масоните) управлява България....от 24 години!  :mad:

А Тел Авив управляваше тях, хм, макар сега столицата да е Йешусалем, чудя се дали управлението на пролетният град не продължава и дали там все още не е (неофициално) центъра на владеенето на USA пуделите :D

Би било добре ако беше така и ако бяхме колония на САЩ, но уви...упправляват ни некадърници .

мисля че не са толкова никадърни а направо гении, всичко се прави целенасочено, целенасочено как да се открадне максимално много

ми с Офци как няма да са гении

Би било добре ако беше така и ако бяхме колония на САЩ, но уви...упправляват ни некадърници .

Я малко да обясниш на прос чиляк кат` мен кое му е убавото на САЩъ? Че и да сме му се натискали да сме колония?! Нямаш собствено жилище. Демек наемен роб. Бачкаш като луд. Мацаш бургери и стекове. Затлъстяваш и ритваш камбаната, преди да си успял да си направиш по-прилично ниво на здравна застраховка, от ранга на такова, в което дофторите те лекуват като човек, и си в сравнително луксозна обстановка, че дори и в собствена болнична стая.

Тия сороси днес голям напън дадоха...за последно! Туй ше е то, за тия бастуни!

Тия сороси днес голям напън дадоха...за последно! Туй ше е то, за тия бастуни!

Ти ли беше тоя ,който претендираше за респект ,щото си бил по-възрастен от мен ?

Очевидно ти трябват още доста годинки ,да ти се отворят очичките чичка ...  :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ти ли беше тоя ,който претендираше за респект ,щото си бил по-възрастен от мен ?

Очевидно ти трябват още доста годинки ,да ти се отворят очичките чичка ...  :)

като заговори за очички....ще трябва да си поразтъркаш хубаво розовите очилца на реаниматорския-сороиден блок! За боко тиквата не говоря- той отдавна е бита карта! 

За боко тиквата не говоря- той отдавна е бита карта! 

Скрито асо по-скоро. Много зависи обаче, дали, как и кога ще го изиграят. Ако объркат нещо може  и асото да се окаже със слаба позиция.

Яууу, хи, хи, хи, хиии!

Кво стана бе? Не пада ли правителството? Ха, ха, ха!

Няма да паднеее!!!! Орешарски ще да е!

Яууу, хи, хи, хи, хиии!

Кво стана бе? Не пада ли правителството? Ха, ха, ха!

Няма да паднеее!!!! Орешарски ще да е!

Още малко....като натрупа и закове на минус 10 ще се кротнат!

Бах мааму....сега като си помисля.... колко парА се хвърли за 6 месеца, за да се свали правителство! Не е истина! Тц, тц,....

Последният импулс, който наблюдаваме през последните дни, се дължи на много дълбокият ход Доган- да изгони Бисеров, и така да държи в постоянен шах и напрежение БСП и стратегически да подготви едно бъдещо управление на ГЕРБ и ДПС!

ДПС ще скъса със столетницата....това е последното им общо правителство! Който иска може да се басираме! 

"Нема такава държава"

Тая пикла не е уред или е дрогирана! Що се е фанала за пейката?!?  :ohmy:  Ама е полицаите са ни едни..."меки китки".... 

Мислиш ли, че ако пред Бундестага или пред белия дом, се събере такава подивяла паплач, каквато беше снощи, полицията ще стои (както нашата) и ще "пази" пасивно??? Мислиш ли, че тая кифла някой ще си играе да я влачи със пейката, само и само за да запази "мирният протест"? Мислиш ли?

Тая пикла не е уред или е дрогирана! Що се е фанала за пейката?!?  :ohmy:  Ама е полицаите са ни едни..."меки китки".... 

Мислиш ли, че ако пред Бундестага или пред белия дом, се събере такава подивяла паплач, каквато беше снощи, полицията ще стои (както нашата) и ще "пази" пасивно??? Мислиш ли, че тая кифла някой ще си играе да я влачи със пейката, само и само за да запази "мирният протест"? Мислиш ли?

Недей така, че виж как ме насоли колегата, за едно доста по-леко изказване. Вече съм почти убеден че и maxim4o влага капитал заедно с Боко за смяна на настоящата мафия в парламента и министерския съвет с удобната нему част на ламята. Може би, Орешаркски, наМестан, о`Болен и сие,  са му вгорчили бизнеса в Перник :)

........

Ponti, голям смешнек си баце. Ако си прочетеш постовете, то сам ще се изплашиш. Редко са такива м...............и като теб.

Като чета  някои постове на безсилни люде, защитаващи ГЕРБ, ми става някак трагикомично. Трагичното  и смешно.

Ponti, баце, проумей го най накрая - ГЕРБ никога вече няма да управлява, а Орешарски ще си изкара мандата. Вервай ми!!!! 

Редактирано от algor (преглед на промените)

Ponti, голям смешнек си баце. Ако си прочетеш постовете, то сам ще се изплашиш. Редко са такива м...............и като теб.

Като чета  някои постове на безсилни люде, защитаващи ГЕРБ, ми става някак трагикомично. Трагичното  и смешно.

Ponti, баце, проумей го най накрая - ГЕРБ никога вече няма да управлява, а Орешарски ще си изкара мандата. Вервай ми!!!! 

Кой защитава Тиквата, палячо смешен? Вземи си почини малко. Тъпо добиче си, ако си мислиш, че народа по улицата (малкото останали грамотни в тази скапана държава" иска Боко тиквата. Мразим и него и твоите господари. Станишев няма да ти даде повече от обещаното за драскането през деня. Повръща ми се от такива роби на комунистите като тебе. Ако имаше деца, би ти пукало, а ако имаш си уникален ******.

"Няма такава държава. РУМЕН ГЕЧЕВ, министър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов, който е пряко отговорен за ФАЛИТА на държавата, се изказва в Парламента и чертае планове за БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА? WTF? Хора, събудете се. Забравихте ли Виденовата зима? Извършва се чудовищна подмяна на европейския път на страната ни. Да ги измитаме, докато не са нанесли непоправими щети на България."

http://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.