Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Кратко и ясно: Въже за герберите.

Вижте им интервютата. Лее се кръв по улиците, а те насъскват хората скрити вътре в парламента като мишки..

Тия и в гроба няма да осъзная, че няма повече да са на власт, ще трябва и облъчените им деца да ги последват. Нищо не мразя повече от герберската мафия, която унищожава обществото и хората час по час. Озлобихте ни.  Бих пчонал от неадекватника Ponti заради такива уроди обществото е разделено. Сигурен съм че и пари не взима, за да драска небивалици по форумите. Това е още по-притеснително с какви шизофреници съжителстваме в тая държава.

Ponti, мрази и гербаджиите, които са разклонение на червената мафия. Смешен си с това пунтиране тип "имам две мозъчни клетки и умея само да повтарям като папагал, защото Станишко ми плаща".

Като всеки типичен комунист си, пич: Ниско креативен в малоумната си порпаганда, но упорит като добиче.

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ponti, мрази и гербаджиите, които са разклонение на червената мафия. Смешен си с това пунтиране тип "имам две мозъчни клетки и умея само да повтарям като папагал, защото Станишко ми плаща".

Като всеки типичен комунист си, пич: Ниско креативен в малоумната си порпаганда, но упорит като добиче.

Бре пребих се да си търся парите днес, но... Няма ги бе. Ти да не знаеш нещо по въпроса, а?

Твоя изказ е типично копиране на поведението и изказа на вашия вожд Б.Борисов и компания. При комунистите простотията и олигофренията поне я няма, но ако рекът пак си ти режат зелката ,образно казано!

Капиш!!!!!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Боя се, че ще бъдат заплатени от нас - в. "СЕГА" Прегледайте цялата статия, ако имате време.

Заради актуализацията на бюджета Орешарски манипулира данните за ДДС
За политически цели дължимият от държавата данък мистериозно нарасна с над 400 млн. лв.

Премиерът Пламен Орешарски прибягна до явна манипулация на данни в опит да докаже нуждата от актуализация на бюджет 2013. Пред парламента Орешарски представи некоректна справка за размера на ДДС, според която дължимият от държавата данък към бизнеса към края на юни възлиза на рекордните 776 млн. лв. Преди броени дни финансовото министерство обяви, че към същата дата невъзстановеният ДДС е 315 млн. лв. Експертите са категорични, че това е поредната политическа спекулация за финансовото състояние на държавата.

Каква спекулация? Предното правителство не връщаше ДДС, за да закърпи дупките в бюджета. Служебното върна ДДС и къде е Дянков сега да даде обяснение за тия пари, които явно не е предвиждал; да връща тая година? Айде стига глупости, че много хора като мен си патиха заради политиката на ГЕРБ за неплащане на ДДС! Добре че бе служебният кабинет, та да оправи тия неща. А знаете ли колко изостанахме назад в заплатите заради забавеното ДДС и как за по-малко от месец след връщане на ДДС си взехме всичко обратно? Не знаете? Ами не цитирайте глупави и манипулативни статии, заради които се разхождат разни лумпени по улиците нощем!

То да се дрънка само е лесно, но не и да се мисли!

Имаме споразумения с ЕС за подпомагане и интерграция на молцинствата / ромите - май новото прравителство е виновно за това и членството ни в ЕС предполагам :giggle1:

И какво разправяте - пенсионерите не са хора а комунисти. Искренно се надявам след идването отново на власт на спасителя Боко, вашите близки, които са пенсионери да станат още по - големи мизерници След такива писания и разсъждения не мога да ви пожелая друго. :no-no:

Срамно и жалко е човек да чете подобни постове. А се твърди, че новите реформатори били младите, интелигенцията, бъдещето :shock11:

.....Какво го топли баща ми (който е пенсионер), че ще вдигнат пенсиите с 5 лв да кажем? Ща си купи един хляб ли, що ли? А ВАЩИТЕ хора окрадоха парите за пенсии, така че айде моля... И да, понеже на мен всеки месец ми удържат 400 лв, с които плащам пенсии и издържам роми, имам право да се възмущавам!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Ами не цитирайте глупави и манипулативни статии, заради които се разхождат разни лумпени по улиците нощем!

Ти подкрепяш актуализацията, тъй ли? Както и да е. Спорът е безпредметен при създалата се ситуация. Не виждам след снощи как това правителство и парламент могат да управляват нормално. Не че досега успяваха, но снощи направиха поредната погрешна стъпка. Вече затънаха напълно. Всички за теб са лумпени - не само протестиращите, а и журналистите от всички телевизии, които снимаха снощи - БНТ, БТВ, НоваТв и така нататък. Просто на кадрите се вижда достатъчно. ТУК напр.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Кратко и ясно: Въже за герберите.

Вижте им интервютата. Лее се кръв по улиците, а те насъскват хората скрити вътре в парламента като мишки..

Тия и в гроба няма да осъзная, че няма повече да са на власт, ще трябва и облъчените им деца да ги последват. Нищо не мразя повече от герберската мафия, която унищожава обществото и хората час по час. Озлобихте ни.  Бих пчонал от неадекватника Ponti заради такива уроди обществото е разделено. Сигурен съм че и пари не взима, за да драска небивалици по форумите. Това е още по-притеснително с какви шизофреници съжителстваме в тая държава.

Ти си 100% платен драскач :) Използваш всички похвати на провокаторите,и с тоя пост го доказваш за пореден път :)

около всичко това само ДПС остава без компромат всички БСП/ГЕРБ/АТАКА а ДПС нещо много съмнително http://frognews.bg/news_56963/?utm_source=flip.bg

Всички провалени назначения не са ли от именно от ДПС ?

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ти си 100% платен драскач :) Използваш всички похвати на провокаторите,и с тоя пост го доказваш за пореден път :)

Аз съм драскач и защитавам моята позиция. Ти си същия драскач, но защитаващ своята позиция Лошо няма и е хубаво, че не всички пеем една и съща песен. Ще стане много лошо ако запеем дружна песен в един глес.

И още - по спокойно , нещо нервите ви взеха да не издържат. Ще се поболеете бе!!! :)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Аз съм драскач и защитавам моята позиция. Ти си същия драскач, но защитаващ своята позиция Лошо няма и е хубаво, че не всички пеем една и съща песен. Ще стане много лошо ако запеем дружна песен в един глес.

И още - по спокойно , нещо нервите ви взеха да не издържат. Ще се поболеете бе!!! :)

Да, аз съм малоумния в случая и то не задруго, а защото вярвам че тая тъпа държава може да бъде оправена, и съм още по-малоумен че не съм хванал пътя към Англия... Обаче, колега, аз за разлика от теб помня 1996-97 и за разлика от теб не ми плащат да пиша глупости по форумите....

Ти подкрепяш актуализацията, тъй ли? Както и да е. Спорът е безпредметен при създалата се ситуация. Не виждам след снощи как това правителство и парламент могат да управляват нормално. Не че досега успяваха, но снощи направиха поредната погрешна стъпка. Вече затънаха напълно. Всички за теб са лумпени - не само протестиращите, а и журналистите от всички телевизии, които снимаха снощи - БНТ, БТВ, НоваТв и така нататък. Просто на кадрите се вижда достатъчно. ТУК напр.

Бау :) Ама че изказване. Аз казах, че Дянков и след него Борисов лъжат. Бюджета не е такъв, какъвто ни го представят.  А за лумпените имах предвид точно определени дрогирани и ненормални пишлемета. Ясно е, че много хора ще отидат с чисти чувства, но не и посред нощите. Освен ако наистина не искат да стане търкал или просто да гледат сеир. 

Да, аз съм малоумния в случая и то не задруго, а защото вярвам че тая тъпа държава може да бъде оправена, и съм още по-малоумен че не съм хванал пътя към Англия... Обаче, колега, аз за разлика от теб помня 1996-97 и за разлика от теб не ми плащат да пиша глупости по форумите....

Ами кво чакаш, бегом към Англия! Какво помниш от 96-97? Аз например помня, че полицията предварително затваряше кръстовище във Варна, за да седнат на седянка 20 студента. Аз също бях такъв и за щастие, нито един от моите колеги не участваше в подобни идиотщини. Имаше един мой градски, който направо бе срам за града ми. Та само той ни навиваше да протестираме. Срещу какво да протестираме бе? Срещу това, да ни вземат и малкото останали пари в банките тогава, както и стана?  И сега ли искате да ви ошушкат до дупка ония с дебелите вратове като Пеевски?

Ти подкрепяш актуализацията, тъй ли? 

Само един бърз въпрос. Преди време за референдума за проекта Белене, то никой не можеше да изрази ясно мнение / становище по въпроса защото тематиката била сложна и не била за обикновения човек. Тогава и Боко удари с юмрук 3 пъти по масата и каза три пъти Не.

Странно как хората малко по - късно взеха да разбират от държавни дела, актуализации на бюджет. Това не е ли сложна тематика която  е нразбираема за обикновения човек?

Бау :) Ама че изказване. Аз казах, че Дянков и след него Борисов лъжат. Бюджета не е такъв, какъвто ни го представят.  А за лумпените имах предвид точно определени дрогирани и ненормални пишлемета. Ясно е, че много хора ще отидат с чисти чувства, но не и посред нощите. Освен ако наистина не искат да стане търкал или просто да гледат сеир. 

Ами кво чакаш, бегом към Англия! Какво помниш от 96-97? Аз например помня, че полицията предварително затваряше кръстовище във Варна, за да седнат на седянка 20 студента. Аз също бях такъв и за щастие, нито един от моите колеги не участваше в подобни идиотщини. Имаше един мой градски, който направо бе срам за града ми. Та само той ни навиваше да протестираме. Срещу какво да протестираме бе? Срещу това, да ни вземат и малкото останали пари в банките тогава, както и стана?  И сега ли искате да ви ошушкат до дупка ония с дебелите вратове като Пеевски?

Ами помня че влязох в казармата с влог равняващ се на 9000$, а се уволник с пари за едни маратонки Converse.... Това благодарение на любимата ти партия...

Редактирано от Cherniyat_oven (преглед на промените)

Бау :) Ама че изказване. Аз казах, че Дянков и след него Борисов лъжат. Бюджета не е такъв, какъвто ни го представят.

Mи, то и Орешарски лъже като на няколко пъти дава различни стойности и се аргументира по различен начин. Инак за лумпените. Повечето, които останаха снощи не са били дрогирани и други подобни. В такива ситуации е много объркано. Хората са преуморени, изнервени и превъзбудени. Достатъчно е малка група провокатори, за да стане сбиване, както беше навремето с "щурмуването" на НС.

Само един бърз въпрос. Преди време за референдума за проекта Белене, то никой не можеше да изрази ясно мнение / становище по въпроса защото тематиката била сложна и не била за обикновения човек. Тогава и Боко удари с юмрук 3 пъти по масата и каза три пъти Не.

Странно как хората малко по - късно взеха да разбират от държавни дела, актуализации на бюджет. Това не е ли сложна тематика която  е нразбираема за обикновения човек?

Да, принципно е така, разбира се.

Ами помня че влязох в казармата с влог равняващ се на 9000$, а се уволник с пари за едни маратонки Converse.... Това благодарение на любимата ти партия...

Хм. Моята любима партия е БНРП. Аз тая нощ казах, че ми се ще и аз да хвърлям камъни и по едните и по другите. Демек и по депутатите и по неориентираните, вероятно много безработни и много неуспели младежи и не само младежи. Обаче ако всичко ставаше с юмруци, аз ги имам. да, ама не става. както не става и с отрицание и плюене. Наистина понякога човек изперква, но чак пък павета да хвърля по тълпата...А нали не мислиш, че паветата са хвърляни по автобуса? Та те нараниха едно момиче, което само каза снощи, че е ударено в главата от предмет. Е, как одобрявате тия напушени лайнета? Сори, но за мен не е нормално човек да хвърля павета по свои хора! Сега полиуцията трябва да направи следното. Да прегледа записите, да локализира тия, които хвърлят павета и да бъдат обвинени в опит за убийство, както обвиниха Енимехмедов! Каква е разликата между Енимехмедов и тия педалчета? А? Айде отговорете ми!

а задавал ли си въпроса защо има толкова безработни младежи

влез в една държавна институция, и поогледай персонала и особенно тези които са затворени по стаичките и ще установиш че голяма част от тези са изкуфели бабички като теза които протестират за Орешарски все пак взимат пенсии да освободят място на млад кадър, а пък те си натискат парцалите докато мърдат

Не е това. Аз като младеж, също бях безработен, а работата и заплатите бяха по-малки. Не знам с какво се занимаваш, но аз съм в производството и тук в момента има огромна липса на хора. наеха няколко 18-20 годишни младежи, но просто на никой не му се работи. Малко се задържат. А и тия дето се задържат, го правят с цел да напуснат. Примерно за да следват. Говорих с едно момче за заплатите и разбрах от него, че ще е предоволен на 500 лева. Хм. А тук на неговото място взимаха 800-900. Не, проблемът не са старите кадри. При нас ги изритаха всички. Някои от тях дори загинаха при трудови злополуки. Не е проблем това, че работниците са пред пенсия. Те дори вършат много повече работа от един младеж, въпреки възрастта си. До човек е и тук годинките нямат значение. Аз винаги съм бил защитник на това, хората да се усъвършенстват и едновременно с това да се вдигат заплатите им. да де, ама аз съм работник. Работодателят мисли по друг начин - вземаме прости хора без образование, не им плащаме  и каквото остане, в нашия джоб. За него ако има начин да няма работници и паарите да текат, ще е най-добре. Ето това е проблема, а не старите кадри. Все пак тия стари кадри са се усъвършенствали през годините и на практика са по-полезни от новоизлюпени младежи. И аз съм бил младеж и сигурно още съм :P

И ти си "писатетл" (драскач), а не читател.

Тогава при референдума и сега имаме производство на електричество, което се чудим кой да го купува, в БГ няма индустрия и пазар. А какво става плюс Белене?

Бюджета ако си следил изказванията, да си видял че планираните приходи до сега се изпълняват и няма нужда от актуализация.

И допълнително

Това не е първият опит на Министерството на финансите в правителството на Орешарски да манипулира информацията в своя полза. В началото на юли то публикува съобщение за приключилата мисия на МВФ, в което скри най-важната част от информацията – че МВФ смята бюджетът за изпълним без актуализация

http://noresharski.com/ministerstvoto-na-finansite-l-zhe-za-provalen-auktsion-na-dtsk/

Тук и на други места, се навъдиха  много драскачи, начело с другарката Дърева

Редактирано от nikval (преглед на промените)

И ти си "писатетл" (драскач), а не читател.

Тогава при референдума и сега имаме производство на електричество, което се чудим кой да го купува, в БГ няма индустрия и пазар. А какво става плюс Белене?

Бюджета ако си следил изказванията, да си видял че планираните приходите до сега се изпълняват и няма нужда от актуализация.

И допълнително

http://noresharski.com/ministerstvoto-na-finansite-l-zhe-za-provalen-auktsion-na-dtsk/

Тук и на други места, се навъдиха  много драскачи, начело с другарката Дърева

Ти не чети бе човек??  Но, наистина българина е специалист по всичко. Разбира от бюджет, от ядрена енергетика, от авиация , корабоплаване, шмъркане на дрога от пиянство, от хулиганство. Само дето не разбира от това което трябва да разбира. Който и да дойде на власт с такива псевдо разбирачи и дрънкачи нищо няма да успее да направи

А коя беше другарката Дърева???

Ти не чети бе човек??  Но, наистина българина е специалист по всичко. Разбира от бюджет, от ядрена енергетика, от авиация , корабоплаване, шмъркане на дрога от пиянство, от хулиганство. Само дето не разбира от това което трябва да разбира. Който и да дойде на власт с такива псевдо разбирачи и дрънкачи нищо няма да успее да направи

А коя беше другарката Дърева???

Времето над страната ще бъде слънчево и почти тихо, съобщиха от НИМХ.

Температурите ще се повишат още и преобладаващите максимални ще бъдат между 30° и 35°. Над планините ще бъде слънчево, след обяд над билата с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър.

По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще духа слаб вятър от изток-североизток.

Максималните температури на въздуха ще бъдат около 28°-32°. Температурата на морската вода е около 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1120132

Другарката Дърева, упорито се опитват да ни вмени, че няма проблем да управляват една част от олигархията, но Е проблем когато друга част се опитва да се възползва от протестие.

Другарката Дърева също си противоречи.  

Другарката Дърева, упорито се опитват да ни вмени, че

няма проблем да управляват една част от олигархията, но Е проблем когато друга част се опитва да се възползва от протестие.

Другарката Дърева също си противоречи.

На 24. Юни 2013 във весник Дума, другарката Дърева изказва позиция сас заглавие

Бунтът на ситите

Забележете, не на олигархията, а на ситите

Ето и част от него

Те извират в юнската жега из своите офиси, бюра, дирекции, фондации, агенции и администрации, прииждат към площада с музика и барабани, с кларинети, тимпани, латерни, флигорни, тромбони, тръби, тъпани и вувузели, с ролери, скейтбордове, колела, кучета, бебета. Все гении, таланти, оратори, оператори, агитатори, фабриканти, писатели, тук-таме генерали, поети, съдържатели на локали, музиканти, програмисти, артисти и всякакви пиар специалисти.

На 10.07.2013 другарката Дърева дава интурвю за 24 часа.

На въпроса

- Протестите против правителството и протестите в негова подкрепа все повече се ожесточават. Докъде ще стигне това противоборство?

другарката Дърева отговаря

- Не хората се ожесточават, ожесточава се противопоставянето на една част от олигархията срещу друга част от олигархията.

Та да запитам другарката Дърева, кой в крайна сметка протестира и се противопоставя, олигархията на олигархията или ситите на ...? 

А може би ситата олигархия срещу

изоставени, грабени, унижавани, мачкани, смачкани, безгласни, безвластни, мизерни, без капка надежда, без утре и днес, потресени, погнусени, презрени.

олигархия

Последните чершафи писани отдругарката Дърева, подсказват за някакъв творчески запек.

И вижте колко е критична към своята партия.

-Каквото и да се случи, БСП трябва да се възвърне към себе си

Понеже съм малък, 34 г. и нямам много спомени от преди, искам да запитам отново другарката Дърева

Кое себе си на БСП, преди или след 89 г.?

Не е това. Аз като младеж, също бях безработен, а работата и заплатите бяха по-малки. Не знам с какво се занимаваш, но аз съм в производството и тук в момента има огромна липса на хора. наеха няколко 18-20 годишни младежи, но просто на никой не му се работи. Малко се задържат. А и тия дето се задържат, го правят с цел да напуснат. Примерно за да следват. Говорих с едно момче за заплатите и разбрах от него, че ще е предоволен на 500 лева. Хм. А тук на неговото място взимаха 800-900. Не, проблемът не са старите кадри. При нас ги изритаха всички. Някои от тях дори загинаха при трудови злополуки. Не е проблем това, че работниците са пред пенсия. Те дори вършат много повече работа от един младеж, въпреки възрастта си. До човек е и тук годинките нямат значение. Аз винаги съм бил защитник на това, хората да се усъвършенстват и едновременно с това да се вдигат заплатите им. да де, ама аз съм работник. Работодателят мисли по друг начин - вземаме прости хора без образование, не им плащаме  и каквото остане, в нашия джоб. За него ако има начин да няма работници и паарите да текат, ще е най-добре. Ето това е проблема, а не старите кадри. Все пак тия стари кадри са се усъвършенствали през годините и на практика са по-полезни от новоизлюпени младежи. И аз съм бил младеж и сигурно още съм :P

А иначе всички знаем ,че днешните млади искат да са гангстери и тарикати,и това е друга тема.Има пре-достатъчно ,които искат да работят,но за съжаление ,по-добрият избор е да емигрират.

Това удебеленото малко не го разбрах :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

- Протестите против правителството и протестите в негова подкрепа все повече се ожесточават. Докъде ще стигне това противоборство?

Ако имаме много късмет, до край на робовладелския строй...

Ако имаме много късмет, до край на робовладелския строй...

При съотношение поне 50 към 1 между гореспоменатите 2 групи, е ясно до къде ще стигне. Ама "робовладелският строй" няма да свърши през нашето поколение,sliderum.

При съотношение поне 50 към 1 между гореспоменатите 2 групи, е ясно до къде ще стигне. Ама "робовладелският строй" няма да свърши през нашето поколение,sliderum.

Никога не казвай никога и не отлагай това което може да се избегне чрез отлагане. Може съвсем скоро, някой астероид от съответната тема в мистичната секция да падне....

А иначе всички знаем ,че днешните млади искат да са гангстери и тарикати,и това е друга тема.Има пре-достатъчно ,които искат да работят,но за съжаление ,по-добрият избор е да емигрират.

Това удебеленото малко не го разбрах :)

Имах предвид, че човека остава, за да събере парички за следването ;)

Хм. Моята любима партия е БНРП. Аз тая нощ казах, че ми се ще и аз да хвърлям камъни и по едните и по другите. Демек и по депутатите и по неориентираните, вероятно много безработни и много неуспели младежи и не само младежи. Обаче ако всичко ставаше с юмруци, аз ги имам. да, ама не става. както не става и с отрицание и плюене. Наистина понякога човек изперква, но чак пък павета да хвърля по тълпата...А нали не мислиш, че паветата са хвърляни по автобуса? Та те нараниха едно момиче, което само каза снощи, че е ударено в главата от предмет. Е, как одобрявате тия напушени лайнета? Сори, но за мен не е нормално човек да хвърля павета по свои хора! Сега полиуцията трябва да направи следното. Да прегледа записите, да локализира тия, които хвърлят павета и да бъдат обвинени в опит за убийство, както обвиниха Енимехмедов! Каква е разликата между Енимехмедов и тия педалчета? А? Айде отговорете ми!

Пич, там бяха мои колеги. Хора с образование, с добре платена работа (в пъти повече от мен) и те ядоха бой... Само ще постна техни неща от ФБ, но без имената:

(оператор)
Станишев каза, че полицаите са си свършили перфектно работата. С голи ръце.-палките явно са някакъв 6-ти пръст или уродлив израстък?! Вътрешният пък каза, че полицаят, който удари обектива на камерата ми всъщност не е искал да направи това!- да де, подхлъзнал се е, само дето 4-и пъти се подхлъзна! Абе господа, аз на очите си ли да вярвам или на глупостите, които говорите?! То бива наглост, но това на нищо не прилича!

(журналист)

Палките по гърба на Валентин Грънчаров от "Дарик" радио, юмруците в бъбреците ми, ударите в ребрата на оператора Борислав Мавров от bTV ги няма написани тук, но те са ФАКТ! Видях и ги усетих от първо лице. Няма ги написани, защото освен нас още доста репортери, оператори и фотографи бяха блъскани, удряни и обиждани от жандармерия и полиция снощи. Винаги съм бил защитник на органите на реда по време на подобен тип сцени у нас (протести, футболни мачове и т.н.) Този път ме е гнус и срам, че това е моята полиция и моите служители на реда! Съжалявам, че вашите началници са още по-озверели от самите оперативни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.