Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Аз съм си слагал на какви ли не психопати имена, включително на случайно попаднали пред погледа ми реклами на интернет пакет :)Но най-големия психопат е bildera_ така,че Сидеров не може ме уплаши  :P В крайна сметка на мястото на един психопат е най-добре да отиде още по-голям психопат. А и вече имам годинките за президент. Кога не сте си патили от психопати, та сега от мен да се плашите? Няма страшно, ножа е дървен, макар да влиза надълбоко. 

Ми тургай на Ханибал Лектър или Сергей Станишев тогава (психопат човекоядец vs психопат безработен гей) ;)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми тургай на Ханибал Лектър или Сергей Станишев тогава (психопат човекоядец vs психопат безработен гей) ;)

Колкото и да ти се възрадвам, не раздавай квалификации, които не можеш да докажеш, щото са в категорията на клеветите.

А миналата месец бях по Търновско, а преди месец-два в Плевенско, ами голяма мизерия, само манговци скитат по улиците - как няма да спечелят червените - само мангусти и пенсионери са останали.

Тука излъга! Търново е най-развитият град централна северна България! Неслучайно преброяването през 2011, показа, че именно Търново е единственият провинциален град, който има увеличение на насалението! Това за какво ти говори... всичко от северна България отива в Търново!

Тука излъга! Търново е най-развитият град централна северна България! Неслучайно преброяването през 2011, показа, че именно Търново е единственият провинциален град, който има увеличение на насалението! Това за какво ти говори... всичко от северна България отива в Търново!

Аз обикновено минавам само по околвръстното. Та вие един свестен площад нямате за митинг :P

И тук прираста е двоен - аз работя и ям за двама.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

И аз се възхищавам на "овена" - на простотията! 

С това до тук 

Днес за малко гледах дебатите по актуализация на бюджета. Гледах , гледах и щях по едно време да падна от стола!?!? Защо ли:

Принципно ГЕРБ се обявиха против актуализацията на бюджета, но не щеш ли Тотьо Младенов се изцепи с невероятно предложение което беше почти веднага коментирано като " А може и да сме съгласни, ма и ние не знаем" Страшен парадокс :shock11:

Напротив, не излъгах. Казах "В Търновско", сега конкретно в село Димча... Супер запуснат край, само мангусти се шляят по улиците. В самото Търново не знам какво е положението.

При моите хора е такова:

Публикувано изображение

И аз се възхищавам на "овена" - на простотията! 

С това до тук 

Днес за малко гледах дебатите по актуализация на бюджета. Гледах , гледах и щях по едно време да падна от стола!?!? Защо ли:

Принципно ГЕРБ се обявиха против актуализацията на бюджета, но не щеш ли Тотьо Младенов се изцепи с невероятно предложение което беше почти веднага коментирано като " А може и да сме съгласни, ма и ние не знаем" Страшен парадокс :shock11:

Толкова си неориентиран, че няма накъде повече. Ай със здраве, дреме ми за мнението на шушумига като теб!

ИСКАМ ДОБРОВОЛЕН БАН ЗА МЕН!

Напротив, не излъгах. Казах "В Търновско", сега конкретно в село Димча... Супер запуснат край, само мангусти се шляят по улиците. В самото Търново не знам какво е положението.

При моите хора е такова:

Публикувано изображение

Толкова си неориентиран, че няма накъде повече. Ай със здраве, дреме ми за мнението на шушумига като теб!

ИСКАМ ДОБРОВОЛЕН БАН ЗА МЕН!

Не мисили, че ще падна толкова ниско, че да те репликирам. И вчера писах - нека тези които четът постовете да преценят кой какъв е !

И какво искаш да покажеш с тази снимка. Че някои от улиците на моя град са в пъти по - лъскави и красиви, но това не значи нищо. Ще използвами друг твой пост в който казваш, че каквото и да се случи в твоя град, то там хората никога не протестират. Аз също мислех същото за моя град, но явно на хората им е нужен основателен повод. На предните протести хората намериха основателен повод и излязоха на протест . Днес явно хората от моя край явно не намират повод за протести. 

Като гледах днес дебатите по актуализация на бюджета, то останах с някакво чувство, че може би се задава някакво  затишие, ослушване от страна на всички играчи на сцената на днешната политика. Явно Орешарски няма да си иде толкова бързо.

• Автор

Явно Орешарски няма да си иде толкова бързо.

БСП ще реши кога приключва мандатът на правителството, обяви премиерът Пламен Орешарски.

"Аз не съм политически човек и няма да участвам в каквито и да е избори, така че не ми задавайте въпроси за избори", заяви той.

След един ден мълчание министър-председателят коментира пред медиите сблъсъците пред парламента, както и с какъв времеви хоризонт ще е подготвяната от него управленска правителствена програма.

„Приемам за голяма грешка действията на тези, надявам се малка група протестиращи, които ескалираха напрежението и не се държаха по демократичен начин", коментира той. По думите му демокрация с насилие не се възстановява.

„Аз видях всякакви кадри, видях кадри, на които хора хвърлят едри камъни, които няма как да са из центъра на София, което говори за предварителна подготовка. БСП като мандатоносител може да реши кога да свърши мандатът - до утре, до март или до края на мандата", добави Орешарски.

По-рано днес пресцентърът на кабинета разпространи писмено изявление на премиера. В него Пламен Орешарски благодари на служителите на МВР за проявения професионализъм и мъжеството.

24chasa.bg

БСП ще реши кога приключва мандатът на правителството, обяви премиерът Пламен Орешарски.

24chasa.bg

тоя вярва ли си на приказките.... ебаси наглостта...

да бе хората ходят с павета в джобовете. носят си ги от вкъщи....

че и БСП щяло да реши кога да свърши мандата... 

не БСП ще реши кога да им свърши мандата! Хората ще решат това!

искаш ли направя прогноза: процеса на почеревеняване, който се разшири след последните избори, ще продължи "застрашително"  в посока юг от Враца и Ловеч! Търново вече падна (след 15 годишно посиняване)  :ph34r: !!

Майни почеревеняването, кажи какво стана с прогнозата ГЕРБ+ДПС=бетон? Нали четеше между редовете.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

тоя вярва ли си на приказките.

Както правилно отбеляза Иван Кръстев днес, България няма премиер. Орешарски два дни го нямаше никакъв. Вместо него говореха депутати и министри. Този е пълна пародия. Безгласна буква. Тъй че той не изказва свое мнение, а просто повтаря заучени фрази.

Както правилно отбеляза Иван Кръстев днес, България няма премиер. Орешарски два дни го нямаше никакъв. Вместо него говореха депутати и министри. Този е пълна пародия. Безгласна буква. Тъй че той не изказва свое мнение, а просто повтаря заучени фрази.

Виж какво е казал.

Не той, като министър прецедател, не народа, а само Станишев може да каже кога и какво.

Кой e министър прецедател, а кой взима решенията?

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Е кой e министър прецедател, а кой взима решенията?

Хубав въпрос. Дали е г-н Хамстерът, т.е. другарят Хамстер, т.е. Сергей? И той май не е?

Не решавам аз - вика Орешарски - щото съм есперт, а мандата е на БСП. Баси експерта, с извинение. По-безличен премиер помниш ли да сме имали. Аз - не.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Хубав въпрос. Дали е г-н Хамстерът, т.е. другарят Хамстер, т.е. Сергей? И той май не е?

Не решавам аз - вика Орешарски - щото съм есперт, а мандата е на БСП. Баси експерта, с извинение. По-безличен премиер помниш ли да сме имали. Аз - не.

Пародия

Как кой, бре колеги. Без значение дали горе е Тиква или Орех, Тошката Баткова, все си е милиардер. И не само той...Ердоган и на тиквена софра е сядал и с хляб и сол са го черпели преди това...При Путин всеки е ходил дали сега, преди, или ще...И при Клинтън и наследници, няколко "БГ моники люинскита" са се мяркали.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Пародия

А ТОВА как го разбирате? Имам предвид като логика. Значи, според Хамстерът, основната причина да не пускат властта и да не искат нови избори е, че това ще затвърди позицията на Цветанов в ГЕРБ. Забележете, че не каза Бойко. Значи излиза, че Сергей е някакъв невиждан политически алтруист, който се грижи за добруването на опонентите си. Цялата теза за това, че ако има избори и т.н. беззаконията на ГЕРБ ще останат безнаказани е не просто прах в очите. Това е признание, че у нас няма никакво разделение на властите. Нали?

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.

Редактирано от algor (преглед на промените)

...

Нямат право да те осведомяват с подобна информация. Намери си друг начин да издириш колегата, ако толкова ти е належащо. Но на територията на форума, не се допускат заплахи! Това се отнася и за теб също.

Редактирано от algor (преглед на промените)

А ТОВА как го разбирате? Имам предвид като логика. Значи, според Хамстерът, основната причина да не пускат властта и да не искат нови избори е, че това ще затвърди позицията на Цветанов в ГЕРБ.

Елементарна тактика. Още отначало се опитват да предтавят протестите, като машинация на ГЕРБ. Сега просто използват най-компрометираната им фигура. Внушението естествено е при предсрочни избори Цветанов ще ви управлява а той е подслушвач и мутра. След, което почват да повтарят последното и обикновено слушателя забравя откъде е почнало и че веригата от твърдения е е имала слабо място в началото. И накрая последният е убеден че станат ли предсрочни избори, Цветанов ще стане министър-председател. :D

Нямат право да те осведомяват с подобна информация. Намери си друг начин да издириш колегата, ако толкова ти е належащо. Но на територията на форума, не се допускат заплахи! Това се отнася и за теб също.

Всъщност ТОЙ МИ ИЗПРАТИ това съобщение на лично! ;)

Нека всеки си прави сметка с какъв човек спори!

Редактирано от Cherniyat_oven (преглед на промените)

При моите хора е такова:

Къде си ръгнал Хасково да го мериш със старата столица! Търново в момента е "София" на северна България!  :)

Къде си ръгнал Хасково да го мериш със старата столица! Търново в момента е "София" на северна България!  :)

Не ги меря бре! Даже аз съм ЗА Търново да е столица на Бг (като едно време), а не София! :)

След, което почват да повтарят последното и обикновено слушателя забравя откъде е почнало и че веригата от твърдения е е имала слабо място в началото.

Да. И го прави много некадърно в смисъл, че не притежава и добри актьорски умения.

Не ги меря бре! Даже аз съм ЗА Търново да е столица на Бг (като едно време), а не София! :)

Между другото, и аз съм за това. Едно, че и е там мястото и второ, че няма да ми се налага да обикалям из центъра с паве в ръка с надеждата да срещна някой български политик - без значение от коя партия. :)

ПП Сега да не си помислите нещо. Не съм казал за какво ще ползвам павето.

Майни почеревеняването, кажи какво стана с прогнозата ГЕРБ+ДПС=бетон? Нали четеше между редовете.

Е какво да кажа? тази комбинация аз лично не я изключвам като теоретично възможна. Към сегашната конфигурация и към сегашният момент- не е реална! Но....нищо не се знае какво може да стане след Нова година.

До Нова година ще се движим инерционно....истината за бъдещите перспективи и игри, ще лъсне от януари нататък, тъй като изборите ще бъдат съчетани с европейските!

Много неща ще се случват след Нова година, вкл. и появата на нови леви играчи!

Всъщност ТОЙ МИ ИЗПРАТИ това съобщение на лично! ;)

Нека всеки си прави сметка с какъв човек спори!

Ако онова в червеното е негово съобщение, също така загазваш. Тези съобщения, тъкмо затова са наречени "лични". Ако някое от тях не ти отърва, има си бутон "докладвай", в прозореца на всеки коментар в дадената кореспонденция.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.