Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Виртуалният секс смята ли се за изневяра?

Featured Replies

Не съм юрист ама пак си е незаконно .

С малолетни е незаконно, с непълнолетни няма проблем, стига да разбират какво точно извършват.  

Бил съм същият като сега-срамежлив, скромен, добър, забил и сега съм такъв и няма да се променя... ...Просто не знам кво да прая...

Със сигурност ще се промениш в някаква степен, но може да е съвсем малко. Обаче тя очевидно се е променила много и вече няма нищо общо с момичето, което познаваш. Нормално, все пак е на 16. Напълно е възможно да има проблем с хормоните и от там да идва постоянното й сексуално желание, но това не те грее. Фактът е, че тя в най-най-скоро време ще започне да се чука с всякакви. Съвсем ще спре да ти обръща внимание, щом не откликваш на нейната сексуалност. В момента на нея й е супер любопитно да изследва най-важната причина за съществуването на нейното тяло. Да, животът продължава, защото организмите правят секс и това е основната им биологична функция. Дори за теб не всичко да е секс, за нея със сигурност е. Интересно й е да пробва как е на скамейка, или в училищната тоалетна да я праснат за половин минута, как е в колата, как е с двама, как е с по-опитен и т.н. Както ни е интересно на нас мъжете, така им е интересно и на тях. Затова сериозна връзка, без изневери, не можеш да очакваш на 20 години. От 30 нагоре по-става, но пак не е сигурно. От тук нататък имаш 2 варианта : 1. Не приемаш фактите и се мъчиш като грешен дявол с тази връзка, докато не започне да се чука с други пред очите ти, за да проумееш в крайна сметка какво й се прави. 2. Приемаш фактите и имаш два варианта : а) зарязваш я веднага и я гледаш как й се изреждат цялото училище, барабар с учителите; б) подкарваш я с нон стоп секс. Ама в момента, в който можеш да го вдигнеш, веднага й го пъхаш, без значение къде се намирате. Въртиш я във всякакви пози, във всички дупки, без грам задръжки, ама абсолютно всичко, което съществува във секса и поискате да изпробвате. Най-вече тя де, че като те чета теб, по-скоро би предпочел да стоите един срещу друг, да се гледате и да си мислите, че правите тантричен секс. Нещо не разбирам как човек на 20 може да има толкова ниско либидо, ама карай, явно си си такъв. Има една поговорка - вълкът козината си мени, но нрава не. Да се опитваш да накараш пубертетка да не прави секс, е все едно да изгребеш океана с лъжица. Хората не можеш да ги промениш, колкото и да опитваш. Загубена кауза. Просто приеми, че сте различни и не сте един за друг. Да отричаш и да се мъчиш да вкарваш в тази загубена връзка, няма никакъв смисъл. Само ще се почувстваш по-зле. Затова най-добре й дай единственото, което иска - намира се между краката ти. Чувствата са ясни - нормално е да ги има към някой, с когото правиш секс, още повече, че ти е първата. Но няма да е последната. Най-добре гледай да извъртиш поне още няколко, за да може в един прекрасен момент, когато срещнеш човека за теб, да имаш опита да му доставяш достатъчно удоволствие, че да не се налага да мисли за други. Забележи, че казвам "мисли", а не "ходи". Защото второто без първото е тегава работа, но от първото до второто е една крачка. Една жена като си навие нещо на пръста, никой не може да я спре. Приеми фактите. А ти се вземи малко в ръце и стига се дръж като емо. Млад си, здрав си, предполагам си материално осигурен. Хвани се малко да се порадваш на тоя живот, докато имаш възможност. Хората тънат в мизерия и пак намират смисъл да живеят, той на 20 години се тръшка за някаква кифла. Излез на слънце, подишай чист въздух, раздвижи се, поспортувай - достави удоволствие и на тялото си. Здрав дух, здраво тяло. За какво живееш, ако не да изпитваш наслада от живота? Хайде, примерно дядо ми е неподвижен, не вижда, не чува. Разбирам го, че не му се живее, ама здрав мъж на 20 години, дето НИЩО не е видял от тоя живот, не мога да го проумея. Хващай се в ръце докато е време.
  • Отговори 67
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе gig93 -то любов,то чувства ма требва и секс бе приятел!Ти кво очакваш като не и обръщаш внимание (в тази насока) Я зае..те тия компове и скайпове и земете та са изчук...те едно убавичко,та да не и остане време и мислене за глупости ;)

тц, тц , тц .............кооооооолко сте проооооосссссти :shock11:

Да си бърка мед с орехи ,мн енергия ще му трябва на младежа, има жени които искат да преживеят 6 до 8 оргазъма на ден .

сега ще следват съветите за оргазми

:cheerleading2:

сега ще следват съветите за оргазми

:cheerleading2:

Ти па, не се ли научи да симулираш.... :no-no:

А относно виртуалния секс, според мен не е изневяра, даже и реалния секс не е, ако ползваш презерватив.

Ти па, не се ли научи да симулираш.... :no-no:

ми кой не може да лъже...

На нас мъжете ни личи, докато женурята сте.... :wink12:

я не слагай сички под общ знаменател че

:beat:

аз не съм жена, аз съм кучка, лоша

:P

я не слагай сички под общ знаменател че

:beat:

аз не съм жена, аз съм кучка, лоша

:P

Ако беше лоша, досега да беше нарамила бухалката и да си си прибрала хонорарите от вестника.

Кучка- ж.р. ед.ч.   :rolleyes:

Ако беше лоша, досега да беше нарамила бухалката и да си си прибрала хонорарите от вестника.

Батков е по-кучка от нея :P

така е, но не съм единак за съжаление

не мога да хапя ръката, дето ме храни вече 15 години - шефа ми

Да ве, как ли не, разбил и паролата ! ...

Едва ли му се е наложило да го прави - 99% от потребителите се кефят когато не им се налага да вписват пароли, защото браузърите им предоставят такава възможност, изкарваш адреса и с 1 клик си вътре. Е, после често реват, но няма кой да им каже да активират опцията за изчистване данните от сърфирането. А и да им каже, повечето и хабер си нямат каква парола са въвели първоначално. Предполагам, че за такова "разбиване" на парола става дума и сега.

и как правиш секс виртуално  ? така ли *****************

Ето това ме разби :D 

• 1 месец по-късно...

Най-сериозната изневяра е мислената.. да си с някого, пък да си мислиш за друг. Но почне ли се с виртуална.. ще има желание и за друга според мен

• 2 седмици по-късно...

Преди време го тествах с няколко гаджета назад! Мнооооооого и харесваше а как свършвашееееееее!!!

Оставям изводите за теб :tongue2:

Най-сериозната изневяра е мислената.. да си с някого, пък да си мислиш за друг. Но почне ли се с виртуална.. ще има желание и за друга според мен

така е - Душата ти като забегне...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.