Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с "Google Crome" и "Mozilla Firefox"

Featured Replies

Здравейте искам да мина на Мозила но ме спира това че до сега си ползвах Google Chrome и в него са ми запаметени всички пароли уеб страници и отметки. И въпросът ми е дали може всички тези неща от Google Chrome да се прехвърли в Мозила ? И как точно става това ? ;)

от chrome избираме: Ctrl+Shift+O > Organise > Export bookmarks to HTML File след което от Firefox Правим: Ctrl+Shift+B > Import and BackUp > Import bookmarks from HTML

• Автор

от chrome избираме: Ctrl+Shift+O > Organise > Export bookmarks to HTML File

след което от Firefox Правим: Ctrl+Shift+B > Import and BackUp > Import bookmarks from HTML

Като натисна в Chrome Ctrl+Shift+O нищо не става имаш ли други идеи ?

Импортиране и експортиране на отметки

Експортиране на отметки от Google Chrome

• Кликнете върху иконата на гаечен ключ в лентата с инструменти на браузъра. Публикувано изображение
  • Изберете Диспечер на отметките.
  • Кликнете върху менюто Организиране.
  • Изберете Експортиране на отметките.
  • Изберете къде искате да запазите експортирания си файл, след което кликнете върху Запазване.
Google Chrome ще експортира отметките ви като HTML файл.

Исталирай си добавка xmarks. Първо на хрома си синхронизираш отметките. След това и на мозилата.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте,

Като влезна с мозила в epaybg или paypal ми излиза това и не мога да видя дизайна на страницата

Публикувано изображение

А с гугъл хроум изобщо не мога да влезна в сайта:

Публикувано изображение

• 6 месеца по-късно...

Здравейте! Имам един проблем с браузърите от няколко дена и реших да попитам... таа... проблема е такъв, че когато пусна някой клип от някой видео сайт (в случая Вбох и Youtube) с Chrome и звука забива за 1 секунда, после след около 5 секунди пак същото и е много дразнещо и така не мога да си изслушам песента, която слушам или изобщо целия клип става невъзможен да бъде гледан нормално. Другият проблем с Mozilla е, че понякога, когато пусна клип и браузъра изобщо забива и не може да функционира >< и единственият ми избор е да натисна Ctrl + Alt + Delete и да го премахна от процесите и така всичко наново... гледах в Task Manager-a да не би да има някакъв процес, поради който да забива, но .. няма... Много се чудя от къде и защо идват тези проблеми, защото не съм теглила нищо, с което да си напълня щайгата с вируси, а пък го преинсталирах преди има-няма един месец =(( Много ще съм Ви благодарна ако някой помогне ^^ П.С: Извинявам се за грешките или ако съм сбъркала мястото на въпроса ми, но просто тук прецених, че е най-удачно да попитам

Редактирано от xXBunnyXx (преглед на промените)

Не сте теглила нищо, но все пак сканирахте ли за вируси?И пробвах те ли да изчистите кеша и на двата браузъра?

Сканирах го и ми изписа, че си е чист. И на двата браузъра изтрих кеша, пробвах и със CCleaner и пак не иска >< просто не знам какво е това... явно пак трябва да го водя на преинстал xD

• 1 година по-късно...

Здравейте, за пръв път съм тук - и имам нужда от отборна помощ :) Благодаря на всички предварително :)

Включвам лаптопа ... цъкам върху Хрома - не се отваря ... цъкам върху Лисицата - и тя не работи!

Цъкам върху Internet Explorer - ее, само той работи :/

Игри, като "NFS SHIFT 2 UNLEASHED" - си работят перфвктно ... но тези 2 браузъра - е не искат и не искат!

... Сутринта като включвах лаптопа - един син екран, едни програмни кодове, спонтанни рестарти - но не обърнах внимание, реших, че някакъв странан ъпдейт на Win7 правят или нещо от сорта ... ама сега - проблем!

А сега, малко за лаптопа ми:

Марка и модел: Dell Inspiron 5720 17R

Процесор: Intel® Core i7-3612QM

CPU: 2.10 GHz

ОС: 64-bit ... Win7 Professional

Видео карта: 1 GB - собствена памет

Хард диск: 1 TB

На 6 месеца е лаптопа, има 3 години гаранция!

Каква да я въртим, че преди време - имаше същия проблем за някъде седмица и се оправи от самосебеси :)

Но ми се иска да знам от къде иде това :)

Редактирано от Димо Върбанов (преглед на промените)

На първо време пробвайте с различни версии на Гуугъл Хром и Мозила.

Сините екрани могат да се дължат както на проблем с хардуера, така и на наличие на вирус в системата! 

Добре ще е да се провери за зловреден код. За целта прочетете: Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

От Мозила 20.0 - слизам на 3,6 ... и хоп-готово ... вече мозилата е готова за екплоатация ... Преинсталацията на програмата - помогна :)

От към хардуер - мисля, че нямам проблеми ...  от към вирусчета - възможно е, но минимално - уж съм с най-харесваната в последно време антивирусна (Microsoft Security Essentials).

Сега ще бутна и Хрома от 27.0 - на 5.0 примерно ...

Можеш, за всеки случай да пуснеш една тема, да провериш имаш ли вирус/и.

Премахване на зловреден софтуер

Ще го направя, тъкмо излизам, то да проверява всичко :)

А иначе ... за Хрома - няма спасение ... преинсталирах го ... обаче, ми излиза пак старата версия, а не - това което сега съм инстарал ... ще сложа и скрийншот ...

За нещо какво да правим ? Надявах се да се вразуми след преинсталирането ама ...

post-339001-0-87497400-1370961901_thumb.

Аз мога да спомена нещо за Хрома.Като цъкнеш на него излиза ли ти някакво съобщение или просто нищо не се случва?Понеже при мен преди време се случи следното:пускам го и не тръгва и неще и да ми каже какво го мъчи.Колеги ме насочиха да го преинсталирам,ама пак неще.А болката му бе в това,че е спрял ъпдейта и нещо при последния си опит се зациклил.Не виждам връзка,но след като смених версията и ми изписа,че е актуална и си заработи,просто не помня последната ли сложих или върнах назад,в кой момент тръгна не мога да кажа.Цъкни в браузъра на настройки(горе най-вдясно),после на "Всичко за Google Chrome" и виж какво ти изписва.Колкото до синия екран при мен беше омазани регистри,решението е преинсталация.Поздрави

1. Като цъкам - няма никой ... ни вопъл, ни стон ... преинсталирах го и на 3-тата преинсталация, се сетих за всеки случай да ресетна компа ... е - взе, че стана ^_^

2. Така и не ми стана ясно - защо е тая патаклама ... поне мога да кажа на всички които браузърите им правят чакмаци, да не се притесняват, че линковете ще заминат ... всичко си е на мястото ^_^

3. Обаче си остава за мен непонятно - след като сложих v3.0 - защо пише, че съм с v29.0 :O

Благодаря на всички за помощта до тук :)

Но докато ровех сега - открих стари скрийнчета, от предния случай, като освен, че за седмица бях без браузърите си - едни грешки по Win-а ми изскочиха ... Adobe програмите - се самозатриха (изцяло) :O - незнайно как ... надявам се да има нещо общо, че да се оправи на един път :)

(по-долу 3 скрийнчета - дано разберем, какво е станало, че да не се повтаря) ... някакви идеи ?

post-339001-0-70255700-1370967292_thumb.

post-339001-0-87174900-1370967297_thumb.

post-339001-0-37876300-1370967301_thumb.

Доста скрийшотчета се събраха, но - иначе няма да разбере какво се е случило :)

Прилагам целия процес - в снимки ...

Благодаря, отново - и за разрешението, на 2-рият проблем ^_^

post-339001-0-10845400-1370980871_thumb.

post-339001-0-86403700-1370980874_thumb.

post-339001-0-02260900-1370980879_thumb.

post-339001-0-92373300-1370980882_thumb.

post-339001-0-97713400-1370980886_thumb.

Тъкмо се успокоих, че се е оправил ... и хоп - тръгвам да го включвам, но пак нещо става ... ако можете, предположете, какво е пък сега :/

- извинявам се за недъгавите снимки, но с телефона ги нацъках, защото него първо видях ...

post-339001-0-12286300-1371471740_thumb.

post-339001-0-15092900-1371471746_thumb.

post-339001-0-77809200-1371471751_thumb.

• 2 седмици по-късно...

Привет! значи проблема е следния когато влизам в google chrome антивирусната ми намира троянски вирус във всеки 5 минути ,а и видях че браузърът натоварва процесора на 100% същата работа и с mozilla 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.