Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

Патч "B" се очаква на 15 Септември.

• Отговори 621
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво ще включва този Патч "B" - ще поддържа ли Windows 8.1

Хвърлиха толкова труд за нова версия, а тя вече е неактулна!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ще го заподдържа, когато 8.1 излезе официално, а именно през октомври месец.

А на 10ти, пачовете за Windows. :D

Публикувано изображение

Като го пуснат за тестване ще видим.Към момента за мен е непрепоръчително да се използва.

• Автор

В последните билдове премахнаха поддръжката до излизането официално през октомври месец. В момента тече вътрешно бета тестване на съвместим с Windows 8.1 продукт. Засега все още нищо по-патча и новата версия. Определено MP1 няма да има ще се пускат патчове.

https://www.microsoft.com/ru-ru/windows/compatibility/CompatCenter/ProductDetailsViewer?Name=Kaspersky+Internet+Security+2013&vendor=Kaspersky+Lab&Locale=1049&ModelOrVersion=13&BreadCrumbPath=kaspersky+internet+security+2013&LastSearchTerm=kaspersky%2binternet%2bsecurity%2b2013&Type=Software&tempOsid=Windows+8.1

http://answers.microsoft.com/ru-ru/windows/forum/windows8_1_pr-windows_install/windows-81-и-kaspersky/c57e62ca-c7d3-4ebc-af81-e350de75304c?page=4

СЕРЬЕЗНЫЙ СБОЙ!!!

!!!Осторожно!!! После установки антивируса Kaspersky Internet Security 2013, система дала серьезный сбой!!! После загрузки системы был !экран смерти! и перезагрузка, причем ни одной восстановления не помогло,там пишет мешает антивирус, перед восстановления удалите антивирус(( Думал 1 час,пробовал разные варианты удаления антивируса в безопасном режиме, нашел утилиту удаления антивируса и получилось.

Теперь думаю снести систему и чисто поставить Windows 8 без 8.1 (((

Ответ

Здравствуйте, Алексей Тимошенко!

ЛК обещает совместимость с 8.1 лишь в финальном выпуске.

Уважаемый пользователь, продукты Лаборатории Касперского, в том числе Kaspersky Internet Security 2014 пока несовместимы с Windows 8.1, т.к. это не финальный релиз. Совместимость будет реализована после официального выхода Windows 8.1, который состоится осенью 2013 года. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Десет години едно и също , стотици хиляди патчове , сини екрани , блокирани легитимни файлове.

• Автор

Десет години едно и също , стотици хиляди патчове , сини екрани , блокирани легитимни файлове.

Никой не е застрахован от грешки впрочем ето една http://www.kaldata.com/forums/topic/201139-всичко-за-продуктите-на-comodo-6-av-is/page-28#entry2641962  проблемите се решават с докладване а не с приказки. Колегите го докладваха и свършиха работа.

Ти защо не го направи нали си фен на програмата? 

Никой не е застрахован от грешки впрочем ето една http://www.kaldata.com/forums/topic/201139-всичко-за-продуктите-на-comodo-6-av-is/page-28#entry2641962  проблемите се решават с докладване а не с приказки. Колегите го докладваха и свършиха работа.

Ти защо не го направи нали си фен на програмата? 

И аз съм на това мнение, просто господин Индианец, трябваше да си каже нещо, иначе няма да спи цяла нощ. :D

• 2 седмици по-късно...

Сложих Kaspersky Antivirus 2014 En (a) на настолния (2 ГБ Рам ДДР2, двуядрен атлон 2*2.7 MHz).

Зад рутер съм и си викам  - не ми трябва стена.

Е да ама на чистия антивирус ми липсва и Application Control. Иначе си има Roll back и всичко друго базово необходимо....

В началото смачка системата - нормално при първия ъпдейт и без първоначален фул скан... Пулсира тая икона при връзка с облака, пулсира....

Докато опознае всичко за пръв път  ще е така...

World of Tanks първоначално я пусна след 10 минути пулсиране. При повторен пуск не я закача. Няма да я слагам в изключенията.

Единствено Касперски успявам да изтърпя и да се примирявам с недостатъците му. Въпреки че не го бях слагал отдавна си върнах старото чуство на задоволсто и сигурност, когато съм с него.

Интерфейса ми харесва - подреден, изчистен, вдъхва сигурност и професионализъм.

Поживьом, увидим....

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Не искам да ги махам, нека си сканира, нали са при престой...

Но не е от тях...

Проблема със затормозяването и забавянето е като пусна за пръв път нова програма. WoT e доста обемна игра, онлайн базирана и предполагам многото файлове и повечето интернет конекции които прави забавят облачната проверка. Въпреки всичко ми харесва че преди да провери всичко не допуска старт на приложение.

При по-малки файлове - проверява за няколко секунди.

Пак казвам - това не ми е проблем -  не може хем висока защита, хем без проверка...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• Автор

Не искам да ги махам, нека си сканира, нали са при престой...

Но не е от тях...

Проблема със затормозяването е като пусна за пръв път нова програма. WoT e доста обемна игра, онлайн базирана и предполагам многото файлове и повечето интернет конекции които прави забавят облачната проверка. Въпреки всичко ми харесва че преди да провери всичко не допуска старт на приложение.

При по-малки файлове - проверява за няколко секунди.

Пак казвам - това не ми е проблем -  не може хем висока защита, хем без проверка...

Проверката за руткит я прави всеки път при старт на програмата. Примерно след 20-30 минути. 

Какво става с патч B?

Някакво инфо има ли градски?

Ся говорят нещо за началото на Октомври:

Patch B, currently anticipated sometime early next mont

• Автор

Какво става с патч B?

Някакво инфо има ли градски?

Не , още не е пуснат за тестване.

Ся говорят нещо за началото на Октомври:

Тия буржоа само говорят  :D  "работайте ребята,работайте а то вдруг все перейдут на конкурентов" :D

Да, като цяло само приказки.Все пак си мисля, че до средата на Октомври трябва да го пуснат.Още има много бъгове, които трябва да бъдат час по-скоро отстранени.

• Автор

Аве никой не забеляза новата плюшка - изключване на антивируса при старт на определена програма.  :D

Да, като цяло само приказки.Все пак си мисля, че до средата на Октомври трябва да го пуснат.Още има много бъгове, които трябва да бъдат час по-скоро отстранени.

Ами в скайп си пишем доста хора и в това число двама отгоре  ;)  и се коментират тия неща. Ама пусти програмисти мамка им все едно са отделна губерния  :mad:  Някои от колегите редовни ги ругаят през личният кабинет,аз само един път им се скарах и накрая се оказа,че си пиша с робот  :shock11:

Аве никой не забеляза новата плюшка - изключване на антивируса при старт на определена програма.  :D

За какво става въпрос?

• Автор

За какво става въпрос?

Има възможност за временно преустановяване на защитата при стартиране на дадено приложение.  

В настройки - Производителност - Пауза на Касперски Антивирус.

Публикувано изображение

Не е нова функция. Има я и при по-старите версии и успешно се използва от някои хора при стартиране на програми за дефрагментиране.

Към знаещите-може ли малко пояснение за http://support.kaspersky.ru/10556 ? p.s.Знам,че не е точното място...

Кое точно не ти е ясно?Как се работи с RakhniDecryptor ?

Кое точно не ти е ясно?Как се работи с RakhniDecryptor ?

Трябва ли да се слага при наличие на КИС?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.