Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

---OFF---

Точно затова е тази RAM памет,да бъде "изядена" в противен случай ще се влачиш,като червей.

От край време задаваш елементарни въпроси,чиито отговори се крият под носа ти!  :D

----del----

• Отговори 621
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

То как да има след като процесора е винаги на 100% ?! :footinthemouth:

Нещо си в грешка за процесора и говориш без да си проверил. При мен процесора не е скачал на повече от 50-60% при пълно сканиране. 

И ще Ви помоля да спазвате добрия тон на изразяване, имайте уважение към другите потребители в този форум и да се придържате към темата! Отнася се за всички.

Умаля,като версия 9 през 2009 -та няма да има никога!

Слабо евристично засичане,без дефиниции е гола вода!

Преди време на заразена машина пусках Касапа да изчисти и излекува системата,без да му обновявам дефинициите и се справяше бързо и безупречно,сега обаче.....ако случайно засече нещо,не му отнема правата веднага,реве за най-малкото за рестарт ,при  9 та версия нямаше такъв филм,колеше и бесеше,а сега............при заразена машина да разчиташ на него си е губене на време.

Тъжно е,какво беше,а какво стана :(

P.s. Ако греша,моля поправете ме! 

Редактирано от Lost in... (преглед на промените)

Умаля,като версия 9 през 2009 -та няма да има никога!

Преди време на заразена машина пусках Касапа да изчисти и излекува системата,без да му обновявам дефинициите и се справяше бързо и безупречно,сега обаче.....ако случайно засече нещо,не му отнема правата веднага,реве за най-малкото за рестарт ,при  9 та версия нямаше такъв филм,колеше и бесеше,а сега............при заразена машина да разчиташ на него си е губене на време.

Тъжно е,какво беше,а какво стана :(

P.s. Ако греша,моля поправете ме! 

версия 2014 е голяма крачка напред сравнение с 2013, като лекота при ъпдейт и детект( лови повече с клоуда сравнение с 2013)

Кой визираш?

Знаем, че евристиката е нож с две остриета.Според мен тя е на ниво във v2014

Факт е, че новата версия има много трески за дялане, но да говорим, че не може да се разчита на него не съм съгласен.

версия 2014 е голяма крачка напред сравнение с 2013, като лекота при ъпдейт и детект( лови повече с клоуда сравнение с 2013)

Ти версия 9 ползвал ли си ?

Явно не си.

Много се промениха нещата от тогава и се залага най-вече на облак (в световен мащаб).Най-силно са изразени нещата при Кихо.

Кой визираш?

Факт е, че новата версия има много трески за дялане, но да говорим, че не може да се разчита на него не съм съгласен.

Четете пичове,а не само м/у редовете

При определено обстоятелство не мога да разчитам,кой споменава друго?

Коя версия визирам според теб,след като с носталгия се обръщам 4 години назад?

П.с. Спирам със заключенията си, @tigertron знае ,@nikssi и @URIEL също и много други....

• Автор

Явно не си.

Хипса на версия 2009 беше на по-високо ниво. Преполагам нея имаш впредвид . Сега с този облак оплескаха нещата.

Коя версия визирам според теб,след като с носталгия се обръщам 4 години назад?

AVP8 или 2009  :)  ама помниш ли какъв екшън имахме с нея? С архивите имам впредвид. ;)

Явно не си.

ako си й толкова голям фен, можеш да я ползваш напълно безплатно и легално, като си инсталираш китайския байду, ако не се лъжа, той ползва точно тази версия на енджина на касапови ;)  

За мен е грешка да се разчита предимно на евристика имайки предвид броят и видът на заплахите излюпващи се днес!Мое мнение не ангажирав никой.

Хипса на версия 2009 беше на по-високо ниво. Преполагам нея имаш впредвид . Сега с този облак оплескаха нещата.

AVP8 или 2009  :)  ама помниш ли какъв екшън имахме с нея? С архивите имам впредвид. ;)

Беше на много по високо ниво! 

Имаше стриктен контрол на програмите при самото им изпълнение!

2009 със готиния тъмнозелен скин.

А архивите вярно,но не  беше болка ,пред детекта който имаше беше нищожен проблема.

ako си й толкова голям фен, можеш да я ползваш напълно безплатно и легално, като си инсталираш китайския байду, ако не се лъжа, той ползва точно тази версия на енджина на касапови ;)  

Не знаех  :huh:

П.с. Не съм фен на никоя програма,просто си имам фаворити доказали са се във времето.

• Автор

А архивите вярно,но не  беше болка ,пред детекта който имаше беше нищожен проблема.

Достоевски при бета тестването в оффорума беше дал подобно мнение. Подкрепено с факти. Последната версия много се влияе от данните получени от KSN и няма как да се изключи сервиза. Например прословутото китайско тулче хипса на 2009 го спираше,а сега директно го праска в доверени. Че е доверено,доверено е ама .... Махаш отметката да се довереява на програми с цифров подпис,махаш отметката за участие в KSN и все тая....кофти.

П.с. Не съм фен на никоя програма,просто си имам фаворити доказали са се във времето.

зон аларм също ползва avp 8 енджина и за разлика от китаеца не е само на китайски  ;)

Редактирано от ✯T✯H✯E✯P✯L✯A✯Y✯E✯R✯ (преглед на промените)

Ако не и бяха спрели поддръжката,никога нямаше да ми омръзне.

Да не споменавам и версия KIS 7.0.1.125 (325)   какъв главорез беше.

Спирам със носталгията! 

зон аларм също ползва avp 8 енджина и за разлика от китаеца не е само на китайски  ;)

Zone Alarm Firewall Free ,когато беше "чиста" стена,беше най-добрата в контрола на трафика,сега е същата трагедия.

Ако не и бяха спрели поддръжката,никога нямаше да ми омръзне.

Да не споменавам и версия KIS 7.0.1.125 (325)   какъв главорез беше.

Спирам със носталгията! 

Zone Alarm Firewall Free ,когато беше "чиста" стена,беше най-добрата в контрола на трафика,сега е същата трагедия.

ФАКТ!Според мен това му бе и най-добрата визия, гледаш сканирани файлове....трето,пето

Там обаче имаше много неприятен проблем със забавяне на и-нет трафика, ако си спомняте. :tongue2:

Mоdedit : без повече подобни обръщения към други потребители !

Процесора ми е слабичък и предполагам за това се натоварва толкова лесно, но не е качвал 100%.

Публикувано изображение

А защо след като този хипс е бил добър, не го ползват и в новите версии?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор

Мохикане, що не се преместиш в Северна Америка при индианците, там ще си полезен за обществото. Пък ние ще седим и ще се хилим.

Процесора ми е слабичък и предполагам за това се натоварва толкова лесно, но не е качвал 100%.

Публикувано изображение

А защо след като този хипс е бил добър, не го ползват и в новите версии?

Хипса си е същият например при версия 2014 е на същият принцип както и при 2009 - заедно със стената.

Отговора на въпроса ти е в поста ми

Достоевски при бета тестването в оффорума беше дал подобно мнение. Подкрепено с факти. Последната версия много се влияе от данните получени от KSN и няма как да се изключи сервиза. Например прословутото китайско тулче хипса на 2009 го спираше,а сега директно го праска в доверени. Че е доверено,доверено е ама .... Махаш отметката да се довереява на програми с цифров подпис,махаш отметката за участие в KSN и все тая....кофти.

пп. Към всички любители на спама.

При следващ спам тук директно ще заключвам темата и ще пиша на администрацията за причината.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Очаква се скоро да започне обсъждането на новата версия  2015  http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=281065&view=findpost&p=2150835

Сега е времето да се дават препоръки - после ще е късничко.

Сега е времето да се дават препоръки - после ще е късничко.

Че те нали ги взимат предвид... :whist:

• Автор

Че те нали ги взимат предвид... :whist:

Предният път де факто с гуя например всичко беше решено. Вместо тука да се оплакваме после не е ли по-добре да участваме в тестовете и да дадем мнението си там във форума им.

Например аз писах на Доброволски  за българската локализация.

пп. http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=282530&pid=2151987&st=0&#entry2151987 Достоевски  пак ги накълца като кисели краставички :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Досев няма отношение към превода,преводите за локализациите се правят от специална агенция,която досега нищо не е свършила. Писах на поддръжката за това и ми отговориха,че локализацията се планира да се пусне в края на миналият месец. Но резултат няма досега. ще им пиша отново тия дни.

Съжалявам да го кажа но от румънският офис осраха пътеките и сега никой не ни ебава заради власите.

Вече има bg версия на KAV/KIS 2014, скоро ще я качим на lekarstvo.com, на  ftp на kaspersky.com още я няма. Това е положението  :wink12:

Вече има bg версия на KAV/KIS 2014, скоро ще я качим на lekarstvo.com, на  ftp на kaspersky.com още я няма. Това е положението  :wink12:

Няма още версия на Касперски, която да е равностойна на комбинираната ми безплатна защита. Писал съм достатъчно в темите. Същото се отнася и за Симантек. За да не ме обвиняват в тенденциозности. 

NEY всеки път пише абсолютно едно и също. Разбрахме за непробиваемата ти безплатна защита, не е нужно да го напомняш постоянно. Да не ни мислиш за бавноразвиващи се? :D

Крайно време е да се пораздвижите,-след 5 и кусур години с KIS,почнах да се оглеждам за алтернатива.... :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.