Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

MalwareBytes' Anti-Malware - проблеми, дискусии, мнения

Featured Replies

Не се бъркай с някой, като TNN. Всичко съм проверил за този 1 пропилян час, програмата си работеше чудесно, с изключение на това, че при спиране на Self-Defence модула, забиваше всичко. Ти явно много разбираш? Аз като гледам ти ми говориш за програма и за ситуация, в която не си бил, имаш още много да учиш. И спри с тези off-topic, че това започва да ме дразни.

Аз коментирам програма с която съм запознат!

След като ти си бил там,защо не се аргументираш в съответната тема,за това твое твърдение или просто ще си пишем тук празни приказки?

Големият зор беше да се махне Avast! , защото разработчиците му така и не са съобразили да сложат в изключенията на self-defence модула неговия деинсталатор и се наложи да го резна по друг начин. Благодаря им, че ми усложниха живота с 1 час!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 185,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тези, които видят такова число за базата данни на MBAM: 911122006 (това е само пример), да не се притесняват. От днес има нов вариант за номериране на базата данни за MBAM, справка: Malwarebytes New

• Тази новина много ме зарадва! Ха, дано MBAM да ги мачка всичките Туулбари и нежелани приложения, че така съм им набрал покрай близки и приятели.

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Има нова версия на почистващия инструмент поддържащ вече и версия 3. За тези, които имат проблеми с нея може да почистят с него и да я инсталират наново. https://forums.malwarebytes.com/topic/196

Публикувани изображения

Fixer, стига си ме упоменавал за каквото и да било. MBAM и твоите познания ми са еднакво излишни и ненужни!Има по-ефективни решения. Имаш да пробваш още много много непознати неща и да доразвиваш мисленето си. Нормално е... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

От иконката в трея постоянно ми излиза балон със следното предупреждение Malwarebytes' Anti-Malware IP защита .Открита зараза 95.211.10.39 Това IP най често ,по рядко това 95.211.12.140 ,та дори и това 198.162.1.2 ?? Някой има ли представа за какво става въпрос ?

От иконката в трея постоянно ми излиза балон със следното предупреждение Malwarebytes' Anti-Malware IP защита .Открита зараза 95.211.10.39 Това IP най често ,по рядко това 95.211.12.140 ,та дори и това 198.162.1.2 ?? Някой има ли представа за какво става въпрос ?

Просто си излючи IP зашитата....и мисля че няма да е лошо да си сканираш системата например с някое Live CD с антивирусна програма ..щом тези атаки продължават задаваш ли си въпртоса защо твоя компютър им отговаря..?

п.п Възможно е да са фалшиви реакции на IP защитата ,а може и да не са...!!!!

И един въпрос вие кракната версия на Malwarebytes' Anti-Malware използвате?

прочети тук:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=27960

Редактирано от icotonev (преглед на промените)

• Автор
vasko073, тези балончета изкачат, когато сте отворили някой сайт или не? Ако отговорът е не, моля прочетете инструкциите в тази тема: Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

Благодаря и на двама ви за бързата реакция . След малко ще пусна логовете ,които ми казахте, където ми казахте .Malwarebytes' Anti-Malware е с генериран сериал и от началото на годината досега не съм имал такъв проблем . Балпнчета изскачат когато си искат без значение от отворени саитове

Редактирано от vasko073 (преглед на промените)

Здравейте имам проблем с обновяването (Update) на програмата. Показва ми грешка 732 как да го оправя ?

Здравейте имам проблем с обновяването (Update) на програмата. Показва ми грешка 732 как да го оправя ?

Error 700: Error occurred using the command line. Parameters may be incorrect.

Error 701: The database was empty. Please reinstall the application.

Error 702: Error occurred expanding variables. Contact support.

Error 703: Error occurred expanding variables. Contact support.

Error 704: Encryption of files has failed. Contact support.

Error 705: Decryption of files has failed. Contact support.

Error 706: Error loading the ignore list. Please delete ignore.dat.

Error 707: Error during enumeration of languages. Please reinstall the application.

Error 708: Error loading selected language. Please reinstall the application.

Error 709: Error implementing language. Contact support.

Error 710: Error implementing language. Contact support.

Error 711: Error implementing language. Contact support.

Error 712: Error implementing language. Contact support.

Error 713: Error implementing language. Contact support.

Error 714: Error translating item. Please reinstall the application.

Error 715: Could not find the module handler. Please reinstall the application.

Error 716: Could not find the database, user declined to download manually.

Error 717: Database failed to download correctly. Please reinstall the application.

Error 718: Could not load the MD5 hash generator. Contact support.

Error 719: The operating system is not supported.

Error 720: An unknown error occurred during the memory scan. Contact support.

Error 721: An unknown error occurred during filesystem enumeration. Contact support.

Error 722: An unknown error occurred during the memory scan. Contact support.

Error 723: Could not find the SwissArmy driver. Please reinstall the application.

Error 724: An error occurred loading the quarantine. Contact support.

Error 725: Could not restore a quarantined file. The file may be corrupt.

Error 726: Error restoring registry value from quarantine.

Error 727: An unidentified item was found in the quarantine.

Error 728: Unable to load the log file list. Try deleting the Logs folder.

Error 729: Error retrieving special folders. Contact support.

Error 730: Unable to load the database. Please reinstall the application.

Error 731: Adding item to results list failed. Contact support.

Error 732: Error updating the database or product. Check Internet connectivity.

Error 339: Component 'comctl32.ocx' not correctly registered: file is missing or invalid.

Solution: Download and install: Microsoft Visual Basic 6.0 Common Controls

• Автор

Опитайте следното:

1) Отидете на Start --> Settings --> Control Panel --> Add or Remove Programs, и деинсталирайте:

MalwareBytes' Anti-Malware

2) Рестартирайте компютъра си.

3) Изтеглете и почистете с: това

4) Накрая на почистването ще бъдете попитан дали искате да рестартирате компютъра си, трябва да потвърдите с Yes.

5) След, като се рестартира компютъра, изтеглете и инсталирайте най-новата версия на MBAM от тук

6) Добавете в exclusions на антивирусната си програма, следните файлове:

• C:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Malwarebytes\Malwarebytes' Anti-MalwareC:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Malwarebytes\Malwarebytes' Anti-Malware\rules.refC:\WINDOWS\system32\drivers\mbam.sysC:\WINDOWS\system32\drivers\mbamswissarmy.sysC:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware\mbam.exeC:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamgui.exeC:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe

10) Ако имате и защитна стена се уверете, че не са възпрепятствани от нея и имат пълен достъп.

11) Стартирайте отново MalwareBytes' Anti-Malware.

• Автор

stonit, в момента вашата система подлежи на почистване от зловреден софтуер. След като, приключи почистването и все още получавате тази грешка ще Ви дам инструкции.

системата ми е прочистена от зловреден софтуер , оправи се и проблема с Error 732, но сега за 5 минути поне 10 пъти се появяват съобщения от IP защитата на Malwarebytes' Anti-Malware

Редактирано от stonit (преглед на промените)

системата ми е прочистена от зловреден софтуер , оправи се и проблема с Error 732, но сега за 5 минути поне 10 пъти

се появяват съобщения от IP защитата на Malwarebytes' Anti-Malware

Изчакай малко,при версия 1.41 ще оправят нещата,скоро се пуска за beta тестване,пък и не виждам толкова за необходимо да се ползва защита в real-time на MBAM.
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте, искам да попитам дали да изтрия посочените от програмата: Malwarebytes' Anti-Malware 1.40 Database version: 2732 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 02.9.2009 г. 23:13:40 mbam-log-2009-09-02 (23-13-37).txt Scan type: Quick Scan Objects scanned: 111438 Time elapsed: 7 minute(s), 20 second(s) Memory Processes Infected: 0 Memory Modules Infected: 0 Registry Keys Infected: 0 Registry Values Infected: 1 Registry Data Items Infected: 2 Folders Infected: 0 Files Infected: 0 Memory Processes Infected: (No malicious items detected) Memory Modules Infected: (No malicious items detected) Registry Keys Infected: (No malicious items detected) Registry Values Infected: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\ForceClassicControlPanel (Hijack.ControlPanelStyle) -> No action taken. Registry Data Items Infected: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> No action taken. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> No action taken. Folders Infected: (No malicious items detected) Files Infected: (No malicious items detected)

• Автор

Първото - да, за останалите две, означава че са изключени компонентите за обновления и явно нямате антивирусна програма или има друг проблем. Те често се използва от зловредния софтуер и затова се засичат. Ако програма се погрижи за тях, те ще върнат в първоначалното си положение - ще бъдат включени, а ако Вие не желаете това, просто използвайте опцията за игнориране.

Registry Data Items Infected:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> No action taken.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> No action taken.

Пише достатъчно ясно.

Забранени са съобщенията/напомнянето за активност на анти-вирусната защита и обновяването на системата Ви.

В този случай не съм съгласен с Fixer/Maniac,че нямате непременно инсталиран антивирус софтуер.Просто сте забранили напомнянията на Центъра за защита за тези две опции.

• Автор

Това не означава само, че няма антивирусен софтуер, може да не е обновен и също да го показва това, както и още куп други причини.

Първото - да, за останалите две, означава че са изключени компонентите за обновления и явно нямате антивирусна програма или има друг проблем. Те често се използва от зловредния софтуер и затова се засичат. Ако програма се погрижи за тях, те ще върнат в първоначалното си положение - ще бъдат включени, а ако Вие не желаете това, просто използвайте опцията за игнориране.

Твърдението не е мое :)

• Автор

Аз ти казвам, че може да са няколко възможни причини, не мога да знам коя точно, просто давам предположения. А това, че ти не си съгласен с мен.... не ми пука.

• 4 седмици по-късно...

Добро утро...какво става тук...в събота направих сканиране..в неделя компютъра не е включван(бях на работа)..днес е понеделник....изненада..ето резултата:

Публикувано изображение

Някои може ли да ми прати въпросното .dll...?

Заповядай,друже:

http://tranz.it/load...Dfalo56d6383209

Постави го в C:/WINDOWS/system32

Благодаря Друже,всичко е ок ......Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.