Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любима реклама!

Featured Replies

Снощи обсъждахме с приятели рекламните клипове по телевизията.И си мисля защо не пусна и тук такава тема.

Самото заглавие си подсказва - напишете рекламата която ви е заинтригувала!

Ето и избраната от мен реклама:

Не знам дали се сещате,но преди имаше една реклама на тест за бременност.

Представляваше група хора облечени като щъркели и пееха в хор.Песента беше с рима и беше много хубаво измислена.Лошото е че помня само отделни изречения от нея.

И така ваш ред е!

• Отговори 146
  • Прегледи 30,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Ами моята любима реклама е за наденицата с онези македонците или по-точно с Танас!

"Македонска наденица,ке умрем за нея!" biggrin.gif

• Автор
Kaжи баба тенкю. biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

biggrin.gif

Имам една приятелка,която всеки ден ми надува главата с тази реплика.Ама вече се свиква. :yanim:

Ами моята любима реклама е за наденицата с онези македонците или по-точно с Танас!

"Македонска наденица,ке умрем за нея!" biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Май взех да угладнявам! :yanim: :bye:

Моите любими са на Milka. Обичам ги всичките заедно със шоколада.

.... накарай го да спре ... иии стоп, следвашият ...

Ами нямам такава която най-мн да ме кефя,защото мен ме кефят мн, но тази за която се сещам в момента е на Sprite,кадето цялата реклама е,че най-добрия приятел те жадуваsprite.jpg

Подкрепям те изцяло много ме кефи рекламката

Аз много си обичах рекламата за "ооооооооо Пепи"(се пак благодарение на нея целия свят и околните села сега ми викат Пепи)

Моята любима реклама е за бонбоните ''мерси''!

''Мерси е моето благодаря,мерси че имам теб....''

Моята любима реклама е тази на нескюик с калций,в която детето казва "Така си и мислех"

А аз много харесвах рекламата за праха за пране "Surf"Отдавна не са я давали,но пък много си ме кефи :)

Мен ме кефи онази реклама на Милка в която връзват мечка за един пор и режат въжето

грешка не пор а бор

Редактирано от ZXZ (преглед на промените)

the_flapper - "...ако има две черти, бързо бъзро му звъни, бременна си вече ти" :) нещо такова трябва да е било

steady - най-култовата реплика - "И един мърмот завиваше шоколада в станиол.. "bigwink.gif

Аз пък най-обичам тези на BMW и някои джипове, личи си че се старят момчетата за там и си заслужават паричките..

Леле с това "Кажи баба тенк ю "ме побъркаха...

Иначе обожавам всички реклами на спраит...Също много ми харесва оная на кока кола, където е зима и двама влюбени са се пъхнали в една кола.И по едно време момчето отваря вратата и изважда от снега една бутилка кока кола...А някакъв чичка с кученце ги гледа отстрани...

ооо..рекламки..откакто ми дават да гледам братовчедка ми(която е на годинка и половина и обожава да гледа реклами)се откроиха няколко които страшно ми харесват:

1.На спрайт-повчето, но в момента..'Твоят най-добър приятел те желае.."

2.Имаше една на някъкъв препарат за тоалетни с едно микробче.."не мисля да отстъпвааам!'

3.Естествено не мога да пропусна и рекламите на Милка..сичките са мн сладурски..

4.Швепс тоник "Егоист,поне днес можеше да го споделиш с мен.."

5.Преди много време имаше една яка реклама на каменица(имам я на комп. за това я знам :wors: )4-ма младежи, които карат сноуборд са на някъква планина и пускат по една каменица от там и секи трябва да си я хване..3-мата спират с бира в рака ,а 4-я малко пред тях без биричката, протяга ръка(а през тва време др му се смеят) и си хваща това което му се полага laugh.giflaugh.giflaugh.gif

6.Якобс- 'Мамо, как се запознахте с тати?" мн сладка рекламка..

..има и още..

laugh.gif:nono:biggrin.gif:wors:laugh.gif:)

Редактирано от TaRantuJ|kA (преглед на промените)

Мен любимата ми е онази за подмяната на GSM-a си.Където Д.Рачков вика "Остави баба си,вземи адреналинка" :nono: Много е яка за оная промоция на Ту би

• 2 седмици по-късно...

Любимата ми е на швепс Тоник:

,,Стига Еди,за това палто използвам само химическо чистене...."

Много е готина!

"Хора и улици..........ооооо Пепи........"

Ретро и настояще - добро съчетание на времената.

"Брускети - малети" - познавам актьора,великолепен е.

И всички реклами на Милка - красива комбинация от Алпииска природа , животни и реплики.

Много ме кефи негъра от рекламите на *Морени* - вафла-трепач cool.gif

Особено онази с колата,която бутна в пропастта :angry:

Много ми харесват всички реклами на Спрайт,Милка и до някаде на Тоник.

Off topic : Ако искате да се нагледате на реклами просто пуснете Нова Телевизия и ще гледате окоо 5мин реклами ... много ме дразнят гледам нещо яко и после докато сваршат рекламите мога да играя на компютъра,да ям и те няма да свършат (шега) ама главно минава тръпката,ама за сметка на това гледаме реклами :angry:

май тази на "str8"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.