Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любима реклама!

Featured Replies

:speak: Ше падна... много е сладко.
  • Отговори 146
  • Прегледи 30,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

О, тази е страхотна. Обичам научнопопулярните филмчета. Дел, ако намериш музиката - прати я насам.
Снощи обсъждахме с приятели рекламните клипове по телевизията.И си мисля защо не пусна и тук такава тема.

Самото заглавие си подсказва - напишете рекламата която ви е заинтригувала!

Ето и избраната от мен реклама:

Не знам дали се сещате,но преди имаше една реклама на тест за бременност.

Представляваше група хора облечени като щъркели и пееха в хор.Песента беше с рима и беше много хубаво измислена.Лошото е че помня само отделни изречения от нея.

И така ваш ред е!

По тъмно ти се будиш,тормозиш се и чудиш.Защо ли закъснява?Така те притеснява.Тест,тест,тест ... Surecheck . Има ли една черта .... чухте ли добре "нещо си"....теста е валиден,а Жоро е невинен...Ако,има две черти .... ще повторим две черти.... бързо,бързо му звънни - бремена си вече ти....Тест,тест,тест Surecheck ;)

А,мойта разбира се,че е на - Шуменско :P - Знайте шуменската бира...В целий град се тя намира...Някой халба щом изпие,непрестанно веч я пие ;)http://zazz.bg/play:c7c46047 & разбира се пародията на Bamboocha <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> http://zazz.bg/play:e0a6d3d5

Редактирано от Scater (преглед на промените)

О, тази е страхотна. Обичам научнопопулярните филмчета. Дел, ако намериш музиката - прати я насам.

Тук е песента. Подарък за теб.

Сега, ако намериш и желаещ да ти подари пералнята... biggrin.gif

• 1 година по-късно...
ТОВА е реклама на световно ниво според мен и лично аз смятам, че е най-добрата за всички времена :)biggrin.gif Тоя Зуек е голяма физиономия :)

Рекламата която ме впечатли най-много до сега е на уиски(не помня каква марка-подсетете)-много мъже плуват под вода и излизат впечатляващо на един бряг.За съжаление не съм я гледала от много време,но съм сигурна,че е на уиски.Тази реклама няма да забравя никога!

Рекламата която ме впечатли най-много до сега е на уиски(не помня каква марка-подсетете)-много мъже плуват под вода и излизат впечатляващо на един бряг.За съжаление не съм я гледала от много време,но съм сигурна,че е на уиски.Тази реклама няма да забравя никога!

На вкус и цвят ми прилича на Johnny Walker

На вкус и цвят ми прилича на Johnny Walker

Еми нямам думи-мерси много-слагам я във фаворити!!!!!!!!!!

ГЛЕДАЛИ ЛИ СТЕ НЕЩО ПО-ДОБРО?АЗ НЕ СЪМ!

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

и т`ва

BMW funny

По тъмно ти се будиш,тормозиш се и чудиш.Защо ли закъснява?Така те притеснява.Тест,тест,тест ... Surecheck . Има ли една черта .... чухте ли добре "нещо си"....теста е валиден,а Жоро е невинен...Ако,има две черти .... ще повторим две черти.... бързо,бързо му звънни - бремена си вече ти....Тест,тест,тест Surecheck ;)

Бях я забравила тази реклама...много е стара :ph34r:

Любима ми беше :)

• 6 месеца по-късно...
Тази е любимата ми реклама. Мелодията много ме кефи, а да не говорим за мацката :inlove1:
  • 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

харесвах една за кисело мляко, в която азиятец се чудеше да Хапне ли пак.

Моята любима реклама не са я давали от години,но аз все още й помня текста.Едно бебе рекламира "Пурлан"в нея.

"Пуловерът на татко аз обичам и често тайничко си го обличам.Дори да го измърлям татко няма да се сърди,мама го изпира с Пурлан.Ще стана след години аз голям,любимият пуловер ще е вече мой,всеки ден ще го нося,като нов ще е все още защото имаме Пурлан."

• 3 месеца по-късно...

- Гениално! Ще ги сложим под капачката.

- Колега, не се събират. Дай да пробваме с двата литра!

biggrin.gif

- Еееее, тая е много арна бе, Танасе. Макя ти.

- Е, да беше лятото на илядо деветстотин и втора. Младо момче не стои на едно место. Войводата вика: Шо стана бре, Танасе? Де ходиш, казувай.

- Е па я за наденица бех.

- Ке те утепат, бе ей.

- Ке ме утепат, ама друг път ке ме утепат...

- Е, тая много арна бе, Танасе. С тая наденица у историята ке влеземе...

:ass:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.