Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Не знам как стават плащанията :)  все пак при тях всичк ое конспиративно .

Триото казва, че финансирането е прозрачно и проверимо. Като знаем и кой е насреща (каскета), аз съм твърдо убеден, че е и ПРОВЕРЕНО! И то многократно, всяка една стотинка откъде идва!  Фейка "конспиративно" не мина...

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 281,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Нищо не знаеш, съдиш косвено за тарифата, обаче това не ти пречи вече сто дни да разправяш алабализми без да имаш доказателства. И после що ти викали Миро фейка. 

За днес достатъчно се гърчи, няма да ти подавам отново подобна заповед.

Мирен, Шаро, мирен. 

Ко каза или вятър повя ? :) 

Не знам някой да ми вика Миро фейка, но съм известен точно с това - разобличаване на фейкове. Именно това най много ви вбесява.

:) 

току-що, Belhor написа:

Триото казва, че финансирането е прозрачно и проверимо. Като знаем и кой е насреща (каскета), аз съм твърдо убеден, че е и ПРОВЕРЕНО! И то многократно, всяка една стотинка откъде идва!  Фейка "конспиративно" не мина...

Да, сещам се... питаха го в едно предаване.

И той вика - много хора заделят по 5, 10 лв, и водещата го пита.. Е колко има по сметката ви ?? - 100 хиляди.

След като тарифите на пи-арите като него са 5 млн за предизборна кампания , колко ли е за сваляне на правителство и прокурор ?

Според мен тези 100 хил едно че е абсурд да се съберат от "подкрепящи граждани "  , това го може само президента 

https://nova.bg/news/view/2016/11/07/164137/безработни-спонсори-кой-плаща-кампанията-на-ген-румен-радев

Та... тези 100 хил са просто официално за текущи разходи - палатки , водичка, сандвичи, кафенца, и т.н.

току-що, Belhor написа:

Известен си като папагала- фейкомет. А с другото си известен единствено на себе си.

ето за това говоря.  :) тези които вбесявам че няма с какво да ми опонират :)  

преди 16 минути, miro20 написа:

Е, то как може човек да ти опонира, след като ти на неудобни въпроси не отговаряш (справка: Маджо престъпник ли е?)

Пробутваш си опорките докато някой те разобличи и тогава почваш да шикалкавиш и да пишеш за нещо съвсем различно (справка: темата за платените уж от Божков протести). А как пък реши че ни вбесяваш?!? Съжалявам, че ще те разочаровам, но твоята персона буди само смях и съжаление.

преди 22 минути, miro20 написа:

Да, сещам се... питаха го в едно предаване.

И той вика - много хора заделят по 5, 10 лв, и водещата го пита.. Е колко има по сметката ви ?? - 100 хиляди.

След като тарифите на пи-арите като него са 5 млн за предизборна кампания , колко ли е за сваляне на правителство и прокурор ?

Според мен тези 100 хил едно че е абсурд да се съберат от "подкрепящи граждани "  , това го може само президента 

https://nova.bg/news/view/2016/11/07/164137/безработни-спонсори-кой-плаща-кампанията-на-ген-румен-радев

Та... тези 100 хил са просто официално за текущи разходи - палатки , водичка, сандвичи, кафенца, и т.н.

Не се напиняй пак да манипулаторстваш, че и в това си гола вода. Наблегни на мисълта, че при наличието на Каскета, който изпрати проверки на кого ли не щото подкрепял протеста, дали не гледа финансирането му под лупа?

А 100 000 са едно нищо. Много повече хора подкрепят протеста. Всеки да даде по левче и ей ги станали милион. И най- ценното е че тези средства не ги прибират организаторите, а отиват изцяло за протеста! Ти не можеш и да си представиш, че ще дадеш средства за някаква идея нали? Твоята философия е друг да ги даде, а ти да ги вземеш.

преди 16 минути, Belhor написа:

И най- ценното е че тези средства не ги прибират организаторите, а отиват изцяло за протеста! 

Средства за какво? Аз ако бъда на протест ще покрия разходите си лично, а няма да очкавам да ми се плати за присъствие и искания . 

преди 19 минути, FusE написа:

Средства за какво? Аз ако бъда на протест ще покрия разходите си лично, а няма да очкавам да ми се плати за присъствие и искания . 

За вода, за храна. Част от хората са там денонощно. За уредба, да си праскат речите там...

преди 6 минути, Belhor написа:

За вода, за храна. Част от хората са там денонощно. За уредба, да си праскат речите там...

Разбирам, но аз не бих бил OK с това държа на независимостта си, но щом нямаш проблем с това кой съм за да споря. 

преди 43 минути, Belhor написа:

А 100 000 са едно нищо. Много повече хора подкрепят протеста. Всеки да даде по левче и ей ги станали милион. И най- ценното е че тези средства не ги прибират организаторите, а отиват изцяло за протеста! Ти не можеш и да си представиш, че ще дадеш средства за някаква идея нали? Твоята философия е друг да ги даде, а ти да ги вземеш.

Хората заделят за благотворителни цели и пак не могат да съберат за няколко дена такива суми .

Само наивник би вярвал че това са от "обикновенни хора подкрепящи протестите" . И че са милиони . Глупости на търкалета. Едвам събирате от цяла София дето е над 1 млн , една  шепа .

Затова дадох пример и с кампанията на пРезидента.

Само наивник би повявал че политичекса прос'тутка  като Бабикян с неговите знайни и незнайни фейксайтове , който се предлага на всеки за платен пи-ар, ще се хване за "идеята" и по "безкористно убеждение"

преди 15 минути, miro20 написа:

Хората заделят за благотворителни цели и пак не могат да съберат за няколко дена такива суми .

Само наивник би вярвал че това са от "обикновенни хора подкрепящи протестите" . И че са милиони . Глупости на търкалета. Едвам събирате от цяла София дето е над 1 млн , една  шепа .

Затова дадох пример и с кампанията на пРезидента.

Само наивник би повявал че политичекса прос'тутка  като Бабикян с неговите знайни и незнайни фейксайтове , който се предлага на всеки за платен пи-ар, ще се хване за "идеята" и по "безкористно убеждение"

Само наивник би повярвал, че Гешев дето се навря в спалнята на Президента за да слугува на Боцко и стана за резил на цяла нация, ще пропусне нещо нередно във финансирането на протест, под носа му... на пъпа на София! И то протест срещу този, чийто слуга е!

преди 24 минути, FusE написа:

Разбирам, но аз не бих бил OK с това държа на независимостта си, но щом нямаш проблем с това кой съм за да споря. 

Аз не разбирам с какво те смущава финансирането? Без него няма да има видео на стената, няма да има пропагандни материали (ах колко грозно звучи това), плакати и така нататък. И ще остане доста незабелязан. Всъщност това ли ти е идеята?

преди 44 минути, Belhor написа:

Само наивник би повярвал, че Гешев дето се навря в спалнята на Президента за да слугува на Боцко и стана за резил на цяла нация, ще пропусне нещо нередно във финансирането на протест, под носа му... на пъпа на София! И то протест срещу този, чийто слуга е!

Ами не е пропуснал. Вие пропускате покрай ушите си тези така красноречиви СРС-та на разговорите на Черепа със слугите му тук.

И не се е наврял в спалнята на фигуранта, а в администрацията му с "гнилите ябълки". Не знам защо обаче мислите тази администрация че е  с имунитет.

:hush:

преди 1 минута, miro20 написа:

Ами не е пропуснал. Вие пропускате покрай ушите си тези така красноречиви СРС-та на разговорите на Черепа със слугите му тук.

И не се е наврял в спалнята на фигуранта, а в администрацията му с "гнилите ябълки". Не знам защо обаче мислите тази администрация че е  с имунитет.

Ааааа и в спалнята беше. Не се прави на ударен плийз. :)

преди 19 минути, miro20 написа:

Пак ли с тези СРСта? Заради теб се наложи да звъня на Божков и да го притеснявам чак в Дубай. Ми човека каза, че се бил пошегувал бре.

Сигурен съм, че и този разговор беше записван от Гешев, щото постоянно чувах някакво лекичко пукане в слушалката. Ако не вярваш питай Каскетчо, ма т'ва СРС не вярвам да види бял свят, щото не се вързва с подадените опорки. 

преди 12 часа, miro20 написа:

Ако срс-тата бяха красноречиви, щяха да доведат до реални обвинения към уж платените протестиращи. Само че въпросните срс-та си останаха само едно изявление на Гешев, което няма да доведе до нищо. Нещо от типа на: Божков плаща на протестиращите, ама ние от прокуратурата не знаем как и на кого. Е то това съдебно производство ли е или религиозни проповеди, че да се вярва на подобни внушения. Когато се твърди, че има някакви парични потоци, то следва да бъдат проследени и посочени. Такова нещо няма. Ако имаше плащания към организаторите на протеста ДС щеше да е наясно, защото със сигурност следи всичко свързано с тях.

преди 16 часа, Belhor написа:

Аз не разбирам с какво те смущава финансирането? Без него няма да има видео на стената, няма да има пропагандни материали (ах колко грозно звучи това), плакати и така нататък. И ще остане доста незабелязан. Всъщност това ли ти е идеята?

Ама разбира се екрана, че да не си отишал на кино бре :D

Иначе си прав грозно звучи наистина. 

преди 52 минути, FusE написа:

Ама разбира се екрана, че да не си отишал на кино бре :D

Иначе си прав грозно звучи наистина. 

Модерни европейски протести баце. Германците от нас се учат.

преди 4 часа, Shiniasu написа:

Ако срс-тата бяха красноречиви, щяха да доведат до реални обвинения към уж платените протестиращи. Само че въпросните срс-та си останаха само едно изявление на Гешев, което няма да доведе до нищо. Нещо от типа на: Божков плаща на протестиращите, ама ние от прокуратурата не знаем как и на кого. Е то това съдебно производство ли е или религиозни проповеди, че да се вярва на подобни внушения. Когато се твърди, че има някакви парични потоци, то следва да бъдат проследени и посочени. Такова нещо няма. Ако имаше плащания към организаторите на протеста ДС щеше да е наясно, защото със сигурност следи всичко свързано с тях.

Ами то има дела към протестиращи, и най вече към тези  най агресивните дето г иарестуваха.  Някои имат глоби и т.н.  Делата на Черепа също си вървят, предполагам  поради обема и значимостта скоро няма да излезе нещо конкретно , освен ако адвокати и прокурори не решат да информират за хода на делата.

Но виждам приели сте тактика на тотално отричане, колкото преки и косвени неща  да са излезли и/или станали.

преди 44 минути, miro20 написа:

Ами то има дела към протестиращи, и най вече към тези  най агресивните дето г иарестуваха.  Някои имат глоби и т.н.  

Дела за взимане на пари от Божков ли бре?

преди 47 минути, miro20 написа:

Но виждам приели сте тактика на тотално отричане...

Нееее, нашата тактика е на тотално извъртане в опити да замажем лай*ата когато се несерем.

Упссс то т'ва май беше твоята тактика.

Гърч, Шаро!

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Нееее, нашата тактика е на тотално извъртане в опити да замажем лай*ата когато се несерем.

Виж как си знаеш :hush:

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Дела за взимане на пари от Божков ли бре?

Забравили че гамените сами си признаха че им плащат, а в телефоните им намерили чатове и организиране  на золумите ?

Относно връзката с Божков питай Весо брадата /Веселин денков/ 💲:money6:

преди 7 минути, Мойра написа:

няма го линка за наживо - явно ги хвана срам че са вече мн. малко

• Автор
преди 25 минути, Без умствен капацитет написа:

няма го линка за наживо - явно ги хвана срам че са вече мн. малко

Вече съм ти казвала, че предаването на живо е малко по-късно, кликни върху линка, който съм дала в предишния си пост и ще видиш каквото те интересува.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.