Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

преди 6 минути, Мойра написа:

и ще видиш каквото те интересува.

протеста не ме интересува, по ми е интересно как 103 дена, ти се появяват непреодолими пречки да идеш там - а киснеш тук

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 290,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

протеста не ме интересува, по ми е интересно как 103 дена, ти се появяват непреодолими пречки да идеш там - а киснеш тук

А на теб какво ти пречи 103 дена да отидеш да ги преброиш, ами седиш тика и се мъчиш да налучкаш бройката.  Крайно неуспешно...

преди 1 минута, Belhor написа:

А на теб какво ти пречи 103 дена да отидеш да ги преброиш, ами седиш тика и се мъчиш да налучкаш бройката.  Крайно неуспешно...

то и бройката им не ме интересува, само знам че това това не е и 1/4 от населението на София

• Автор
току-що, Без умствен капацитет написа:

то и бройката им не ме интересува, само знам че това това не е и 1/4 от населението на София

Който чете свинските медии е отлично дезинформиран.

преди 1 час, Мойра написа:

Вече съм ти казвала, че предаването на живо е малко по-късно, кликни върху линка, който съм дала в предишния си пост и ще видиш каквото те интересува.

видях и аз. Дори от твоя мутренски фрогнюз пишат, цитирам от линка ти  :

Цитат

Десетки граждани са на пл. "Независимост", за да извикат за пореден път "Оставка".

Десетки... не хиляди, не дори стотици а .. десетки...

Няма какво да добавя...

:) 

... освен че в един театър публиката е повече.

• Автор

СДВР излъгала за намерени бомби преди погрома над протестиращите

Къде са сега съфорумците, които тогава изкараха протестиращите жалки престъпници и бомбаджии? Как (и дали изобщо) ще коментират фактът, че всъщност престъпление и извършила... СДВР?!?

• Автор
преди 2 минути, ivottoshev написа:

Къде са сега съфорумците, които тогава изкараха протестиращите жалки престъпници и бомбаджии? Как (и дали изобщо) ще коментират фактът, че всъщност престъпление и извършила... СДВР?!?

Така е било разпоредено свише.

Всичко, което се случи на 02.09.2020 е било планирано.

На този, който е разпоредил полицията да действа по този начин, трябва да му бъде потърсена отговорност.

преди 38 минути, ivottoshev написа:

Ами не. Не са извършили престъпление. Видя се как бяха замеряни полицаите че и даже обгазявани.

За палатките въобще не е нужен повод да се изметат. А трябваше отдавна да го направят и без никакви бутилки и павета вътре да е имало .

А и инфото е малко неясно ... що ми се струва че не са доизказани нещата  и сега ?

преди 31 минути, miro20 написа:

А и инфото е малко неясно ... що ми се струва че не са доизказани нещата  и сега ?

Е кое е неясно?!?

Широко прокламираните палаткови лагери се оказаха много добро прикритие за складиране на самоделни взривни устройства и на павета. След като установихме, че част от самоделните взривни устройства се вадят от палатковите лагери, взехме решение и в 03.00ч. стартирахме операция по премахването на блокадите на Орлов мост и СУ”, каза Хаджиев на 3 септември. 

и по-надолу се казва:

От представените документи е видно, че в нощта на 02 срещу 3.09.2020г. при разбиването на палатковите лагери не са намерени самоделни взривни устройства, не са иззети такива и не е образувано нито едно досъдебно производство в тази връзка.

По-ясно от това накъде?

преди 6 часа, M.Николов написа:

За Мирко информацията да е само от СРС-та, на друга не се доверява.:giggle1:

Ами не точно , просто гледам най същественото в статията е че - всичко това  е на база "мълчалив отказ от информция" :) :)  

• Автор

Граждани блокират тази вечер “Орлов мост” заради маските

spacer.png

Цитат
Граждани се организират да блокират тази вечер “Орлов мост” заради решението на управляващите да задължат хората да носят маски на открито от четвъртък.

Събитието е обявено във Фейсбук, като за домакини са посочени “Тикви и каскети”. Ето и самото съобщение: 

На 21/10/2020 г. (днес), будните българи се събират на площад "Орлов мост" в 19 ч., за да изкрещят "НЕ на маските на открито!"

Носенето на маски на открито е неадекватна и абсурдна мярка, която няма да спре разпространението на коронавирус. Това е поредният тотален провал на правителството да се справи с кризата, и поредния тотален абсурд - с маски в парка и по улиците, без маски в заведения и дискотеки.

Донесете си маски за еднократна употреба, които ще изгорим, а остатъците ще поставим в контейнер за битови отпадъци и ще го пратим, където му е мястото - в Министерството на здравеопазването.

Събитието е спонтанно и се организира от студенти и граждани в социалните мрежи”.

• Автор

Студентите излизат на втори протест срещу Борисов и Гешев

Цитат
Втори студентски протест се готви за днес. Той ще се състои от 18 ч. пред ректората. Това е поредната локация, която става център на демонстрациите. Протестът ще се проведе паралелно с този под прозорците на Министерския съвет.

Студентите излязоха на първата си демонстрация на 15 октомври. Още от сутрешните часове пред Софийския университет те извикаха “Оставка” и настояха за промяна. Протестиращите са представители на всички университети.

Действията им бяха посрещнати с огромно одобрение от гражданите. Припомняме още, че по време на петото поред Велико народно въстание дори се породи известно напрежение заради отказа на полицията да допусне шестващите от Софийския университет студенти да достигнат по жълтите павета до големия протест в “Триъгълника на властта”. Хиляди граждани се стекоха към полицията, за да си “вземат” студентите.

преди 1 час, Мойра написа:

Студентите излязоха на първата си демонстрация на 15 октомври. Още от сутрешните часове пред Софийския университет те извикаха “Оставка” и настояха за промяна. Протестиращите са представители на всички университети.

Е дано сега са повече от 20-на /от всички университети/ както бе последния път :giggle1:

Но пък има положително нещо в цялата работа - спокойно могат да са на 1.5 м без маски !

преди 10 часа, Мойра написа:

Студентите излизат на втори протест срещу Борисов и Гешев

Е сега са малко повее като че ли . 30-40 човека. Блокирали дори кръстовището

https://topnovini.bg/novini/868636-protestat-den-106

преди 2 часа, Мойра написа:

то като гледам вече е все тая дали ще има оставка - но като гледам коментара ти е много логичен, днес има доста цъкачи нали, и аз забелязах

• Автор
преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

то като гледам вече е все тая дали ще има оставка - но като гледам коментара ти е много логичен, днес има доста цъкачи нали, и аз забелязах

Съкровище ненагледно наше, добре че си ти, защото никой друг освен теб не забелязва несъществуващи неща!

преди 3 минути, Мойра написа:

Съкровище ненагледно наше, добре че си ти, защото никой друг освен теб не забелязва несъществуващи неща!

аз като гледам, като че ли и ти ги забелязваш

https://faktor.bg/bg/articles/uchrediha-partiyata-na-vasil-bozhkov

Що така повечето се крият ??

Да правиш политическа партия и да се криеш от народа това е нонсенс. Освен ако нямаш други задкулисни планове.

Мойра, кво стана с опорктие дето Черепа обеща на Огнян Стефанов ? Пуснаха ли ги вече ? :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.