Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

• Автор

Ден 101 на протеста: Исканията остават непроменени - оставка на Борисов и Гешев

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 281,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

преди 2 часа, M.Николов написа:

А всъщност това са само твои спекулации.

Ти не участваш в протестите, така че не можеш да говориш от тяхно име.:hush:

Кое е спекулация ? Че фигуранта вдигна юмруче и с вик "оставка и мутри вън " ескалира хората ли ??? заради това да скатае гнилтие си ябълки и да попречи на прокуратурата и съда да си свършат работата ?

Или е спекулация за СРС-та на Черепа ? Дето в прав текст си говори как праща 10-15 хил, как се кефи колко лесно се манипулира тълпата, как ще прави щаб на лумпените, как спуска и одобрява опорки на фрогнюз и т.н. Все неща които прекрасно си ги знаете че така се "подкрепят" протестите.

Ама пуста пропаганда, не ви дава да мислите... :) 

Спекулации било ... смешник .  :hush:

Между другото , какво е станало покрай петъчната Панорама ?

Боец нещо протестирали и се сдърпали с фейкомета Бабикян ? :) 

https://tribune.bg/bg/politika/protestat-blamira-otrovnoto-trio-babikyan-v-panorama-bnt-pod-obsada/

Парите ли взеха да не стигат.... :)

преди 36 минути, miro20 написа:

Или е спекулация за СРС-та на Черепа ? Дето в прав текст си говори как праща 10-15 хил, как се кефи колко лесно се манипулира тълпата, как ще прави щаб на лумпените, как спуска и одобрява опорки на фрогнюз и т.н. Все неща които прекрасно си ги знаете че така се "подкрепят" протестите.

Ама пуста пропаганда, не ви дава да мислите... :) 

Спекулация е да пускаш факти, за които нямаш доказателства! Какво има в тези СРСта, за които твърдиш че са истински? Как ЩЕ праща нещоси, как ЩЕ прави едикаквоси, как ЩЕ... А доказателство че наистина е направил това, в което го обвиняваш имаш ли? Имаш само думи, които уж били негови, а реални доказателства, които да издържат пред някой съд че наистина е направил това което уж бил казал? Нямаш ли?

Ето аз сега мога да кажа, че ЩЕ платя на някой да пречука Миро трола, щот напоследък като му подам заповед "гърч, Шаро", той нещо ми се прави на луд и не изпълнява. Това означава ли автоматично че съм платил?

Дори и наистина да е платил на протестиращи, какъв процент от хората по полщадите са платени? 5% - 10% - 50% - 90%? Що винаги се хващаш за шепата провокатори и само за тях говориш, все едно други протестиращи не съществуват? 

Черепа бил спускал опорки - че то ако е незаконно да се работи с опорки, ти трябва веднага да сезираш Гешев и сам да си сложиш белезниците.

преди 10 часа, M.Николов написа:

Ти освен спекулации друго не пишеш.

Все пак... за това ти плащат.:hush:

Пиша ФАКТИ и неоспорвани от никого СРС-та дори потвърдени от участниците в разговорите , и които са известни до момента както се вижда.

А тебе ти плащат да влизаш и да пльосваш подобни  дежурни празни плямпаници след всеки мой пост.

Я да видим колко твои платени "колеги" ще ти лайкнат простотията ? :giggle1:

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Спекулация е да пускаш факти, за които нямаш доказателства! Какво има в тези СРСта, за които твърдиш че са истински? Как ЩЕ праща нещоси, как ЩЕ прави едикаквоси, как ЩЕ... А доказателство че наистина е направил това, в което го обвиняваш имаш ли? Имаш само думи, които уж били негови, а реални доказателства, които да издържат пред някой съд че наистина е направил това което уж бил казал? Нямаш ли?

Ето аз сега мога да кажа, че ЩЕ платя на някой да пречука Миро трола, щот напоследък като му подам заповед "гърч, Шаро", той нещо ми се прави на луд и не изпълнява. Това означава ли автоматично че съм платил?

Дори и наистина да е платил на протестиращи, какъв процент от хората по полщадите са платени? 5% - 10% - 50% - 90%? Що винаги се хващаш за шепата провокатори и само за тях говориш, все едно други протестиращи не съществуват? 

Черепа бил спускал опорки - че то ако е незаконно да се работи с опорки, ти трябва веднага да сезираш Гешев и сам да си сложиш белезниците.

За теб важи същото каквото казах за наритания модератор Николов.:hush:

преди 14 минути, Мойра написа:

Удобно във божковия мутренски фрогнюз не дават подробности за този протест

А той въобще не е на платеното му трио, а на граждани които си искат тротоар, велоалея, околовръстен път и инфраструктурни промени в Горубляне  :

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/gorublyane-shte-blokira-carigradsko-shose-zaradi-trotoar

:hush: И го правят единствено и само за това, а не за оставки на правителство , прокурор и т.н. !

Сега разбираш ли какво е класически фейкомет  ? Каквато медия е фрогнюз ? - Вземаш един ФАКТ и го извърташ както си искаш с лъжи и спекулации, които ги представяш  вече сготвени по подходящ начин за "шараните"

:) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

В основата на протестите е хората да са съпричастни към случващото се. Ефекта който се наблюдава е подобен на: Да търкулнеш снежна топка по склон. Дори на "първичните" организатори на протеста за сваляне на правителството им е било известно, че "склона" ще свърши догодина и се надяват, че насъбралата се потенциална политическа сила ще събори ГЕРБ от управлението. До тогава "отровното трио" по един или друг начин ще склоняват към какви ли не други протести, които определено за тях не представляват интерес, а само и единствено способ да се наместят във власт имащите. 

В действителност в момента се извършва политически маркетинг. 

преди 1 час, miro20 написа:

Вземаш един ФАКТ и го извърташ както си искаш с лъжи и спекулации, които ги представяш  вече сготвени по подходящ начин за "шараните"

Как добре ти приляга това описание.:goahead:

преди 39 минути, M.Николов написа:

Как добре ти приляга това описание.:goahead:

Пак празни приказки. Както виждаш аргументирал съм се достатъчно коректно за да се види разликата във ФАКТИТЕ за протеста в Горубляне, и спекулацията на мутренския фрогнюз

:hush:

Да се повторя и за доказващият се вече все по ярко рецидив от теб :

А тебе ти плащат да влизаш и да пльосваш подобни  дежурни празни плямпаници след всеки мой пост.

Ти не оборваш нищо, а само едно празно бла бла бла ти си такъв ти си онакъв :getout:

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

До тогава "отровното трио" по един или друг начин ще склоняват към какви ли не други протести, които определено за тях не представляват интерес, а само и единствено способ да се наместят във власт имащите. 

В действителност в момента се извършва политически маркетинг. 

Тъй като Бабикян професията му е пи-ар , и то не безплатен а поне 5 милионен, чудя се след тези 100 дена вече, от кого ли е нает ?

Мислех от Божков, но почвам да клоня към Слави :)  Защото със своята привидна пасивност и епизодични коментари във фейсбук, най добре си изиграва картите само той в момента.

преди 14 минути, miro20 написа:

Пак празни приказки. Както виждаш аргументирал съм се достатъчно коректно за да се види разликата във ФАКТИТЕ за протеста в Горубляне, и спекулацията на мутренския фрогнюз

:hush:

Да се повторя и за доказващият се вече все по ярко рецидив от теб :

Ти не оборваш нищо, а само едно празно бла бла бла ти си такъв ти си онакъв :getout:

Не мога повече, съвестта ме изяжда, признвам ! Божков ми плаща, като на останалите колеги тук, да следим аномимен загорял чичак в интернет форум и да му се присмиваме. Ти чуваш ли се какви ги плещиш, шизофреник ?! :lol6:

То и аз се чудя  на Николов какви ги плещи за мен че съм платен, ама той не ти прави впечатление , нали :)  Щото сте един дол дренки . :getout:

преди 2 часа, miro20 написа:

Пиша ФАКТИ и неоспорвани от никого СРС-та дори потвърдени от участниците в разговорите , и които са известни до момента както се вижда.

Факт ще е когато намериш банков превод или друго неоспоримо доказателство, че някой е платил за купуване на протестиращи. Когато плямпаш че имало СРСта в които някой бил засечен да казва че ЩЕ направи едиквоси, това са си твои предположения и догадки, защото не знаеш дали наистина го е направил.

Дори и да са истински СРСтата, той може да се майтапил. Видял е колко сполучлив майтап пусна Бойко, казвайки че президента го следи с дрон и решил и той да пусне шегичка. 

Това, че ти повтаряш един и същ "факт" без да имаш реално доказателство за него безброй пъти, не го прави факт а си остава фейк.

Гърч, Шаро, гърч!

Всъщност , СРС-то  е като банков превод :)  Защото банковия превод може да стане също ВДС към делото , както и СРС-то.

Гърчовете са изцяло твои. То е очевидно.

А иначе ето ти нещо забавно с Бабикян  :

току-що, M.Николов написа:

Еее, с тези факти направо изби рибата.:hush:

Кое от думите "нещо забавно" не разбра бе трол ? :) 

Тъй като Бабикян професията му е пи-ар , и то не безплатен а поне 5 милионен, чудя се след тези 100 дена вече, от кого ли е нает ?

Мислех от Божков, но почвам да клоня към Слави :)  Защото със своята привидна пасивност и епизодични коментари във фейсбук, най добре си изиграва картите само той в момента.

То на една от депутатките на "Воля" професията и е стриптизьорка, не се ли чудиш вече 4 години какво става в НС? За какво и от кого е наета, с чии пари и плащат...

преди 44 минути, M.Николов написа:

Хайде, сега, не на нас тия, покрай забавното си пробутваш нужните внушения.

Трол с нужда да му се смени памперса.:)

Айде сега станаха "внушения" :) 

За памперсите, виж как осираш точно ти темата с офтопици и нападки :)

пп

Брей.. след Дачков  и Валерия Велева почна да се усеща че вятъра нещо не вее в правилна посока....

„Опустява думата за въстание. Не бива да се използва думата „въстание” за това, което виждаме днес. Протестът не успя, защото не успя да каже на обществото какво ще прави след това. Не дадоха визия за след това, нито една от заявените на протеста политически формации не могат да са алтернатива след изборите“, сподели тя.
„Мая Манолова без да ѝ бъде помогнатo да открадне гласове от БСП няма да успее да влезе в парламента. Христо Иванов се изчерпа, репертоарът му звучи фалшиво, той се виждаше като бъдещия премиер“, допълни Велева.
„Всички виждаме, че това управление е изчерпано, но не чух нищо смислено от Христо Иванов и Радан Кънев. Протестът се радикализира и мутризира – какви са тези, които хвърлят яйца по хора и политици, какви са тези с качулките? Какъв е този хъс за атака? Това отблъсна нормално мислещите хора, критично настроени към управлението и имат основания за това“, смята журналистът.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Всъщност , СРС-то  е като банков превод :)  Защото банковия превод може да стане също ВДС към делото , както и СРС-то.

Гърчовете са изцяло твои. То е очевидно.

Банковият превод може да стане всичко... ако съществува. Ти виждал ли си го?

Утре ако го засекат чрез СРСта да казва че ЩЕ даде на Миро трола 5 000 000лв., направо бегай в банката и си искай парите, щото нали в СРСто го имало как казва че ще ти даде парите. Внимавай само от банката да не се озовеш директно в една сграда с бяла ограда и облечен в риза с един ръкав.

Гърч, Шаро. Днес ми харесваш, но можеш и повече! Гърч!

преди 5 часа, miro20 написа:

„Мая Манолова без да ѝ бъде помогнатo да открадне гласове от БСП няма да успее да влезе в парламента. Христо Иванов се изчерпа, репертоарът му звучи фалшиво, той се виждаше като бъдещия премиер“, допълни Велева.
„Всички виждаме, че това управление е изчерпано, но не чух нищо смислено от Христо Иванов и Радан Кънев. Протестът се радикализира и мутризира – какви са тези, които хвърлят яйца по хора и политици

Не знам що се хабите, да пробвате да казвате дъртата опорка по различен начин. Кажи си, че без Вожда, държавата ще изчезне в черна дупка и толкова. Това за яйцата е лесно, просто тия не са нито политици, даже и хора. Простата кърджалийска слива не знам дали заслужава да се нарече човекоподобно дори.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Банковият превод може да стане всичко... ако съществува. Ти виждал ли си го?

За това питай Огнян Стефанов или Бабикян.

Не знам как стават плащанията :)  все пак при тях всичк ое конспиративно .

Косвено за тарифата мога да съдя по казаното от ББ , дето Бабикян му се предлагал да прави кампания на ГЕРБ  - 5 млн.

А Божков има 1.5 мрд аргументи :) 

А и има усложнения и "вредни" . На работниците при "вредни" им раздаваха едно време кисело мляко, не знам сега колко струва неудобството Баб икян и сие да висят всяка вечер на хладно и дъждовно  :) 

преди 1 час, miro20 написа:

За това питай Огнян Стефанов или Бабикян.

Не знам как стават плащанията :)  все пак при тях всичк ое конспиративно .

Косвено за тарифата мога да съдя по казаното от ББ , дето Бабикян му се предлагал да прави кампания на ГЕРБ  - 5 млн.

А Божков има 1.5 мрд аргументи :) 

А и има усложнения и "вредни" . На работниците при "вредни" им раздаваха едно време кисело мляко, не знам сега колко струва неудобството Баб икян и сие да висят всяка вечер на хладно и дъждовно  :) 

Нищо не знаеш, съдиш косвено за тарифата, обаче това не ти пречи вече сто дни да разправяш алабализми без да имаш доказателства. И после що ти викали Миро фейка. 

За днес достатъчно се гърчи, няма да ти подавам отново подобна заповед.

Мирен, Шаро, мирен. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.