Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

• Автор

Пожарникари искат 30% по-високи заплати: Обидно е, ние също сме на първа линия

Цитат
Поредна порция недоволство заради двойния аршин, с който се третират работещите не първа линия в борбата с епидемията от COVID-19 у нас. Пожарникари от Русе излязоха на протест в крайдунавския град и поискаха увеличение на заплатите с 30%.

Символичният протест започна в 13 ч. Дежурните пожарникари извадиха машините пред Втора пожарна служба и пуснаха сирените и светлините.

Такъв протест имаше и на полицаи от цялата страна, които заплашиха и с общонационална стачка, ако исканията им не бъдат чути. В Бюджет 2021 за МВР бяха предвидени 10% повишение на възнагражденията. След редица протести и срещи със синдикатите в сектора, премиерът Бойко Борисов обеща увеличението да бъде с 15%, но това не прекрати недоволството, информират от bTV.

“Ние не сме склонни, под предлога, че ние също работим на първа линия, заедно с всички останали колеги в МВР, и затова лично за мен това е крайно обидно. Ще протестираме всеки ден от 13 ч. за по около 30 секунди, по този начин искаме да изкажем несъгласието си“, заяви старши пожарникар Николай Маринов.

Засега протестите ще продължат до 20 ноември, а ако няма резултат, синдикатите ще обмислят следващите си стъпки.

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 281,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

• Автор

Десетки скандират „Радев, Радев“ и ”Оставка” пред БНТ

Цитат
Десетки протестиращи се събраха пред БНТ и скандират „Радев“. На място има много полиция и представители на специализираните полицейски сили.

Твърди се, че контрапротестиращи, решени да замерят президента с домати и яйца, са тръгнали към БНТ. Засега, обаче все още не са на място. Създаде се известно напрежение заради декларацията, която БОЕЦ се опитаха да прочетат с куп въпроси към държавния глава. Болшинството протестиращи не се съгласиха с това и заявиха, че сега не е време да се атакува Радев, защото всички искат оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. След това обстановката се успокои и всички отново започнаха да скандират „Радев, Радев“ и "Оставка".

Тази вечер Румен Радев ще участва в "Панорама". Очаквайте подробности за случващото се пред националната телевизия.

преди 5 часа, miro20 написа:

125402112_980513889139371_62630739193535

125196095_980600152464078_58846860012641

Че поне да беше похвалил Бойко Василев за снощното му държане към президента!

преди 1 час, dedidi написа:

Че поне да беше похвалил Бойко Василев за снощното му държане към президента!

Не беше много на ниво. Например той намекна за абсолютните противоречия на Чорапа по тема коронавирус, но можеше по сериозно да запита за говоренето и  поведението на чорапа на Шипка .

Чорапа тръгна да се обяснява какво точно бил казал на Шипка, но БойкоВасилев го спаси като отклони темата към друго :) 

Не чух и въпрос от вида... защо Черепа му звучал по достоверено  от обвиненията на Прокуратурата  ? ? Защо в синхрон съвпаднаха протестите с вдигнатото юмруче ?

Защо смята администрацията си за недосегаема ? До къде са стигнали разследванията ?  защо вика "мутри вън" а е в такъв синхрон с Черепа ?

Можеше да задълбае и по тема проекта му за Конституция. Нали имал такъв, но не го показвал  ?  Ако не в детайли, то общо по какви насоки и по какви членове ?

Какво разбира под промяна на системата ? Смяна с президентска република ли , с монархия ли , с феодализъм ли... с какво ?

Не чух такива въпроси ....

И още нещо , сравнено с фейковете дето сравняват изказването на ББ с нацисткия лозунг на входа на концлагерите

А за фигуранта може а ?  :)

Цитат

Г-н президент, безделието те прави свободен

Невелин Ганчев

Българският президент цитира тая вечер социолог, член на фашистка партия – Роберт Михелс. Може и да е умен човек Михелс, но това позволено ли е. Ако е позволено – кои фашисти можем да цитираме, кои от мислите им и само Радев ли може да го прави.

https://breaking.bg/novini/само-на-радев-ли-е-позволено-да-се-възторгва-от-фашистки-учени-или-може-и-ние/

https://www.facebook.com/kalina.androlova/posts/4083933581622831

преди 4 минути, miro20 написа:

Не беше много на ниво. Например той намекна за абсолютните противоречия на Чорапа по тема коронавирус, но можеше по сериозно да запита за говоренето и  поведението на чорапа на Шипка .

Чорапа тръгна да се обяснява какво точно бил казал на Шипка, но БойкоВасилев го спаси като отклони темата към друго :) 

Не чух и въпрос от вида... защо Черепа му звучал по достоверено  от обвиненията на Прокуратурата  ? ? Защо в синхрон съвпаднаха протестите с вдигнатото юмруче ?

Защо смята администрацията си за недосегаема ? До къде са стигнали разследванията ?  защо вика "мутри вън" а е в такъв синхрон с Черепа ?

Можеше да задълбае и по тема проекта му за Конституция. Нали имал такъв, но не го показвал  ?  Ако не в детайли, то общо по какви насоки и по какви членове ?

Какво разбира под промяна на системата ? Смяна с президентска република ли , с монархия ли , с феодализъм ли... с какво ?

Не чух такива въпроси ....

За твое сведение Президентът на България не беше на разпит в предаването "Панорама" по БНТ!

Г-н Карабойчев, до кога ще ще позволявате на едно лай.о да нарича Президента на България с измислени от него имена?

Триете мои коментари, наказвате ме, а той си драска цял ден, ръсейки обиди към както към някои политици, така и към тези, които не мислят като него.

Двоен стандарт, или някаква друга зависимост!

преди 12 минути, dedidi написа:

За твое сведение Президентът на България не беше на разпит в предаването "Панорама" по БНТ!

Г-н Карабойчев, до кога ще ще позволявате на едно лай.о да нарича Президента на България с измислени от него имена?

Триете мои коментари, наказвате ме, а той си драска цял ден, ръсейки обиди към както към някои политици, така и към тези, които не мислят като него.

Двоен стандарт, или някаква друга зависимост!

докато Премиера на България с измислени имена -  като тиква, и подобни като това

ZMK00.png

преди 34 минути, dedidi написа:

Едно уточнение - не аз съм измислил "прякорите" , а римерно Черепа го нарича фигурант и иска и Гешев да направи такъв .

Зеления Чорап го мернах у фейса, с намек че е военен. пРезидент му викам заради начина на кандидатиране и предлагане от чужда разузнавателна служба / Решетников/

Антон Тодоров  се сещам го нарича "Нищото, Злобил"  и т.н.

Но като си казал и щом употребяваш такива епитети , поправям се - "лай' ното участваше в Панорама" 

преди 33 минути, Без умствен капацитет написа:

докато Премиера на България с измислени имена -  като тиква, и подобни като това

Аз нямам проблем и комплекси от това как наричат Тиквоний  :)  Защо обаче миньоните реагират като ужилени щом се спомене нещо или за БСПету, или за Путлер, или за Зеления Чорап ? ??

https://www.facebook.com/vestnikbanker/videos/3279489128843894/

На живо поредния т.нар. "протест" :) 

А всъщност сатерично уан мен шоу.

преди 2 часа, miro20 написа:

?https://www.facebook.com/vestnikbanker/videos/3279489128843894/

На живо поредния т.нар. "протест" :) 

А всъщност сатерично уан мен шоу.

като гледам говори една от Системата ни убива - една такава се установи че злоупотребява с парите за хора с увреждания, и после майките протестирали зари децата си

бат Валери преди правилно им каза - кресливи жени, да се приберат да си гледат болните деца

https://tribune.bg/bg/obshtestvo/helpkarma-i-protestite-ralitsa-eneva-ot-sistemata-ni-ubiva-e-shefkata-koyato-harchi-pari-ot-dariteli-za-ekzotichni-vakantsii/

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

като гледам говори една от Системата ни убива - една такава се установи че злоупотребява с парите за хора с увреждания, и после майките протестирали зари децата си

бат Валери преди правилно им каза - кресливи жени, да се приберат да си гледат болните деца

https://tribune.bg/bg/obshtestvo/helpkarma-i-protestite-ralitsa-eneva-ot-sistemata-ni-ubiva-e-shefkata-koyato-harchi-pari-ot-dariteli-za-ekzotichni-vakantsii/

Добре че Мойра ни е блокирала и не чете. Иначе ще се хвърли под някой мост .... толкова компрометирани жалки индивиди....

Какво стана с отровените ? Бабикян да не би да се е покрил че Черепа го търси за едни милиони да го бие......

:)

преди 7 минути, miro20 написа:

Добре че Мойра ни е блокирала и не чете. Иначе ще се хвърли под някой мост .... толкова компрометирани жалки индивиди....

Какво стана с отровените ? Бабикян да не би да се е покрил че Черепа го търси за едни милиони да го бие......

я пуснете някоя друга фейк новина от брейкинг нюз или пик не знам дали и вие вярвате на тези фейк новини

• Автор
преди 1 минута, ninov написа:

я пуснете някоя друга фейк новина от брейкинг нюз или пик не знам дали и вие вярвате на тези фейк новини

Те нямат право да цитират други източници освен тези, които им е наредено, нямат право и на собствено мнение.

Съжалявам ги!

преди 5 минути, Мойра написа:

Те нямат право да цитират други източници освен тези, които им е наредено, нямат право и на собствено мнение.

Съжалявам ги!

Напротив. Аз те съжалявам че 130 дена не ти стигнаха да проумееш че играеш по свирката на мутроолигарха Черепа чрез подконтролния му подчинен Огнян Стефанов от фрогнюз.

Чиито статии цитираш до внесвяст. :)

Дори излъганите и/или платените протестъри вече ги няма. Останаха една шепа 10-на или 20-на театрали и заблудени .

Защото разбаха че играят "под фалшив флаг" .  Това е когато викаш "мутри вън" , дирижиран от точно тези "мутри" .

Това съм ти го казвал още пролетта, сега само се потвърждават тези изводи.

Съжалявам те !

преди 13 минути, ninov написа:

Я дай примерче кое от тези медии е фейкнюз ?

преди 21 минути, ninov написа:

Ама как бе! Това за тях, ПИК, БЛИЗ и всички медии на Шиши е като да четеш библията бе! Как може да се съмняваш в тези "достоверни" новини. - За промити мозъци!

Както Хитлер е накарал цялата немска нация, да вика в екстаз ЗИК! - ХАЙЛ! Това са и те, нищо повече! Фанатизъм, нищо повече!

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Ама как бе! Това за тях, ПИК, БЛИЗ и всички медии на Шиши е като да четеш библията бе! Как може да се съмняваш в тези "достоверни" новини. - За промити мозъци!

фрогнюз с божковия Огнян Стефанов каква медия е ?

Пак скромни бих помолил - правете като мен - цитирате фейка и го обровате.  Кое от цитираното от мен от брекнюз на стефан Ташев или други медии , са фейк?

А не празни приказки ... тоя такъв оня онакъв.

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Както Хитлер е накарал цялата немска нация, да вика в екстаз ЗИК! - ХАЙЛ! Това са и те, нищо повече!

Точно малоумно викащите сте вие. Вкупом и в хор.

преди 1 час, miro20 написа:

Пак скромни бих помолил - правете като мен - цитирате фейка и го обровате.  Кое от цитираното от мен от брекнюз на стефан Ташев или други медии , са фейк?

106 починали за денонощие фейк ли беше? Ти ли го пусна? Министърчето от Герб обори тази цифра, а ти го изкара лъжец. Усещаш ли се колко ниско си паднал, щом си готов да изкараш министър от "твоята" партия лъжец, само за да излезеш чист от ла*ната?

ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРСКИ ТРОЛОВЕ СТЕ- СРАМ ! БЪЛГАРИ, ПЪК И ...МЪЖЕ!

ГЕРБ  УБИВА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ И БЛИЗКИ, ОСТАВЯ НЕГРАМОТНИ ДЕЦАТА ВИ И ЩЕ ВИ ,МАЙ ВЕЧЕ ВИ Е ЗОМБИРАЛ!

Колкото до Борисов цял свят му се смее и би трябвало да дойде следствието  И ВИЕ ДА СТЕ ЗА СМЯХ, КАТО ГО ПОДДЪРЖАТЕ меко казано.

Затова сте анонимни повечето,че Ви е срам от себе си-продажни !Предатели дори на най-милото си...е, браво!

преди 10 часа, ivottoshev написа:

106 починали за денонощие фейк ли беше? Ти ли го пусна? Министърчето от Герб обори тази цифра, а ти го изкара лъжец. Усещаш ли се колко ниско си паднал, щом си готов да изкараш министър от "твоята" партия лъжец, само за да излезеш чист от ла*ната?

Не е фейк. И не е "оборване" , а уточнение че се попълват за два дена статистиката. Която статистика, както цитирах съвсем коректно си седи още на официалния сайт !

А твоето е спекулация върху това уточнение. Но повтарям, статистиката си седи на официалния сайт :hush:

Та... нещо друго да измислиш като фейк ? ?  Защото аз съм ви заривал с опровержения на малоумна пропаганда. Само че си избрал да "търсиш сламката" , а не виждаш "гредата"

Тролска ти работа... неблагодарна... винаги затапен и унижен :) 

преди 13 часа, Anita Hristova Trifonova написа:

ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРСКИ ТРОЛОВЕ СТЕ- СРАМ ! БЪЛГАРИ, ПЪК И ...МЪЖЕ!

ГЕРБ  УБИВА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ И БЛИЗКИ, ОСТАВЯ НЕГРАМОТНИ ДЕЦАТА ВИ И ЩЕ ВИ ,МАЙ ВЕЧЕ ВИ Е ЗОМБИРАЛ!

я питай някой ученик, иска ли да уче допълнително, извън училище

преди 9 часа, miro20 написа:

Не е фейк. И не е "оборване" , а уточнение че се попълват за два дена статистиката. Която статистика, както цитирах съвсем коректно си седи още на официалния сайт !

Това, че ти си влязал в режим на обяснения и то чак след като ти показах как министърчето УТОЧНЯВА че лъжеш, не прави твоят пост истина а си остава фейк, а ти си оставаш ФЕЙКОМЕТ!!!

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Това, че ти си влязал в режим на обяснения и то чак след като ти показах как министърчето УТОЧНЯВА че лъжеш, не прави твоят пост истина а си остава фейк, а ти си оставаш ФЕЙКОМЕТ!!!

подкрепете протеста на майките на деца с увреждания, че шефката на Системата ни убива иска пак на екскурзия в маями

https://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/kak-parichni-sredstva-ot-daritelski-kampanii-v-help-karma-zapochnaha-da-izchezvat-sled-reportazhite-na-btv-za-fondacijata.html

преди 2 часа, ivottoshev написа:

В никакъв режим не съм влязъл. Троловете и спекулантите като тебе най лесно се мачкат  там долу в мизерабъла си  именно с официални статистики .

Заповядай : https://covid19.bobo.bg/?breakingbg=1

Избери "конкретна дата" - 10.11.2020 , чети  статистиката и реви :hush:

преди 1 час, Мойра написа:

КАкво общо има протестите срещу ББ с паметника на незнайния войн ???

Ето ви предложение към безделниците дето се чудите с какво да си уплътнявате  деня  - ден 131-ви , уроци по Кама сутра . :)

преди 6 минути, miro20 написа:

Ето ви предложение към безделниците дето се чудите с какво да си уплътнявате  деня  - ден 131-ви , уроци по Кама сутра . :)

Ти ли ще водиш уроците? Не за друго, ми гледката смятам че ще си заслужава! 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.