Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

преди 15 минути, miro20 написа:

Ще ти се, но този който се самозакопа, всъщност е пРезилдента. Защото сега  няма как да се извърти да напада прокуратурата и че Черепа му звучи по достоверно :)

Американците ясно показаха че прокуратурата е била абсолютно права в обвиненията към Черепа, с което и му го нахендриха яко на фигуранта пРезилдент.

Слагам го в графа ПОРЕДЕН гаф на фигуранта на мутрите. :) 

Има ли още съмняващи се че пРезилдента е на страната на мутроолигархията и задкулисието ?

я сега кажи кое от обвиненията на черепа е за корупция защото от САЩ го обвиняват за даване на подкуп а не за друго

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 281,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Я кажи защо и по какъв повод Президента каза че вярва повече на Черепа, отколкото на Прокуратурата. 

а според теб защо от САШ санкционираха Божков, а не Гешев - и Радев казва това

преди 1 час, ninov написа:

я сега кажи кое от обвиненията на черепа е за корупция защото от САЩ го обвиняват за даване на подкуп а не за друго

Според теб даване на подкуп и корупция различно нещо ли са ? "друго" ли е ?? :giggle1:

преди 14 минути, miro20 написа:

Според теб даване на подкуп и корупция различно нещо ли са ? "друго" ли е ?? :giggle1:

не миро даването на подкуп не е корупция ама въобще то и съсед и комшия не са едно и също нали

преди 17 минути, miro20 написа:

Ми, да, едното може да е под формата на лоби ... примерно ... :) 

Корупция се води когато до момента даден човек не е бил повреден, а го правиш такъв. ;) 

Един вид ти си му първият .. да казвам ли в кой аспект ... :) 

преди 26 минути, dioib :cat написа:

Ми, да, едното може да е под формата на лоби ... примерно ... :) 

Корупция се води когато до момента даден човек не е бил повреден, а го правиш такъв. ;) 

Един вид ти си му първият .. да казвам ли в кой аспект ... :) 

Много добре знам какво е корупция, и че има различни варианти, като подкупа е само ВИД корупция.

Анализирай простотията на неграмотника по горе :

"я сега кажи кое от обвиненията на черепа е за корупция защото от САЩ го обвиняват за даване на подкуп а не за друго"

:giggle1:

преди 26 минути, Мойра написа:
Цитат

....Сред събралите се на протеста днес са архимандрит Дионисий, Петър Недевски и Настимир Ананиев. Демонстрантите скандираха „Гешев - позор! Оставка и затвор“.

По-рано един от организаторите Росен Миленов съобщи пред Фрог, .....

Мойра, сериозно ли пак ми лансираш тези клоуни ???

Наистина ти се чудя .Хубаво си избрала тотална защита на мутрите и олигарсите, ама това вече  отдавна дори не е смешно ... Трагично е... :getout:

• Автор

Протестиращи пред Съдебната палата: Няма да мръднем, докато Гешев не бъде изметен

spacer.png

Цитат

Няма да мръднем от Съдебната палата, докато главният прокурор Иван Гешев не си подаде оставката. Това казаха протестиращи, които и тази вечер са пред Палатата. Както Фрог съобщи от снощи там е изгладен палатков лагер по подобие на този, който беше издигнат на „Орлов мост“ лятото на м. г.

Spoiler

Един от протестиращите – Петър Недевски заяви по 7/8ТВ: Всички помним каква сила беше палатковия лагер на Орлов мост. Призовавам всички симпатизанти и политически организации, които се борехме срещу Борисов, да се присъединят към нашето искане за оставката на Иван Гешев. Той трябва да бъде изметен.

Ние никога не сме имали претенции към редовите служители, а към бившето ръководство на МВР Предишното угоднически слугуваше на премиера Бойко Борисов. С голяма част от униформените сме на „ти“. Съобразяваме се, за да не пречим на обикновените граждани. Те също подхождат доста дипломатично. Ние имахме проблем с управлението на МВР.  В лицето на Бойко Рашков сега виждаме, че се правят промени, но те не са това, което трябва. Златанов не трябва да е на този пост /бел. ред. шеф на СДВР/. Хаджиев го преназначиха в жандармерията. Да се надяваме, че новото ръководство на МВР ще е разумно, а няма да е в услуга на един. Предишните бяха слуги. Надавам се тези да не са слуги.

Тодор Стоянов, който преди дни подаде оставка от зам.-министър на МРРБ каза също:  

Палатковият лагер ще продължи,  докато Гешев не си подаде оставката. Има страшно ново чистене. Ако си мислите, че като има служебен кабинет, нещата са приключили, далече сме от истината. Навсякъде в институциите така е окопано, такава плетка е, че  не зная кога ще бъде разплетено. Докато Гешев е главен прокурор, ние няма да мръднем оттук.

България е оплетена е в една хватка.  Това нещо не е дори частично унищожено. През последната седмица се случиха разни неща, излезе информация за подслушване, имаше нахлуване на прокуратурата в МВР.. Такава съпротива има всеки ден навсякъде. Някои чакат Борисов да се върне на бял кон. На хората им казват, че Борисов отново ще царува. Това нещо приключи. Уличната битка спечели всичко дотук.

Мойра, понеже не виждам да си цитирала, а ти отразяваш всеки един протест тук, какво пише във фрог за протеста на медиците в защита на Кантарджийски ?

Ах да... сети се... Черепа не го интересуват тия отстрани... Той удря само ББ , Горанов, Гешев.

Всичко друго е как беше .... "не ме разсейвайте с друго " ... Затова и ти и фрог не цитирате НИЩО ДРУГО . :

Но моята тактика е, ти го казвам ей така, щото те чувствамблизък, е първо да бутна Влади и т’ва. Един по едни. Виж, че аз не, необръщам внимание на никой друг. Удрям само по Влади и по Бойко. Другитене ме интересуват, колкото и да се опитват да ми раз-раздвоятвниманието.

Превърнахте форума на платена платформа на Черепа.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор

Нова форма на протест срещу Главния прокурор

Цитат
След палатковия лагер пред Съдебната палата, днес недоволните с нова форма на протест срещу главния прокурор Иван Гешев. В 8.30 часа гражданско движение ”БОЕЦ” започва ежедневна блокада на всички входове на Съдебната палата под надслов ”Гешев вън!”.

От Движението казват, че блокадата няма да пречи на гражданите и на институциите. Целта им е да не допуснат главният прокурор да влезе в сградата. Блокадата е подкрепена от "Демократична България", Инициатива "Правосъдие за всеки" и други формации, твърдят от "БОЕЦ".

преди 15 часа, miro20 написа:

Превърнахте форума на платена платформа на Черепа.

По-добре си беше докато беше платена платформа на Герб, а?:giggle1:

преди 8 часа, M.Николов написа:

По-добре си беше докато беше платена платформа на Герб, а?:giggle1:

И кога е било това ??? 

Винаги си е било ваше царство на самолайващите се тролове копипесйтващи  в пъти повече фейкове и червена пропаганда . След последната година  вече и мутренска такава.

преди 6 минути, Мойра написа:

:Dподписка, тез още живеят с представата за - другарския съд

преди 7 часа, Мойра написа:

Това за "спонтанните" протести стана ясно от миналата година по това време. Само ти ли не знаеше ? :)

Цитат

• Божков: Да, бе, ше продължат. Даже сега създаваме Щаб на протеста малко да ги обедина, че, нали, (не се разбира) шик'ви лумпени.
  • Мъж: Да. Божков: И виж к"во направиха днеска. Всеки иска да го яхне. Едни ги викат (не се разбира), други с такова.
  • Мъж: Да, да.
  • Божков: Ако не им бях налял десет-петнайсет хиляди,
  • Мъж: Да. Божков: протеста ше се сведе до, до две хиляди и разни политици да минат, да ги поздрават, да (не се разбира) до тях и т"ва е.
  • ......
  • Божков: (Не се разбира) пресконференцията, каза, че ше дава пресконференция. Добре. Правиме Щаб на протеста
  • Мъж: Така е. Така е.
  • Божков: к'вито и да е.
  • Мъж: Нема леви, нема десни тука, става дума за спасяване на България. За т'ва става дума. От, ъ-ъ, тия кръвопийци. Ами, ше поддържаме връзка тогава.
  • Божков: Не, т'ва е добър по', добър слоган да кача във "Туитър" и във "Фейсбук". Нема леви, нема десни, всички сме бесни.
  • Мъж: Да, да. Да. Така. Ха-ха. Ами, добре, ше поддържаме контакти и ше координираме нещата да ти кажа.
  • Божков: Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите.
  • Мъж: Нали? Е т'ва е. Божков: Да. Отидете там, отидете там, и те вървят. Малко бавно става, нали, щот' тя е тълпа, не мо'е да се затичва.
  • Мъж: Е, тря'а все пак да се координират нещата.
  • Божков: Реакцията се вижда до петнайсет-двайсет минути, половин час, тълпата почва да реагира.
  • Мъж: Така е, така е. Обаче все пак реагира. Реагира малко със закъснение, защото има-а загуба на енергия по трасето.
  • Божков: Да, естествено.

https://news.bg/crime/publikuvaha-chetiri-srs-ta-na-vasil-bozhkov.html

• Автор
преди 2 минути, miro20 написа:

Това за "спонтанните" протести стана ясно от миналата година по това време. Само ти ли не знаеше ? :)

Прочети какво пишат по въпроса във всички медии, които не четеш, и ще си наясно за какво става въпрос.

Не стига че не четеш, а и мнения (ако могат да бъдат наречени така) изказваш.

Това, че с овцата задръствате форума с простотии няма да върне властта на тиквоний.

във връзка със спряганото няма леви няма десни от Черепа ... много странно ми прозвуча слогана на Слави че ...

ИТН не е нито лява, нито дясна, а „практична” партия, подчерта Трифонов

Много странен съвпадък, нали :) 

преди 1 минута, Мойра написа:

Прочети какво пишат по въпроса във всички медии, които не четеш, и ще си наясно за какво става въпрос.

Кои медии ще ми препоръчаш ? Само не ми казвай мутренския "фрог" :giggle1:

Цитираната "нюз.бг" не те ли устройва ?

• Автор
преди 5 минути, miro20 написа:

във връзка със спряганото няма леви няма десни от Черепа ... много странно ми прозвуча слогана на Слави че ...

ИТН не е нито лява, нито дясна, а „практична” партия, подчерта Трифонов

Много странен съвпадък, нали :) 

Кои медии ще ми препоръчаш ? Само не ми казвай мутренския "фрог" :giggle1:

Цитираната "нюз.бг" не те ли устройва ?

Ти си безнадежден случай!:getout:

преди 13 часа, miro20 написа:

като гледам медии те които си цитирал то това си е отвсякъде фейк новина ама да ти друго освен фейк новини не пускаш как забравих за това че си МИРО 20 ЛЪЖЕЦА

преди 1 час, ninov написа:

като гледам медии те които си цитирал то това си е отвсякъде фейк новина ама да ти друго освен фейк новини не пускаш как забравих за това че си МИРО 20 ЛЪЖЕЦА

аз доколкото помня източника е една от медиите, които мойра им бе преди време спамерка

https://afera.bg/ексклузивно-видео-антикорупционния/

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.