Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

преди 1 минута, Радул написа:

Няма да ти хареса. Достатъчно просто ли е пак? И на Антон Тодоров няма да му хареса, за Боцко да не говорим.

промените са козметични, но няма да му хареса на боко , защото го прави Радев - цирка трябва да продължи

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 281,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

преди 23 минути, miro20 написа:

Щом с обещал да има, ще ти повярвам разбира се :)

Проблема е че нищо такова не става ясно от цитираните алинеи, които по никакъв начин не опровергават думите ми за предложението примерно по 5 кандидатури.....  и кой ще утвърди пРезилдента :hush:

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

промените са козметични, но няма да му хареса на боко , защото го прави Радев - цирка трябва да продължи

Дори и офцата е разбрал по-добре от теб нещата, смятай!:biggrin:

преди 2 часа, miro20 написа:

И по какъв начин това цитираното от алинеите оборва това което казах ??

Кое от това не ти стана ясно? 

Цитат

„(4) Централната избирателна комисия се назначава с указ на президента на републиката след публични консултации и процедура, определени от президента, въз основа на предложение на парламентарно представените партии и коалиции. Предложенията се обявяват на интернет страницата на президента на републиката.“

.

преди 5 часа, Радул написа:

Ще има представител на ГЕРБ. Достатъчно просто ли го написах?

На прост човек акъл ли се опитваш да набиеш ?

преди 5 часа, M.Николов написа:

Дори и офцата е разбрал по-добре от теб нещата, смятай!

Аз като ви казвам, че е прост човек...

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

е това е проблема на ГЕРБ че няма да е на подчинение на Борисов

а това че промените са козметични  го обясни на самозатапко защото ние 3 дена се опитваме да му го обясним но той не разбира

преди 10 часа, nikssi написа:

Кое от това не ти стана ясно? 

Цитат

„(4) Централната избирателна комисия се назначава с указ на президента на републиката след публични консултации и процедура, определени от президента, въз основа на предложение на парламентарно представените партии и коалиции. Предложенията се обявяват на интернет страницата на президента на републиката.“

За трети път - Не съм казал "не ми е ясно" , а че по никакъв начин не оборва поставения ми въпрос и примерите с предложенията и как презилдента би утвърдил и КОГО точно.

:hush:

преди 3 часа, ninov написа:
преди 13 часа, Без умствен капацитет написа:

е това е проблема на ГЕРБ че няма да е на подчинение на Борисов

Тя не е и била :) 

Промените са красноречиви - да "изчегъртат" партията с най много гласове на изборите от ЦИК, да дадат възможност на пРезилдента да избере кого да утвърди,   а точката за отпадане на евродепутати пряко и очеизвадно удря ВМРО които сега не влязоха в парламента но имат евродепутати.

Мутрите си подготвят преврата и как да си нагласят изборите.

Плюс бетониране на служебно правителство , начело с фигуранта.

Пряко следват заръките и тезисите на Черепа които всеки път ще ви цитирам. За сверка как върви преврата който толкова одобрявате.

Не забравяйте че това ще се обърне срещу всички . Войната не е срещу гЕРБ, а срещу държавата и хората.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, miro20 написа:

Тя не е и била

не не била на подчинение на парламента досега беше на подчинение на светия синод 

преди 1 час, miro20 написа:

За трети път - Не съм казал "не ми е ясно" , а че по никакъв начин не оборва поставения ми въпрос и примерите с предложенията и как презилдента би утвърдил и КОГО точно.

Според направените предложения бре. Бавно ли загряваш или политиката е такава - създаване слухове и следване на опорките на Бибитко?

Цитат

Мнозинството в парламента е проформа и цели да обслужи кандидат-президента Радев, каза премиерът в оставка.

Цитат

“Кога ще направят обществените поръчки, къде отиват сигналите, а хакерите? САЩ направиха агенция, която да се бори с намесата в изборния им процес.

Цитат

Какво значи 100 процента машинно гласуване? Кога ще направят обществената поръчка и кога ще ги достаят или вече е избраната фирмата, което не ме изненадва, както стана с Грипените? Да питам как ще разнесат машините до Америка, Азия, Австралия? Там къде ще ги инсталират? Кой ще наблюдава кой чука на тези машини или вече и там са си създали организация за фалшифициране?", продължи той.

Цитат

Ако машината се повреди, казват нашите страховите юристи, тогава на хартия казват. В първия момент и аз се обърках, но веднага се сетих коя е печатницата на депутата от БСП, където на практика те трябва да отпечатат цялото количества хартия, защото те няма да могат да знаят в коя секция ще се развали машината", посочи още лидерът на ГЕРБ, като подчерта, че в европейските страни не се използва машинно гласуване.

Цитат

“Фирмата с машините е дарител на “Да, България“ и то си пише", посочи Борисов.

Цитат

"Как не ги беше срам да карат хората да работят на Разпети петък вечерта?"

Сега ще се почне с преповтарянето им. 

Цитат

"Много пъти съм твърдял, че Бойко Борисов е лъжец. Днес той за пореден път потвърди този факт като каза, че фирмата, която доставя хардуера за машинното гласуване в страната е спонсор и е дарявала пари на "Да, България". Това е абсолютна лъжа. Нито фирмата, нито собственикът ѝ са сред дарителите ни. В пресконференцията си днес Борисов изрече десетки лъжи, направи серия внушения, които бяха безкритично приети", написа в профила си във Фейсбук депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев.

Facebook

преди 1 час, miro20 написа:

Ахаааа, ти искаш да е както с подписването на указа за Гешев. Боко да му каже за кой кандидат и президентът ще - не ще, да подпише. Е, вече няма как да стане тоя номер.

За миробавния 

Цитат

Във връзка с приетите от 45-ото Народно събрание изменения в Изборния кодекс, държавният глава Румен Радев ще проведе на 5 май консултации с парламентарно представените партии и коалиции, за да се запознае с предложените от тях номинации за състава на Централната избирателна комисия. Покани за това бяха изпратени до парламентарните групи в 45-ото Народно събрание, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Публичното изслушване на предложенията, направени от парламентарно представените партии и коалиции, ще започне от 14.00 часа на „Дондуков“ 2 и ще се излъчва в реално време на интернет-страницата на президентската институция.

Със свой указ днес държавният глава утвърди правила за провеждане на публични консултации и процедура за назначаване на състава на ЦИК.

Вижте указа на президента ТУК.

image.png.331f9a6aef8c5034270a8651410906dc.png

преди 3 часа, miro20 написа:

Тя не е и била :) 

Промените са красноречиви - да "изчегъртат" партията с най много гласове на изборите от ЦИК, да дадат възможност на пРезилдента да избере кого да утвърди,   а точката за отпадане на евродепутати пряко и очеизвадно удря ВМРО които сега не влязоха в парламента но имат евродепутати.

Мутрите си подготвят преврата и как да си нагласят изборите.

Плюс бетониране на служебно правителство , начело с фигуранта.

Пряко следват заръките и тезисите на Черепа които всеки път ще ви цитирам. За сверка как върви преврата който толкова одобрявате.

Не забравяйте че това ще се обърне срещу всички . Войната не е срещу гЕРБ, а срещу държавата и хората.

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

преди 19 часа, nikssi написа:

За миробавния 

Цитат

Във връзка с приетите от 45-ото Народно събрание изменения в Изборния кодекс, държавният глава Румен Радев ще проведе на 5 май консултации с парламентарно представените партии и коалиции, за да се запознае с предложените от тях номинации за състава на Централната избирателна комисия. Покани за това бяха изпратени до парламентарните групи в 45-ото Народно събрание, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Публичното изслушване на предложенията, направени от парламентарно представените партии и коалиции, ще започне от 14.00 часа на „Дондуков“ 2 и ще се излъчва в реално време на интернет-страницата на президентската институция.

Със свой указ днес държавният глава утвърди правила за провеждане на публични консултации и процедура за назначаване на състава на ЦИК.

Вижте указа на президента ТУК.

Покажи още  

Благодаря за пояснението Xеъ-Ниимайер . Най сетне разбра въпроса ми, и че не се отнася до алинеите и членовете които цитираш.

Пък после аз съм бил "бавен" :giggle1:

преди 3 часа, miro20 написа:

Благодаря за пояснението Xеъ-Ниимайер . Най сетне разбра въпроса ми, и че не се отнася до алинеите и членовете които цитираш.

Пък после аз съм бил "бавен" :giggle1:

господин БЪЗОзабравяш прочети си писанията от петък на сам и виж какви ги пишеше не ги поствам единствено поради че ще бъде изхабено място на сървара на калдата. Как герб няма да има нито един представител в цик  а от това което цитираш дали е така ли не

По добре си виж вашите безсмислени кудкудякания и пригласяния, дето съм сигурен нито сте чели, нито сте се интересували, но си плямпате едни и същи глупости. Защо се хаби мястото на сървъра за таквиа абсолютно безсмислени постове , спам и заяжданици, аз също не знам :) 

на 3.05.2021 г. в 14:50, nikssi написа:

"Много пъти съм твърдял, че Бойко Борисов е лъжец. Днес той за пореден път потвърди този факт като каза, че фирмата, която доставя хардуера за машинното гласуване в страната е спонсор и е дарявала пари на "Да, България". Това е абсолютна лъжа. Нито фирмата, нито собственикът ѝ са сред дарителите ни. В пресконференцията си днес Борисов изрече десетки лъжи, направи серия внушения, които бяха безкритично приети", написа в профила си във Фейсбук депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев.

Facebook

Да, ама какво се оказва... че и Пеевскии Доган "могат да са дарители"  на ДееБъ

https://zonanews.bg/politika/eksperiment-nikakav-problem-da-se-daryavat-pari-na-db-pod-vsyakakvi-izmisleni-imena

:lol6:

• Автор

Майките от ”Системата ни убива”: Защо ще протестираш с твоите ”безплатни мъжаги”, бе Стъки?

Spoiler
Организирал бил протест срещу Президента!? И защо ще протестираш с твоите ”безплатни мъжаги”, бе Стъки? Тя тази работа не е за мускули. За тази работа се иска акъл, а не пари.

Акъл, с който да прецениш ситуацията и да проумееш, че връщане назад няма и времето, в което ти цуцаше субсидий и "заработваше" за някое дофинансиране, защото си много добър в подмазваческата професия, СВЪРШИ. Кой намазал, намазал. Някои ще връщате, а други ще си и платите, за това, че мислихте единствено за собственото си благополучие, оцеляване и забогатяване, а не виждахте мизерията на другите. Даде ви се, а сега виете от мъка, на кого ви оставя бащицата. Сиротни, недолюбвани и убити духом ще шетате по коридорите на съдебната власт. Още малко остана. Ние за какво мислите, че се борим?

Да не очаквате, че ще ни уплашите и че ще се приберем изплашени от вашата визия? Та ние няма какво да губим, но вие явно губите почва под краката си, когато си помислите, че за нищо не ставате и че не бихте оцеляли в свят, в който Борисов го няма. Той създаде пиедестал за простотията, а вие хорА ще играете, за да убиете чалгата. Колко интелектуално!

А случайно да забелязахте, че хорА се играят от един месец, от хОра, които искат финансиране, също като финансирането на федерацийката ти, Стъки?
Не, нали?

Е, убити сте!

Само едно не става ясно. Така ли се раждате - мъртви, или покварата действа безпроблемно при хора и лелки, които са загубили ценностите си някъде по пътя???

мутренския фрогнюз яко се разпищя :) 

И да, предполагам ще направите цирк. То затова ви плаща Черепа.

До сега разпопения и другите 10-на клоуни  играехте цирк на една врата без публика.

Сега  ви се отдава възможност да ескалирате тези ялови до сега усилия да стане джумбуш.. патаклама...  Намерихте си хора които не са безразлични както до сега към вас - фейкометите и платените.

:)

преди 57 минути, Мойра написа:

На Троло 20 протеста. Ако не са ченгетата да ги вардят, контрапротеста ще ги залее. Ма иначе много му знае тъпата клавиатура.

Тиоз бил рехаф, оня бил рехаф. Е на туй му е вика рехав протест. Няма никой. Само чакалите

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Ако не са ченгетата да ги вардят, контрапротеста ще ги залее. Ма иначе много му знае тъпата клавиатура.

Нещо те е яд на клавиатурата ми ли ? :) 

Иначе кой какво ще залее ще се видина 11 юли. Да ти намекна че ще е същото заливане , както ви отвя ГЕРБ на 4 април , а възможно /надявам се/  и още по силно да е цунамито този път :) 

преди 48 минути, miro20 написа:

Нещо те е яд на клавиатурата ми ли ? :) 

Иначе кой какво ще залее ще се видина 11 юли. Да ти намекна че ще е същото заливане , както ви отвя ГЕРБ на 4 април , а възможно /надявам се/  и още по силно да е цунамито този път :) 

Така ги отвяхте, че сега 2 месеца ще ревете колко лошо е правителството на Радев :D 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.