Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

Троло 20 пак затапен и унизен

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 281,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:

Троло 20 пак затапен и унизен

Тц. Не аз , а лицемерката която ясно и коректно цитирах точно преди теб :hush:

преди 3 часа, Мойра написа:

като искат промяна, защо не казват какво и как  искат да се промени - а казват какво пишело в плана

да живеят демократичните протести в Русия, а не като нашите  онзи на който клип разпознах една агресивна психично болна дет е кефи да пътува:D

Над 450 арестувани на протестите в Русия

Цитат

Руските власти изглеждат решени да сложат край на движението в подкрепа на Навални

Някои активисти са били задържани още преди протестите. Сред тях са опозиционни политици

току-що, Мойра написа:

И какво ти е мнението за този протест срещу превратаджиите чалгаджии и мутроолигарси  ?

Какво пише във фрогнюз на Черепа ?

Сигурно в Дубай хвърчат фойерверки и Черепа си удря г'за в тавана от кеф  . Нали точно това искаше и той - със законови промени да ограничи съда и прокурорите.

Но аз мисля, че Гешев не ни е проблем, ако спечелим властта, щото мо"е да му орежем правомощията без да променяме Конституцията. (...) Като го напра'име фигурант като Президента, точно кво ше ни вреди Гешев... (...)

Сценария отпреди почти година, когато подпали протестите с финансиране, пропаганда и с пРезилдентски юмручета, сега виждаме вътплатени на живо !

Честито на мутрите . И  Жална и майка на државата....

преди 14 минути, miro20 написа:

Жална и майка на државата....

Жална им майка на тези, които през последните повече от 11години ограбиха държавата и я наредиха на последно място в Европа по всички важни показатели. Сега са усетили "жегата зад ъгъла" и са активирали всички Мирковци да плюят. Нищо. За тях иде Видовден и нищо няма да ги спаси от народната любов.  

преди 1 час, ivottoshev написа:

Жална им майка на тези, които през последните повече от 11години ограбиха държавата и я наредиха на последно място в Европа по всички важни показатели. Сега са усетили "жегата зад ъгъла" и са активирали всички Мирковци да плюят. Нищо. За тях иде Видовден и нищо няма да ги спаси от народната любов.  

Остави ме мен... това ще удари и такива като теб.

Но таквиа като теб сте на принципа " не е важно на мен да ми е добре, важно на вуте да му е зле" ... 

И съответно ще си мълчиш когато и Черепа те клати, и когато КТБ се погребе , и когато Европа ще ни нарита там където бяхме преди 11 години ..... :hit:

Сбъдна ли се заръката на Черепа ? Сбъдна се. Без промени в Конституцията, направиха институциите на кайма.

преди 3 часа, miro20 написа:

И какво ти е мнението за този протест срещу превратаджиите чалгаджии и мутроолигарси  ?

Мирко, нали си наясно, че без гласовете на БСП и ДПС тези промени не биха били възможни?

Какво означава това?

Явно всички с изключение на Герб смятат, че тези промени са правилни.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Мирко, нали си наясно, че без гласовете на БСП и ДПС тези промени не биха били възможни?

Какво означава това?

Явно всички с изключение на Герб смятат, че тези промени са правилни.

Откъде си измисли че каквото казвали бСП и ДПС е правилно ?

Или че всички които не са ГЕРБ  е правилно ???

Не драги. Много често , да не кажа винаги , тези които са против ГЕРБ работят за мутроолгиарсите и прокарват техните опорки и инструкции .

С цел дестабилизация на държавата . 

И както виждаме го постигат.Ако това за теб е "правилно" ,  толкова по зле за теб.

преди 4 минути, M.Николов написа:

А ти откъде си измисли, че не е правилно?

А да, забравих, че за теб Герб са единствено правилни, непогрешими  и неповторими.:)

Хайде да те върна на това което казах :

...

И съответно ще си мълчиш когато и Черепа те клати, и когато КТБ се погребе , и когато Европа ще ни нарита там където бяхме преди 11 години ..... :hit:

Сбъдна ли се заръката на Черепа ? Сбъдна се. Без промени в Конституцията, направиха институциите на кайма.

...

Къде видя  да съм казвал "ГЕРБ са единствено правилни непогрешими и неповторими" ?? :hit:

Коментирай конкретно това което съм казал , за което ти го копнах още веднъж :hush:

Всичко друго са твои тролски спекулации , извадени от контекста.

преди 22 минути, M.Николов написа:

Да коментирам отговора ти към друг потребител, който ми цитираш?

Ти да не съм бръмнал нещо с главата?:angry:

И аз се чудех това за теб. Тогава защо ме коментираш ? :lol6:

преди 2 часа, miro20 написа:

https://www.facebook.com/stanislav.nedkov.9/posts/4247369088615617

5 май (сряда) в 10:30ч пред сградата на Президентството

Троло, нали беше казал да намеря, къде си цитирал Стъки Чакала.

Ей го на, намерих

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

цитирал

Брей :)  само това ли намери ? Колко дена си се гърчел да търсиш из моите постове и пак не си намерил :)  

А между цитираЛ и сега цитираН пост правиш ли разлика ?

Заповядай на събитието. :)  То точно затова го цитирам и тук.

преди 44 минути, miro20 написа:

То точно затова го цитирам и тук.

Стъки не си спрял да го цитираш

И Калина Андролова и къф беше оня малоумник Антон ли Спиридон ли, ба ли откъде ги изкопаваш

Радвам се че те дразнят и вбесяват :hush:

Не разбрах какво ти е отношението към протеста... но и няма значение.. ти си тук да си тролиш и заяждаш , а не да дискутираш по темите. :getout:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.