Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Виж. Отлично знаеш какви проблеми имаше в началото и как с никакви филтрации не тръгваха нито F1_2012, нито GRID 2. Сещаш ли се? Колко седмици те карах да видим къде е проблема, но теб те е страх да бутнеш проклетия плъзгач? И какво стана като го бутна, спомняш ли си? Значи, при еднакви настройки аз получих ако не греша 62 fps,  а ти някъде 78-80 без клок на твоята карта. Е това колко процента са? казах ти, дай да видим къде е проблема, щото натоварването на видеокартата ти бе мижаво, на процесора също. Ти не та не. С 300 зора успях да получа някакви данни, но ти не искаше да продължиш докрая и твърдеше, че така работила видеокартата. Е като работи така, какви бяха тия 20 fps  при повече от 4xMSAA?

Имах проблеми само с F1_2012, след нея нещо стана и с GRID 2, лъжа ли? И това с F1_2012, не бе в началото, а след това. “Бутнах" ли плъзгача, променили се положението? или от само себе си, се оправи играта. Хайде, сега пусни бенч марка, на максимум настройки и Full HD резолюция. Да видим, какво ще се получи, въобще. А и ако искаш да знаеш, твоята без клок изкара 49 Кадъра, но не си спомням настройките. Колко са процентите казваш? 

Сега ще кажеш, “ ами ти имаш boost“. Е, какво от това, нали сравняваш видеокартите, те са различни поколения, най-малко са на различни производители, ама кой да се усети навреме. Така, че какъв е проблемът? 

Някак си, няма истина в писанията ти, знам ли.

И сега предлагаш пак същата проблемна видеокарта. Макар че така и не стана ясно, дали проблема е точно във видеокартата или някъде другаде.

Проблемът е във играта или релийзът, както казах. Това не значи, че видеокартата е проблемна, но ти твоето си знаеш!

Послепис: Въобще водиш “битка“, която явно няма да спечелиш! 

Редактирано от Masterplay (преглед на промените)

Аз битка не водя. Ти я започна с твърдението, че HD7950  за 570 лева е по-добра от една GTX760 за 470-480 лева. нямам нищо против картата, а съм против тия 600 лева, дето даже и над 1100 MHz  не могат да качат ядрото.  Отлично знаеш, че филтрациите при NVIDIA  и AMD  са различни специално при тая игра, затова и правихме тестовете с 4xMSAA, каквато филтрация имат и двете карти. Да не занимавам другите с проблемите, но накратко ще кажа, че играта изобщо не искаше да върви нормално при теб, дори с по-ниски филтрации. Едва без филтрации се оправяше донякъде. А когато все пак някак си тръгна, ние сравнявахме на 4xMSAA. Моята с клок, твота без, щото не искаше да я клокваш. Ей сега пак пуснах теста и с 16xCSAA  получавам 59 средни и 51 минимални. Всичко това на fullHD и ultra  настройки. Знаеш, че няма как да се сравнят точно нещата, освен ако не се ползват еднакви настройки за двете карти. Ние точно това и правихме ако се сещаш. Но проблемът всъщност бе другаде - тия 160 W TDP  ограничават видеокартата и едва след увеличението на тая стойност, картата започва да работи по-често на 950 MHz.  Ти казваш, че това е клок. Е, клок е, ама колко е TDP  за да може картата да работи на 950 MHz? Ей тия неща ти така и не искаше да разбереш. Няма какво повече да говоря. Направихме тестове и при еднакви настройки разликата бе 25-30 % Това е. Ами клокни тая карта стабилно, да видим колко може да получиш. След като се дават една камара пари, поне да се използват пълноценно. 

Аз битка не водя. Ти я започна с твърдението, че HD7950  за 570 лева е по-добра от една GTX760 за 470-480 лева. нямам нищо против картата, а съм против тия 600 лева, дето даже и над 1100 MHz  не могат да качат ядрото.  Отлично знаеш, че филтрациите при NVIDIA  и AMD  са различни специално при тая игра, затова и правихме тестовете с 4xMSAA, каквато филтрация имат и двете карти. Да не занимавам другите с проблемите, но накратко ще кажа, че играта изобщо не искаше да върви нормално при теб, дори с по-ниски филтрации. Едва без филтрации се оправяше донякъде. А когато все пак някак си тръгна, ние сравнявахме на 4xMSAA. Моята с клок, твота без, щото не искаше да я клокваш. Ей сега пак пуснах теста и с 16xCSAA  получавам 59 средни и 51 минимални. Всичко това на fullHD и ultra  настройки. Знаеш, че няма как да се сравнят точно нещата, освен ако не се ползват еднакви настройки за двете карти. Ние точно това и правихме ако се сещаш. Но проблемът всъщност бе другаде - тия 160 W TDP  ограничават видеокартата и едва след увеличението на тая стойност, картата започва да работи по-често на 950 MHz.  Ти казваш, че това е клок. Е, клок е, ама колко е TDP  за да може картата да работи на 950 MHz? Ей тия неща ти така и не искаше да разбереш. Няма какво повече да говоря. Направихме тестове и при еднакви настройки разликата бе 25-30 % Това е. Ами клокни тая карта стабилно, да видим колко може да получиш. След като се дават една камара пари, поне да се използват пълноценно. 

Смехотворно ми е като чета това, знаеш ли?  Не казвам, че е “много“ по-производителна, но Вие всичките си наслагате от Интернет пространството, видео и някакви изображения, който нищо не доказват, аз съм ти го казвал. Ти пробва дали ядрото не може да се покачи до 1100Mhz, нали? И как все тебе не те разбират, не знам аз. Видеокартата си ми работеше на всичките филтрации, имаше моменти при който тя отказваше да заработва на по-слабите филтрации, но това не означава, че имам проблем с видеокартата.  Говориш конкретно за една проста игра, а при други се вижда разликата. Не виждам смисъл да споря с теб, аз съм ти доказал всичко, което си искал да разбереш! Хмм.... а ти не говореше ли, че I3 те ограничавал? И не си ми казал, да клоквам видеокартата, каза ми да вдигна лимита, не се прави на ударен с мокър парцал, че не е смешно. Опресни си паметта, поне малко. Да не ти цитирам, какво точно си писал!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.