Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация за игри и видео обработка

Featured Replies

Всички записвачки са еднакви на подобни цени. Може да даде повече пари за външна ако иска или въобще да не купува никаква негова си работа.

CpuKiller не не мисля. Аз определено бих си купил тоя телевизор вместо три монитора ако разполагах с парите. Все пак всичко минава през очите та това е най-важното.

Не казвам че идеята за 21:9 монитор е лоша все пак аз го предложих. Да взима няколко обаче е грозна история.

А звуковата карта е вградена в дъното. Ако вземе добро и тя ще е добра. Във всеки случай напълно достатъчна за нормални колонки.

Разбира се ако вместо няколко бона за телевизор се дадат за колонки ще трябва и звукова карта. Накрая обаче излиза че парите са малко за всичко.

Просто без качествени колони дали ще му сложите карта за 300 лв. или ще ползва вграденото е все едно.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Мерси.

Също така искам да питам за да ползвам 3 монитора нужни ли са ми 3 видиокарти

Колеги, прочетете всички постове на автора,обърнете внимание на правописните и граматически грешки.След това си задайте въпроса дали това не е поредната тема лишена от смисъл.Ако някой,може да отдели 12000 лв. за конфигурация той със сигурност ще има доста по-сериозни познания в тази материя.Подобен проект би се реализирал за професионална работа,а по начина по,който се изразява автора бих предположил,че става въпрос за младеж на 11-12 години.Желая Ви приятен ден ! ;)

Погледите ви стигат до върховете на носовете ви! Апропо, само Тодор и Людмил(и аз ) сме включили исканата от автора звукова карта!

П.П. Тодоре, конфига с тия дискове не мога да му схвана идеята?!

П.П.П. Наруто, всичко ток, ама тая записвачка за 27лв. при тоя бюджет?!  :P

Идеята е игрите и ОС на SSDтата, Програмите на рапторите и видео файловете, анимациите и всякакви други боклуци на Black-а.

Всички записвачки са еднакви на подобни цени. Може да даде повече пари за външна ако иска или въобще да не купува никаква негова си работа.

CpuKiller не не мисля. Аз определено бих си купил тоя телевизор вместо три монитора ако разполагах с парите. Все пак всичко минава през очите та това е най-важното.

Не казвам че идеята за 21:9 монитор е лоша все пак аз го предложих. Да взима няколко обаче е грозна история.

А звуковата карта е вградена в дъното. Ако вземе добро и тя ще е добра. Във всеки случай напълно достатъчна за нормални колонки.

Разбира се ако вместо няколко бона за телевизор се дадат за колонки ще трябва и звукова карта. Накрая обаче излиза че парите са малко за всичко.

Просто без качествени колони дали ще му сложите карта за 300 лв. или ще ползва вграденото е все едно.

Щом казва "ще записвам и звук на него" се предполага, че иска съответния  звук да е с високо качество. Ако сериозно мисли за аудио обработка, няма как без звукова карта.

П.П.  С този 21:9 може и да има проблем. Ако играе игри като CoD, чийто мързеливи девелъпъри са сложили максимално FOV 80, ще има проблеми с очите, а може и главоболия след 30 мин игра, докато с 3-те 16:9 може просто да играе на централния, и да си пусне Facebook на единия и да следи примерно видеото което се рендерва на другия.

Редактирано от Тодор. (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Колеги,

на него освен за игри му трябва и за видеообработка, така че не съм съгласен с вашите варианти на амд карти.

нищо против нямам стещу АМД, просто те са добри в OpenCL и за миньори, бих казал
2 или 3 Nvidia GTX 780ti (gigabyte windforce или Asus (може и MSI)
също така , аз притежавам i7 4770k и наистина си заслужава за игри , друг въпрсос ако искаш x79 но ще трябва

да пожалиш 5-6 фрейма но пък ще получиш 5-6% по-добра производителност и повече рам (за програми като: Adobe AE)

също така почакай докато не почнат да предлагат монитори с G-Sync в БГ , защото разликата е огромна ... ; )
щом си се решил да изхабиш 12бона бих ти препоръчал следната конфигурация:

Asus x79 WS / Asus x79 Rampage IV black edition
Intel core i7 4930k

3 x Nvidia GTX 780ti
Noctua NH-D14
Fractal Design Arc XL (кутията която ползвам вмомента .. супер е ; ) / Fractal Design Define XL R2

4 x ( RAID 10)  :  Intel 530 240GB

1x WD Black 4TB
64GB Corsair Vengeance 2133 Mhz , (толкова много за да се направи РАМ диск)
Захранване : Seasonic X-1250  80+ Gold или Corsair AX1200i

• 8 месеца по-късно...

Абе ясно че темата е менте но според мен една пълна конфигурация с gigabyte x99 series би му дошла достатачно за тези неща 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.