Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация до 600$

Featured Replies

Аз бих взел по-добро дъно! Ето нещо последно от мен и да, ако се напънеш за по-добра карта толкоз по-добре! За кутия FD-CORE-3000-USB3-ATX-BLACK или Corsair-Carbide-200R или в краен случай CM-N400-BLACK-USB3!

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

• Автор

Сега забелязах че на това дъно за РАМ слотовете пише Memory Standart DDR3 1600/1333/1066 , а рам паметта която yu-gi-oh предложи е DDR3 2400 има ли някаква разлика и дали ще може да се сложи тази РАМ на това дъно ?

Относно кутията,може би ще е първата която XECUTIONER предложи.

Няма проблем да я сложиш въпроса е единствено цената да е изгодна. Понякога разликата 2 / 3 лв. и просто не си заслужава да се взима по смотаната. Вероятно за това я е сложил.

CPU: AMD FX-6350 3.9GHz 6-Core Processor ($129.99 @ Newegg) Motherboard: Asus M5A97 R2.0 ATX AM3+ Motherboard ($87.99 @ Newegg) Memory: G.Skill Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Memory ($87.99 @ Newegg) Storage: Western Digital Caviar Black 500GB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($74.99 @ Newegg) Video Card: EVGA GeForce GTX 660 2GB Video Card ($185.66 @ Newegg) Power Supply: Corsair CX 500W 80 PLUS Bronze Certified ATX12V Power Supply ($34.99 @ Newegg) Total: $601.61 (Prices include shipping, taxes, and discounts when available.)
  • Автор

Благодаря за предложението Тодор.Някой може ли да изкаже мнение относно конфигурацията му ?  По добре ли е да я взема нея вместо тази на yu-gi-oh ? (като вместо 7850 взема 7870)

Редактирано от pinguiny (преглед на промените)

Лично мнение: Ако ще е за игри Интел - i5 + HD 7870(ако успееш). Колкото до кутията CM N300 е 10 санта по къса по височина от N400. А N400 разполага с XtraFlow вентилатори които са по 20 лв. Иначе никаква разлика няма между 2-те освен че Xtraflow са с PWM контрол(не те касае). Ще поддържаш едни и същи температури и с двете. А FD Core 3000 и Corsair 200R - разликата спрямо N300 е че FD идва с 3 вентилатора и поради този факт няколко градуса може би ще спадне температурата от горния му вентилатор. А за Corsair освен че е малко по широка. По точно разликата е в дизайна за мен. A като качество всички изброени са на ниво! A предложеното GTX 660 с това охлаждане като се разшуми турбината и ще си кажеш че хеликоптера лети над вас но в лекия смисъл на думата.

А за дъната дали ще е H87 или H81 все тая ако ти трябва колкото да тръгнат частите. H81 си имат също допълнителни PCI слотове при нужда. Разликата е че H87 има повече вкарани "екстрички" като софтуерни приложения, тук таме някой друг в повече сата 3.0, усб 3.0, овърклокърски възможности за Z(Chipset) + К процесор и така нататък. Но за i5 4570 не те касаят тези неща.

Редактирано от Yu-Gi-Oh! (преглед на промените)

Благодаря за предложението Тодор.Някой може ли да изкаже мнение относно конфигурацията му ?  По добре ли е да я взема нея вместо тази на yu-gi-oh ? (като вместо 7850 взема 7870)

Добра му е конфигурацията, но лично аз съм за Интелската на Yu-Gi-Oh, и да ако искаш някой друг кадър отгоре - HD7870.

А за дъната дали ще е H87 или H81 все тая ако ти трябва колкото да тръгнат частите. H81 си имат също допълнителни PCI слотове при нужда. Разликата е че H87 има повече вкарани "екстрички" като софтуерни приложения, тук таме някой друг сата, усб 3.0 и така нататък.

Абе не е баш така. H87 си е среден клас чипсет, и е за предпочитане пред скопено H81M.

Добра му е конфигурацията, но лично аз съм за Интелската на Yu-Gi-Oh, и да ако искаш някой друг кадър отгоре - HD7870.

Абе не е баш така. H87 си е среден клас чипсет, и е за предпочитане пред скопено H81M.

С това съм съгласен че е за предпочитане ако има пари но донякъде. Както казах лично на мен H81 би ми бил достатъчен като възможности ако ще е HTPC/Gaming PC тоест колкото да запали PC но от производители на качествените стоки :-)

ASUS,GB или ASrock,MSI в днешно време.

Редактирано от Yu-Gi-Oh! (преглед на промените)

• Автор

Ясно.Понеже не мога да си позволя да надвишавам бюджета повече (650$ излиза конфигурацията на yu-gi-oh) предпочитам да карам с H81 щом няма да има проблеми,и тогава си остава Интелската +HD 7870.

.

Благодаря на всички!

За информация: когато внасяте/поръчвате компютърна техника/компоненти от щатите - мито не се дължи. Тоя род стоки не се облагат с мито.

За информация: когато внасяте/поръчвате компютърна техника/компоненти от щатите - мито не се дължи. Тоя род стоки не се облагат с мито.

.....При положение, че става въпрос за физически лице и за единични бройки, юридическите(фирмите) дължат и ДДС и едни доста солени удвоени митнически сборове, при положение че внасят стоки от страни извън ЕС, в това число и от САЩ.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.