Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Шибаният ЧЕЗ спря тока. Тъкмо свалях нещо... Айде отначало.

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://apteka.framar.bg/30002208/%D1%86%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BD-%D0%B0%D0%BC%D0%BF-10-%D0%BC%D0%BB-5

Док, тва е младежа в Румъния, който се нае сутринта да помогне за намиране лекарството.

Церебролизинът не е АТФ и НЕ Е заместител на фосфобиона.

а щом онова не се произвежда и в Румъния - търсете другаде ( може би наистина Украйна - там забъркват всичко , закоето може да се сетите)  ако въобще някой все още го произвежда, щом и румънците са го спрели.

p.s. от церебролизина не съм въодушевен, наблюдавайки пациенти, на които е изписан.От тази група за мен сомазинът е по-добър.Но и пирамемът върши работа - всички бабички го пият за "оросяване" и си кютат.

Въобще -колко лекари попиташ всеки различно лекарство ще ти каже и ефектът е един и същ.

Нали говорехте за фосфобион ? 

Търсете него, не се отплесвайте из фармакопеята, плийз.

p.s. утре ще се ходи на бач, тъй че леглото ме зове.

p.s. утре ще се ходи на бач

тцъ

днес е Великия чушкопечен ден

17кила червен пипер кротко чака да мине през чушкопеците и да се отправи в торбички във фризера :)

В наличност за четири чушкопека, един от тях - троен :whist:

смятам да осмърдя околностите на есен :D

тцъ

днес е Великия чушкопечен ден

17кила червен пипер кротко чака да мине през чушкопеците и да се отправи в торбички във фризера :)

В наличност за четири чушкопека, един от тях - троен :whist:

смятам да осмърдя околностите на есен :D

няма тц.

вече работим със страшна сила : от нощната смяна с летящ старт, млада жена, пребитра от мъжа си, защото е хваната с любовник.Вече интубирана, хемоглобинът паднал на 30, активно кървене вътре в тялото.Любовникът -и той пребит -лежи в другата зала.

няма тц.

вече работим със страшна сила : от нощната смяна с летящ старт, млада жена, пребитра от мъжа си, защото е хваната с любовник.Вече интубирана, хемоглобинът паднал на 30, активно кървене вътре в тялото.Любовникът -и той пребит -лежи в другата зала.

:ohmy:

за какво ми е телевизия като имам теб? :)

а съпругът къде е? :rolleyes:

p.s. чушкопекът е къщи не е включван от години. Печем всичко с газовата пърлачка.Става за секунди печенето, а чушките се белят много по-бързо и добре след това.

а съпругът къде е? :rolleyes:

в полицията - прибрали са го на топличко и звънят през половин час за да разберат какво обвинение да му предявят.

p.s. чушкопекът е къщи не е включван от години. Печем всичко с газовата пърлачка.Става за секунди печенето, а чушките се белят много по-бързо и добре след това.

знаех си че няма да пропуснеш да споменеш пърлачката :D

обаче, уважаеми, с пърлачка и баба може

друго си е пипер по пипер да мине през ръчичките ти :whist:

пък и нямам пърлачка

то, аз и чушкопек нямам, де............. :D

в полицията - прибрали са го на топличко и звънят през половин час за да разберат какво обвинение да му предявят.

проверяват дали да е за тежка телесна или за убийство? :D

баси, не е хубаво така да се хиля ама.............

ама чушки имаш, а ? 

а, а, а .... 

в петък пратих чичо Наско с комсомолско поръчение на търговията /намирам му работа да се чувства нужен и в услуга на обществото - цял ден обикалял да избира/. Бяха му дадени подробни инструкции и той ми купи един чувал десетина килограма. На мен ми се сториха малко и вчера отидох и купих още десет :shy11:

проверяват дали да е за тежка телесна или за убийство? :D

баси, не е хубаво така да се хиля ама.............

....

мхм.

върви обаче на към последното :) 

p.s. виждаш ли колко е лошо да хойкаш насам-натам и да те хванат  ? :ph34r:

p.p.s. в момента и студентчетата татък за туй си приказват , въпреки, че са малки -нямат още 30 , баси .Виж-аз наближавам 40-тесетте :ohmy:

Мале само да ти види Белго снимката незнам къде ша са криеш :D

направих си я на картина, бе, алоуууу :D

нещо тип Левитан

мхм.

върви обаче на към последното :)

p.s. виждаш ли колко е лошо да хойкаш насам-натам и да те хванат  ? :ph34r:

p.p.s. в момента и студентчетата татък за туй си приказват , въпреки, че са малки -нямат още 30 , баси .Виж-аз наближавам 40-тесетте :ohmy:

мхммм

да се гътнеш за едното чукане

аре, аз се изключвам защото разклонителя ми трябва за чушкопека :whist:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Чушки, чушки, чушки...

Добро утро!

Добро да е, другарю к*ре! Как е живота?

Чушчици, чушчици, чушчици

Огромно червено поле

Сред тях стои и се пули

Едно вдъхновено теле

Приготви си, теленце, приготви си

Туршийка и вкусна лютеничкА

Как искам, теленце, как искам

И аз да се нагрухтя!

Добро да е, другарю к*ре! Как е живота?

Е па как да е - цункан.

Станах рано сабахлям, преметох стълбите и двора, пуснах три перални и прострях, омесих тестенце и направих мекички и две тави с баница, измих прозорците, изпекох чушките, обелих ги, турих ги в буркани и седнах ся малко да поема дъх.

Ти дишаш ли?

Чушчици, чушчици, чушчици

Огромно червено поле

Сред тях стои и се пули

Едно вдъхновено теле

Приготви си, теленце, приготви си

Туршийка и вкусна лютеничкА

Как искам, теленце, как искам

И аз да се нагрухтя!

Трендафил Акациев марули да яде пред тебе :lol6:

....

Станах рано сабахлям, преметох стълбите и двора, пуснах три перални и прострях, омесих тестенце и направих мекички и две тави с баница, измих прозорците, изпекох чушките, обелих ги, турих ги в буркани и седнах ся малко да поема дъх.

....

:D  а на жената не обърна ли внимание бре , къщовнико ?  :D

:D  а на жената не обърна ли внимание бре , къщовнико ?  :D

С това започват и завършват дните ми, за да не ти пратя двама пребити, а аз да пиша от ареста, баси.

Е па как да е - цункан.

Ти дишаш ли?

Тва ако русенското варено го беше написало, бих повярвал.... :D

Дишам,дишам. След като ме надупчиха на решето и ми направиха сто изследвания, се оказа, че белия ми дроб е като на Юсеин Болт. Над нормата даже бил. Синузит некъф съм имал, и оттам секрет кат се спуснел към белите дробове, и правел проблеми. Ся си пръскам в носа разни гадости и те така...

С това започват и завършват дните ми, за да не ти пратя двама пребити, а аз да пиша от ареста, баси.

Превенция викаш, а ? 

Добре, добре.

Отивай да миеш сега колата, да изтупаш чергите, пътьом да напазаруваш , че като се върнеш трябва да прибереш прането и да го изгладиш. Празник е все пак.

Дишам,дишам. След като ме надупчиха на решето и ми направиха сто изследвания, се оказа, че белия ми дроб е като на Юсеин Болт. Над нормата даже бил. Синузит некъф съм имал, и оттам секрет кат се спуснел към белите дробове, и правел проблеми. Ся си пръскам в носа разни гадости и те така...

Пръскай си в чашата сутрин и вечер ракийка с чесън и да видиш как ще търчиш София - Русе на спринт, а дърветата покрай пътя ще ти са видят кат жив плет.

миг миг

това е добре -харесва ми как са се отнесли с теб :) 

Отивай да миеш сега колата, да изтупаш чергите, пътьом да напазаруваш , че като се върнеш трябва да прибереш прането и да го изгладиш. Празник е все пак.

Не може.

Труда краси човека и аз трябва да поддържам неземната красота, която е обладала тялото ми, духа и мислите ми откакто свят светува.

Поради тази причина ще метна голямата лопата на рамо и като малко японско багерче ще отида да нарина няколко хиляди лефчета, че жената има нужда от нови кола, телефон, ботуши, палто, блузки, поли, ризки, шапки, обувки, почивки на Малдивите и Бора Бора и поради тази причина освен работлив нощем, трябва да се заработва добре и през деня.

....

Труда краси човека и аз трябва да поддържам неземната красота, която е обладала тялото ми, духа и мислите ми откакто свят светува.

Поради тази причина ще метна голямата лопата на рамо и като малко японско багерче ще отида да нарина няколко хиляди лефчета, че жената има нужда от нови кола, телефон, ботуши, палто, блузки, поли, ризки, шапки, обувки, почивки на Малдивите и Бора Бора и поради тази причина освен работлив нощем, трябва да се заработва добре и през деня.

ей, и аз имам нужда от такива неща !  :no-no:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.